Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hanimlar biraz once gebelik testi yaptim..biri silik cikti..gebelik var mi acaba??cok mutlu olurum..bu arada tahmini 10-15 gunluk hamilelik boyle hemen belli olur mu??

Hemen doktora gitmeli miyim?biraz daha beklesem mi ikinci cizgiyi net gormek icin..tedirginim ben biraz..
hamilesin tedirgin olacak bir şey yok illa net olacak aynı koyulukta olacak diye bir şey de yok.. daha yeni olduğu için silik çıkıyor.. doktora gidip kan tahlili yaptırırsan hamile olduğunu göreceksin :)

sağol canımm inşallah sen de hamilesindir :)) bir kaç gün sonra yine test yapabilirsin ya da içini rahatlatmak için kan testi de yaptırabilirsin
Aslında bugün klinige gittim bana geçmeden yaptırma dedi çünkü kaç gün geçtiyse ona göre hesaplicakmjs anlamadim bende bekliyorum son 4

Kızlar ben bugun gene ovu testi yaptım yalnız bu sefer ıdrarim 4 saatlik değildi üstteki dün yaptığım alttaki bugün bana aynı koyulukta geldi 2side yumurtlamadan hemen ertesi gün siliklesiyormu bu çizgi yumurtladigimdan sormuyorum sadece meraktan bata 4 gün var 2 gündür böyle koyulasmiyorda ama siliklesmiyorda

Eklentiler

• 20160226_180903.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…