- 23 Kasım 2015
- 247
- 63
- 28
- 33
Aa sen hamileymissin gözün aydın cnmidrarın kokuyor mu? benim öyle şuan mesela.. turuncu ve kokuyortest yaptın mı hiç?
Koku yok cnm sadece bariz turuncu renkte dün test yaptım 2.çizgi gölgeden biraz daha belli ama predictör tereddutteyim sen hamilemisin cnm?
sağol canımm inşallah sen de hamilesindir :)) bir kaç gün sonra yine test yapabilirsinAa sen hamileymissin gözün aydın cnm
Laboquick ovulasyon testinin yanında kendi gebelik testini göndermiyor mu ben mi yanlış hatırlıyorum?? Eve gidince bi bakayım canımBenimde ovu testlerinin yaninda gelen 6 adet gebelik testi vardi bio ile baslio adi dandik gibi duruodu ama bak gun gelmeden gosterdi :)
ben ilişkiden sonra 10. günde ikinci çizgiyi gördüm istersen sen de bi test yap :) inşallah hamilesindirKizlar korunmasiz iliski üzerinden 12 gun gecti idrar testinde belli olur mu hamilelik varsa ayyyy keske belli olsa
Ayyy ne guzel konustun öyle Allah muradini versin insallahben ilişkiden sonra 10. günde ikinci çizgiyi gördüm istersen sen de bi test yap :) inşallah hamilesindir
Bariz ikinci çizgi. Hamilesin canıııımHanimlar biraz once gebelik testi yaptim..biri silik cikti..gebelik var mi acaba??cok mutlu olurum..bu arada tahmini 10-15 gunluk hamilelik boyle hemen belli olur mu??
Eki Görüntüle 1783486
ben de 10. günde görmüştüm hayırlı olsun hamilesin hemeenn doktoraaaHanimlar biraz once gebelik testi yaptim..biri silik cikti..gebelik var mi acaba??cok mutlu olurum..bu arada tahmini 10-15 gunluk hamilelik boyle hemen belli olur mu??
Eki Görüntüle 1783486
Ayy bilmiyorum kendimi kaptırmakta istemiyoruminşallah canımm :) test yapınca gönder resmini
ben artık kafayı yedim her tuvalete gittiğimde test yapıyorumAyy bilmiyorum kendimi kaptırmakta istemiyorumçift i görünce kesin gönderirim
hamilesin tedirgin olacak bir şey yok illa net olacak aynı koyulukta olacak diye bir şey de yok.. daha yeni olduğu için silik çıkıyor.. doktora gidip kan tahlili yaptırırsan hamile olduğunu göreceksin :)Hemen doktora gitmeli miyim?biraz daha beklesem mi ikinci cizgiyi net gormek icin..tedirginim ben biraz..
Hadi hayirlisi cnm yaaaBu arada kızlar gözlüğümü aldım ve evet hafif bişey var sanki..3 test daha aldım.önümüzdeki 3 sabah yapıcam
Resimde gözükmüyor
Benim yumurtlama gunumden 11 gun sonra belli oldu cnmKizlar korunmasiz iliski üzerinden 12 gun gecti idrar testinde belli olur mu hamilelik varsa ayyyy keske belli olsa
Olur cnm benimki bundan daha silikti din kan verdim.18.97 cikti adetimyariHanimlar biraz once gebelik testi yaptim..biri silik cikti..gebelik var mi acaba??cok mutlu olurum..bu arada tahmini 10-15 gunluk hamilelik boyle hemen belli olur mu??
Eki Görüntüle 1783486
Daha niye yapıyon kızzzz.hamilesinnnn işteeeben artık kafayı yedim her tuvalete gittiğimde test yapıyorumeczanedeki testleri bitircem
Aslında bugün klinige gittim bana geçmeden yaptırma dedi çünkü kaç gün geçtiyse ona göre hesaplicakmjs anlamadim bende bekliyorum son 4sağol canımm inşallah sen de hamilesindir :)) bir kaç gün sonra yine test yapabilirsinya da içini rahatlatmak için kan testi de yaptırabilirsin
Hemen git canım gayet belirgin bir ikinci çizgi. Gebeliğin sağlıklı takibi için hemen gştmelisinHemen doktora gitmeli miyim?biraz daha beklesem mi ikinci cizgiyi net gormek icin..tedirginim ben biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?