bi yere kaçmasın diye kontrol ediyorumDaha niye yapıyon kızzzz.hamilesinnnn işteee
sağlık ocağı öyle der sen hastaneye kadın doğumcuya gitAslında bugün klinige gittim bana geçmeden yaptırma dedi çünkü kaç gün geçtiyse ona göre hesaplicakmjs anlamadim bende bekliyorum son 4
hormon testi yapar bi de viral hastalığınız var mı diye bakar kandan :) vala benimki alttan bakmıştı.. adetli olduğum için bi tuhafıma gittiArkadaşlar merhaba yarın adetinin ikinci günü ve doktora test yaptircam hormon testi dışında ne yapıyor birde alttan bakuyormu
neden olmasın? test yapabilirsin :) güzel haberlerini bekliyoruz :)Kizlar Mrb bata 5 gun var atesim 37.4 ve 37.3
Gebelik olablr mi
Benım de buzgibi elim ayağım donuyorum ama Ateş böyleBenim elim ayagim buz gibi valla sanirim hamile felan degilim ben sadece kasiklarimda var agri o kadar ama hafif oda
Canım hamilemisin çok sevindim ya süper takvimini görünce inş birgün bende yaparım dedim anlatsana hangi günler ilişkin oldu ovulasyonun ve belirtin neydi?Istersen bi test.dene o kadar gun gecmisse
canım daha sonrasında bu sonuclarına gore nasıl tedavı uyguladıhormon testi yapar bi de viral hastalığınız var mı diye bakar kandan :) vala benimki alttan bakmıştı.. adetli olduğum için bi tuhafıma gittiama alıştım sonra
Daha onceki gunlerde olctun mu atesini.Kizlar Mrb bata 5 gun var atesim 37.4 ve 37.3
Gebelik olablr mi
Bide ne zamanlar olcuosun sabah mi aksam mi. Onemli olan sabah olculmesi cunkuKizlar Mrb bata 5 gun var atesim 37.4 ve 37.3
Gebelik olablr mi
22.gun ikiside koyu muhtemelen 23u siliklestigi icin o ikisi aradaki saatte catlamistir cnm. Bende iki koyu oldugu gun ve ertesi gun siliklestigini gorunce iki gun arka arkaya degerlendirdikKızlar ilişki günlerim 20 ve 22 Şubat akşamı, 25 Şubat sabahı oldu sizce tutturdum mu ya , soğan suyu yarın 15.günüm bu ay da soğan kürü yaptım boş geçmeyim dedim:)
Kızlar ilişki günlerim 20 ve 22 Şubat akşamı, 25 Şubat sabahı oldu sizce tutturdum mu ya , soğan suyu yarın 15.günüm bu ay da soğan kürü yaptım boş geçmeyim dedim:)
Cnm benimde bu ay hic bi belirtim olmadi ne gogus agrisi ne uclarin koyulasmasi fln hic bisey yoktu bel agrisi da yoktu. Sadece kasigimda ara ara hafif agrilar oldu. Goguslerimde asiri yanma oldu icten icten ates gibi yandilar resmen. Bi de damarlar belli gibiydi boyunla gogus arasindaki kisimda ama onlar onceden de belirginmiydi bilmioru. Adet tarihim yarin ya da pazar gunu. Ama ben.dun idrarda cok silik cizgi gorunce dayanamayi kan verdim 18.97 ciktiBenim elim ayagim buz gibi valla sanirim hamile felan degilim ben sadece kasiklarimda var agri o kadar ama hafif oda
Bende hiiicc belirti olmadi desem yalan olmaz. Sadece goguslerim ates gibi yandi bide damarlar vardi ama damarlar oncedende belirginmiydi dikkat etmedigim icin bilmiorum bi de ara ara olan kasik agrisi. Ne belim agridi ne goguslerim. Hatta hala agrimiolar. Valla emin olamiorum bazen :) ama ben bugunde yaptim yine iki cozgi cikti gebelik testinde silikte olsa ilk yaptigima gore daha belirgininşallah canım ah şu adet yaklaşınca umutlanmasam çok iyi olcak belirtin neler oldu çoook tebrik ederim bu arada gözün aydın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?