- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
darısı başımıza diyelim ,sağlıkla ,hayırlısı ile tabi ,inşallah sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsin canım bizede dua et olur muBende hiiicc belirti olmadi desem yalan olmaz. Sadece goguslerim ates gibi yandi bide damarlar vardi ama damarlar oncedende belirginmiydi dikkat etmedigim icin bilmiorum bi de ara ara olan kasik agrisi. Ne belim agridi ne goguslerim. Hatta hala agrimiolar. Valla emin olamiorum bazen :) ama ben bugunde yaptim yine iki cozgi cikti gebelik testinde silikte olsa ilk yaptigima gore daha belirgin
prolaktinim yüksek çıkmıştı onun için ilaç vermişti doktor yoksa gebelik zor olurmuş.. benim pko m da var geç olabilir dedi doktor başka sorun yoktu.. korunmasız ilk ayda olmadı ikinci ayımda oldu çok şükür :) inşallah Rabb im isteyen herkese nasip etsin :)canım daha sonrasında bu sonuclarına gore nasıl tedavı uyguladı
Ederim tabi cnm benim bol bol haberler duyariz insallah dizlerden dedarısı başımıza diyelim ,sağlıkla ,hayırlısı ile tabi ,inşallah sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsin canım bizede dua et olur mu
Nie kiz girion bunalima. Dur bakal yarin sabah yap su testi de :) bende ara ara sanci girio bi sola bi saga. Adet olcam gibi oluo. Ay bi de adet olmiyim benBeynim çalışmıyo artık istifa ettiBunalıma giriyorum galiba
Adete bu kadar yakinken yumurtlama olur mu ki yaaEşimin teli ile çektim ama hala çok net dwğil
Canım adete 8 gün var olur mu bilmiyorumAdete bu kadar yakinken yumurtlama olur mu ki yaa
Kızlar dün sol kasığımda ağrı var demiştim iki gündür sancı vardı daha doğrusu. Şimdi ara sıra batmalar sağ kasıkta başladı bugün ama sol taraftaki yok geçti. Şaka gibi bunlar arasında paslaşıyor mu ne oluyo???
ay o batmalar batmalar beni şuan mahvediyo da ama olsun batsın :) biraz koyulaşma var ovulasyon testinde ama şöyle söyliyim en doğru sonucu sabah erken saatlerde alırsın.. çünkü normalde lh hormonu sabah salgılanmaz bhcg lh hormonuna benzediği için gebelik ovu testiyle de anlaşılıyo ya.. sabah ilk idrarınla yap.. gebelik yoksa silik çıkar ama varsa benimkiler gibi full çeker bakBu arada size dünkü ve bugünkü ovulasyon testimi gönderiyorum üstteki sarımsı gibi olsn dün diğeri bugün ve t çizgisi yine Belirginlesmis dünküne nazaran. Sizce yine mi yumurtluyorum noluyo anlamadım. Resimde soluk gibi bugün yaptığım ama gerçekte daha belirgindisikartal87 bhchrk AnaPatron
O zaman sabah ilk idrarımla ovulasyon testi yapıyorum öyle mi diyorsun canım?? Uzman sensin öyle diyorsan bide onu deneyimay o batmalar batmalar beni şuan mahvediyo da ama olsun batsın :) biraz koyulaşma var ovulasyon testinde ama şöyle söyliyim en doğru sonucu sabah erken saatlerde alırsın.. çünkü normalde lh hormonu sabah salgılanmaz bhcg lh hormonuna benzediği için gebelik ovu testiyle de anlaşılıyo ya.. sabah ilk idrarınla yap.. gebelik yoksa silik çıkar ama varsa benimkiler gibi full çeker bak
estağfurullah canım benim :) yavaş yavaş tecrübe ediniyoruz sadece :) bi de dene bakalım ne çıkcak :)) güzel haberlerini bekliyoruz :) ha çıkmazsa çıkmadı diye de yok diye bir şey yok söyliyimO zaman sabah ilk idrarımla ovulasyon testi yapıyorum öyle mi diyorsun canım?? Uzman sensin öyle diyorsan bide onu deneyim
Tabiki zaten ben umudu kesmistim bu ay olursa piyango olacakestağfurullah canım benim :) yavaş yavaş tecrübe ediniyoruz sadece :) bi de dene bakalım ne çıkcak :)) güzel haberlerini bekliyoruz :) ha çıkmazsa çıkmadı diye de yok diye bir şey yok söyliyim
Kizlar adetime 3 gun kaldi pazartesi gunu olmam gerek normalde. Ama kasik agrilarim devam ediyor adet olucakmisin gibi degil ama bi degisik. Ateskmde hep 37.2 ve 37.3 cikiyor .. heyecan basiyor artik valla. Sizde durumlar nasil arkadaslar.. belirtiler ne durumda..
Bende pazartesiyi bekliyorum adet için. Adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım var. Kendime söz vermiştim günüm geçmeden test yapmayacağım diye ama sanırım dayanamayıp yarın yapıcam.
Ama benim gecen aksam silik cizgiyi gordugumde ayni zamanda ovu de yapmistim ya silik cikmisti yoksa yanlis bisey mi var bendeeeay o batmalar batmalar beni şuan mahvediyo da ama olsun batsın :) biraz koyulaşma var ovulasyon testinde ama şöyle söyliyim en doğru sonucu sabah erken saatlerde alırsın.. çünkü normalde lh hormonu sabah salgılanmaz bhcg lh hormonuna benzediği için gebelik ovu testiyle de anlaşılıyo ya.. sabah ilk idrarınla yap.. gebelik yoksa silik çıkar ama varsa benimkiler gibi full çeker bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?