Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

darısı başımıza diyelim ,sağlıkla ,hayırlısı ile tabi ,inşallah sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsin canım bizede dua et olur mu

canım daha sonrasında bu sonuclarına gore nasıl tedavı uyguladı
prolaktinim yüksek çıkmıştı onun için ilaç vermişti doktor yoksa gebelik zor olurmuş.. benim pko m da var geç olabilir dedi doktor başka sorun yoktu.. korunmasız ilk ayda olmadı ikinci ayımda oldu çok şükür :) inşallah Rabb im isteyen herkese nasip etsin :)

Kızlar dün sol kasığımda ağrı var demiştim iki gündür sancı vardı daha doğrusu. Şimdi ara sıra batmalar sağ kasıkta başladı bugün ama sol taraftaki yok geçti. Şaka gibi bunlar arasında paslaşıyor mu ne oluyo???

Bu arada size dünkü ve bugünkü ovulasyon testimi gönderiyorum üstteki sarımsı gibi olsn dün diğeri bugün ve t çizgisi yine Belirginlesmis dünküne nazaran. Sizce yine mi yumurtluyorum noluyo anlamadım. Resimde soluk gibi bugün yaptığım ama gerçekte daha belirgin disikartal87 bhchrk AnaPatron

Eklentiler

• DSC_3517.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 46

ay o batmalar batmalar beni şuan mahvediyo da ama olsun batsın :) biraz koyulaşma var ovulasyon testinde ama şöyle söyliyim en doğru sonucu sabah erken saatlerde alırsın.. çünkü normalde lh hormonu sabah salgılanmaz bhcg lh hormonuna benzediği için gebelik ovu testiyle de anlaşılıyo ya.. sabah ilk idrarınla yap.. gebelik yoksa silik çıkar ama varsa benimkiler gibi full çeker bak

Eklentiler

• ovu gebe.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 53
O zaman sabah ilk idrarımla ovulasyon testi yapıyorum öyle mi diyorsun canım?? Uzman sensin öyle diyorsan bide onu deneyim

O zaman sabah ilk idrarımla ovulasyon testi yapıyorum öyle mi diyorsun canım?? Uzman sensin öyle diyorsan bide onu deneyim
estağfurullah canım benim :) yavaş yavaş tecrübe ediniyoruz sadece :) bi de dene bakalım ne çıkcak :)) güzel haberlerini bekliyoruz :) ha çıkmazsa çıkmadı diye de yok diye bir şey yok söyliyim

estağfurullah canım benim :) yavaş yavaş tecrübe ediniyoruz sadece :) bi de dene bakalım ne çıkcak :)) güzel haberlerini bekliyoruz :) ha çıkmazsa çıkmadı diye de yok diye bir şey yok söyliyim
Tabiki zaten ben umudu kesmistim bu ay olursa piyango olacak mutlaka paylasirim burda. ..

Kizlar adetime 3 gun kaldi pazartesi gunu olmam gerek normalde. Ama kasik agrilarim devam ediyor adet olucakmisin gibi degil ama bi degisik. Ateskmde hep 37.2 ve 37.3 cikiyor .. heyecan basiyor artik valla. Sizde durumlar nasil arkadaslar.. belirtiler ne durumda..

Bende pazartesiyi bekliyorum adet için. Adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım var. Kendime söz vermiştim günüm geçmeden test yapmayacağım diye ama sanırım dayanamayıp yarın yapıcam.

kızlar benim ovulasyon günü koyu çizgiyi gördükten sonra sağ kasığımda sancı oluyor. ovulasyon testim 23-24 şubatta tam koyu dün sabahta yine baya koyuydu bu sabah baktım biraz silikleşti.ilişki tarihlerim 19-20-22-23 ve 25 şubat. inş denk gelmiştir. gün aşırı olarak 4-5 gün daha devam edeyim diyorum

Bende pazartesiyi bekliyorum adet için. Adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım var. Kendime söz vermiştim günüm geçmeden test yapmayacağım diye ama sanırım dayanamayıp yarın yapıcam.

Bence dayanmalisin canim biraz sabir. Adet gecmeden yapmayalimm idrar testlerinde erken sonuc vermiyor. Benimde suan sag kasigim agriyir ama bnm 10 gundur mide bulantim cok var delirtecek ve sık idrara cikmaa. Off cok heycanliymm ama sende sabret canmm

Ama
Ama benim gecen aksam silik cizgiyi gordugumde ayni zamanda ovu de yapmistim ya silik cikmisti yoksa yanlis bisey mi var bendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…