- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Pazartesi gunu yaptigimde negatif gormustum canimKizlar aksam isten gelince tedti tekrarladim busefer negatifdisikartal87 sen negatif gordun degilmi 4 gun once falam
yanlış bir şey yok illa olacak diye bir şey yok ki yarın sabah yine istersen yapAma
Ama benim gecen aksam silik cizgiyi gordugumde ayni zamanda ovu de yapmistim ya silik cikmisti yoksa yanlis bisey mi var bendeee
Canim senin beta olumlu yönde zaten neden endişe ediyorsun kalbini ferah tut.Ama
Ama benim gecen aksam silik cizgiyi gordugumde ayni zamanda ovu de yapmistim ya silik cikmisti yoksa yanlis bisey mi var bendeee
Yarın sabah yaptıricam cnm kliniği aradım sabah yaparız ozaman detaylı testten aksama doğru sonucu alırsın dedi ama içimden bi ses yok boşuna yaptiriyorsun dio sanki bilemedim göğüs uçlarım çok acıyor ara sıra belim ve kasigimfa ağrı oluyor bide cnm senin akıntın oldumu benim bugün 2 kere uzayan kremsi beyaz akıntım oldu olucam sanırımbi yere kaçmasın diye kontrol ediyorum
sağlık ocağı öyle der sen hastaneye kadın doğumcuya git
benim akıntım olmuştu valaYarın sabah yaptıricam cnm kliniği aradım sabah yaparız ozaman detaylı testten aksama doğru sonucu alırsın dedi ama içimden bi ses yok boşuna yaptiriyorsun dio sanki bilemedim göğüs uçlarım çok acıyor ara sıra belim ve kasigimfa ağrı oluyor bide cnm senin akıntın oldumu benim bugün 2 kere uzayan kremsi beyaz akıntım oldu olucam sanırım
İnş canım herseyin hayırlısı :)benim akıntım olmuştu valaşimdilerde azaldı :) hayırlı haberler verirsin inşallah yarın merakla bekliyoruz :))) umudunu kaybetme :)
Hayir bir silik bir negatif kafam karisti ondan bakalim 28 subat en iyisi kizlar..Pazartesi gunu yaptigimde negatif gormustum canim
Ovu kalmadi bende ya kalanlari arkadasa verdim denesin o da die internneten gelee kadar 3 tane vardi bende onlari yapcak :)yanlış bir şey yok illa olacak diye bir şey yok ki yarın sabah yine istersen yapsoruunnn yoooookkkk
Bende de olmustu hatta adet olcam dedim aksamina test yaptim silik ciktiİnş canım herseyin hayırlısı :)
Yok artıkNie kiz girion bunalima. Dur bakal yarin sabah yap su testi de :) bende ara ara sanci girio bi sola bi saga. Adet olcam gibi oluo. Ay bi de adet olmiyim ben
biraz daha bekle biraz daha netlessin oyle gonder tekrarKizlae Test yaptim ama test bozuk mu cift cizgi mi anlamadim bakar misiniz resim ekte
hayirlisi olsun tatlimm guzel haberini bekliyoruz tez zamanda :)Hayir bir silik bir negatif kafam karisti ondan bakalim 28 subat en iyisi kizlar..
kiz benimkiler cok fena batiyo 9ay miYok artıkkan testiyle onaylanmış bişey olmasa olabilir derdim de..kanda beta hcg noluyooo 9 ay çekiceksin o sancıyı.özellikle son ay amann amann..ne iğneler batıcak ki sorma
Korkma sakın hepsi harika duygularr...
Hala aynımı test? Pembelik dağılmıştır.Tam anlasilmiyor da resimde
İşte o kıpırdanma paha biçilemez birşeybiraz daha bekle biraz daha netlessin oyle gonder tekrar
hayirlisi olsun tatlimm guzel haberini bekliyoruz tez zamanda :)
kiz benimkiler cok fena batiyo 9ay mi
napalim artik seve seve katlanicaz :))
en cok merak ettigim kipirdanmasi
Ya benim en erken uyuma saatim gece 2 dir ama hergün biraz daha erken uyumaya başladım.hatta şimdi gidip uyucammmmmbiraz daha bekle biraz daha netlessin oyle gonder tekrar
hayirlisi olsun tatlimm guzel haberini bekliyoruz tez zamanda :)
kiz benimkiler cok fena batiyo 9ay mi
napalim artik seve seve katlanicaz :))
en cok merak ettigim kipirdanmasi
Eveeeeettt :))))Kizlar simdi belli oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?