Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bi yere kaçmasın diye kontrol ediyorum

sağlık ocağı öyle der sen hastaneye kadın doğumcuya git
Yarın sabah yaptıricam cnm kliniği aradım sabah yaparız ozaman detaylı testten aksama doğru sonucu alırsın dedi ama içimden bi ses yok boşuna yaptiriyorsun dio sanki bilemedim göğüs uçlarım çok acıyor ara sıra belim ve kasigimfa ağrı oluyor bide cnm senin akıntın oldumu benim bugün 2 kere uzayan kremsi beyaz akıntım oldu olucam sanırım

Kızlar şu an beş haftalık hamileyim ve hiç bir belşrti falanda olmadı hatta şu andada bi belşrti yok ne baş dönmesi ne mide bulantısı vs adet günüme yakın aynı adet olcakmışım gibi belirti oldu dedim kesin adet olucam adet günü idrsr testiyle silik çıktı iki gün sonrada gayet koyu çizgi çıktı sonrada kan testi yaptırdım.yani bende bi belirti falan olmadı

benim akıntım olmuştu vala şimdilerde azaldı :) hayırlı haberler verirsin inşallah yarın merakla bekliyoruz :))) umudunu kaybetme :)

Nie kiz girion bunalima. Dur bakal yarin sabah yap su testi de :) bende ara ara sanci girio bi sola bi saga. Adet olcam gibi oluo. Ay bi de adet olmiyim ben
Yok artık kan testiyle onaylanmış bişey olmasa olabilir derdim de..kanda beta hcg noluyooo 9 ay çekiceksin o sancıyı.özellikle son ay amann amann..ne iğneler batıcak ki sorma
Korkma sakın hepsi harika duygularr...

Kizlae Test yaptim ama test bozuk mu cift cizgi mi anlamadim bakar misiniz resim ekte
biraz daha bekle biraz daha netlessin oyle gonder tekrar

Hayir bir silik bir negatif kafam karisti ondan bakalim 28 subat en iyisi kizlar..
hayirlisi olsun tatlimm guzel haberini bekliyoruz tez zamanda :)

Yok artık kan testiyle onaylanmış bişey olmasa olabilir derdim de..kanda beta hcg noluyooo 9 ay çekiceksin o sancıyı.özellikle son ay amann amann..ne iğneler batıcak ki sorma
Korkma sakın hepsi harika duygularr...
kiz benimkiler cok fena batiyo 9ay mi
napalim artik seve seve katlanicaz :))
en cok merak ettigim kipirdanmasi

İşte o kıpırdanma paha biçilemez birşey

Ya benim en erken uyuma saatim gece 2 dir ama hergün biraz daha erken uyumaya başladım.hatta şimdi gidip uyucammmmm yoksa sızıp kalıcam yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…