İşte o kıpırdanma paha biçilemez birşey
bence var gibi.. yarin sabah tekrar yap bence emin olalimKizlar simdi belli oluyor mu
Test bozuk.negatif gibi duruyor.sabah tekrar yapıp içini rahatlata bilirsinKizlar simdi belli oluyor mu
Iliskiden 11 sonra mi yoksa adete yakinmi:sBenim yumurtlama gunumden 11 gun sonra belli oldu cnm
Evet cnm ymuurtlama gunum 14 subattiIliskiden 11 sonra mi yoksa adete yakinmi:s
günaydıınn :)Kızlar bu batma dediginiz şey nasıl oluyor ya
benim de öyleydiiiiiiiiiiiii bak resim koyuyoruumm çarşamba sabahı yapmıştıımm bak onun üstünden 3 gün geçti şimdi ikinci resimdeki gibi çıkıyo :) hamilesiiiiiiiiinnnnn doğru doktoraaaaaa :))) Rabb im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))Gunaydin hanimlar..hatirlamayabilirsiniz ben dun bi gebelik testi yapmistim silik de olsa cift cizgiyi gordum..siteye de yukledim fotosunu zaten..sonra emin olmak icin daha guvenilir oldugunu soyledikleri certain marka iki test aldim birini aksam yaptim ilk yaptigim test gibi degildi varla yok arasinda ama yoka yakin bi cizgi belirdi..sabah idrariyla yaptigim da ayni yok gibi belli belirsiZ..acaba ilk yaptigim test mu hataliydi..buraya en son yaptigimin fotosunu koyuyorum..bi fikir verirseniz sevinirim..moralim cok bozuk..bu arada adetime de 3 gun var..
Cnm ben de 3 gun kala yapt seninki gibiydi hatta daha da acigiydi ama gorunuodu die gittim kan verdim 18.9u cikti. Bence hemen kan ver :)Gunaydin hanimlar..hatirlamayabilirsiniz ben dun bi gebelik testi yapmistim silik de olsa cift cizgiyi gordum..siteye de yukledim fotosunu zaten..sonra emin olmak icin daha guvenilir oldugunu soyledikleri certain marka iki test aldim birini aksam yaptim ilk yaptigim test gibi degildi varla yok arasinda ama yoka yakin bi cizgi belirdi..sabah idrariyla yaptigim da ayni yok gibi belli belirsiZ..acaba ilk yaptigim test mu hataliydi..buraya en son yaptigimin fotosunu koyuyorum..bi fikir verirseniz sevinirim..moralim cok bozuk..bu arada adetime de 3 gun var..
Insallah hamilelik vardir..ilk yaptigim testte cizgi daha koyu cikti ikinci ve ucuncu yaptigim testte daha açik ve belirsiz cikti..tereddutum bu yuzden..korkuyorum açikcasi..benim de öyleydiiiiiiiiiiiii bak resim koyuyoruumm çarşamba sabahı yapmıştıımm bak onun üstünden 3 gün geçti şimdi ikinci resimdeki gibi çıkıyo :) hamilesiiiiiiiiinnnnn doğru doktoraaaaaa :))) Rabb im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
Valla bence hic korkma dedim ya benimde bu gonderdiginden daha acikti ama goruodum yani acikta olsa. Bence bugun bi kan vermeye gitInsallah hamilelik vardir..ilk yaptigim testte cizgi daha koyu cikti ikinci ve ucuncu yaptigim testte daha açik ve belirsiz cikti..tereddutum bu yuzden..korkuyorum açikcasi..
Cnm bak evde bi tane ovu testi kalmis merak ediodun ya sende kalktigim gibi ilk idrarla yaptim. Koyu cizgi belli olan ovu testti yani alttaki yukaridaki gebelik testi ateste 37.0. Bugun adet gunum ya da yarin normaldeBu arada size dünkü ve bugünkü ovulasyon testimi gönderiyorum üstteki sarımsı gibi olsn dün diğeri bugün ve t çizgisi yine Belirginlesmis dünküne nazaran. Sizce yine mi yumurtluyorum noluyo anlamadım. Resimde soluk gibi bugün yaptığım ama gerçekte daha belirgindisikartal87 bhchrk AnaPatron
Canım bende sabah namazda tuvalete gittim unuttum idrarla yapmayı sonra iki saat sonra gittiğimde yaptım ilk idrar sayılır mı bilmiyorum ama resmini yüklüyorum şimdi sen bi karşılaştır bata 7 gün varCnm bak evde bi tane ovu testi kalmis merak ediodun ya sende kalktigim gibi ilk idrarla yaptim. Koyu cizgi belli olan ovu testti yani alttaki yukaridaki gebelik testi ateste 37.0. Bugun adet gunum ya da yarin normalde
Ayrıca beni düşündüğün için çok teşekkür ederim canımsınCanım bende sabah namazda tuvalete gittim unuttum idrarla yapmayı sonra iki saat sonra gittiğimde yaptım ilk idrar sayılır mı bilmiyorum ama resmini yüklüyorum şimdi sen bi karşılaştır bata 7 gün var
Çizgi fotoda çıkmadı tam var aslında ama silik bilmem görüyor musunAyrıca beni düşündüğün için çok teşekkür ederim canımsın
Cnm bunlar ovu testi mi gebelik testi miAyrıca beni düşündüğün için çok teşekkür ederim canımsın
Eger ovu testiyse benimde boylede 1 hafta varken silikligi. Bu ovu testi galina adete 1 -2 gun kala sabah idrarinla koyu cikmayabaslio ya. Ama benimki de senin ki gibiydi ovu testi ise.Ayrıca beni düşündüğün için çok teşekkür ederim canımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?