Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar benim negatif cikti test sonucum. Iliski uzerinden 12 gun gecti.. Ama kasiklarim bacaklarim cok agriyor.. Idrar testinde cikmamis olma ihtimali var mi erken mi yaptım yoksa cok üzüldüm ya umutlanmistim

Kızlar bu batma dediginiz şey nasıl oluyor ya
günaydıınn :)
vala batma hissini bikaç gün öncesine kadar hafif kasılmalar, kasığımda bi top varmış gibi oturdukça acımalar sanardım.. ama asıl batmaları dün yaşadım :S ayağa kalktığında kasıklarına şiddetli bıçak batmaları şeklinde oluyo aayy deyip bükülüp kalıyosun.. resmen yumurtalıklarının acıdığını hissediyosun.. bir de belim sürekli ağrıyo ayakta olsan da otursan da yatsan da..
benim dün böyle oldu

Gunaydin hanimlar..hatirlamayabilirsiniz ben dun bi gebelik testi yapmistim silik de olsa cift cizgiyi gordum..siteye de yukledim fotosunu zaten..sonra emin olmak icin daha guvenilir oldugunu soyledikleri certain marka iki test aldim birini aksam yaptim ilk yaptigim test gibi degildi varla yok arasinda ama yoka yakin bi cizgi belirdi..sabah idrariyla yaptigim da ayni yok gibi belli belirsiZ..acaba ilk yaptigim test mu hataliydi..buraya en son yaptigimin fotosunu koyuyorum..bi fikir verirseniz sevinirim..moralim cok bozuk..bu arada adetime de 3 gun var..

Eklentiler

• 20160227_060128.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 83
benim de öyleydiiiiiiiiiiiii bak resim koyuyoruumm çarşamba sabahı yapmıştıımm bak onun üstünden 3 gün geçti şimdi ikinci resimdeki gibi çıkıyo :) hamilesiiiiiiiiinnnnn doğru doktoraaaaaa :))) Rabb im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))

Eklentiler

• certain.webp
    16 KB · Görüntüleme: 84
  • 20160227_080245.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 83
Cnm ben de 3 gun kala yapt seninki gibiydi hatta daha da acigiydi ama gorunuodu die gittim kan verdim 18.9u cikti. Bence hemen kan ver :)

Insallah hamilelik vardir..ilk yaptigim testte cizgi daha koyu cikti ikinci ve ucuncu yaptigim testte daha açik ve belirsiz cikti..tereddutum bu yuzden..korkuyorum açikcasi..

Insallah hamilelik vardir..ilk yaptigim testte cizgi daha koyu cikti ikinci ve ucuncu yaptigim testte daha açik ve belirsiz cikti..tereddutum bu yuzden..korkuyorum açikcasi..
Valla bence hic korkma dedim ya benimde bu gonderdiginden daha acikti ama goruodum yani acikta olsa. Bence bugun bi kan vermeye git

Cnm bak evde bi tane ovu testi kalmis merak ediodun ya sende kalktigim gibi ilk idrarla yaptim. Koyu cizgi belli olan ovu testti yani alttaki yukaridaki gebelik testi ateste 37.0. Bugun adet gunum ya da yarin normalde

Eklentiler

• 20160227_083406.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 73
kızlar yavaş yavaş hepiniz hamile kalıyorsunuz ben yine yerimde sayıyorum ya bazen çok mutsuzluk giriyor 18 ay oldu ,eşim yumurtalama zamanlarım bi 6 ayı şehir dışında olduğundan atsam gene uzun süredir olmuyor ,pco var prolaktinim 35 bu ay soğan kürü ile aslan pençesi içmiştim prolaktin için bilmiyorum bazen karamsarlık çöküyor iyice

Cnm bak evde bi tane ovu testi kalmis merak ediodun ya sende kalktigim gibi ilk idrarla yaptim. Koyu cizgi belli olan ovu testti yani alttaki yukaridaki gebelik testi ateste 37.0. Bugun adet gunum ya da yarin normalde
Canım bende sabah namazda tuvalete gittim unuttum idrarla yapmayı sonra iki saat sonra gittiğimde yaptım ilk idrar sayılır mı bilmiyorum ama resmini yüklüyorum şimdi sen bi karşılaştır bata 7 gün var

Canım bende sabah namazda tuvalete gittim unuttum idrarla yapmayı sonra iki saat sonra gittiğimde yaptım ilk idrar sayılır mı bilmiyorum ama resmini yüklüyorum şimdi sen bi karşılaştır bata 7 gün var
Ayrıca beni düşündüğün için çok teşekkür ederim canımsın

Eklentiler

• DSC_3521.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 62
  • DSC_3518.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…