Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar sabah ateşim düşmüş.yine de test yaptım.
Negatif bu ay olmadı.nasip değilmiş

Eger ovu testiyse benimde boylede 1 hafta varken silikligi. Bu ovu testi galina adete 1 -2 gun kala sabah idrarinla koyu cikmayabaslio ya. Ama benimki de senin ki gibiydi ovu testi ise.
Canım bunlar ovulasyon testi dün akşamki daha bi koyuydu sanki tekrar yumurtlama olacak gibi ama bugün sabah ki biraz silik çıktı ona göre. Daha gebelik testi hüç yapmadım pazartesi falan yapmayı düşünüyorum. Ne dersin bunlara??

Valla bence ovu testleri adete 2-3 gun kaladan once koyu cikmio. Kiz diorum ya ben gebelik testinde ikinci silik cizgiyi gordum ama ovulasyon testi cok silikti seninkiler gibiydi yani

Valla bence ovu testleri adete 2-3 gun kaladan once koyu cikmio. Kiz diorum ya ben gebelik testinde ikinci silik cizgiyi gordum ama ovulasyon testi cok silikti seninkiler gibiydi yani
Valla vucudumun dengesi bozuldu bende bilmiyorum en iyisi pazartesi gebelik testi yapmak o zaman 5 gün kala belli olur belki

Valla vucudumun dengesi bozuldu bende bilmiyorum en iyisi pazartesi gebelik testi yapmak o zaman 5 gün kala belli olur belki
Belki olur cnm dollenmeyr bagli. Benim yumurtlama 14 subatti 14 subatta dollense cunku bi aksam oncesi de deverlendirmistik hazirda yumurtayi bekliolar desek :) 24 subatin aksami test yapt ben ikinci silik cizgiyi gordum.

Rüyamda da göğüslerim süt dolmuş böyle taş gibi sertlerdi.emzirmem lazım diyorum..

Bebek falan yoktu yanımda

bhchrk canım sen de ovulasyonun kaçıncı günleri ilişki oldu bu arada sen eczanede çalışan bayan değilmisin yeni çocuk düşünmeye başlayan ?
eczaciyim canim evet 2. ayimizda oldu cok sukur Rabb ime :) ovulasyondan onceki aksam ovulasyon sabahi ve aksami ovulasyonun ertesi gununde sabah ve aksam olmustu ama ben ovu testlerinde cift cizgiyi iki kere gordum yumurtladim sonra bu cift cizgileri onemsememistim meger yumurtluyormusum yani iliskiye girerken yumurtluyorum dollenme olsun felan diye bi dusuncem olmadi acikcasi :)) rahat olunca oldu belki de.. hayirlisi olsun hepimiz icin bugun doktora gidip kesinlestiricem artik carsambadan beri idrar testim pozitif Rabb im sana da versin insallah bak hamilelerin duasi kabul olurmus ) tez zamanda hamile kaldigiji ogrenirsin insallah :)) bak benim de pko m vardi ama oldu iste rahat ol sadece bi de inofolic diye bi folic asit kombinasyonu var onu arastir doktorunla konus onu ic derim

Günaydın kızlar sabah ateşim düşmüş.yine de test yaptım.
Negatif bu ay olmadı.nasip değilmiş
hayirlisi olsun AnaPatron Rabb im tez zamanda nasip etsin insallah sana da hatta ikiz olsun da 4le cocuklari :)))

Tamam canım Sağol güzel dileklerin içinde Allah razı olsun , bat 10 Mart ve 18 Marta doktor randevum var artık hsg çekilmem gerektigini söyliycek biliyorum ama iş doktorlara kaldıysa yandım prolaktin 35 ilaç bile vermedi bu ay soğan kürü ile aslan pençe si içtim , Rabbim istesin yeterki diyorum olmayacak şey yok, hayırlısı bakalım

Belki olur cnm dollenmeyr bagli. Benim yumurtlama 14 subatti 14 subatta dollense cunku bi aksam oncesi de deverlendirmistik hazirda yumurtayi bekliolar desek :) 24 subatin aksami test yapt ben ikinci silik cizgiyi gordum.
Aynrn bende bi gün öncesi o hüngür ve sonrası 3 gün üst üste oldu bakalım artık Rabbim bilir gerisini

Cnm benimde dün oldu ama yumurtaliklarimda değil alt tarafta hafif oldu bende irkildim bugün kan vericektim ama veremedim misafirim var malesef dün çok şiddetli bel ve kasık ağrım oldu bugunde hafif var ama akıntım yok olucam sanırım ben bata 3 gün

doktorunu degistir bence yeni bir doktor arastirmalisin ( bi de dedigim gibi inofolic i soyle doktora da.. internette de icerigi yazar sen de bak oku.. insallah hayirli haberler verirsin :))

belki de yeni yeni yerlesiyo belli olmaz umudunu yitirme yarin da kan verebilirsin yada yarin sabah ilk idrarinla test yap bakaljm ne olacak :) atesini olcuyor musun?

Evet cnm pazartesiden beri olcuyorum 36.8 sürekli düşüs olmadı hiç yükselmedide hep aynı seyirde :)

Merhaba kızlar.uzun zamandır uyeyim.bisey paylaşmak istiyorum sizinle.Geçen ayın 27 sinde regl olmuştum ama hala olmadım bugün kahverengi leke geldi.kasik agrilarim var .benle aynı durumu yaşayıp ta hamile kaln varmı?şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…