- 23 Kasım 2015
- 247
- 63
- 28
- 33
3 gün var cnm adete kaç gün kala düşüyor ateş?Ates dusmuosa ihtimal yuksek bence :) adete kac gun vardi cnm senin
senin ne olacak merak ediyorum vala :)) insallah guzel haberler verirsin :))Evet cnm pazartesiden beri olcuyorum 36.8 sürekli düşüs olmadı hiç yükselmedide hep aynı seyirde :)
belki yerlesmedir dur bakalimKizlaaarr sabah bir iki damla gelmis devami gelmedi henuz ama gelir gelir diye umuyorum
Cnm son dakikaya kadar dusuo dienler var. Ama ben gecen ayda olcmustum adete 3 gun kala dustu 36.5 36.8den. 3 gun sonrada adet oldum3 gün var cnm adete kaç gün kala düşüyor ateş?
Dur bakalim cnm belki devami gelmezKizlaaarr sabah bir iki damla gelmis devami gelmedi henuz ama gelir gelir diye umuyorum
İnş hayırlısı cnm bende merak içindeyim bugün 1 test daha yapıyım diorumsenin ne olacak merak ediyorum vala :)) insallah guzel haberler verirsin :))
belki yerlesmedir dur bakalim
Hadi ya bakalım benimki duducekmi beklemekten başka bi çarem yok suan :sCnm son dakikaya kadar dusuo dienler var. Ama ben gecen ayda olcmustum adete 3 gun kala dustu 36.5 36.8den. 3 gun sonrada adet oldum
Adetsede üzülme canım.öbür aya kaldık..Kizlaaarr sabah bir iki damla gelmis devami gelmedi henuz ama gelir gelir diye umuyorum
Al işte benimde düştü ateş işteCnm son dakikaya kadar dusuo dienler var. Ama ben gecen ayda olcmustum adete 3 gun kala dustu 36.5 36.8den. 3 gun sonrada adet oldum
sivi almadan 4 saatlik idrarinla yap bakalim etiketle beni deİnş hayırlısı cnm bende merak içindeyim bugün 1 test daha yapıyım diorum
Dr gidecegim olmazsa 7 aydir neden kalamiyorum ki yumurtladigimada inaniyorumAdetsede üzülme canım.öbür aya kaldık..
Allah ın izniyle elbet olucak
Canım ben ikinciye 8 yada 9. Ayda falan kalmıştım.ve inan öyle bi zamanda kaldım ki rabbim herşeyin iyisini bilirDr gidecegim olmazsa 7 aydir neden kalamiyorum ki yumurtladigimada inaniyorum
canim hiz yumurtlamadan sonra 10. 11. gunlerde gebelik testiyle ogrendik ovu testlerinde de o siralar koyu cikiyordu sen de biraz bekleyip gebelik testi yapabilirsinSelam kzılar ben gibi ovulasyon sonrası ovulasyon testini yapmaya devam ettiniz mi? Benim DPO 3,4,5,6 Böyle çıktı, bu umut olabılır mi bu arada yumurtlamadan beri göğüs ucu agrım ve kasık agrım varbhchrk disikartal87 kızlar bi bakabılır mısınız bu arada ateşi dün 36,7 bugun 36,8
Bu benim 3. Ayımdı..ama üzülmedim.çünkü diş tedavisi görüyorumDr gidecegim olmazsa 7 aydir neden kalamiyorum ki yumurtladigimada inaniyorum
merhaba canım, aynı durumdayız. bende ocağn 28nde olmuştum 3-4 günde kesilmiştim. bu geçtiğimiz salı günü kan verdim çıkar umuduyla hemde çok ateşlenmiştim rahatsızlanmıştım geceden sonuç 0.100 çıkmıştı hemşirede 1 hafta sonra bida gel dedi. ve benim dün adet günümdü oldum zannedim habire wcye gidiyorum ama bişi yok.alltan çekiyolar gibi bi his olurya adet sancısı hah diyorum oldum ama yine bişi yok. dün öğlen hissettim wcye gittim günlük pedin yarısını kadar tam da yarısı değil sütlü kahve akıntı gelmiş (adetlerimde direk kan gelirdi) dedim heralde kana döncek ped taktım çıktım. akşama bi bakarımki yine sarı bişi gelmiş pedin ortasına çok az. pedi çıkardım. günlük taktım yine yok. kupkuru. az önce yine baktım yine kuru. tahminlerim şu yönde benim, en son ilişkimiz geçen hafta cumt.pazar ve salı günü ilişki oldu. muhtemelen geç döllendi. ha birde göğüslerimin geçen hafta cumartesiden beri uçları acıyor hayla da geçmedi sökülmeden önceki günler inmiş olması gerekiyor. adet sancısı da gitti yerini sadece kasık batması aldı. eğer böyle giderse 1 hafta daha beklicem öyle gitcem. ay çok uzun yazdım seni yakalamışken :))) sen hiç test yaptın mı ?Merhaba kızlar.uzun zamandır uyeyim.bisey paylaşmak istiyorum sizinle.Geçen ayın 27 sinde regl olmuştum ama hala olmadım bugün kahverengi leke geldi.kasik agrilarim var .benle aynı durumu yaşayıp ta hamile kaln varmı?şimdiden teşekkürler
Canım aslında resımden bir tık daha koyu çizgiler normalde. Sende göğüs ucu hassasıyetı ve diğer belirtiler ne oldu? Benım yumurtlamadan beri göğsum çok hassas yara gibi, kasıklarımda şiş gibi sanki tekrar yumurtlama olacakmıs yada adet olacakmış gibi ağrılıar oluyor ara ara, aşırı iştah artışı var. Şimdiden bu belirtiler erken micanim hiz yumurtlamadan sonra 10. 11. gunlerde gebelik testiyle ogrendik ovu testlerinde de o siralar koyu cikiyordu sen de biraz bekleyip gebelik testi yapabilirsindegil mi disikartal87
Tamam canım hangi gebelik testi daha iyi Fortel diyorlar ama burdaki eczaneye sordum o yokmuş predictör varsivi almadan 4 saatlik idrarinla yap bakalim etiketle beni de)
Hepimizde var cnm o karamsarlıkkızlar yavaş yavaş hepiniz hamile kalıyorsunuz ben yine yerimde sayıyorum ya bazen çok mutsuzluk giriyor 18 ay oldu ,eşim yumurtalama zamanlarım bi 6 ayı şehir dışında olduğundan atsam gene uzun süredir olmuyor ,pco var prolaktinim 35 bu ay soğan kürü ile aslan pençesi içmiştim prolaktin için bilmiyorum bazen karamsarlık çöküyor iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?