- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Canım hepimiz çok istiyoruz sizi çok iyi anlıyorum ama bide şöyle düşünün olsun illaki diye ısrarcı oluyoruz ya allah korusun hasta sağlıksız veya altından kalkıylmayacak bu durumu olsa bebeğimizin keşke geç olup sağlıklı olsaymış demeyecek miyiz?? Rabbim bilip de vermiyo belki en doğru zamanda kısmeti ile gelecek belkide bide böyle düşünün. İçinizi ferah tutun herşey tam sağlığınız yerinde ve yine de olmuyorsa demekki olması hayırlı değil demeliyiz biliyorum zor bende çok istiyorum ama sakinleşmek lazım :)Hepimizde var cnm o karamsarlıkAksam misafirliğe gittik.Herkes çocuk sordu yine.Akraba ya da karısmıcaz herhâlde dedim artık.Bizim de 10 ay oldu.İnsanın evliliğine de yansıyor artık.Ben olmazsa naparız diye sormaya başladım artık. Gercekten psikoljim çöktü onu hissediyorm
Ohh miss valla senin iş tamamdırkizlaarrrdisikartal87 @ceyagem VuslatimLee @sihirlilambacini masalolsunnn sweetdreams1985 ve yazamadiklariimm :))
doktordan ciktim simdii :)) rahim kalinligim 15mm mis cok guzel dedi doktor progestan verdi dusuk ihtimali icin bi de pko icin de kan sulandirici verdi :))
kan verdim bhcg 50civarinda olmali dedi artis icin pazartesi yine cagiririm muhtemelen dedi :)) sonra da keseyi gormek icin gun veririm dedi :))
Rabb im hepinizeeee ama hepinizeee yasatsin bunlariii tekrar tekrar tez zamandaaaa
Ohh miss valla senin iş tamamdırdarısı bizlere canım kucağına almak da nasip olsun inşallah
Cnm benim ılgın için teşekürler ben ne yazıkki biraz önce regl oldum.Şunu anladimki en az 10 gün geçmesi gerek test yapmak için umarım senin için herşey istediğin gibi olur benim gibi hayal kırıklığına ugramazsin.ben tahlil yaptırmasına bekliycektim zaten 10 gün geçsin diye.ama olmadı herşeyin hayırlısı demekten başka bisey yapamıyorum.Tabiki çok üzüldüm ama elimden bisey gelmiyomerhaba canım, aynı durumdayız. bende ocağn 28nde olmuştum 3-4 günde kesilmiştim. bu geçtiğimiz salı günü kan verdim çıkar umuduyla hemde çok ateşlenmiştim rahatsızlanmıştım geceden sonuç 0.100 çıkmıştı hemşirede 1 hafta sonra bida gel dedi. ve benim dün adet günümdü oldum zannedim habire wcye gidiyorum ama bişi yok.alltan çekiyolar gibi bi his olurya adet sancısı hah diyorum oldum ama yine bişi yok. dün öğlen hissettim wcye gittim günlük pedin yarısını kadar tam da yarısı değil sütlü kahve akıntı gelmiş (adetlerimde direk kan gelirdi) dedim heralde kana döncek ped taktım çıktım. akşama bi bakarımki yine sarı bişi gelmiş pedin ortasına çok az. pedi çıkardım. günlük taktım yine yok. kupkuru. az önce yine baktım yine kuru. tahminlerim şu yönde benim, en son ilişkimiz geçen hafta cumt.pazar ve salı günü ilişki oldu. muhtemelen geç döllendi. ha birde göğüslerimin geçen hafta cumartesiden beri uçları acıyor hayla da geçmedi sökülmeden önceki günler inmiş olması gerekiyor. adet sancısı da gitti yerini sadece kasık batması aldı. eğer böyle giderse 1 hafta daha beklicem öyle gitcem. ay çok uzun yazdım seni yakalamışken :))) sen hiç test yaptın mı ?
Aaaaaaa nasıl yani ikiz falan mı süper bi haber bu wuwwwwkizlaarrr@disikartal87@ceyagem@VuslatimLee@sihirlilambacini@masalolsunnn@sweetdreams1985 ve yazamadiklariimm :))
kizlar bhcg 100.85 cikti cogul galibaaaa :///
Bence süperrrr olmuş ayy ne güzel bi taşla iki kuşsulalede 8 tane vardi esimin ablasi da ikizmis biri ölmüs dogduktan sonra.. bekliyordum zaten hissediyordum da ani oldu :)
aynisi bende de oldu bak idrarda ogrendikten sonra gecti bogazim belirti olabilir cok ciddiyim :)) vucudun yabanci gorup onlem amacli bademciklerini sisirebilir :)))Kızlardisikartal87 @ceyagem bhchrk ateşim hem sabah hem şimdi 37,1 ama galiba boğazımda hafif ağrı var grip olacam ondan galiba eğer sağlıklı olsaydım bende inanırdım hamiş olduğuma
hayırlısı olsun ne diyelim inşallah öbür aya canın sağolsun...Cnm benim ılgın için teşekürler ben ne yazıkki biraz önce regl oldum.Şunu anladimki en az 10 gün geçmesi gerek test yapmak için umarım senin için herşey istediğin gibi olur benim gibi hayal kırıklığına ugramazsin.ben tahlil yaptırmasına bekliycektim zaten 10 gün geçsin diye.ama olmadı herşeyin hayırlısı demekten başka bisey yapamıyorum.Tabiki çok üzüldüm ama elimden bisey gelmiyo
Ciddi misin sen valla mi?? Benim dün bişeyim yoktu bugün sürünerek kalktım yataktan okulda bi üşüme titreme halsizlik ateş 37 ve üstüydü hep. Az önce parol aldım nede olsa gebe olsam bile zararı olmuyo diye 1 saat sonra yine bakacam ateşe. Parol normalde düşürür demi ateşi??aynisi bende de oldu bak idrarda ogrendikten sonra gecti bogazim belirti olabilir cok ciddiyim :)) vucudun yabanci gorup onlem amacli bademciklerini sisirebilir :)))
normal sartlarda dusurur ama sen kan testi yaptir bak dinle beni ya da sabah gebelik testi yapCiddi misin sen valla mi?? Benim dün bişeyim yoktu bugün sürünerek kalktım yataktan okulda bi üşüme titreme halsizlik ateş 37 ve üstüydü hep. Az önce parol aldım nede olsa gebe olsam bile zararı olmuyo diye 1 saat sonra yine bakacam ateşe. Parol normalde düşürür demi ateşi??
Elimde bi tane miratech marka gebelik testi var onu da pazartesi yapacaktım yarın mı yapayım???tabi
normal sartlarda dusurur ama sen kan testi yaptir bak dinle beni ya da sabah gebelik testi yap)
Ama ben hapşırıyorum falan yani nezle belirtilerim var onu söyleyim yanıltmayım senitabi
normal sartlarda dusurur ama sen kan testi yaptir bak dinle beni ya da sabah gebelik testi yap)
tamam canım sorcam inofolic i,zaten muhtemel son kez gitcem sonuca bağlıcak hsg dicek eminim ama doktorun dediklerine uyamadım 3 ay serophene kullan dozu arttırarak dedi 2 ay tek doz olarak kullandım herkes kist yapar takipsiz nasıl doktor bu dedi 3.ayım da da soğan suyu içtim bari onu da denemedim demem:)doktorunu degistir bence yeni bir doktor arastirmalisin( bi de dedigim gibi inofolic i soyle doktora da.. internette de icerigi yazar sen de bak oku.. insallah hayirli haberler verirsin :))
belki de yeni yeni yerlesiyo belli olmaz umudunu yitirmeyarin da kan verebilirsin yada yarin sabah ilk idrarinla test yap bakaljm ne olacak :) atesini olcuyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?