- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
bizim çok şükür evliliğimize yansımıyor canım eşim sürekli bana morel veriyor olucak bizim de olucak bana inan diyor kii eşim 38 yaşında artık yaşı geldi geçiyor bile ama ne yapsın ,zamanını bekliyor diyoruz eşimle, ben karamsarım daha çok ama şu var daha yolun başındayız hsg çektirip aşılama yaptırmadık henüz bakalım onları da denicez elimizden geleni yapcaz yine olmuyorsa zorlamaya gerek yok dicem galiba.Hepimizde var cnm o karamsarlıkAksam misafirliğe gittik.Herkes çocuk sordu yine.Akraba ya da karısmıcaz herhâlde dedim artık.Bizim de 10 ay oldu.İnsanın evliliğine de yansıyor artık.Ben olmazsa naparız diye sormaya başladım artık. Gercekten psikoljim çöktü onu hissediyorm
Maşallah ya çok güzel ya bende istemiştim ama kısmet değilmiş :)kizlaarrrdisikartal87 AnaPatron @VuslatimLee D Delikadinnn @masalolsunnn sweetdreams1985 ve yazamadiklariimm :))
kizlar doktor 50 civari dedi bhcg 100.85 cikti cogul galibaaaa :///
bu arada geçen gün kv ile görümcem geldi küçük kızı var ,onlarında zor olmuş eşim bahsetmişti onlar sırdır ve kötü kalpli insanlardır bizim istediğimizi olmadığını biliyorlar bunlar ne yapıyor biliyormusun benim yanımda kızını alıyor ama garanti site duyuyor anneeeeeem yavruuuuuuum diye yırttı kendini nasıl bağırıyor ama görcen ne kadar ayıp ya çok ayıpladım gerçekten sende bu yollardan geçtin halden anlaman lazım maalesef bazı insanlar beş para etmiyor ama kafama takmadım Allaha havale ettimHepimizde var cnm o karamsarlıkAksam misafirliğe gittik.Herkes çocuk sordu yine.Akraba ya da karısmıcaz herhâlde dedim artık.Bizim de 10 ay oldu.İnsanın evliliğine de yansıyor artık.Ben olmazsa naparız diye sormaya başladım artık. Gercekten psikoljim çöktü onu hissediyorm
Parol aldım bi saat önce canım ateş düşsün diye şu an 37.4 falan gibi bende civalı termometre var dijital değil. Bakalım canım bekliyorum bende yarın son testimi yapacam sabahHer bogaz agrisi ates yapmaz ki cnm dur bakalim bozma moralini
yap bence yarin sabahElimde bi tane miratech marka gebelik testi var onu da pazartesi yapacaktım yarın mı yapayım???
benkmde burnum akiyoduAma ben hapşırıyorum falan yani nezle belirtilerim var onu söyleyim yanıltmayım seni
hayirlisi olsun canim benim olmuyorsa bile vardir bi hayir insallah en kisa surede olurtamam canım sorcam inofolic i,zaten muhtemel son kez gitcem sonuca bağlıcak hsg dicek eminim ama doktorun dediklerine uyamadım 3 ay serophene kullan dozu arttırarak dedi 2 ay tek doz olarak kullandım herkes kist yapar takipsiz nasıl doktor bu dedi 3.ayım da da soğan suyu içtim bari onu da denemedim demem:)
inşallah canım herşeyin hayırlısını versin Rabbim önemli olan o.
insalhha dolmaz :))Kizlar aksama kadar ped kahverengi akinti oldu yani pedi dolduramadim bekliyorum dolsun diye
hayirlisi olsun daha doktoru 7 de aricamMaşallah ya çok güzel ya bende istemiştim ama kısmet değilmiş :)
Sabah atesini de olcmeyi unutmaParol aldım bi saat önce canım ateş düşsün diye şu an 37.4 falan gibi bende civalı termometre var dijital değil. Bakalım canım bekliyorum bende yarın son testimi yapacam sabah
tamam canım ökçerim mutlaka ama dijital değil yinede ben alışığım ona farketmez herhalde ayy kız heyecanlandım şimdiYarin
Sabah atesini de olcmeyi unutma
var iste nesine inanmiyosun tebrik ederim doogruu doktoraa :)) bak benim ikiz olma ihtimali varmis pazartesi yine gitcem kan vermeye :))bhchrk bide buna bak çektiklerim de net ama buraya yükleyince çok net deil
Gercektenmi ay canım çok sevindim sağlıkla al kucağına inş eşime söylemedim ben daha tereddutteyim prediktor olduğu için bu test bole eli kolu bağlı bekliyorum yarın belki kan veririm canım hepimiz için hayırlısı :)var iste nesine inanmiyosun tebrik ederim doogruu doktoraa :)) bak benim ikiz olma ihtimali varmis pazartesi yine gitcem kan vermeye :))
guzel haberler bekliyoruz :))Gercektenmi ay canım çok sevindim sağlıkla al kucağına inş eşime söylemedim ben daha tereddutteyim prediktor olduğu için bu test bole eli kolu bağlı bekliyorum yarın belki kan veririm canım hepimiz için hayırlısı :)
İnş cnm hayırlısı neyse o olsunguzel haberler bekliyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?