Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bizim çok şükür evliliğimize yansımıyor canım eşim sürekli bana morel veriyor olucak bizim de olucak bana inan diyor kii eşim 38 yaşında artık yaşı geldi geçiyor bile ama ne yapsın ,zamanını bekliyor diyoruz eşimle, ben karamsarım daha çok ama şu var daha yolun başındayız hsg çektirip aşılama yaptırmadık henüz bakalım onları da denicez elimizden geleni yapcaz yine olmuyorsa zorlamaya gerek yok dicem galiba.

bu arada geçen gün kv ile görümcem geldi küçük kızı var ,onlarında zor olmuş eşim bahsetmişti onlar sırdır ve kötü kalpli insanlardır bizim istediğimizi olmadığını biliyorlar bunlar ne yapıyor biliyormusun benim yanımda kızını alıyor ama garanti site duyuyor anneeeeeem yavruuuuuuum diye yırttı kendini nasıl bağırıyor ama görcen ne kadar ayıp ya çok ayıpladım gerçekten sende bu yollardan geçtin halden anlaman lazım maalesef bazı insanlar beş para etmiyor ama kafama takmadım Allaha havale ettim

Elimde bi tane miratech marka gebelik testi var onu da pazartesi yapacaktım yarın mı yapayım???
yap bence yarin sabah olmadi alir pazartesi de yaparsin

Ama ben hapşırıyorum falan yani nezle belirtilerim var onu söyleyim yanıltmayım seni
benkmde burnum akiyodu

hayirlisi olsun canim benim olmuyorsa bile vardir bi hayir insallah en kisa surede olur

Kizlar aksama kadar ped kahverengi akinti oldu yani pedi dolduramadim bekliyorum dolsun diye
insalhha dolmaz :))

Maşallah ya çok güzel ya bende istemiştim ama kısmet değilmiş :)
hayirlisi olsun daha doktoru 7 de aricam

Merhaba kızlar.. Aranıza yeni katıldım ben de :) Hamile olanlar hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.. Benim merak ettiğim malum bir konu var tecrübelilerden yardım istiyorum :) Benim bat 10 mart. Adet bitiminden itibaren korunmadık. Son 5 gündür karnımda şişlik ara ara batmalar var. İki gündür de mide bulantılarım ve aşırı gaz var. Hatta bulantım mideme ne inse şeklinde..Bir de bugün yumurtalıklarda yanma oldu. Daha önce başıma böyle gelmemişti hiç. Hatta oğlumda bile böyle olmadı. Onda sadece gaz ve bulantı vardı o kadar. Test için çok çok erken farkındayım ama acaba diye bir şüphe var içimde.. Çıkmayacağını da biliyorum testte. Acaba bir ihtimal var mıdır ki bebiş? Merak içindeyim bende Bugün çok üşüdüm mesela normalde üşüyen biri değilim ve hava gerçekten çok sıcak 22 derece hatta... Sizce ne yapmalıyım?

var iste nesine inanmiyosun tebrik ederim doogruu doktoraa :)) bak benim ikiz olma ihtimali varmis pazartesi yine gitcem kan vermeye :))
Gercektenmi ay canım çok sevindim sağlıkla al kucağına inş eşime söylemedim ben daha tereddutteyim prediktor olduğu için bu test bole eli kolu bağlı bekliyorum yarın belki kan veririm canım hepimiz için hayırlısı :)

guzel haberler bekliyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…