Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Inanamazsin tabi hatta kanda bile ciksa inanamazsin ben inanamiorum hala mesela :) bende hafta ici gitcem doktora adet gunum normalde bugun ya da yarin. Ustunden 2-3 gun gecsinde oyle gideyim diorum iyice belli olsun kanda die :)
Gerçekten varmı yokmu valla çarpıntım başladı ama test den şüphem var işte predictör yanlış çıkartıyor diyorlar ama bilmiyorum göğüs ucu ağrım hala var canım çok acıyor ve bugün 3 kere çok şiddetli baş dönmem oldu bilmiyorum acikmistim disardaydim belkide ondan bekliyorum bende 2 gün kaldı sayılır

Sen yarin bidaha yap devamli yanlis cikarcak haki yok ya testin :)

kizlar hamilelik tsti yaptim bugun ikinci cizgi beyaz cikti oyle olupta hamile olanvarmi silik cizgi beklerken beyaz cikti yani kirik gibi acaba oyle olan vami

aynisi bende de oldu bak idrarda ogrendikten sonra gecti bogazim belirti olabilir cok ciddiyim :)) vucudun yabanci gorup onlem amacli bademciklerini sisirebilir :)))
Benimde uc gundur bogazm sis gbi baktim kizarmis ici kulagima vuruo agrsi benim grip gbi bi durumum yok aniden oldu bende bian gebelik mi var dedim kendi kendime snrada aman her seyi gebelige yoruorum die vaz gectim benimde belirti olabilir miiii.Bu arada tebrik edrim canimmmm rabbim ikisnde saglikli bi sekilde kucagna almayi nasip etsn

kizlar hamilelik tsti yaptim bugun ikinci cizgi beyaz cikti oyle olupta hamile olanvarmi silik cizgi beklerken beyaz cikti yani kirik gibi acaba oyle olan vami
Bana çok çıktı obeyaz çizgi ama maalesef bazı markalarda olması gereken yeri belli eden sistematik bisey canım.onunla umitlenme sakin

Bende bugün kalktım ya bi halsizlik bi üşüme gibi boğazım burnum tıkalı şu an öyle yatıyorum. Ateşim 37 den aşağı düşmüyor parol aldım ama fayda etmedi öyle yatıyorum yarın sabah gebelik testi yapacağım inşallah

Bende üşüttüm galiba ciğerlerim acıyo. Öksürük falan başladı çok halsizim ama çalışıyorum uyumak istiyorum yaaa

Ben bu bogazim icin ne yapabilirim ya gebeligede zararli etki etmeyecek bisey.nane limon iyi gelrmiki acaba yutkunurken rahatsz edio cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…