- 23 Kasım 2015
- 247
- 63
- 28
- 33
Ay gerçekten mi inanasim gelmioBencee hayırlı olsun bebeğinpazartesi doktor yolu
Ustekinde belli bence :) yarin sabah varsa testin yine yap sonra dogruuuu kan vermeye :)Sen ne diyorsundisikartal87
Inanamazsin tabi hatta kanda bile ciksa inanamazsin ben inanamiorum hala mesela :) bende hafta ici gitcem doktora adet gunum normalde bugun ya da yarin. Ustunden 2-3 gun gecsinde oyle gideyim diorum iyice belli olsun kanda die :)Ay gerçekten mi inanasim gelmio
Gerçekten varmı yokmu valla çarpıntım başladıInanamazsin tabi hatta kanda bile ciksa inanamazsin ben inanamiorum hala mesela :) bende hafta ici gitcem doktora adet gunum normalde bugun ya da yarin. Ustunden 2-3 gun gecsinde oyle gideyim diorum iyice belli olsun kanda die :)
Sen yarin bidaha yap devamli yanlis cikarcak haki yok ya testin :)Gerçekten varmı yokmu valla çarpıntım başladıama test den şüphem var işte predictör yanlış çıkartıyor diyorlar ama bilmiyorum göğüs ucu ağrım hala var canım çok acıyor ve bugün 3 kere çok şiddetli baş dönmem oldu bilmiyorum acikmistim disardaydim belkide ondan bekliyorum bende 2 gün kaldı sayılır
Yarın pazar cnmSen yarin bidaha yap devamli yanlis cikarcak haki yok ya testin :)
Senin testinin silikligi bunun gibimiydiYarın pazar cnm
Senin testinin silikligi bunun gibimiydiSen yarin bidaha yap devamli yanlis cikarcak haki yok ya testin :)
Benimde uc gundur bogazm sis gbi baktim kizarmis ici kulagima vuruo agrsi benim grip gbi bi durumum yok aniden oldu bende bian gebelik mi var dedim kendi kendime snrada aman her seyi gebelige yoruorum die vaz gectimaynisi bende de oldu bak idrarda ogrendikten sonra gecti bogazim belirti olabilir cok ciddiyim :)) vucudun yabanci gorup onlem amacli bademciklerini sisirebilir :)))
Bana çok çıktı obeyaz çizgikizlar hamilelik tsti yaptim bugun ikinci cizgi beyaz ciktioyle olupta hamile olanvarmi silik cizgi beklerken beyaz cikti yani kirik gibi acaba oyle olan vami
Bende bugün kalktım ya bi halsizlik bi üşüme gibi boğazım burnum tıkalı şu an öyle yatıyorum. Ateşim 37 den aşağı düşmüyor parol aldım ama fayda etmedi öyle yatıyorum yarın sabah gebelik testi yapacağım inşallahBenimde uc gundur bogazm sis gbi baktim kizarmis ici kulagima vuruo agrsi benim grip gbi bi durumum yok aniden oldu bende bian gebelik mi var dedim kendi kendime snrada aman her seyi gebelige yoruorum die vaz gectimbenimde belirti olabilir miiii.Bu arada tebrik edrim canimmmm rabbim ikisnde saglikli bi sekilde kucagna almayi nasip etsn
Hadi insalllaahhh canimmmmBende bugün kalktım ya bi halsizlik bi üşüme gibi boğazım burnum tıkalı şu an öyle yatıyorum. Ateşim 37 den aşağı düşmüyor parol aldım ama fayda etmedi öyle yatıyorum yarın sabah gebelik testi yapacağım inşallah
Bende üşüttüm galiba ciğerlerim acıyo. Öksürük falan başladı çok halsizim ama çalışıyorumBende bugün kalktım ya bi halsizlik bi üşüme gibi boğazım burnum tıkalı şu an öyle yatıyorum. Ateşim 37 den aşağı düşmüyor parol aldım ama fayda etmedi öyle yatıyorum yarın sabah gebelik testi yapacağım inşallah
Ben bu bogazim icin ne yapabilirim ya gebeligede zararli etki etmeyecek bisey.nane limon iyi gelrmiki acaba yutkunurken rahatsz edio cunkuHadi insalllaahhh canimmmm
Ben bu bogazim icin ne yapabilirim ya gebeligede zararli etki etmeyecek bisey.nane limon iyi gelrmiki acaba yutkunurken rahatsz edio cunkuBende bugün kalktım ya bi halsizlik bi üşüme gibi boğazım burnum tıkalı şu an öyle yatıyorum. Ateşim 37 den aşağı düşmüyor parol aldım ama fayda etmedi öyle yatıyorum yarın sabah gebelik testi yapacağım inşallah
Gecmis olsun canimBende üşüttüm galiba ciğerlerim acıyo. Öksürük falan başladı çok halsizim ama çalışıyorumuyumak istiyorum yaaa
Hamileyken bitki çayları içilmez canım.ılık suya limon sık iç.bol bol ılık su iç.ne olur ne olmazBen bu bogazim icin ne yapabilirim ya gebeligede zararli etki etmeyecek bisey.nane limon iyi gelrmiki acaba yutkunurken rahatsz edio cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?