- 25 Şubat 2016
- 7.755
- 12.955
- 248
- 31
Icmeyimmi yaniHamileyken bitki çayları içilmez canım.ılık suya limon sık iç.bol bol ılık su iç.ne olur ne olmaz
Aynen cnm bugün olmadım yarın kesin olurum gibi geliyor. Nedense artık diğer ihtimalin hayalini kurmak istemiyorum.. tabi bi seneyi doldurunca ben.Napıyorsunuz kızlarrrben sessizce adeti bekliyorum moralim bozuk değil ama yinede canım sıkılıyor
senin yasadigin belirtileri bende yasiyorum canim boagzim aniden agrimaya basladi 2 gun oldu baska hic birseyim yok kendimi hasta hissetmiyorum iyiyim sadece boagazim agriyo insallah benim ki de belirtidir bugun yine test yaptim normal gebelik testlerinden bana eczaneci dedi ki bu testler sadece adet gecikmesi oldugn da gosterir diye en erken bir gun gecikme olmasi gerekiyor baska teste kalmamis malesef aldim yaptim negatif adetime daha 5 var ama tabbi subat 29 yani 30 31 yok yani adete bir hafta var ama test e beyaz cizgi cikti kirik gibi canim hayirlisi artik yoruldum beynimi cok yorgun hissediyorum dusunmekten bos vericem dusunmeyecegim artik :)aynisi bende de oldu bak idrarda ogrendikten sonra gecti bogazim belirti olabilir cok ciddiyim :)) vucudun yabanci gorup onlem amacli bademciklerini sisirebilir :)))
umitlenmyorum canim ama aldigim test adet gecikmesi olmadan cok cok dusuk ihtimal gosteriyomus en az 1 gun gecikme olmasi gerekiyormus gostermesi icin malesef baska teste kalmamis mecbur aldim adetime 5 gun var ama bu az 30 31 olmadigi icin bir hafta var sabirla bekleyecegim ama umitlenmek istemeyorum meme uclaarim cok kotu sizliyor bir tek adete 3 4 kala siylarlar ve hamile oldugum da olmustum kasik agrilarim da yok ama bacagima kramplar giriyor umitlenmeyecegim hersey Rabbim den olmussa da sukur olmamissada sukur yapilacak bir sey yok elimiyden bir sey gelmiyor o diledigi zaman olur :)Bana çok çıktı obeyaz çizgiama maalesef bazı markalarda olması gereken yeri belli eden sistematik bisey canım.onunla umitlenme sakin
Allah allah noldu bize yarımız hamiş yarımız dökülüyor hastalıktan benimde burnum tıkalı hapşırık tıksırık yatıyorum öyleBende üşüttüm galiba ciğerlerim acıyo. Öksürük falan başladı çok halsizim ama çalışıyorumuyumak istiyorum yaaa
Valla canım gebelikte limonu pek önermiyorlar onu yapma bak ben bugün mis gibi ıhlamur demledim ama sallama değil içine bal attım onu içtim taze portakal suyu iç, ılık su iç gripte çok iyi olur, burnundan buhar çek başına bi örtü örterek yani doğal yöntemden şaşma. Birde ateşin varsa benim gibi parol alabilirsinBen bu bogazim icin ne yapabilirim ya gebeligede zararli etki etmeyecek bisey.nane limon iyi gelrmiki acaba yutkunurken rahatsz edio cunku
Cok sagol canim yarn yaparim artik.cok agrio ya iltihap var sanrm konusamiorum yutknamiorm .. sanada gecms olsunnnValla canım gebelikte limonu pek önermiyorlar onu yapma bak ben bugün mis gibi ıhlamur demledim ama sallama değil içine bal attım onu içtim taze portakal suyu iç, ılık su iç gripte çok iyi olur, burnundan buhar çek başına bi örtü örterek yani doğal yöntemden şaşma. Birde ateşin varsa benim gibi parol alabilirsin
Hayrdir canim acilde ne isin vardiKızlar yenice acilden geldim beta hgc 14.86 çıktı sizce gebelik ne durumdadır
Canım saat 10.30 gibi halsizleştim bir anda uyustum midem bulandı eşim hemen acile götürdü anlattım durumu dr gebelik var dedi iki gün sonra tekrar tahlil yaptırın kadın doğuma gösterin dedi[/QUOTE ]
Cok sevndim canm senin adinaa tebrik ederim daha guzel haberlrni alrsn insaallah
Cok sevndm canm senn adina tebrik ederm daha gzel haberlerni alrsn insalllahCanım saat 10.30 gibi halsizleştim bir anda uyustum midem bulandı eşim hemen acile götürdü anlattım durumu dr gebelik var dedi iki gün sonra tekrar tahlil yaptırın kadın doğuma gösterin dedi
Ayy canim elhamdulillah bu gunleri gosterdi sana Rabbim en kisa zamanda bize de gostersinkizlaarrr @disikartal87 @ceyagemVuslatimLee @sihirlilambacini @masalolsunnn sweetdreams1985 ve yazamadiklariimm :))
doktordan ciktim simdii :)) rahim kalinligim 15mm mis cok guzel dedi doktor progestan verdi dusuk ihtimali icin bi de pko icin de kan sulandirici verdi :))
kan verdim bhcg 50civarinda olmali dedi artis icin pazartesi yine cagiririm muhtemelen dedi :)) sonra da keseyi gormek icin gun veririm dedi :))
Rabb im hepinizeeee ama hepinizeee yasatsin bunlariii tekrar tekrar tez zamandaaaa
Olsun olsun olsun ne guzel saglikli afiyetli olsunda canim benimkizlaarrr@disikartal87@ceyagem@VuslatimLee@sihirlilambacini@masalolsunnn@sweetdreams1985 ve yazamadiklariimm :))
kizlar bhcg 100.85 cikti cogul galibaaaa :///
Canim hayirli olsun ne guzel gebelik var yani inseallah degerin yukselir saglikla kucagina al inseallah...ayyy valla bu ay gebelik ayi oldu masaallah subatin gunleri eksik kendisi bereketli oldu masaallahKızlar yenice acilden geldim beta hgc 14.86 çıktı sizce gebelik ne durumdadır
Bnmde dün gittim dr beta hcg14.86 çıktı canım iki gün sonra tekrarlıyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?