Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aynisi bende de oldu bak idrarda ogrendikten sonra gecti bogazim belirti olabilir cok ciddiyim :)) vucudun yabanci gorup onlem amacli bademciklerini sisirebilir :)))
senin yasadigin belirtileri bende yasiyorum canim boagzim aniden agrimaya basladi 2 gun oldu baska hic birseyim yok kendimi hasta hissetmiyorum iyiyim sadece boagazim agriyo insallah benim ki de belirtidir bugun yine test yaptim normal gebelik testlerinden bana eczaneci dedi ki bu testler sadece adet gecikmesi oldugn da gosterir diye en erken bir gun gecikme olmasi gerekiyor baska teste kalmamis malesef aldim yaptim negatif adetime daha 5 var ama tabbi subat 29 yani 30 31 yok yani adete bir hafta var ama test e beyaz cizgi cikti kirik gibi canim hayirlisi artik yoruldum beynimi cok yorgun hissediyorum dusunmekten bos vericem dusunmeyecegim artik :)

Bana çok çıktı obeyaz çizgi ama maalesef bazı markalarda olması gereken yeri belli eden sistematik bisey canım.onunla umitlenme sakin
umitlenmyorum canim ama aldigim test adet gecikmesi olmadan cok cok dusuk ihtimal gosteriyomus en az 1 gun gecikme olmasi gerekiyormus gostermesi icin malesef baska teste kalmamis mecbur aldim adetime 5 gun var ama bu az 30 31 olmadigi icin bir hafta var sabirla bekleyecegim ama umitlenmek istemeyorum meme uclaarim cok kotu sizliyor bir tek adete 3 4 kala siylarlar ve hamile oldugum da olmustum kasik agrilarim da yok ama bacagima kramplar giriyor umitlenmeyecegim hersey Rabbim den olmussa da sukur olmamissada sukur yapilacak bir sey yok elimiyden bir sey gelmiyor o diledigi zaman olur :)

Ben bu bogazim icin ne yapabilirim ya gebeligede zararli etki etmeyecek bisey.nane limon iyi gelrmiki acaba yutkunurken rahatsz edio cunku
Valla canım gebelikte limonu pek önermiyorlar onu yapma bak ben bugün mis gibi ıhlamur demledim ama sallama değil içine bal attım onu içtim taze portakal suyu iç, ılık su iç gripte çok iyi olur, burnundan buhar çek başına bi örtü örterek yani doğal yöntemden şaşma. Birde ateşin varsa benim gibi parol alabilirsin

Cok sagol canim yarn yaparim artik.cok agrio ya iltihap var sanrm konusamiorum yutknamiorm .. sanada gecms olsunnn

Canım saat 10.30 gibi halsizleştim bir anda uyustum midem bulandı eşim hemen acile götürdü anlattım durumu dr gebelik var dedi iki gün sonra tekrar tahlil yaptırın kadın doğuma gösterin dedi
Cok sevndm canm senn adina tebrik ederm daha gzel haberlerni alrsn insalllah

Slm arkadaşlar öncelikle hamile olanlar hayırlısı olsun hamile kalmak isteyenlerede Allah en yakın zamanda bu mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah tabiki banada :)

Ayy canim elhamdulillah bu gunleri gosterdi sana Rabbim en kisa zamanda bize de gostersin bende adetimin bitmesini bekliyorum 3.gunden itibaren azicik azicik surundurdu ya normaldede 7 8 gun suruyor zaten ama bu defa azalinca birden erken biter sandim hayirlisi..bu hafta ilaclarimiz elimize gecer inseallah bakalim artik Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler

kizlaarrr@disikartal87@ceyagem@VuslatimLee@sihirlilambacini@masalolsunnn@sweetdreams1985 ve yazamadiklariimm :))
kizlar bhcg 100.85 cikti cogul galibaaaa :///
Olsun olsun olsun ne guzel saglikli afiyetli olsunda canim benim doktorun yorumuna bakarsin belki normal tektir..valla bize 3uz olsun diye dua ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…