Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim hayirli olsun ne guzel gebelik var yani inseallah degerin yukselir saglikla kucagina al inseallah...ayyy valla bu ay gebelik ayi oldu masaallah subatin gunleri eksik kendisi bereketli oldu masaallah
Çok teşekkür ederim canım inş yükselir de Allah razı olsun herkesten Rabbimherkese herkese versin

Kizlar hamileligin ilk 4 ayinda 70.000 SÜBHANELLAHİ VE BİHAMDİHİ tesbihini ceken kimsenin cocugunda noksanlik olmaz hani aza noksanligi vs olmaz biiznillah yeni hamisler cekmeye baslayin..inseallah hamilelikte okunacak dualari paylasayim burda musait bir vakitte simdi disardayiz aklima gelmisken bunu yazayim dedim..eve gidince kitaba bakip yazarim inseallah.. :)

Kizlarrrr benim gene az önce beyaz uzayan akıntım geldi disikartal87 bhchrk sizin devam ediyormu akıntı
benim ara ara geliyo yine

belli olmaz bi takip et bakalim kendini insallah hamilesindir :))
cok sagol canim bakalim cogul olup olmadigi pazartesi belli olacak :))

Napıyorsunuz kızlarrr ben sessizce adeti bekliyorum moralim bozuk değil ama yinede canım sıkılıyor
canini skma nolur Rabb im onumuzdeki ay bize guzel haberleri vermeni nasip etsin insallah :))
ben napayim doktor progestan vermisti o bas dinmesi yapti onla ugrasiyorum bi basladi hafiften mide bulantilarim birden yukseliyo bhcg 100 cikmasi sasirtti beni doktor cogul olabilir dedi bakalim pazartesi belli olacak :)

Ben bu bogazim icin ne yapabilirim ya gebeligede zararli etki etmeyecek bisey.nane limon iyi gelrmiki acaba yutkunurken rahatsz edio cunku
yesilcay haric diger bitki caylarindan icebilirsin canim ) dun doktorum oyle dedi bir suru yasak seyler saydi vala :))

gec dollenmeyse dedigi dogru bunun testle ilgisi yok iste. sen umudunu yitirme biraz daha bekle bakalim keske ilk idrarinla yapsan iki gun sonra felan

Kızlar yenice acilden geldim beta hgc 14.86 çıktı sizce gebelik ne durumdadır
tebrikler Rabb im saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin :)

Olsun olsun olsun ne guzel saglikli afiyetli olsunda canim benim doktorun yorumuna bakarsin belki normal tektir..valla bize 3uz olsun diye dua ettiler
insallah en guzelleri en iyileri sizlerin olsun :)) saglikli olsunlar da onemli olan o canim bakalkm pazartesi belli olur cogul olup olmadigi dedi doktor hayirlisi bakalim :) Rabb im sizlere de gostersin insallah :))

Amin canım inş

canım merhaba hayırlı olsun hamileliğin. ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğün günlerde mi oldu ilşki ?

canım merhaba hayırlı olsun hamileliğin. ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğün günlerde mi oldu ilşki ?
cok sagol canim Allah im isteyen herkese nasip etsin insallah :))
cift cizgi oncesinde cift cizgi gunu ve cift cizgiden sonraki gun oldu )

cok sagol canim Allah im isteyen herkese nasip etsin insallah :))
cift cizgi oncesinde cift cizgi gunu ve cift cizgiden sonraki gun oldu )
benim de dün çift çizgiydi ama t çizgisi c kadar koyu değildi bugün tekrar yapacağım ve inşallah sonrasında bir çalışma olacak inşallah tutturabilirim. bana da dua eder misin canım hamişlerin duası kabul olurmuş

etmem mi canim benim insallah Rabb im gonlune gore versin tez zamanda anneligi sana tattirsin :))

günaydın. kızlar geçen ayki ovulasyon testim ovulasyon günümden sonra tamamen silikleşmişti bu ay bat 8 mart. ovulasyon günlerimi geçirim. kontrol amaçlı yapıyorum test ve kopkoyu olmasada o günden beri pembeye dönük çizgi hep var. bu gebelik belirtisi olabiliyor mu? yoksa kopkoyu mu olmalı yine

Günaydınn kızların. disikartal87 sabah ateşim 36.4 de düşmüş yinede test yaptım ilk hiç bişey yoktu 5 dk sonra bir baktımmmmm silik çizgiii..inanamadım.eşime gösterdim oda gördü çizgiyi akşam sabah bi daha yapıcam duruma göre kan vericem ALLAH IMMM İNŞALLAH TEST BOZUK DEĞİLDİRRRRRR 
bhchrk masalolsunnn yunus_ciklet unuttuğum varsa kusura bakmayın heyecan

Ayy ben böyle Hamit gördükçe çok mutlu oluyorum ya Tebrikler canım ovulasyon mu tutuyordun hangi gün ilişki olmuştu?

Ay insallah cnm yaaa insallah vardir aksama yap hemen de yine cikarsa ikinci cizgi yarin kan vermeye :) ay cok guzel olur yaa hepimiz hamile oluruzzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…