- 20 Şubat 2016
- 188
- 82
- 13
- 31
Çok teşekkür ederim canım inş yükselir de Allah razı olsun herkesten Rabbimherkese herkese versinCanim hayirli olsun ne guzel gebelik var yani inseallah degerin yukselir saglikla kucagina al inseallah...ayyy valla bu ay gebelik ayi oldu masaallah subatin gunleri eksik kendisi bereketli oldu masaallah
Yukselir canim hayirlisiylaÇok teşekkür ederim canım inş yükselir de Allah razı olsun herkesten Rabbimherkese herkese versin
benim ara ara geliyo yineKizlarrrr benim gene az önce beyaz uzayan akıntım geldidisikartal87 bhchrk sizin devam ediyormu akıntı
belli olmaz bi takip et bakalim kendiniBenimde uc gundur bogazm sis gbi baktim kizarmis ici kulagima vuruo agrsi benim grip gbi bi durumum yok aniden oldu bende bian gebelik mi var dedim kendi kendime snrada aman her seyi gebelige yoruorum die vaz gectimbenimde belirti olabilir miiii.Bu arada tebrik edrim canimmmm rabbim ikisnde saglikli bi sekilde kucagna almayi nasip etsn
canini skma nolur Rabb im onumuzdeki ay bize guzel haberleri vermeni nasip etsin insallah :))Napıyorsunuz kızlarrrben sessizce adeti bekliyorum moralim bozuk değil ama yinede canım sıkılıyor
yesilcay haric diger bitki caylarindan icebilirsin canimBen bu bogazim icin ne yapabilirim ya gebeligede zararli etki etmeyecek bisey.nane limon iyi gelrmiki acaba yutkunurken rahatsz edio cunku
gec dollenmeyse dedigi dogru bunun testle ilgisi yok iste. sen umudunu yitirme biraz daha bekle bakalim keske ilk idrarinla yapsan iki gun sonra felansenin yasadigin belirtileri bende yasiyorum canim boagzim aniden agrimaya basladi 2 gun oldu baska hic birseyim yok kendimi hasta hissetmiyorum iyiyim sadece boagazim agriyo insallah benim ki de belirtidir bugun yine test yaptim normal gebelik testlerinden bana eczaneci dedi ki bu testler sadece adet gecikmesi oldugn da gosterir diye en erken bir gun gecikme olmasi gerekiyor baska teste kalmamis malesef aldim yaptim negatif adetime daha 5 var ama tabbi subat 29 yani 30 31 yok yani adete bir hafta var ama test e beyaz cizgi cikti kirik gibi canim hayirlisi artik yoruldum beynimi cok yorgun hissediyorum dusunmekten bos vericem dusunmeyecegim artik :)
tebrikler Rabb im saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin :)Kızlar yenice acilden geldim beta hgc 14.86 çıktı sizce gebelik ne durumdadır
Ayy canim elhamdulillah bu gunleri gosterdi sana Rabbim en kisa zamanda bize de gostersinbende adetimin bitmesini bekliyorum 3.gunden itibaren azicik azicik surundurdu ya normaldede 7 8 gun suruyor zaten ama bu defa azalinca birden erken biter sandim hayirlisi..bu hafta ilaclarimiz elimize gecer inseallah bakalim artik Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler
insallah en guzelleri en iyileri sizlerin olsun :)) saglikli olsunlar da onemli olan o canim bakalkm pazartesi belli olur cogul olup olmadigi dedi doktor hayirlisi bakalim :) Rabb im sizlere de gostersin insallah :))Olsun olsun olsun ne guzel saglikli afiyetli olsunda canim benimdoktorun yorumuna bakarsin belki normal tektir..valla bize 3uz olsun diye dua ettiler
Amin canım inşbenim ara ara geliyo yine
belli olmaz bi takip et bakalim kendiniinsallah hamilesindir :))
cok sagol canim bakalim cogul olup olmadigi pazartesi belli olacak :))
canini skma nolur Rabb im onumuzdeki ay bize guzel haberleri vermeni nasip etsin insallah :))
ben napayim doktor progestan vermisti o bas dinmesi yapti onla ugrasiyorum bi basladi hafiften mide bulantilarim birden yukseliyo bhcg 100 cikmasi sasirtti beni doktor cogul olabilir dedi bakalim pazartesi belli olacak :)
yesilcay haric diger bitki caylarindan icebilirsin canim) dun doktorum oyle dedi bir suru yasak seyler saydi vala :))
gec dollenmeyse dedigi dogru bunun testle ilgisi yok iste. sen umudunu yitirme biraz daha bekle bakalim keske ilk idrarinla yapsan iki gun sonra felan
tebrikler Rabb im saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin :)
insallah en guzelleri en iyileri sizlerin olsun :)) saglikli olsunlar da onemli olan o canim bakalkm pazartesi belli olur cogul olup olmadigi dedi doktor hayirlisi bakalim :) Rabb im sizlere de gostersin insallah :))
canım merhaba hayırlı olsun hamileliğin. ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğün günlerde mi oldu ilşki ?eczaciyim canim evet 2. ayimizda oldu cok sukur Rabb ime :) ovulasyondan onceki aksam ovulasyon sabahi ve aksami ovulasyonun ertesi gununde sabah ve aksam olmustu ama ben ovu testlerinde cift cizgiyi iki kere gordum yumurtladim sonra bu cift cizgileri onemsememistim meger yumurtluyormusum yani iliskiye girerken yumurtluyorum dollenme olsun felan diye bi dusuncem olmadi acikcasi :)) rahat olunca oldu belki de.. hayirlisi olsun hepimiz icin bugun doktora gidip kesinlestiricem artik carsambadan beri idrar testim pozitifRabb im sana da versin insallah bak hamilelerin duasi kabul olurmus ) tez zamanda hamile kaldigiji ogrenirsin insallah :)) bak benim de pko m vardi ama oldu iste rahat ol sadece bi de inofolic diye bi folic asit kombinasyonu var onu arastir doktorunla konus onu ic derim
hayirlisi olsunAnaPatron Rabb im tez zamanda nasip etsin insallah sana da hatta ikiz olsun da 4le cocuklari :)))
cok sagol canim Allah im isteyen herkese nasip etsin insallah :))canım merhaba hayırlı olsun hamileliğin. ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğün günlerde mi oldu ilşki ?
benim de dün çift çizgiydi ama t çizgisi c kadar koyu değildi bugün tekrar yapacağım ve inşallah sonrasında bir çalışma olacakcok sagol canim Allah im isteyen herkese nasip etsin insallah :))
cift cizgi oncesinde cift cizgi gunu ve cift cizgiden sonraki gun oldu)
etmem mi canim benim insallah Rabb im gonlune gore versin tez zamanda anneligi sana tattirsin :))benim de dün çift çizgiydi ama t çizgisi c kadar koyu değildi bugün tekrar yapacağım ve inşallah sonrasında bir çalışma olacakinşallah tutturabilirim. bana da dua eder misin canım hamişlerin duası kabul olurmuş
Allah razı olsun Rabbim sana da sağlıklı sorunsuz bir hamilelik yaşatsın ve sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin. bunu canı yürekten diliyorum :)etmem mi canim benim insallah Rabb im gonlune gore versin tez zamanda anneligi sana tattirsin :))
cok sagol canim benim insallah :))Allah razı olsun Rabbim sana da sağlıklı sorunsuz bir hamilelik yaşatsın ve sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin. bunu canı yürekten diliyorum :)
Hayirli olsuuuuunnn. Hamilesiiiinn :) kan gun var adete. Benim 3-4 gun kala 18.97 ikti. Dun adet tarihimdk hala da olmadim olmam artik :)Kızlar yenice acilden geldim beta hgc 14.86 çıktı sizce gebelik ne durumdadır
Ayy ben böyle Hamit gördükçe çok mutlu oluyorum ya Tebrikler canım ovulasyon mu tutuyordun hangi gün ilişki olmuştu?Günaydınn kızların.disikartal87 sabah ateşim 36.4 de düşmüş yinede test yaptım ilk hiç bişey yoktu 5 dk sonra bir baktımmmmm silik çizgiii..inanamadım.eşime gösterdim oda gördü çizgiyi akşam sabah bi daha yapıcam duruma göre kan vericem ALLAH IMMM İNŞALLAH TEST BOZUK DEĞİLDİRRRRRR 
bhchrk masalolsunnn yunus_ciklet unuttuğum varsa kusura bakmayın heyecan
Ay insallah cnm yaaa insallah vardir aksama yap hemen de yine cikarsa ikinci cizgi yarin kan vermeye :) ay cok guzel olur yaa hepimiz hamile oluruzzz :)Günaydınn kızların.disikartal87 sabah ateşim 36.4 de düşmüş yinede test yaptım ilk hiç bişey yoktu 5 dk sonra bir baktımmmmm silik çizgiii..inanamadım.eşime gösterdim oda gördü çizgiyi akşam sabah bi daha yapıcam duruma göre kan vericem ALLAH IMMM İNŞALLAH TEST BOZUK DEĞİLDİRRRRRR 
bhchrk masalolsunnn yunus_ciklet unuttuğum varsa kusura bakmayın heyecan
Bende goremedim cnm ama 6 gun var diosun daha cok erken bencebhchrk disikartal87 masalolsunnn VuslatimLee ve diğer arkadaşlar sabah yaptım testi ve çizgi beyaz görünüyor yani negatif adete 6 gün var ama benim artık umudum yok ama üzülmüyorum da hayırlısı olsun
benim ara ara geliyo yine
belli olmaz bi takip et bakalim kendiniinsallah hamilesindir :))
cok sagol canim bakalim cogul olup olmadigi pazartesi belli olacak :))
canini skma nolur Rabb im onumuzdeki ay bize guzel haberleri vermeni nasip etsin insallah :))
ben napayim doktor progestan vermisti o bas dinmesi yapti onla ugrasiyorum bi basladi hafiften mide bulantilarim birden yukseliyo bhcg 100 cikmasi sasirtti beni doktor cogul olabilir dedi bakalim pazartesi belli olacak :)
yesilcay haric diger bitki caylarindan icebilirsin canim) dun doktorum oyle dedi bir suru yasak seyler saydi vala :))
gec dollenmeyse dedigi dogru bunun testle ilgisi yok iste. sen umudunu yitirme biraz daha bekle bakalim keske ilk idrarinla yapsan iki gun sonra felan
tebrikler Rabb im saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin :)
BENDE PAZARTESI DOKTORA GIDICEM BOYLE OLMIYCAK MERAKTAN OLUYORUM RESMEN KAN TESTI YAPTIRICAM BAKALIM HAYIRLISI ARTIK VARSA KANDA CIKAR SANADA RABBIM INSALLAH GONLUNDE NEYSE ONU VERIR
insallah en guzelleri en iyileri sizlerin olsun :)) saglikli olsunlar da onemli olan o canim bakalkm pazartesi belli olur cogul olup olmadigi dedi doktor hayirlisi bakalim :) Rabb im sizlere de gostersin insallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?