hayırlı olur inşş :)Bu da bu sabahki gebelik testim. Artik iyice belli oldu cok sukur :) sali gunu de doktora giderim artik adetten de 3-4 gun gecmis olur hem :)
canim sen adete kac gun kala test yaptin kacinci gun iki cizgi gordunBende goremedim cnm ama 6 gun var diosun daha cok erken bence
Hayirli olsun canimmm Rabbim herseyi gonlune gre versnBu da bu sabahki gebelik testim. Artik iyice belli oldu cok sukur :) sali gunu de doktora giderim artik adetten de 3-4 gun gecmis olur hem :)
Kan vermeye gidiyorum simdi bakalimbenim ara ara geliyo yine
belli olmaz bi takip et bakalim kendiniinsallah hamilesindir :))
cok sagol canim bakalim cogul olup olmadigi pazartesi belli olacak :))
canini skma nolur Rabb im onumuzdeki ay bize guzel haberleri vermeni nasip etsin insallah :))
ben napayim doktor progestan vermisti o bas dinmesi yapti onla ugrasiyorum bi basladi hafiften mide bulantilarim birden yukseliyo bhcg 100 cikmasi sasirtti beni doktor cogul olabilir dedi bakalim pazartesi belli olacak :)
yesilcay haric diger bitki caylarindan icebilirsin canim) dun doktorum oyle dedi bir suru yasak seyler saydi vala :))
gec dollenmeyse dedigi dogru bunun testle ilgisi yok iste. sen umudunu yitirme biraz daha bekle bakalim keske ilk idrarinla yapsan iki gun sonra felan
tebrikler Rabb im saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin :)
insallah en guzelleri en iyileri sizlerin olsun :)) saglikli olsunlar da onemli olan o canim bakalkm pazartesi belli olur cogul olup olmadigi dedi doktor hayirlisi bakalim :) Rabb im sizlere de gostersin insallah :))
Heyecanla beklioruz canim iyi haberlerini aliriz insallahKan vermeye gidiyorum simdi bakalim
Amiiinnn canimmGunaydin kizlar ve hamis arkadaslar kizlar ALLAH bizlerede en yakin zamanada bebis verir insallah hamiis arkadaslara ALLAHIM SIZINLE OLSUN sizi korusun insallah guzel bir hamilelik donemi gecirirsiniz ve bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip ederRABBIM
Canim inseallah yaniltici bozuk falan degildir harbi harbi hamile ol emi hayirlisiyla ayy berektli bereketli bu ayGünaydınn kızların.disikartal87 sabah ateşim 36.4 de düşmüş yinede test yaptım ilk hiç bişey yoktu 5 dk sonra bir baktımmmmm silik çizgiii..inanamadım.eşime gösterdim oda gördü çizgiyi akşam sabah bi daha yapıcam duruma göre kan vericem ALLAH IMMM İNŞALLAH TEST BOZUK DEĞİLDİRRRRRR 
@bhchrk @masalolsunnn @yunus_ciklet unuttuğum varsa kusura bakmayın heyecan
Kiz dur hele daha var adetine bence bi kac gun sabret adet gununde yaprsin testi umudun olaun canim dua et bol bol hacet namazi kil hayirliaiyla olsun seninde bu ay@bhchrkdisikartal87 @masalolsunnn VuslatimLee ve diğer arkadaşlar sabah yaptım testi ve çizgi beyaz görünüyor yani negatif adete 6 gün var ama benim artık umudum yok ama üzülmüyorum da hayırlısı olsun
Ben carsamba aksam eve gelince yaptim cnm cok silik cikti. Cumartesi de adet gunumdu iste.3 gun once oluocanim sen adete kac gun kala test yaptin kacinci gun iki cizgi gordun
sabah test yaptim silik cizgi üç dakika için de nta belirginleşti ve kayboldu adetini bir gün geçti sizce durum nedirKiz dur hele daha var adetine bence bi kac gun sabret adet gununde yaprsin testi umudun olaun canim dua et bol bol hacet namazi kil hayirliaiyla olsun seninde bu ay
Canim inseallah yaniltici bozuk falan degildir harbi harbi hamile ol emi hayirlisiyla ayy berektli bereketli bu ay
Amiiiin. Cok tesekkur ederimHayirli olsun canimmm Rabbim herseyi gonlune gre versn
Ay hadi bakali hayirli haberleeini bekliyoruz cnm benim :)Kan vermeye gidiyorum simdi bakalim
anladim canim peki ondan once yaptinmi mesela 4 5 gun kalaBen carsamba aksam eve gelince yaptim cnm cok silik cikti. Cumartesi de adet gunumdu iste.3 gun once oluo
Pazartesi gunu yapmistim hicbisey cikmamisti cnmanladim canim peki ondan once yaptinmi mesela 4 5 gun kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?