Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı ama ben o dönemde ovulasyon testi nedir bile bilmiyordum korunmayı bıraktıktan sonra 5. ayda gebe kalmıştım. günümü 3 gün geçince test yapmıştım kesin adet olucam diye bekliyorum. o döneme ait hatırladığım belirti aşırı üşümeydi. sahura kalkıyorduk ben çayı dahi üzerime battaniye sarılıp yapıyordum titriyordum resmen. 5 gün sonrada gebe olduğumu öğrenmiştim. sizler vücut ısısı artar gebeliğe yakın diyorsunuz bende mi bi terslik vardı yoksa değişiklik gösterebiliyor mu

Kızlar sabah test yaptim silik cizgi üç dakika için de nta belirginleşti ve kayboldu adetini bir gün geçti sizce durum nedir

Kan vermeye gidiyorum simdi bakalim

Canim inseallah yaniltici bozuk falan degildir harbi harbi hamile ol emi hayirlisiyla ayy berektli bereketli bu ay

Kiz dur hele daha var adetine bence bi kac gun sabret adet gununde yaprsin testi umudun olaun canim dua et bol bol hacet namazi kil hayirliaiyla olsun seninde bu ay
sabah test yaptim silik cizgi üç dakika için de nta belirginleşti ve kayboldu adetini bir gün geçti sizce durum nedir
Canim inseallah yaniltici bozuk falan degildir harbi harbi hamile ol emi hayirlisiyla ayy berektli bereketli bu ay

HAMILELIK ESNASINDA COCUK ICIN OKUNACAKLAR
1.70 bin subhanellahi ve bihamdihi
2.Araf suresinin 189.ayeti kerimesi her farz namazdan sonra okunursa dogacak cocugun fiziki yapisi duzgun olur
3. Hamile kadin Arabi aylarin ilk gunlerinde A'la suresini (87.sure) yazip uzerinde tasirsa cocugu zeki ve gurbuz olur
4. Yusuf Kandehlevi hz lerinin beyanina gore hamileligin 6.ayindan itibaren hergun 1 cuz kuran okuyarak 3 hatim indiren kisinin cocugu hafiz olur
5. Cocugun peygamber ahlakli olmasi icin 70 tane enbiya suresi okur bunu ilk 4 ay icinde bitirmek daha evladir.
6. Ilk 4 ay icinde yusuf suresi ve lokman suresini tek sayi olacak sekilde okuyan kisinin cocugu yusuf yuzlu lokman sozlu olur
7. Cocugun hayirli olmasi niyetiyle 9 ay boyunca hergun 1 yasin-i serif okur..500 yasin okuyan kisinin cocugu alim olur
8. Ahlak guzelligi icin 70 insan suresi okunur
9. Ibrahim suresi cok okunursa cocuk yumusak huylu olur
10.Cocugu seytanin zararindan korumak icin Al-i imran suresi okunur
11. Cocugun azalarinin tam olmasi niyetiyle hergun 2 rekat namaz kilinir
12. Fatima (radiyallahu anha) validemiz gibi dogumun kolay olmasi icin hergun Fatima (radiyallahu anha) validemizin ruhuna 1 tane fatiha suresi okunup hediye edilir
13. 70 bin kelime-i tevhid okunur.yani LA ILAHE ILLALLAH her 100 basinda MUHAMMEDUN RASULULLAH okunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…