- 24 Kasım 2015
- 715
- 895
- 103
COCUGU OLMAYANLAR ICIN
1. Yedi ayri kisi bir elmaya Ibrahim suresinin 34 ten 42.ayet dahil olmak uzere kadar okuyup uflerler.Bu elmanin yarisini erkek ve yarisini kadin kabuk ve cekirdekleriyle birlikte yer.
2. Meryem suresi hergun 1 defa suya okunup icilir buna ara verilmeksizin 41 gun boyunca devam edilir
3. Evladi olmayan veya yasamayan bir kimse besmeleyi 100 defa yazip uzerinde tasirsa evladi olur ve uzun omur surer
4. Yumurtaliklarin sifasi icin Şura suresinin 22.ayeti kerimesi okunur
5. Kari koca 6 gun oruc tutup hergun ifgar ederken bir bardak suya 21 defa YA HALİGU YA BERİÜL MUSAVVİRU ismi seriflerini okuyup icerler
6. Esmaul Husnadan YA MACİDÜ CELLE CELELÜHÜ ismi serifi 48 kere suya okunup kari koca icer
7. Dort cuma ustuste her birinde 1000 defa YA EVVELU CELLE CELELÜHÜ ismi serifini okuarak dua eder
8. Erkek hergun 5 vakit namazdan sonra Al-i imran suresinin 38.ayetini okur
9. Erkek ve kadin hergun 5 vakit namazin ardindan Furkan suresinin 71.ayetini okurlar
10. Cocuk erkek-kadin hangisinden olmuyorsa o kisi 7 vece teheccud namazinin arkasindan Saffat suresinin 100.ayetini okur
11. Nisa suresinin ilk ayeti 3 elmaya birer defa yazilir sonra adetinin basladigi gunden itibaren 13-14-15.gunlerinde hergun bir tane elmanin yarisini erkek yarisini kadin yer ve cima ederlerse ve bu 3 adet doneminde uygulanirsa Allah cc nun izniyle kadin hamile olur
Amin ecmain canim ne zamandir aklimdaydi bunlari paylasmak nasip buguneymis inseallah faydasi olurCanmm bu güzel bilgilerin için teşekkür ederim Allah razı olsun
Tebrikler canimBnmde dün gittim dr beta hcg14.86 çıktı canım iki gün sonra tekrarlıyacam
Tebrikler canimBnmde dün gittim dr beta hcg14.86 çıktı canım iki gün sonra tekrarlıyacam
İnş canım hayırlısı neyse o olsunHeyecanla beklioruz canim iyi haberlerini aliriz insallah
İnş cnm hayırlısı :) yalnız danışmadaki bayana sordum bugün 4 gibi çıkar sonuç dedi labaratuardaki bayanda yarın 4 gibi dedi bukadar uzun sürermi ya yanlısmi dedi acaba diye düşünüyorum yarın 4 se çok var :ssAy hadi bakali hayirli haberleeini bekliyoruz cnm benim :)
Neyse bundan sonra kendime testi yasaklıyorumBende goremedim cnm ama 6 gun var diosun daha cok erken bence
Canım yasakladım kendime test yapmayı kendimi işime ve ev işlerine verecemKiz dur hele daha var adetine bence bi kac gun sabret adet gununde yaprsin testi umudun olaun canim dua et bol bol hacet namazi kil hayirliaiyla olsun seninde bu ay
pazartesi adetine kacgun vardi canim:)Pazartesi gunu yapmistim hicbisey cikmamisti cnm
Internetten bakabilirsin cnm barkod numarasini alipİnş cnm hayırlısı :) yalnız danışmadaki bayana sordum bugün 4 gibi çıkar sonuç dedi labaratuardaki bayanda yarın 4 gibi dedi bukadar uzun sürermi ya yanlısmi dedi acaba diye düşünüyorum yarın 4 se çok var :ss
Cumartesi adet gunum olarak dusunursek 5 gun vardi cnm ya da pazar da olabilirdi adet gunum yani 5-6 gun vardipazartesi adetine kacgun vardi canim:)
Atesin kacin altina dusmemesi die bisey yok cnm herkesin atesi birbirinden farkli oluo onemli olan devamli cikan atesten dusmemesi. Mesela benim gecen ay adete 3 gun kalaya kadar hep 36.8di sonraki gun bi yaptim 36.5 e dusmus direkt. Bu ayda hep 36.8di hatta 3 gun kala yine 36.7 yr dustu dedim duscek herhalde yine ertesi gun bidaha yaptim 36.9a cikmisti birden dusmesi gerekio yani anladigim kadariyladisikartal87 ve bhchrk ateşim kaçın altına düşmemeli yani gebelik için?? Birde bhchrk sana ekstra bişey sormak istiyorum ben bazen kayganlaştırıcı kullanıyordum xstiva mavisini biliyorsundur belki. Su bazlı diye kullanıyordum onu sence gebeliği etkiler mi?? Bazı kaynaklarda da kayganlaştırıcı spermin uzun süre yaşamasını sağlar diyo hangisi doğru kafam karışıyo??
Mesela baska sayfalara baktim en cok atesi 36.6 ya yukselmis ama dusmemis hamile oldgu anlasilmisdisikartal87 ve bhchrk ateşim kaçın altına düşmemeli yani gebelik için?? Birde bhchrk sana ekstra bişey sormak istiyorum ben bazen kayganlaştırıcı kullanıyordum xstiva mavisini biliyorsundur belki. Su bazlı diye kullanıyordum onu sence gebeliği etkiler mi?? Bazı kaynaklarda da kayganlaştırıcı spermin uzun süre yaşamasını sağlar diyo hangisi doğru kafam karışıyo??
demeki canim 3 4 kalla beli oldu insallah benim de oyledir meme uclarim biden sizlamaya basliyor ve rengi aciliyor her birseyi hamilelik diye yoruyorum ama bu kez de olmasa akisina birakicam kafama takmak yok atik piskolojim bozulduCumartesi adet gunum olarak dusunursek 5 gun vardi cnm ya da pazar da olabilirdi adet gunum yani 5-6 gun vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?