Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

COCUGU OLMAYANLAR ICIN
1. Yedi ayri kisi bir elmaya Ibrahim suresinin 34 ten 42.ayet dahil olmak uzere kadar okuyup uflerler.Bu elmanin yarisini erkek ve yarisini kadin kabuk ve cekirdekleriyle birlikte yer.
2. Meryem suresi hergun 1 defa suya okunup icilir buna ara verilmeksizin 41 gun boyunca devam edilir
3. Evladi olmayan veya yasamayan bir kimse besmeleyi 100 defa yazip uzerinde tasirsa evladi olur ve uzun omur surer
4. Yumurtaliklarin sifasi icin Şura suresinin 22.ayeti kerimesi okunur
5. Kari koca 6 gun oruc tutup hergun ifgar ederken bir bardak suya 21 defa YA HALİGU YA BERİÜL MUSAVVİRU ismi seriflerini okuyup icerler
6. Esmaul Husnadan YA MACİDÜ CELLE CELELÜHÜ ismi serifi 48 kere suya okunup kari koca icer
7. Dort cuma ustuste her birinde 1000 defa YA EVVELU CELLE CELELÜHÜ ismi serifini okuarak dua eder
8. Erkek hergun 5 vakit namazdan sonra Al-i imran suresinin 38.ayetini okur
9. Erkek ve kadin hergun 5 vakit namazin ardindan Furkan suresinin 71.ayetini okurlar
10. Cocuk erkek-kadin hangisinden olmuyorsa o kisi 7 vece teheccud namazinin arkasindan Saffat suresinin 100.ayetini okur
11. Nisa suresinin ilk ayeti 3 elmaya birer defa yazilir sonra adetinin basladigi gunden itibaren 13-14-15.gunlerinde hergun bir tane elmanin yarisini erkek yarisini kadin yer ve cima ederlerse ve bu 3 adet doneminde uygulanirsa Allah cc nun izniyle kadin hamile olur

Canmm bu güzel bilgilerin için teşekkür ederim Allah razı olsun

Evet kizlar bunlar bahsettigim dualar inseallah hangisi kolayiniza geliyorsa yaparsiniz..hayirli olur inseallah..ve unutmayalim duanin kabul vakti 3 tur.
1.duanin hemen akabinde kbul olmasi
2.hemen verilmeyip bellj bir vakit sonra verilmesi
3.dunyada verilmeyip ahirette onune sevap olarak konulmasi
Allah bizim icin hayirli olni daha iyi bilir olmuyor diye uzulmemeye calisalim biz elimizden geleni yapip dua edip vaktini beklicez moral bozmak yok etrafinizdaki insanlar ne derlerse desinler yaratan Allah veran Allah alan Allah bunun bilincinde olup hiiiiic kimseye kizmayalim kendimizi strese sokmaya degmez..esinizle mutlu mutlu yuvanizda yasayin eski buyuklerin bir sozu var ya hani bir kulagini agir bir kulagini sagir edeceksin...velhasili dua muminin silahidir bize dusen dua etmek inanin cok rahatliyo insan Allah var ya bitti hersey Ona dayanayip guvenicez..inseallah en yakin zamanda tum isteyenlere nasip olur bu guzelliyet amin

Bayanlar benim aditim gecikti kan testi ve diğer testleri yaptım negatif ilk defa adet gecikti 26 yada 27 de olmam gerekirdi hiç birşey yok feci bir kasik ve göğüs ağrısı var bu duruma benzer yaşayan varmı valla psikolojik olarak coktum gelecekse gelsin artik

disikartal87 ve bhchrk ateşim kaçın altına düşmemeli yani gebelik için?? Birde bhchrk sana ekstra bişey sormak istiyorum ben bazen kayganlaştırıcı kullanıyordum xstiva mavisini biliyorsundur belki. Su bazlı diye kullanıyordum onu sence gebeliği etkiler mi?? Bazı kaynaklarda da kayganlaştırıcı spermin uzun süre yaşamasını sağlar diyo hangisi doğru kafam karışıyo??

Atesin kacin altina dusmemesi die bisey yok cnm herkesin atesi birbirinden farkli oluo onemli olan devamli cikan atesten dusmemesi. Mesela benim gecen ay adete 3 gun kalaya kadar hep 36.8di sonraki gun bi yaptim 36.5 e dusmus direkt. Bu ayda hep 36.8di hatta 3 gun kala yine 36.7 yr dustu dedim duscek herhalde yine ertesi gun bidaha yaptim 36.9a cikmisti birden dusmesi gerekio yani anladigim kadariyla

Mesela baska sayfalara baktim en cok atesi 36.6 ya yukselmis ama dusmemis hamile oldgu anlasilmis

Cumartesi adet gunum olarak dusunursek 5 gun vardi cnm ya da pazar da olabilirdi adet gunum yani 5-6 gun vardi
demeki canim 3 4 kalla beli oldu insallah benim de oyledir meme uclarim biden sizlamaya basliyor ve rengi aciliyor her birseyi hamilelik diye yoruyorum ama bu kez de olmasa akisina birakicam kafama takmak yok atik piskolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…