Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Neyse bundan sonra kendime testi yasaklıyorum Adet olmazsam ertesi gün yapacam...kendimi ev işine ve kariyerime verecem
bende öyle karar aldım canım hatta üstüne düşmüycem düşmediğim zaman gelicek beklerken gelmiycek gibi geliyor ama adete 10 gün kala dan yine kendimi bu sitelerde buluyorum kiii uğraşım çok yani sosyal bir insanım ama olmuyor işte inşallah sen başarırsın

slm kızlar. bende bugün çift çizgiyi gördüm. Bugün regl günüm. biraz silik çok heyacanlanmak istemiyorum ama içim içime sigmiyor. Çarşamba günü gidip kan tahlili haptirayim diyorum. allahım isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah.

Eklentiler

• 20160228_110345.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 63

Aleykum selam canim hadi hayirlisi bakalim insallah guzel sonuclar alirsin.bu arada carsamba nie idrarda silik ciktiysa kanda kesin cikar bence

demeki canim 3 4 kalla beli oldu insallah benim de oyledir meme uclarim biden sizlamaya basliyor ve rengi aciliyor her birseyi hamilelik diye yoruyorum ama bu kez de olmasa akisina birakicam kafama takmak yok atik piskolojim bozuldu
Gercektende ole ben ilk gebeligimde bi calisma yada bi beklenti yokken adetim gecikti ben hala takmiorum tabi normal gecikme saniorum artik adet olamaynca strese grdim dedim bi bakim aman bide ne goriym hamileyim suprz olmstu .ama onu kaybettim simdide istiorum olmuo illaki stresnde etkisi vardr Rabbm hepmize nasip etsin hayrlisiyla

Gercektende ole ben ilk gebeligimde bi calisma yada bi beklenti yokken adetim gecikti ben hala takmiorum tabi normal gecikme saniorum artik adet olamaynca strese grdim dedim bi bakim aman bide ne goriymhamileyim suprz olmstu .ama onu kaybettim simdide istiorum olmuo illaki stresnde etkisi vardr Rabbm hepmize nasip etsin hayrlisiyla

Hayirli olsun canim belirtilerin nelerdi?

Tebrik ederim cnm hayirli olsun simdiden Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah

Kızlar catlatma iğnesinden 10 gun geçti bu sabah test yaptım ama ignenin etkisi galiba sizde görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG-20160228-WA0000.webp
    6 KB · Görüntüleme: 64
Hayirli olsuuuuunnn. Hamilesiiiinn :) kan gun var adete. Benim 3-4 gun kala 18.97 ikti. Dun adet tarihimdk hala da olmadim olmam artik :)
Çok sağol canım senide tebrik ederim sağ salim kucağımıza alırız inş bugun adet günüm normalde yarın tekrar kantesti yapcaz geç döllenme olabilir mi acaba

Canm benim eşimin sperm sayısı totalde 96 milyon ml de 24 milyon. İyi mi ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…