- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
bende öyle karar aldım canım hatta üstüne düşmüycem düşmediğim zaman gelicek beklerken gelmiycek gibi geliyor ama adete 10 gün kala dan yine kendimi bu sitelerde buluyorum kiii uğraşım çok yani sosyal bir insanım ama olmuyor işte inşallah sen başarırsınNeyse bundan sonra kendime testi yasaklıyorumAdet olmazsam ertesi gün yapacam...kendimi ev işine ve kariyerime verecem
Normal klinik te yaptırdım ama bi ariyimInternetten bakabilirsin cnm barkod numarasini alip
Valla oyle dioruz ama yapamioruz illaki aklimiz surekli onda :)Neyse bundan sonra kendime testi yasaklıyorumAdet olmazsam ertesi gün yapacam...kendimi ev işine ve kariyerime verecem
Bayanlar benim aditim gecikti kan testi ve diğer testleri yaptım negatif ilk defa adet gecikti 26 yada 27 de olmam gerekirdi hiç birşey yok feci bir kasik ve göğüs ağrısı var bu duruma benzer yaşayan varmı valla psikolojik olarak coktum gelecekse gelsin artik
Gayet net hayırlı olsunslm kızlar. bende bugün çift çizgiyi gördüm.Bugün regl günüm. biraz silik çok heyacanlanmak istemiyorum ama içim içime sigmiyor. Çarşamba günü gidip kan tahlili haptirayim diyorum. allahım isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah.
Aleykum selam canim hadi hayirlisi bakalim insallah guzel sonuclar alirsin.bu arada carsamba nie idrarda silik ciktiysa kanda kesin cikar benceslm kızlar. bende bugün çift çizgiyi gördüm.Bugün regl günüm. biraz silik çok heyacanlanmak istemiyorum ama içim içime sigmiyor. Çarşamba günü gidip kan tahlili haptirayim diyorum. allahım isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah.
Gayet net hayırlı olsun
teşekkür ederimGayet net hayırlı olsun
Teşekkürler canım. regl günüm bugün olunca birkacgun geçsin diye düşünüyorum.Aleykum selam canim hadi hayirlisi bakalim insallah guzel sonuclar alirsin.bu arada carsamba nie idrarda silik ciktiysa kanda kesin cikar bence
Gercektende ole ben ilk gebeligimde bi calisma yada bi beklenti yokken adetim gecikti ben hala takmiorum tabi normal gecikme saniorum artik adet olamaynca strese grdim dedim bi bakim aman bide ne goriym hamileyim suprz olmstu .ama onu kaybettimdemeki canim 3 4 kalla beli oldu insallah benim de oyledir meme uclarim biden sizlamaya basliyor ve rengi aciliyor her birseyi hamilelik diye yoruyorum ama bu kez de olmasa akisina birakicam kafama takmak yok atik piskolojim bozuldu
Gercektende ole ben ilk gebeligimde bi calisma yada bi beklenti yokken adetim gecikti ben hala takmiorum tabi normal gecikme saniorum artik adet olamaynca strese grdim dedim bi bakim aman bide ne goriymhamileyim suprz olmstu .ama onu kaybettimbende öyle karar aldım canım hatta üstüne düşmüycem düşmediğim zaman gelicek beklerken gelmiycek gibi geliyor ama adete 10 gün kala dan yine kendimi bu sitelerde buluyorum kiii uğraşım çok yani sosyal bir insanım ama olmuyor işte inşallah sen başarırsın
Hayirli olsun canim belirtilerin nelerdi?slm kızlar. bende bugün çift çizgiyi gördüm.Bugün regl günüm. biraz silik çok heyacanlanmak istemiyorum ama içim içime sigmiyor. Çarşamba günü gidip kan tahlili haptirayim diyorum. allahım isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah.
Tebrik ederim cnm hayirli olsun simdiden Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin insallahslm kızlar. bende bugün çift çizgiyi gördüm.Bugün regl günüm. biraz silik çok heyacanlanmak istemiyorum ama içim içime sigmiyor. Çarşamba günü gidip kan tahlili haptirayim diyorum. allahım isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah.
Bende persembe gunu kan verdim 18.97 cikti adet gunum dundu bende sali gitcem kontrol icin uzerinden 2-3 gun gecmis olsun dieTeşekkürler canım. regl günüm bugün olunca birkacgun geçsin diye düşünüyorum.
Çok sağol canım senide tebrik ederim sağ salim kucağımıza alırız inş bugun adet günüm normalde yarın tekrar kantesti yapcaz geç döllenme olabilir mi acabaHayirli olsuuuuunnn. Hamilesiiiinn :) kan gun var adete. Benim 3-4 gun kala 18.97 ikti. Dun adet tarihimdk hala da olmadim olmam artik :)
teşekkür ederim canım. inşaallah isteyen herkese nasip olur. sende sağlıkli bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın insallah.Tebrik ederim cnm hayirli olsun simdiden Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah
İnş canımYukselir canim hayirlisiyla
Canım sen hamile misin yoksaSende durumlar nasil cnm .bende hala ayni ovulasyon desen yine silik cikti. Persembeye kadar fln yapmam bidaha moralim bozuluo :)
Canm benim eşimin sperm sayısı totalde 96 milyon ml de 24 milyon. İyi mi ki acabaCanım eğer eşinin sperm değerleri normalse üst üste yapmak kaliteyi etkilemiyor sperm sayısı az ise gün aşırı mantıklı. Bende 3 gün üst üste yaptım ovulasyondan bi gün önce o gün ve bi gün sonra yani kendini çok da şartlama olursa olur diye rahat bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?