Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayirli olsun canim belirtilerin nelerdi?
teşekkür ederim. inşaallah en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız. canım son üç güne kadar sadece göğüs dolgunlugu ve hassasiyeti vardı. Perşembe günü aksam kasigimda ağrı ve oturup kalkarken batma başladı. cuma gün de ara ara devam etti. sonrasinda kasiklarimda garip bir agri ve hareketlilik basldi.Ağrı regl ağrısından daha farklıydı. 10 gündür felan gogus uçları hassastı ama son günlerde karıncalanma batısma gibi oldu. kasik ağrım hala devam ediyor. yatarken felan dizlerimi toplamam gerekiyor. akıntı çok yok. Mide bulantısı yok. dünden beri biraz mide eksimesi var.

Arkadaşlar lütfen bir akıl verin adete 2 gün kala kan testi yaptım sonuç negatifti simdi adetim 2 gün gecikti okuduğum bazı yorumlarda bir kaç gün kala kanda belli olur deniliyordu sizce erken mi yaptım testi. Kuskudan ilaç kullanamiyorum sizce ne yapmaliyim yardim edin bana

İdrar testi dene cnm erken gebelik testi olmadı 2 3 gün daha bekler bidaha kan verirsin

arkadaşlar adetim 1 gün gecikti sabah idrar testi yaptım 3 dakika içince ikinci koyu silik cizgi çıktı ve bir dakika sonra kayboldu erken hamileliklerde böyle olabilir mi

Herkeste erken çıkacak diye bir şey yok ben adetim üç gün geçince yaptım 1,49 du yani negatif 24 saat sonra 13,89 du şimdi kızım üç yaşında sabırlı ol belki geç döllenme dir inşallah umdugumuzu buluruz hepimiz

canım ya valla cok istiyorum senin dedign gbi yapıcam ama bi kere kimyasal düşk oldu bunun da öyle olmasından korkuyorum senin nasıl var mı bebiş
Canım hakkında hayırlısı olsun en kisa zamanda alırsın inş kucağına bebişini :) bende kan verdim bekliyorum 4 gibi Arıcam sonuç çıktımi diye bakalım test yaptım dün ince pembe 2.çizgi hemen çıkınca kan verdim bugün ama bana negatif gibi geliyo :)

Eklentiler

• 20160228_132920.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 51
senin baya belli ikinci çizgi inşallah vardır sende sağlıkla alırsın umarım bebegini bna da bnmki negatif gelio cünkü olsaydı cizgi kaybolurmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…