teşekkür ederim. inşaallah en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız. canım son üç güne kadar sadece göğüs dolgunlugu ve hassasiyeti vardı. Perşembe günü aksam kasigimda ağrı ve oturup kalkarken batma başladı. cuma gün de ara ara devam etti. sonrasinda kasiklarimda garip bir agri ve hareketlilik basldi.Ağrı regl ağrısından daha farklıydı. 10 gündür felan gogus uçları hassastı ama son günlerde karıncalanma batısma gibi oldu. kasik ağrım hala devam ediyor. yatarken felan dizlerimi toplamam gerekiyor. akıntı çok yok. Mide bulantısı yok. dünden beri biraz mide eksimesi var.Hayirli olsun canim belirtilerin nelerdi?
bende birkaç gün geçsin diye düşündüm. inşallah ikimizde güzel haberler alırız.Bende persembe gunu kan verdim 18.97 cikti adet gunum dundu bende sali gitcem kontrol icin uzerinden 2-3 gun gecmis olsun die
Evet cnmCanım sen hamile misin yoksa
İdrar testi dene cnm erken gebelik testi olmadı 2 3 gün daha bekler bidaha kan verirsinArkadaşlar lütfen bir akıl verin adete 2 gün kala kan testi yaptım sonuç negatifti simdi adetim 2 gün gecikti okuduğum bazı yorumlarda bir kaç gün kala kanda belli olur deniliyordu sizce erken mi yaptım testi. Kuskudan ilaç kullanamiyorum sizce ne yapmaliyim yardim edin bana
Arkadaşlar lütfen bir akıl verin adete 2 gün kala kan testi yaptım sonuç negatifti simdi adetim 2 gün gecikti okuduğum bazı yorumlarda bir kaç gün kala kanda belli olur deniliyordu sizce erken mi yaptım testi. Kuskudan ilaç kullanamiyorum sizce ne yapmaliyim yardim edin bana
Cok sevindimEvet cnm
Yarın sabah ilk idrar da erken gebelik testi dene bencearkadaşlar adetim 1 gün gecikti sabah idrar testi yaptım 3 dakika içince ikinci koyu silik cizgi çıktı ve bir dakika sonra kayboldu erken hamileliklerde böyle olabilir mi
Erken gebelik testini 4 gün önce yaptım negatif çıktı galiba son çare beklemekİdrar testi dene cnm erken gebelik testi olmadı 2 3 gün daha bekler bidaha kan verirsin
canım ya valla cok istiyorum senin dedign gbi yapıcam ama bi kere kimyasal düşk oldu bunun da öyle olmasından korkuyorum senin nasıl var mı bebişYarın sabah ilk idrar da erken gebelik testi dene bence
15.06 ne cnm beta degerin mi
Valla ovulasyon testi aldim bu ay onunla takip ettim oldu :) bende saskinim daha doktora gitmedim sali gunu gidicemCok sevindim) gecen gun konusmustk senle nasıl oldu cabuk cabuk snlay
Canım hakkında hayırlısı olsun en kisa zamanda alırsın inş kucağına bebişini :) bende kan verdim bekliyorum 4 gibi Arıcam sonuç çıktımi diye bakalım test yaptım dün ince pembe 2.çizgi hemen çıkınca kan verdim bugün ama bana negatif gibi geliyo :)canım ya valla cok istiyorum senin dedign gbi yapıcam ama bi kere kimyasal düşk oldu bunun da öyle olmasından korkuyorum senin nasıl var mı bebiş
Yok canım saat15.06 ne cnm beta degerin mi
senin baya belli ikinci çizgi inşallah vardır sende sağlıkla alırsın umarım bebegini bna da bnmki negatif gelio cünkü olsaydı cizgi kaybolurmuyduCanım hakkında hayırlısı olsun en kisa zamanda alırsın inş kucağına bebişini :) bende kan verdim bekliyorum 4 gibi Arıcam sonuç çıktımi diye bakalım test yaptım dün ince pembe 2.çizgi hemen çıkınca kan verdim bugün ama bana negatif gibi geliyo :)
Valla ovulasyon testi aldim bu ay onunla takip ettim oldu :) bende saskinim daha doktora gitmedim sali gunu gidicem
Cnm hiç öyle bişey yaşamadım en iyisi testi tekrarlamansenin baya belli ikinci çizgi inşallah vardır sende sağlıkla alırsın umarım bebegini bna da bnmki negatif gelio cünkü olsaydı cizgi kaybolurmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?