- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
canim benim ayagima hep kramplar giriyor senin oyle oluyormuValla ovulasyon testi aldim bu ay onunla takip ettim oldu :) bende saskinim daha doktora gitmedim sali gunu gidicem
Inşallah ilk defa adet gecikmesi yaşadım normalde bir iki gün leke sonra çözülürdü oda yokHerkeste erken çıkacak diye bir şey yok ben adetim üç gün geçince yaptım 1,49 du yani negatif 24 saat sonra 13,89 du şimdi kızım üç yaşında sabırlı ol belki geç döllenme dir inşallah umdugumuzu buluruz hepimiz
Canım resimlerini atar mısın bende kaç gündür tast edıyorum benım de hep koyu çıkıyorgünaydın. kızlar geçen ayki ovulasyon testim ovulasyon günümden sonra tamamen silikleşmişti bu ay bat 8 mart. ovulasyon günlerimi geçirim. kontrol amaçlı yapıyorum test ve kopkoyu olmasada o günden beri pembeye dönük çizgi hep var. bu gebelik belirtisi olabiliyor mu? yoksa kopkoyu mu olmalı yine
Canım benmde pkom var anlatr mısın rica etsem bana nasıl oldu benm içün önemlitabikii.. bak benim pko m var ona rağmen hamile kaldım Rabb im çok büyük dua et ve sakın bebek olsun diye kendini şartlama ilişki olurken .. rahat ol stres yapma :)) her şey beyinde bitiyo biraz da.. ilişkiden sonra uzun süre uzan ve oldu diye düşün :)
Bende onunla takip ediyorum adetim 1 gün gecti ve silik çizgi çıkıyo. Senın nasıldı. Belirti filan var mıydıValla ovulasyon testi aldim bu ay onunla takip ettim oldu :) bende saskinim daha doktora gitmedim sali gunu gidicem
Yok cnm benim olmadidisikartal87 canım sarı akıntın oldu mu belırtıler de?
Yok cnm kramp girme yokta dun aksam.sadece dol ayagim boyle uyusmus gibi oldi ama.sabah bisey.yoktucanim benim ayagima hep kramplar giriyor senin oyle oluyormu
Yok cnm ya bende hic belirti olmadi hatta cok uzuldum belirti olmayinca. Bu carsamba gunu de adet sancisiyla uyandim dedim bu ayda olmadi ovulasyon testi de ise yaramadi. Sadece goguslerim cok yandi ates gibiydiBende onunla takip ediyorum adetim 1 gün gecti ve silik çizgi çıkıyo. Senın nasıldı. Belirti filan var mıydı
Benimde pko var kızıma 3.ay klomen kullanmamda hamile kaldım ikinci gebeligimde 2 ay denedik 3.ay korunduk eşim zaten hemen hamile kalamıyor sun bir kerecik kondom kullanmayalım dedi hamile kaldım bu iş neyin olduğu degil stresin ne kadarla ilgili benceCanım benmde pkom var anlatr mısın rica etsem bana nasıl oldu benm içün önemli
Peki kaç çıktı beta hcg canımYok cnm ya bende hic belirti olmadi hatta cok uzuldum belirti olmayinca. Bu carsamba gunu de adet sancisiyla uyandim dedim bu ayda olmadi ovulasyon testi de ise yaramadi. Sadece goguslerim cok yandi ates gibiydi
Hayırlısı ya cok sevindim, inşallah hepimizin evladı olurBenimde pko var kızıma 3.ay klomen kullanmamda hamile kaldım ikinci gebeligimde 2 ay denedik 3.ay korunduk eşim zaten hemen hamile kalamıyor sun bir kerecik kondom kullanmayalım dedi hamile kaldım bu iş neyin olduğu degil stresin ne kadarla ilgili bence
Hayırlısı ya cok sevindim, inşallah hepimizin evladı olur
İnsan takmadan edemiyor ki benmde bir düşüğüm var klomen kullandığımın ilk ayı Hamile kalmıştım ama düştüInşallah benim ikinci gebeliğim 10 haftalık ken kalbi durduğu için solandi ve maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım sonrada 15 ay oldu hala gebe kalamadım çok takıyorum kafama
Işte takmamak gerek benim ilk gebeligimde yoğunluktan düşünemedim o zaman oldu ikincide güya korunuyor duk 5 gün gecikince farkettim yoksa hamilemiyim diye çat diye 98 çıktı değerim ben pko luyum geç oluyor ovulasyonumİnsan takmadan edemiyor ki benmde bir düşüğüm var klomen kullandığımın ilk ayı Hamile kalmıştım ama düştü
Benimde öyle 20,21. Gun oluyo yaIşte takmamak gerek benim ilk gebeligimde yoğunluktan düşünemedim o zaman oldu ikincide güya korunuyor duk 5 gün gecikince farkettim yoksa hamilemiyim diye çat diye 98 çıktı değerim ben pko luyum geç oluyor ovulasyonum
Aynen hep benimde 21. Gün falan oluyor benim adet günüm 28. Gün oluyor ama yumurta geç oluyor işteBenimde öyle 20,21. Gun oluyo ya
Ben adete 3 gun kala kan verdim cnm 18.97 cikti. Sali gunu gitcem doktota bakalimPeki kaç çıktı beta hcg canım
Başka bir yere daha verin mümkünse 1 günden uzun beklemek çok zor olmalıKızlar aradım yarın 4 gibi dedi kan başka kuruma gidiyoMuş keşke oraya vermeseydim ya sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?