Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Inşallah ilk defa adet gecikmesi yaşadım normalde bir iki gün leke sonra çözülürdü oda yok

Canım resimlerini atar mısın bende kaç gündür tast edıyorum benım de hep koyu çıkıyor

Canım benmde pkom var anlatr mısın rica etsem bana nasıl oldu benm içün önemli

Bende onunla takip ediyorum adetim 1 gün gecti ve silik çizgi çıkıyo. Senın nasıldı. Belirti filan var mıydı
Yok cnm ya bende hic belirti olmadi hatta cok uzuldum belirti olmayinca. Bu carsamba gunu de adet sancisiyla uyandim dedim bu ayda olmadi ovulasyon testi de ise yaramadi. Sadece goguslerim cok yandi ates gibiydi

Canım benmde pkom var anlatr mısın rica etsem bana nasıl oldu benm içün önemli
Benimde pko var kızıma 3.ay klomen kullanmamda hamile kaldım ikinci gebeligimde 2 ay denedik 3.ay korunduk eşim zaten hemen hamile kalamıyor sun bir kerecik kondom kullanmayalım dedi hamile kaldım bu iş neyin olduğu degil stresin ne kadarla ilgili bence

Hayırlısı ya cok sevindim, inşallah hepimizin evladı olur

Inşallah benim ikinci gebeliğim 10 haftalık ken kalbi durduğu için solandi ve maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım sonrada 15 ay oldu hala gebe kalamadım çok takıyorum kafama
İnsan takmadan edemiyor ki benmde bir düşüğüm var klomen kullandığımın ilk ayı Hamile kalmıştım ama düştü

İnsan takmadan edemiyor ki benmde bir düşüğüm var klomen kullandığımın ilk ayı Hamile kalmıştım ama düştü
Işte takmamak gerek benim ilk gebeligimde yoğunluktan düşünemedim o zaman oldu ikincide güya korunuyor duk 5 gün gecikince farkettim yoksa hamilemiyim diye çat diye 98 çıktı değerim ben pko luyum geç oluyor ovulasyonum

benim kasiklarimda cok az agri olmaya basladi ve yine adet sancisi gibi bacagima vuruyor insallah adet olmam ve akintimin rengi degisti adete 1 2 kala akintim yogun beyaz olur 3 4 gun once oyleydi ama simdi sefaflasti ve altan sanki igne batiyormus gibi issediyorum offf artik adet olsam da kurtulsam hamile degilsem boyle cok kotu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…