Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar her ayin 18 de regli olurum ve 6 7 qun surer bu ay regli olmadan once karnimin alt kisminda bi sertlik farkettik test yaptim negatif cikti 18 de regli oldum 3 qun surdu ama hep 6 7 qun olurum duzenli reglim olur o sislikte hala var anlam veremiorum yardimci olur musunuz nolurr

Sokulemiyosundur belki bi kaç gün bekle istersen

ayyy ciddi misiiinn hadi insallaaahhhh :))) resimlerini yollaaaaa :)))

umudu kaybetmek yoookkk daha cookk var bekle bakaliimm :)))

ismini duymadim ama kayganlastirici pek onermiyorlar sanirim (

hayirli olsuuuunnn Rabb im saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin :)))

Kızlar catlatma iğnesinden 10 gun geçti bu sabah test yaptım ama ignenin etkisi galiba sizde görüyor musunuz
bence hamilesiinn :)))

Canım benmde pkom var anlatr mısın rica etsem bana nasıl oldu benm içün önemli
canim pko nun gruplari var.. ben yumurtlayabiliyorum ve yumurtam verimli benim problemim sadece yumurtaliktaki adetle atamadigim kistlerin erkeklik hormonu uretmesiymis.. doktorum oyle dedi.. sen de bunu doktoruna sorabilirsin
stres yapma hastayim diye dusunme..6- 7 yildir diane 35 kullandim.. 2 ay once biraktim 2.ayimda hamile kaldim.. tek yapman fereken ben hastayim psikolojisine girme bi de inofolic diye bi ilac var onu arastir doktoruna sor onu kullan )

Valla bende akşama kadar okuldayım canım birde 3_4 kilo fazlam var sporu düzenli yapmam lazım birde elimde örgüm var onlara kafa yoracam. Akşam eve gel yemek şu bu inşallah buraya yumurtlama döneminden sonra bi süre girmem bi dahaki adete kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…