- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Canim benim umut yitirmek Yoook daha 6 gün var dur bakalımbhchrk @disikartal87 masalolsunnn @VuslatimLee ve diğer arkadaşlar sabah yaptım testi ve çizgi beyaz görünüyor yani negatif adete 6 gün var ama benim artık umudum yok ama üzülmüyorum da hayırlısı olsun
Beklemekde zor ya ama ins guzel haber alirsin ve bekledgne deger canimmmKızlar aradım yarın 4 gibi dedi kan başka kuruma gidiyoMuş keşke oraya vermeseydim ya sinir oldum
Evet öyle çok zor ama bana hastane uzak yakın bi klinik vardı normalde aynı gün çıkıyorMuş hem günüm geçmedigi için ayrıntılı istedi pazar olduğu için malesef yarın dediBaşka bir yere daha verin mümkünse 1 günden uzun beklemek çok zor olmalı
İnş cnm hayırlısı olsunBeklemekde zor ya ama ins guzel haber alirsin ve bekledgne deger canimmm
Sokulemiyosundur belki bi kaç gün bekle istersenKizlar her ayin 18 de regli olurum ve 6 7 qun surer bu ay regli olmadan once karnimin alt kisminda bi sertlik farkettik test yaptim negatif cikti 18 de regli oldum 3 qun surdu ama hep 6 7 qun olurum duzenli reglim olur o sislikte hala var anlam veremiorum yardimci olur musunuz nolurr
ayyy ciddi misiiinn hadi insallaaahhhh :))) resimlerini yollaaaaa :)))Günaydınn kızların. @disikartal87 sabah ateşim 36.4 de düşmüşyinede test yaptım ilk hiç bişey yoktu 5 dk sonra bir baktımmmmm silik çizgiii..inanamadım.eşime gösterdim oda gördü çizgiyi akşam sabah bi daha yapıcam duruma göre kan vericem ALLAH IMMM İNŞALLAH TEST BOZUK DEĞİLDİRRRRRR 
bhchrk masalolsunnn @yunus_ciklet unuttuğum varsa kusura bakmayın heyecan
umudu kaybetmek yoookkk daha cookk var bekle bakaliimm :)))bhchrk @disikartal87 masalolsunnn @VuslatimLee ve diğer arkadaşlar sabah yaptım testi ve çizgi beyaz görünüyor yani negatif adete 6 gün var ama benim artık umudum yok ama üzülmüyorum da hayırlısı olsun
ismini duymadim ama kayganlastirici pek onermiyorlar sanirim@disikartal87 vebhchrk ateşim kaçın altına düşmemeli yani gebelik için?? Birde bhchrk sana ekstra bişey sormak istiyorum ben bazen kayganlaştırıcı kullanıyordum xstiva mavisini biliyorsundur belki. Su bazlı diye kullanıyordum onu sence gebeliği etkiler mi?? Bazı kaynaklarda da kayganlaştırıcı spermin uzun süre yaşamasını sağlar diyo hangisi doğru kafam karışıyo??
hayirli olsuuuunnn Rabb im saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin :)))slm kızlar. bende bugün çift çizgiyi gördüm.Bugün regl günüm. biraz silik çok heyacanlanmak istemiyorum ama içim içime sigmiyor. Çarşamba günü gidip kan tahlili haptirayim diyorum. allahım isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah.
bence hamilesiinn :)))Kızlar catlatma iğnesinden 10 gun geçti bu sabah test yaptım ama ignenin etkisi galiba sizde görüyor musunuz
canim pko nun gruplari var.. ben yumurtlayabiliyorum ve yumurtam verimli benim problemim sadece yumurtaliktaki adetle atamadigim kistlerin erkeklik hormonu uretmesiymis.. doktorum oyle dedi.. sen de bunu doktoruna sorabilirsinCanım benmde pkom var anlatr mısın rica etsem bana nasıl oldu benm içün önemli
gec olsjn guc olmasin dur insallah guzel haberler verirsinKızlar aradım yarın 4 gibi dedi kan başka kuruma gidiyoMuş keşke oraya vermeseydim ya sinir oldum
Ohh ohhhj hadi inşallah canım sağlıklı olsunlar da çok güzel bir duygu ya maşallah..kizlaarrr @disikartal87 @ceyagem @VuslatimLee @sihirlilambacinimasalolsunnn sweetdreams1985 ve yazamadiklariimm :))
kizlar doktor 50 civari dedi bhcg 100.85 cikti cogul galibaaaa :///
olup olmadigi pazartesi belli olacak canim insallah cok sagooll :))Ben sanırım
Ohh ohhhj hadi inşallah canım sağlıklı olsunlar da çok güzel bir duygu ya maşallah..
Canim bu ay kayganlastirici kullandn mi sen bu ay zorlucam kendimi demiştin ya ondan sordumbhchrk @disikartal87 masalolsunnn @VuslatimLee ve diğer arkadaşlar sabah yaptım testi ve çizgi beyaz görünüyor yani negatif adete 6 gün var ama benim artık umudum yok ama üzülmüyorum da hayırlısı olsun
İnş cnm ama negatif dicekler bana öyle geliyorgec olsjn guc olmasin dur insallah guzel haberler verirsin)
Valla bende akşama kadar okuldayım canım birde 3_4 kilo fazlam var sporu düzenli yapmam lazım birde elimde örgüm var onlara kafa yoracam. Akşam eve gel yemek şu bu inşallah buraya yumurtlama döneminden sonra bi süre girmem bi dahaki adete kadar.bende öyle karar aldım canım hatta üstüne düşmüycem düşmediğim zaman gelicek beklerken gelmiycek gibi geliyor ama adete 10 gün kala dan yine kendimi bu sitelerde buluyorum kiii uğraşım çok yani sosyal bir insanım ama olmuyor işte inşallah sen başarırsın
bekle bekle tatli heyecanlarmis bunlar :))Ya ben gene erken gebelik testi mi alsam pof nasıl beklicem yarına kadar
nasil yani canim
Su predictorden emin olsam bi şimdiye herkez aramistim hamleyim diebekle bekle tatli heyecanlarmis bunlar :))
Yok canım adete kadar yok bu kadar üstüne düşülecek bi mevzu olmamalı buna kafa yoracam diye evliliğimin tadını çıkaramıyorum ne gerek var olursa olur olmazsa sın çözüm aşılama ve tüp bebekValla oyle dioruz ama yapamioruz illaki aklimiz surekli onda :)
O konu ile ilgili hiç bir bilgim yok canım yani doktora öyle bişeyden dolayı başvurmadum ama bu ay bizde gitmeyi düşünüyoruz bide o görünecek biz her türlü tedbiri alalım sonrası tevekkül etmekCanm benim eşimin sperm sayısı totalde 96 milyon ml de 24 milyon. İyi mi ki acaba
Hayırlısı canım kendime uğraş bulup buraya arada bi girmeyi düşünüyorumCanim benim umut yitirmek Yoook daha 6 gün var dur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?