Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayırlısı canım kendime uğraş bulup buraya arada bi girmeyi düşünüyorum
En iyisi canım...ben de artk giriyorum bu ay zaten takip ettiklerim hamile çıktı sen bide AnaPatron var sıra sizde sizinde bebslerinize sevinmek istiyorum tabi bütün arkadaşlarıma da oyle de komustuklarimiz için dedi benim ne olcak sonuç en son topic i kapatıp çıkcam herhalde

Canim bu ay kayganlastirici kullandn mi sen bu ay zorlucam kendimi demiştin ya ondan sordum
Yok canım ilk defa kullanmadım daha önce kullanıyordum. Bu ay bıraktım onun için umudum çoktu ana nasip bu işler. Bundan sonra da kullanmayı düşünmüyorum böyle de yapabilirim en azından yumurtlama günlerinde

Oooiyi olmuş bakarsın rahat edersin hiç kullanmazsin.. inşallah bu ay olsun Rabbim büyük

Sağol canım iyi dileklerin için. Dediğin gibi Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende artık nadir girmek istiyorum buraya inşallah gğzel haberleri burdaki arkadaşlara vermek için geliriz hepimiz

olup olmadigi pazartesi belli olacak canim insallah cok sagooll :))
Kizzzzz ne güzel daha dün gbi buraya sizi hamile kalasicalar napyonuz falan yazmıştın o zman adet olmuştun hatta çok uzak değil pazar günü uykum var nobetciyim demiştin şu gbi geçti simdiiiii hamilesin ay biz de çok beklemeyelim inşallah aklıma geldi bi anda

inşallahhhh canım bi supriz olsun gelsin miniklerimiz en hayırlı zamanda..

ya sorma ekim de bi başladım spor diyet maaşallah diim tam 15 kilo verdim şu ana kadar ve devam ediyorum pco varrmış bende ve baş düşmanı kiloymuş o yüzden hırs yaptım gitti kilolar ,sende verirsin az mış .

Spor ve diyeti nasil yapiosn ben hamielik dusundgm icin biseyler yapmaya cesaret edemiorum.seninde azmini tbrik ediorum

Spor ve diyeti nasil yapiosn ben hamielik dusundgm icin biseyler yapmaya cesaret edemiorum.seninde azmini tbrik ediorum
teşekkür ederim canım ekimin 1 i doktor sen boşuna üzülme bu kiloyla tabi hamile kalamzsın dedi çok ağrıma gitti canım nasıl hırs yaptım spora yazıldım ve evde bisikletim var diyet desen sabahları sadece yumurta yedim aylarca ağzıma ekmek sürmediğimi bilirim ,sadece bebeğim için sabrettim bu kilolar mı beni bebeğimle kavuşmama engel olcak dedim ay ay erittim çok şükür şu an çok fit im ama 18 martta doktora gittiğimde bi ufak şok yaşatcağım kesin adamcağıza:)

Kızlar tabletten giriyorum siteye.geriye dönük bakamadım bilginiz olsun.
Ben bugün WC de az zorladım kendimi öğlenden beri lekelenmem ve sancım var kendime kızıp duruyorum en erken yarın adet olmam gerekiyodu. Eee sabah ki testte pozitif..napıcam ben yatıyorum.inşallah adete dönmez

Vavv cok iyi etmissin valla darisi benim basima seni bir kez daha tebrik ediorum hayran kaldim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…