- 25 Şubat 2016
- 7.755
- 12.952
- 248
- 31
Erken gebelik testi dedgin idrar testmiYa ben gene erken gebelik testi mi alsam pof nasıl beklicem yarına kadar
En iyisi canım...ben de artk giriyorum bu ay zaten takip ettiklerim hamile çıktı sen bideHayırlısı canım kendime uğraş bulup buraya arada bi girmeyi düşünüyorum
Yok canım ilk defa kullanmadım daha önce kullanıyordum. Bu ay bıraktım onun için umudum çoktu ana nasip bu işler. Bundan sonra da kullanmayı düşünmüyorum böyle de yapabilirimCanim bu ay kayganlastirici kullandn mi sen bu ay zorlucam kendimi demiştin ya ondan sordum
Evet cnmErken gebelik testi dedgin idrar testmi
Oooiyi olmuş bakarsın rahat edersin hiç kullanmazsin.. inşallah bu ay olsun Rabbim büyükYok canım ilk defa kullanmadım daha önce kullanıyordum. Bu ay bıraktım onun için umudum çoktu ana nasip bu işler. Bundan sonra da kullanmayı düşünmüyorum böyle de yapabilirimen azından yumurtlama günlerinde
Rabbim onlara grek birakmadan verir insallahYok canım adete kadar yok bu kadar üstüne düşülecek bi mevzu olmamalı buna kafa yoracam diye evliliğimin tadını çıkaramıyorum ne gerek var olursa olur olmazsa sın çözüm aşılama ve tüp bebek
Sağol canım iyi dileklerin için. Dediğin gibi Rabbim isteyen herkese nasip etsinEn iyisi canım...ben de artk giriyorum bu ay zaten takip ettiklerim hamile çıktı sen bideAnaPatron var sıra sizde sizinde bebslerinize sevinmek istiyorum tabi bütün arkadaşlarıma da oyle de komustuklarimiz için dedi benim ne olcak sonuç en son topic i kapatıp çıkcam herhalde
Kizzzzz ne güzel daha dün gbi buraya sizi hamile kalasicalar napyonuz falan yazmıştın o zman adet olmuştun hatta çok uzak değil pazar günü uykum var nobetciyim demiştin şu gbi geçti simdiiiii hamilesin ay biz de çok beklemeyelim inşallah aklıma geldi bi andaolup olmadigi pazartesi belli olacak canim insallah cok sagooll :))
Amin canım ikimize birden inşallahOooiyi olmuş bakarsın rahat edersin hiç kullanmazsin.. inşallah bu ay olsun Rabbim büyük
inşallahhhh canım bi supriz olsun gelsin miniklerimiz en hayırlı zamanda..Gercektende ole ben ilk gebeligimde bi calisma yada bi beklenti yokken adetim gecikti ben hala takmiorum tabi normal gecikme saniorum artik adet olamaynca strese grdim dedim bi bakim aman bide ne goriymhamileyim suprz olmstu .ama onu kaybettimsimdide istiorum olmuo illaki stresnde etkisi vardr Rabbm hepmize nasip etsin hayrlisiyla
ya sorma ekim de bi başladım spor diyet maaşallah diim tam 15 kilo verdim şu ana kadar ve devam ediyorum pco varrmış bende ve baş düşmanı kiloymuş o yüzden hırs yaptım gitti kilolar ,sende verirsin az mış .Valla bende akşama kadar okuldayım canım birde 3_4 kilo fazlam var sporu düzenli yapmam lazım birde elimde örgüm var onlara kafa yoracam. Akşam eve gel yemek şu bu inşallah buraya yumurtlama döneminden sonra bi süre girmem bi dahaki adete kadar.
Benm 30-35 gün arasıAynen hep benimde 21. Gün falan oluyor benim adet günüm 28. Gün oluyor ama yumurta geç oluyor işte
Hayırlısı inşallah kat kat yukselirBen adete 3 gun kala kan verdim cnm 18.97 cikti. Sali gunu gitcem doktota bakalim
Aminnn canimm aminnninşallahhhh canım bi supriz olsun gelsin miniklerimiz en hayırlı zamanda..
Spor ve diyeti nasil yapiosn ben hamielik dusundgm icin biseyler yapmaya cesaret edemiorum.seninde azmini tbrik ediorumya sorma ekim de bi başladım spor diyet maaşallah diim tam 15 kilo verdim şu ana kadar ve devam ediyorum pco varrmış bende ve baş düşmanı kiloymuş o yüzden hırs yaptım gitti kilolar ,sende verirsin az mış .
teşekkür ederim canım ekimin 1 i doktor sen boşuna üzülme bu kiloyla tabi hamile kalamzsın dedi çok ağrıma gitti canım nasıl hırs yaptım spora yazıldım ve evde bisikletim var diyet desen sabahları sadece yumurta yedim aylarca ağzıma ekmek sürmediğimi bilirim ,sadece bebeğim için sabrettim bu kilolar mı beni bebeğimle kavuşmama engel olcak dedim ay ay erittim çok şükür şu an çok fit im ama 18 martta doktora gittiğimde bi ufak şok yaşatcağım kesin adamcağıza:)Spor ve diyeti nasil yapiosn ben hamielik dusundgm icin biseyler yapmaya cesaret edemiorum.seninde azmini tbrik ediorum
Vavv cok iyi etmissin valla darisi benim basima seni bir kez daha tebrik ediorum hayran kaldim vallateşekkür ederim canım ekimin 1 i doktor sen boşuna üzülme bu kiloyla tabi hamile kalamzsın dedi çok ağrıma gitti canım nasıl hırs yaptım spora yazıldım ve evde bisikletim var diyet desen sabahları sadece yumurta yedim aylarca ağzıma ekmek sürmediğimi bilirim ,sadece bebeğim için sabrettim bu kilolar mı beni bebeğimle kavuşmama engel olcak dedim ay ay erittim çok şükür şu an çok fit im ama 18 martta doktora gittiğimde bi ufak şok yaşatcağım kesin adamcağıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?