Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yaa duygulandim bak gozlerim doldu kiz :')
ben 9 yasimdan beri cok kotu seyler yasadim taa ki evlenene kadar 10ay once.. evlendikten sonra Rabb im her seyde onumuzu acti cok sukur bebek icin de bizi cok bekletmedi :) ayni sekilde esimin de oyle :)) sizleri de bir gun bekliyor ve o zaman bu gunlerin acisini cikaracaksiniz merak etme :)) burda en sevdigim sey tanimadiginiz biri icin temiz kalple sevinebilmek :)) Rabb im hep goruyor bunlari.. hepinizin dilekleri kabul olacak ve 3. 4. cocuklarimiz icin yine burda bulusucaz :)) amacimiz kimseye soyleyemediklerimizi soramadiklarimizi burda yazarak birbirimize destek olmak.. :)) hamilelik belirtisi iste insan cok duygusal oluyooo yazdirtmayin bana boyle seyler

Canm benm pko daki problemim de yumurtalarım tembel. Yani çok iyi bi hastaneye gidiyorum ordaki doktorum öyle demişti. Gecen ay ilk defa klomen kullandım yumurtalarım calıstı ve hamile kaldım ama düştü. Doktor bu ay yumurtan iyi dedi hamile kalma şansın yuksek dedi düşükten snra öyle oluyo dedi . Dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım

insallah hamilesindir canim :) kan testi ne zaman yaptiracaksin? bizimle de paylas mutlaka

son gunlerde benim de gecmisti sakin ol :)) guzel olacak hersey sabret :))
Gerçekten mi inş cnm şu sonucu bi alsayım hayorlisiyla kalpten gitmeden kasiklarim çok fazla ağrıyor özellikle aksamlari yatınca He oldum diye koşuyorum wc ye ama bişey gelmiyo bakalım bi an once yarın olsa saat 4 5 olsa

benimkine cok benziyo belirtilerin insallah hamilesin bak gorursun :))

Usttekinde cizgi gozukuo cnm ama alttakinde goremedim. Acaba zorla idrar yaptigin icin olabilir mi. Keske yarin sabah yapsaydin digerini. Varsa elinde sabah yap bi kere daha
Var canım sabah yapıcam. Lekelenmem durdu gibi.sancı da hafifliyor sanki ben o alttakine bi renk tonu görür gibiyim.Yerleşme şeysimi yaşıyorum acaba ateşimde şuan 37.6 canım

Var canım sabah yapıcam. Lekelenmem durdu gibi.sancı da hafifliyor sanki ben o alttakine bi renk tonu görür gibiyim.Yerleşme şeysimi yaşıyorum acaba ateşimde şuan 37.6 canım
Fotograflarda zor gozukuo malesef cnm ya. Sen sabah atesini olc bakalim insallah yukselmistir. Aksamlari genelde yuksek cikio cunku sen sabahki atesinj dikkate al ay insallah cikar cnm yaaa

Canım bende düğünden önce bi spora takıldım 7 kilo verdim ama 4 kilosunu geri aldım şimdi ona uğraşıyorum hemde bana eğlenceli oluyo

ay canım ya ben bile duygulandim ki sen hayli hayli Rabbim yolunu hep açık etsin inşallah en büyük hediye evlat oldu minik bir kalp var içinde sağlık olsun inşallah ... Burada olmak gerçekten çok iyi geliyor bize inşallah zaman gecerde yine karşılasiriz ben negatif test sonucunu aldım buraya yazdım o kadar destek vardı ki sağlam kaldım ama çevremdeki arkadaşlarım amAnn tüp bebek var diye direk beni çökerttiler bende evlendim çok zor zmanlar geçirdim inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürdürsun kucaklarimiz boş kalmasın seviyorum sizleriiii

Allah im hepimizin yolunu acik etsin insallah :)) Allah imdan umit kesilmez tup bebek de neymis dur bakalim daha.. dua et sadece bir gun var o gunu beklemekten baska care yok canim beniimm stres yapma sadece onemli olan bu :))

Kesinlikle oyle hic belirtim olmadi yaa dedim ya goguslerimin ates gibi yanmasinin disinda :) su anda da sadece cok kramp girio devamli degil araliklarla ama adet sancisi gibi degil daha degisik
Kııızzzz çok sevindim son gunlerde girememiştim allah analı babalı buyutsun bak ben demiştim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…