- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Sağol canım benim inşallahAllah im hepimizin yolunu acik etsin insallah :)) Allah imdan umit kesilmez tup bebek de neymis dur bakalim daha.. dua et sadece bir gun var o gunu beklemekten baska care yok canim beniimm stres yapma sadece onemli olan bu :))
Cok sagol cnm benim dedigin cikti :)Kııızzzz çok sevindim son gunlerde girememiştim allah analı babalı buyutsun bak ben demiştim :))
Kandan mi bakılıyor hormon testi
canım günaydın pko olduğunu tespit etmek için herhangi bi test yapıldı mı sana yani doktor nasıl teşhis koydu??ya sorma ekim de bi başladım spor diyet maaşallah diim tam 15 kilo verdim şu ana kadar ve devam ediyorum pco varrmış bende ve baş düşmanı kiloymuş o yüzden hırs yaptım gitti kilolar ,sende verirsin az mış .
Valla yumurtlamaya bagli cnm erken yumurtlayipta adeti bittigi gibi hamile.kalanlar var. Gec yumurtlayip hamile kalanlar varArkadaşlar adetin 18.günü hamile kalma ihtimali var mı
benim bazı aylar 18.-19.gün oluyor yumurtlaama siklusumda 28-30 arası oluyor geç yumurtlayınca geç regl oluyorumArkadaşlar adetin 18.günü hamile kalma ihtimali var mı
Canım sabah ateşim 37.1 di adet oldummGunaydin arkadaslar. Ben yarina almistim randevumu ama degistirdim bugun 2 bucukta. Aksam sabaha kadar mide bulantisindan uyuyamasim. Sanirim aksam aci yedim birazda fazla yedim dokundu mideme. Bagirsaklarda bozuldu. O nedenle bugunden gideyim dedim hem ilac verir belki
Günaydın kızlar maalesef benden güzel haber yoklekelenmem adete döndü ve çok sancım var bu ay erken yumurtladım adetin 25. Günü geldi kırmızılar. Dün sabah neden pozitif çıktı anlayamadım
Yumurtlama sancısı yaşadığım gün çatlama oluyor.o kesinleşti
bu ateşle nasıl adet oldun anlamadımCanım sabah ateşim 37.1 di adet oldumm
Alttan muayene yaptı o şekilde tespit etti canımcanım günaydın pko olduğunu tespit etmek için herhangi bi test yapıldı mı sana yani doktor nasıl teşhis koydu??
aynen benim de öyleydi :) kenarlarında hafif damarlar belli oluştu bi de uçları büyümüştü :) ben yumurtlamadan sonra 10. günde öğrendim :) sen de 2 gün sonra test yap bakalım ne çıkcakbhchrk canım sende göğüs ucu hassasiyeti varmıydı belırtılerın de benım bugun yumurtlamanın 8. günü ve yumurtlama gununden beri aşırı hassalaştı çok fenayım sende boyle bır belırtı oldu mu
inşaallah canım aynen öyle benımde bu arada ateşi 3 gündür 36,8 ve bu sabah baş ağrısıyla uyandım sende baş ağrısı oldu mu, ve ıkı güündür akıntım varaynen benim de öyleydi :) kenarlarında hafif damarlar belli oluştu bi de uçları büyümüştü :) ben yumurtlamadan sonra 10. günde öğrendim :) sen de 2 gün sonra test yap bakalım ne çıkcakinşallah hamilesindir
Bi dahaki aya o zaman sanci yasadiginda catladigini anlarsin ama sen yumurta catlamadan evvel deneme yapmak istiodun dimi cnm kiz icin. Nasil ayarlicaksin o zamanGünaydın kızlar maalesef benden güzel haber yoklekelenmem adete döndü ve çok sancım var bu ay erken yumurtladım adetin 25. Günü geldi kırmızılar. Dün sabah neden pozitif çıktı anlayamadım
Yumurtlama sancısı yaşadığım gün çatlama oluyor.o kesinleşti
Allah allah yuksekmis atesin ondan onceki sabahlar da bu yuksekliktemiydi peki.Canım sabah ateşim 37.1 di adet oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?