Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaslar gunaydın ben doktora gıttıgımde ılıskıye gırcegım gunlerı bana soyledı ılac kullancam ozamana kadar ılıskı olmazsa ne olur degısen bısey olurmukı

canım günaydın pko olduğunu tespit etmek için herhangi bi test yapıldı mı sana yani doktor nasıl teşhis koydu??

Gunaydin arkadaslar. Ben yarina almistim randevumu ama degistirdim bugun 2 bucukta. Aksam sabaha kadar mide bulantisindan uyuyamasim. Sanirim aksam aci yedim birazda fazla yedim dokundu mideme. Bagirsaklarda bozuldu. O nedenle bugunden gideyim dedim hem ilac verir belki

Günaydın kızlar maalesef benden güzel haber yok lekelenmem adete döndü ve çok sancım var bu ay erken yumurtladım adetin 25. Günü geldi kırmızılar. Dün sabah neden pozitif çıktı anlayamadım
Yumurtlama sancısı yaşadığım gün çatlama oluyor.o kesinleşti

Canım sabah ateşim 37.1 di adet oldumm

Canım sabah ateşim 37.1 di adet oldumm
bu ateşle nasıl adet oldun anlamadım
grip gibi misin yoksa enfeksiyon mu var

bhchrk canım sende göğüs ucu hassasiyeti varmıydı belırtılerın de benım bugun yumurtlamanın 8. günü ve yumurtlama gununden beri aşırı hassalaştı çok fenayım sende boyle bır belırtı oldu mu

aynen benim de öyleydi :) kenarlarında hafif damarlar belli oluştu bi de uçları büyümüştü :) ben yumurtlamadan sonra 10. günde öğrendim :) sen de 2 gün sonra test yap bakalım ne çıkcak inşallah hamilesindir

inşaallah canım aynen öyle benımde bu arada ateşi 3 gündür 36,8 ve bu sabah baş ağrısıyla uyandım sende baş ağrısı oldu mu, ve ıkı güündür akıntım var

Bi dahaki aya o zaman sanci yasadiginda catladigini anlarsin ama sen yumurta catlamadan evvel deneme yapmak istiodun dimi cnm kiz icin. Nasil ayarlicaksin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…