Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Üzüldüğüm tek konu dün sabah ki testi eşime de gösterdim. Keşke göstermeseydim.Onu da bi heycanlandirdim bi uzdum
Degidik olmus ates ya acana usuttun mu ki ondan yukseldi atesin. Peki geliyo mu kanaman hala. Bi de istersen sende alsana ovulasyon testlerinden internetten hem ucuz oluo 20li paketi ortalama 20 30 lira arasi

Üzüldüğüm tek konu dün sabah ki testi eşime de gösterdim. Keşke göstermeseydim.Onu da bi heycanlandirdim bi uzdum
Testinde pozitif vardı görünüyor du yani resmen şaşırdım bende belkide üstüne görme mi oldun niye pozitif çıksın bende kaç aydır denedim hiç pozitif görmedim her türlu markada yani

inşaallah canım aynen öyle benımde bu arada ateşi 3 gündür 36,8 ve bu sabah baş ağrısıyla uyandım sende baş ağrısı oldu mu, ve ıkı güündür akıntım var
benim o zamanlar yoktu da şimdilerde var baş ağrısı akıntım vardı evet

Sadece hafif öksürük var canım dünden beri ateşim böyle akşamda 37.6 37.7 di

yaa çok garip yaa adet değildir belki

Degidik olmus ates ya acana usuttun mu ki ondan yukseldi atesin. Peki geliyo mu kanaman hala. Bi de istersen sende alsana ovulasyon testlerinden internetten hem ucuz oluo 20li paketi ortalama 20 30 lira arasi

Testinde pozitif vardı görünüyor du yani resmen şaşırdım bende belkide üstüne görme mi oldun niye pozitif çıksın bende kaç aydır denedim hiç pozitif görmedim her türlu markada yani

benim o zamanlar yoktu da şimdilerde var baş ağrısı akıntım vardı evet

yaa çok garip yaa adet değildir belki

Bende okadar test yaptım. Böylesini hayatımda ücuncu kere gördum.. Diğer ikisi oğullarım
Dün WC de çok zorladım kendimi..O yüzden dusurdummu Yada kimyasal falanmıydı aklımda deli sorular

benim yorgunluk gibi gözlerimin yanları şakaklarım ağrıyo uyusam geçcek gibi zaten sürekli uyku halim var da..
Ozaman benım farklı baş ağrısı canım. Çok kaptırdım kendımı yaa dayanamıyorum. Hala ovulasyon testi yapıyorum kırmızı çizgi çıkıyor hiç kaybolmadı

Kızlar yenice dr geldim kan testiyaptı değer çok düşük dedi düşük riski çok fazlayamış dua eder misiniz bnm için
dualarımız seninle canım beniimm sakin ooll ve dua et.. doktor gerekli ilaçları vermiştir zaten Allah ın izniyle her şey güzel olacaktır :))

Ozaman benım farklı baş ağrısı canım. Çok kaptırdım kendımı yaa dayanamıyorum. Hala ovulasyon testi yapıyorum kırmızı çizgi çıkıyor hiç kaybolmadı
dayanamıyorsan parol içerbilirsin.. stres yapma.. stresten de olabilir bak ve bebek varsa senden daha çok etkilenir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…