Sadece hafif öksürük var canımbu ateşle nasıl adet oldun anlamadım
grip gibi misin yoksa enfeksiyon mu var
Dun sabah ve ondan onceki sabah nasil cikmisti atesin yine sabahlarida 37.6 ciktiysa yine 37.1 e dusmus olur cunkuSadece hafif öksürük var canımdünden beri ateşim böyle akşamda 37.6 37.7 di
Sancı olduğu gün ve ertesi gün ilişkiye girmeyerek ayarlayabilirim sanırım.Takdiri Allah danBi dahaki aya o zaman sanci yasadiginda catladigini anlarsin ama sen yumurta catlamadan evvel deneme yapmak istiodun dimi cnm kiz icin. Nasil ayarlicaksin o zaman
Şöyleydi 36.7 36.7 36.6 36.5 36.4 ve bugün 37.1Dun sabah ve ondan onceki sabah nasil cikmisti atesin yine sabahlarida 37.6 ciktiysa yine 37.1 e dusmus olur cunku
Degidik olmus ates ya acana usuttun mu ki ondan yukseldi atesin. Peki geliyo mu kanaman hala. Bi de istersen sende alsana ovulasyon testlerinden internetten hem ucuz oluo 20li paketi ortalama 20 30 lira arasiÜzüldüğüm tek konu dün sabah ki testi eşime de gösterdim. Keşke göstermeseydim.Onu da bi heycanlandirdim bi uzdum
Testinde pozitif vardı görünüyor du yani resmen şaşırdım bende belkide üstüne görme mi oldun niye pozitif çıksın bende kaç aydır denedim hiç pozitif görmedim her türlu markada yaniÜzüldüğüm tek konu dün sabah ki testi eşime de gösterdim. Keşke göstermeseydim.Onu da bi heycanlandirdim bi uzdum
benim o zamanlar yoktu da şimdilerde var baş ağrısıinşaallah canım aynen öyle benımde bu arada ateşi 3 gündür 36,8 ve bu sabah baş ağrısıyla uyandım sende baş ağrısı oldu mu, ve ıkı güündür akıntım var
Sadece hafif öksürük var canımdünden beri ateşim böyle akşamda 37.6 37.7 di
yaa çok garip yaa adet değildir belkiÜzüldüğüm tek konu dün sabah ki testi eşime de gösterdim. Keşke göstermeseydim.Onu da bi heycanlandirdim bi uzdum
Degidik olmus ates ya acana usuttun mu ki ondan yukseldi atesin. Peki geliyo mu kanaman hala. Bi de istersen sende alsana ovulasyon testlerinden internetten hem ucuz oluo 20li paketi ortalama 20 30 lira arasi
Testinde pozitif vardı görünüyor du yani resmen şaşırdım bende belkide üstüne görme mi oldun niye pozitif çıksın bende kaç aydır denedim hiç pozitif görmedim her türlu markada yani
benim o zamanlar yoktu da şimdilerde var baş ağrısıakıntım vardı evet
yaa çok garip yaa adet değildir belki
kan testi yaptırsana yaaaBende okadar test yaptım. Böylesini hayatımda ücuncu kere gördum.. Diğer ikisi oğullarım
Dün WC de çok zorladım kendimi..O yüzden dusurdummu Yada kimyasal falanmıydıaklımda deli sorular
benim yorgunluk gibi gözlerimin yanları şakaklarım ağrıyo uyusam geçcek gibi zaten sürekli uyku halim var da..bhchrk canım başının tam olarak neresi ağrıyor benım arka taraf sol alt ksım
Ozaman benım farklı baş ağrısı canım. Çok kaptırdım kendımı yaa dayanamıyorum. Hala ovulasyon testi yapıyorum kırmızı çizgi çıkıyor hiç kaybolmadıbenim yorgunluk gibi gözlerimin yanları şakaklarım ağrıyo uyusam geçcek gibi zaten sürekli uyku halim var da..
dualarımız seninle canım beniimm sakin ooll ve dua et.. doktor gerekli ilaçları vermiştir zaten Allah ın izniyle her şey güzel olacaktır :))Kızlar yenice dr geldim kan testiyaptı değer çok düşük dedi düşük riski çok fazlayamış dua eder misiniz bnm için
dayanamıyorsan parol içerbilirsin.. stres yapma.. stresten de olabilir bak ve bebek varsa senden daha çok etkilenir..Ozaman benım farklı baş ağrısı canım. Çok kaptırdım kendımı yaa dayanamıyorum. Hala ovulasyon testi yapıyorum kırmızı çizgi çıkıyor hiç kaybolmadı
dualarımız seninle canım beniimm sakin ooll ve dua et.. doktor gerekli ilaçları vermiştir zaten Allah ın izniyle her şey güzel olacaktır :))
Yok canım ilç vermedi daha yeni olduğu için kanamam çok 5 gün sonra testi tekrarlayalim dedi o zamana kadar yükselirse bilemem dedi ama şuanda çokk düşük dedi
Allah razı olsun canım sağol inşhayırlısı olsun canım inşallah yukselirdualarımız seninle..
Insallah hayirlisiyla birsey olmaz cnm. Kac cikti cnm deger. Bide adet gunun gecmis miydiKızlar yenice dr geldim kan testiyaptı değer çok düşük dedi düşük riski çok fazlayamış dua eder misiniz bnm için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?