Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnş canım adetten bi gün önce 14.86 idi adetten bi gün sonra bugun 16.03 çıktı canım dr çok düşük dedi tehliken yüksek ddi
Insallah yukselir cnm ilac fln verdi mi doktor peki bu durum icin. Benimde 2 bucukta bugun randevum. Yarin gitcektim ama aksam mide bulantim oldu bide ishale cevirdi gerci simdi ishal kalmadi ama. Aksam aciyi cok yedim herhalde dokundu
Benimde adet tarihim cumartesiydi. Adet gunu gelmeden persembe gunu yaptirmistim 3 gun varken 18.97 cikti. Bakalim bugun nasil cikcak. Hayirlisiyla sende de bende de diger hamile srkadaslardada bi sorun olmaz

Parol içtım artık inş sorun olmaz sabah o ağrıyla uyandım ve gıderek arttı. Sende kasık ve bel agrısı ne zaman başladı bende göğüs hassasıyetı ve akıntı dısında hiç birsey yok

Başağrısı hamilelik sırasında en sık rastlanan nörolojik belirtidir. Bazı kadınlarda günlerce sürebilir ve yaşam kalitesinin ciddi ölçüde bozulmasına neden olur. Hamileliğin ilk 3 ayında çok sık görülen baş ağrısının nedeni tam olarak bilinmemekle birlikte hormonal ve dolaşım sisteminde görülen değişikliklere bağlı olduğu düşünülmektedir.

Hamilelikte görülen baş ağrıları; tansiyon tipi, migren, cluster baş ağrıları ve diğerleri olarak sınıflandırılmaktadır.

Cluster tipi baş ağrıları göz çevresinde görülen şiddetli ağrılarla karakterize olup, ayda 3-5 gün görülebilmektedir. Bu tip ağrılar gebelikte nadir olarak görülmektedir.

Tansiyon tipi ağrılar sık görülmekte olan baş ağrıları olup; boyun kaslarında sertleşme, boyun ve baş ağrıları ile karakterizedir. Beraberinde başka bir nörolojik belirti veya bulantı görülmez. Tedavide dinlenme, masaj, sıcak veya buz uygulaması, hafif ağrı kesici veya sakinleştiriciler yeterli olabilmektedir. Depresyon sırasında görülen baş ağrılarıda tansiyon tipi baş ağrısı olarak kabul edilmektedir.

Inşallah yükselir canım moralini yüksek tut şimdi altıncı haftamız bitti bizim hepinize dua edicem Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah Amin

bhchrk Canım senin Cluster tipi benım de aynen Tansiyn tipi boynuma vuruyor ağrı inşa gebelıkle ılgılıdır

Parol içtım artık inş sorun olmaz sabah o ağrıyla uyandım ve gıderek arttı. Sende kasık ve bel agrısı ne zaman başladı bende göğüs hassasıyetı ve akıntı dısında hiç birsey yok

bhchrk Canım senin Cluster tipi benım de aynen Tansiyn tipi boynuma vuruyor ağrı inşa gebelıkle ılgılıdır
benim en şiddetlisi bel ağrım oldu ki hala var kasık ağrım bi gün oldu geçti hayırlısı bakalım inşallah hamilesindir :) kan testi yaptır da hayırlı haberlerini alalım

Adete 10 gün kaldı 2 gündür ishalim ,onun dışında bugün göğüslerim hassaslaşmaya başladı bakalım ne olacak bu ay da..

benim en şiddetlisi bel ağrım oldu ki hala var kasık ağrım bi gün oldu geçti hayırlısı bakalım inşallah hamilesindir :) kan testi yaptır da hayırlı haberlerini alalım
Benimde aşırı bel ağrısı oldu bu ay ama yanında kasık ağrısıda çok sık oldu hala var kasik ağrım bana hamile değilim gibi geliyor olucakmisim gibi

kizlar biraz once test yaptim negatif cok kiziyorum 3 eczane yye baktim erken gebelik testlerinden yokmus mecbur oldum yine adet geciktikten sonra gosteren testlerden aldimm adetime daha 3 gun var acaba testler gecime ounca gosteren testlerden diye mi cikmadi en iyisi 3 4 gun bekleke ve ondan sonra yapmak

merhabalar. benim bat a 10 gün var. uyku halim var. sadece uyumak istiyorum. çok çabuk acıkıyorum. bazen kasıklarıma hafif bi sızı giriyor ama sağ ya da sol diye tarif edemiycem. onun haricinde bi belirtim yok. böyle haldeyken gebe olduğunu öğrenenler var mı acaba?

Ovulasyon yapsana canım o da belli ediyor ben öyle anladım geçen ay hamile olmadığımı ,ovulasyonla öğrenen çok kişi var

Umudumuz marta kaldı kimler benimle herkesi hamis cikarcam topikten bi ben kalcam rabbim verecegi zamanı bilir hakkımızda hayırlısı.
İnsallah bu sefer tam adet olurum.iki aydır 1 günde bitiyo

benim aynı belirtiler oldu ama adete 4-5 gün kala başlamıştı

benim aynı belirtiler oldu ama adete 4-5 gün kala başlamıştı
formda okuyorum hep gebelik belirtilerini tam yaşamışlar. benim de adetime 10 gün var. ne bel ağrısı ne kasıkta batma ne mide bulantısı hiç birşey yok. karamsarlaşıyorum oyle olunca. inşallah ben de bu ay bebiş haberini alanlardan olurum. dua edin benim için lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…