- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
evet canim yarin artik yapicam eczaneler bize biraz uzakta ben aslinda ovulasyon testi alacaktim ama o da yokmus yarin olucak dedier yarin gidip alip yapicam insallah varsa cikar ovu da da cikmasa demek bu ay da olmamisOvulasyon yapsana canım o da belli ediyor ben öyle anladım geçen ay hamile olmadığımı ,ovulasyonla öğrenen çok kişi var
formda okuyorum hep gebelik belirtilerini tam yaşamışlar. benim de adetime 10 gün var. ne bel ağrısı ne kasıkta batma ne mide bulantısı hiç birşey yok. karamsarlaşıyorum oyle olunca. inşallah ben de bu ay bebiş haberini alanlardan olurum. dua edin benim için lütfen
insallahUmudumuz marta kaldı kimler benimleherkesi hamis cikarcam topikten bi ben kalcam rabbim verecegi zamanı bilir hakkımızda hayırlısı.
İnsallah bu sefer tam adet olurum.iki aydır 1 günde bitiyo
Kızlar adet düzensizliği başlarsa ki bunu düzenli olanlar için söylüyorum bir kaç aya kalmaz hamiş kalabilirsiniz dikkat edin ben Son iki ay düzensizleştim üçüncü ay kalmışım fark etmedim bunu bir kaç kişiden daha duymuştum ama yok artık daha neler Deyip inanmamiştim ama öyle gerçekten
Cnm nasıl çıktı ovu testinde silik çizgimi yoksa tek cizgimiOvulasyon yapsana canım o da belli ediyor ben öyle anladım geçen ay hamile olmadığımı ,ovulasyonla öğrenen çok kişi var
Beni dw spekulum ve alttan ultrasonda muayene etti bişey demedi yani sağlıklı dedi. Olsa görür müydü?? Adetten 5-6 gün önce gittimAlttan muayene yaptı o şekilde tespit etti canım
evet canım hayırlısı ne diyelim vakti değilmiş diyip geçiyoruz işteevet canim yarin artik yapicam eczaneler bize biraz uzakta ben aslinda ovulasyon testi alacaktim ama o da yokmus yarin olucak dedier yarin gidip alip yapicam insallah varsa cikar ovu da da cikmasa demek bu ay da olmamis
Bak canım adet tarihim her ayın 9 idi ama aralıkta 13 de oldum hamileyim sandım çok sevindim dr umutlandırdı sonra negatif çıktı yıkıldım resmen tahmin bile edilemez bi durum yani neyse geçen ay 15 ne oldum OFF dedim Düzensizleşti ben nasıl yumurtlama olduğunu anlayacam dedim neyse başka bi dr muayene gittim kan verdim daha dört gün vardı üstelik gebelik var dedi çok şaşırdım ama sancına bişey diyemem yani bilemiyorum
bana yumurtan çok güzel gelişmiş gün aşırı çalışın ama pco başlangıcı var dedi kilo ver dedi verdim rahim kalınlığı güzel dedi kist yok dedi karından tuttu ayrıyetten temiz dedi ,olcak olduktan sonra oluyor ya Rabbim istesin olmayınca sebep arıyoruz işte.Beni dw spekulum ve alttan ultrasonda muayene etti bişey demedi yani sağlıklı dedi. Olsa görür müydü?? Adetten 5-6 gün önce gittim
çook silikti hayalet çizgi çıkmıştı 3 gün kala yapmıştım umudu kesmiştim zaten kırmızılar da gelmiştiCnm nasıl çıktı ovu testinde silik çizgimi yoksa tek cizgimi
sen bebek için mi gittin anlamadım? bebek olsa mı görülürdü diyorsun?Beni dw spekulum ve alttan ultrasonda muayene etti bişey demedi yani sağlıklı dedi. Olsa görür müydü?? Adetten 5-6 gün önce gittim
Günleri tutturuyoruz ama nasip.canları ne zaman osterse ozaman gelicek bebislerbenimde 24 mart canım ya bu 3. denememiz olacakbi yerde yanlış yapıyoruz ama nerde acaba
G
Günleri tutturuyoruz ama nasip.canları ne zaman osterse ozaman gelicek bebislerbiz bebek dusunmuyorduk.kaza oldu tam yumurtlama donemimdi.sonrasinda korunmadik.esim 3. İstemiyordu.sozde kendince yumurtlama donemimi hesaplamis ama yine yumurtlama gunumde korunmadi sonra oda istedi bebek.bu ay hic korunmadik.
Yumurtlama donemimde sık iliski oldu sabah aksamtutmadi bugun adet oldum insalah martta tutar allahın izniyle
benim aynı belirtiler oldu ama adete 4-5 gün kala başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?