Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim bat 10 mart. 4 gündür bulantım var. bugün sağlık ocağına gittim test yaptı sonucu bekliyorum ama çıkmaz 19 gün geçmiş son adet tarihinden dedi. 21 gün sonra belli olurmuş adetten . bakalım sonucu bekliyorum. belirtilerim var ama sonucu görmeden garanti değil tabii

Ovulasyon yapsana canım o da belli ediyor ben öyle anladım geçen ay hamile olmadığımı ,ovulasyonla öğrenen çok kişi var
evet canim yarin artik yapicam eczaneler bize biraz uzakta ben aslinda ovulasyon testi alacaktim ama o da yokmus yarin olucak dedier yarin gidip alip yapicam insallah varsa cikar ovu da da cikmasa demek bu ay da olmamis

disikartal87 da öyleydi ama hamile :)

Kızlar adet düzensizliği başlarsa ki bunu düzenli olanlar için söylüyorum bir kaç aya kalmaz hamiş kalabilirsiniz dikkat edin ben Son iki ay düzensizleştim üçüncü ay kalmışım fark etmedim bunu bir kaç kişiden daha duymuştum ama yok artık daha neler Deyip inanmamiştim ama öyle gerçekten

benim düzenli idi 2 aydır düzensiz. çok degil 1-2 gün oynuyo. ama son 2 aydır korunmuyoruz ya hayatımda böyle sancılı adet görmedim. korunmadıgım için mi bukadar sancı oluyor acaba?

Bak canım adet tarihim her ayın 9 idi ama aralıkta 13 de oldum hamileyim sandım çok sevindim dr umutlandırdı sonra negatif çıktı yıkıldım resmen tahmin bile edilemez bi durum yani neyse geçen ay 15 ne oldum OFF dedim Düzensizleşti ben nasıl yumurtlama olduğunu anlayacam dedim neyse başka bi dr muayene gittim kan verdim daha dört gün vardı üstelik gebelik var dedi çok şaşırdım ama sancına bişey diyemem yani bilemiyorum

evet canim yarin artik yapicam eczaneler bize biraz uzakta ben aslinda ovulasyon testi alacaktim ama o da yokmus yarin olucak dedier yarin gidip alip yapicam insallah varsa cikar ovu da da cikmasa demek bu ay da olmamis
evet canım hayırlısı ne diyelim vakti değilmiş diyip geçiyoruz işte

Evet işte bende yumurtlama tarihimi hesaplayamıyorum canım o yüzden yaaa

saglıkla kucagına al inşallah bebişini

Beni dw spekulum ve alttan ultrasonda muayene etti bişey demedi yani sağlıklı dedi. Olsa görür müydü?? Adetten 5-6 gün önce gittim
bana yumurtan çok güzel gelişmiş gün aşırı çalışın ama pco başlangıcı var dedi kilo ver dedi verdim rahim kalınlığı güzel dedi kist yok dedi karından tuttu ayrıyetten temiz dedi ,olcak olduktan sonra oluyor ya Rabbim istesin olmayınca sebep arıyoruz işte.

Amin canım Saol darısı isteyen herkesin başına inşaallah

kızlaaar bişi sorucam biraz uzun olucak ama nolur okuyun
şimdi bende pcos varmiş ama kist yok. doktor klomen verdi bu ay (adet düzensizliğim vardı bu 7 şubatta söktürücü ile adet oldum şimdide glukofen kullanıyorum yumurtalardaki insülin baskısını falan azaltıyomuş)
söktürücüdenmidir nedir 15 şubatta bitti adetim aksilikler yüzünden klomeni 5 gün değil 3buçuk gün kullandm.
dünden beri göğüslerim öyle acıyo ki anlatamam yaklaşık 1 hafta önce başlayan kasık batmalarım var sağ ve sol olarak değişiyo arada şimdi batmalar azaldı biraz. bide aşırı bel ağrım var. belirtiler erken başlarmı? yada pcos olupta belirti yaşayanlar nelerdi bu belirtiler biri bana bişey desin nolur çok garip oldum ben bide bu kasık batması göğüs ve bel ağrısı belirti olurmu ki

31 ocakta dusuk yaptim hic korubmadim suan iki gun gecikti midem inanilmaz bulanio ve goguslerim aciyo insalah hamileyimdir ya

G
benimde 24 mart canım ya bu 3. denememiz olacak bi yerde yanlış yapıyoruz ama nerde acaba
Günleri tutturuyoruz ama nasip.canları ne zaman osterse ozaman gelicek bebisler biz bebek dusunmuyorduk.kaza oldu tam yumurtlama donemimdi.sonrasinda korunmadik.esim 3. İstemiyordu.sozde kendince yumurtlama donemimi hesaplamis ama yine yumurtlama gunumde korunmadi sonra oda istedi bebek.bu ay hic korunmadik.
Yumurtlama donemimde sık iliski oldu sabah aksam tutmadi bugun adet oldum insalah martta tutar allahın izniyle

ya inşallah canım yaaa biz 3 buçuk yıllık evliyiz. son 2 aydırda korunmuyoruz. gün aşırı ilişki oluyo. testlerimde temiz çıktı benim hormon felan.
martta da olmazsa kocamı doktora götürcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…