Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim de pko m var ama nasıl kist olmaz onu anlamadım.. kist olmasından dolayı pko olur zaten.. başka bi doktora daha git canım..
benim belirtilerim yumurtlamamdan sonra göğüs ağrısıyla başladı sonra kasık ve bel ağrısı da eklendi.. yumurtladıktan 10 gün sonra hamile olduğumu idrar testinde öğrendim zaten.. adet günüme yakın kasıklarımda şiddetli ağrım oldu ama bir gün sürdü.. şu an kasık ağrılarım zaman zaman var belim de ağrıyor ve çok uykum geliyor hem de çoğul gebelik olabilir bhcg hızlı artıyor bu akşam belli olacak bakalım :) 2. ayımda ilaçsız hamile kaldım inşallah sen de hamilesindir canım :) haber ver bize de

Ahh çok sevindim hamile kalmışsın
çok sağol canımmm Rabb im isteyen herkese nasip etsin :)))

mutlaka haber vericem cok sağol canım yazdıkların için. ya polikistik over sendromu varmış bende. (ablamda kist vardı ilaçsiz adet olmazdı) benm orda kalan yumurtalarım kiste dönüşmeden adetle dökülüyomuş ama çok fazla yumurtam olduğu için hepsi büyümeye çalışıp çatlama olmuyomus buda sendromu oluyomuş canm :) bu 3. doktorum yaşadğm ilde en iyi özel hastanelerden birinin en tavsiye edilen doktoruna gittim artık gözümü karartıp. inşallah güzel haber veririm bu ayyy :)

Kızlar ben sonucu öğrenmek için arqyamiyorum yaaaaaaa çok kaptırdım kendimi sanırım hamileliğe yok dicek diye arayamiyorum bile

pko nun grupları var demek ki seninki de farklı bir grupmuş :) hayırlısı olsun canım :)

Yok canım ben gebeliği düşünmeden önce kontrol amaçlı gittim o zaman muayene etti adetime 5 gün vardı. Ama bi terslik yok dedi fakat yumurta ile ilgili bişey demedi
hmmm şimdi anladım :))

Merhaba bayanlar ben araniza yeni katildim ilk önce Allah tüm isteyenlere versin bnm bi sorim olcak adetim bittigi 2. Günden itibaren akıntı gelmeye başladı şeffaf her wc ye gittigmde 4 gn falan devametti onla beraber kasigmda şişme batmalar oldu heralde yumurtlama dönemi diyerek çalışma yaptık bi gn arayla şimdide belim ağrımaya başladı kasiklarim agriyo ara ara adet olcakmisim gbi göğüslerimn ucu aciyodu şimdide sis var biraz acaba hamile olma olanagm varmı adetimede var yanı biraz uzun oldu ama.kusura bakmayın :)

inşallah hamilesindir :) yumurtlama üzerinden kaç gün geçti? adetine kaç gün var? :)

Ya ben konularda yeniyim 6 aylık evliyim bi sene falan istemiyodum ama evlenince duygular değişiyo
Bnm adetim düzensiz ama ilk defa adetimden sonra böyle çok akintim geldi ve sağ tarafında oturnca falan batma olmuştu adetim 7 gn suruyo 8. 16. 18 .20. Günü denedik 9 gün geçti üzerinden işte ama ne zaman adet olcagmi bilmiyorum ama sanki adet olcam havası var bnde normalde bnm iki adet arası 40 gn falan suruyo

kızlar ilk defa kadın doğuma gidicem yarına randevu aldım. alltan muayene can yakıyor mu ? bir de tahlil istiyor mu idrar ,kan vs.

Canim 2 adet arasi 35 gunden fazla suruyorsa yumurtlamani tespit etmen biraz zor olabilir normalde yumurtlama olduktan 14 gun sonra regl olunur ama sen once siklusun neden bole gec oluyor baktirman gerek cikolta kistin belki pco olabilir Allah korusun

Bn Dr gittim bi kez daha adet olmamstm baya uzadı aradi bana 20 21 yaşına kadr normal düzensiz olman dedi bide yeni evlisin hormonlar değişiyo dedi hiç tahlil falan yapmadı bana ama smdi adet olcakmisim gbiyim kasiklarm falan agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…