Korkma canim adetliyken yapmiyor die biliyorum normal gittinde akinti oldunu farkedrse afedersin 2 parmani sokup karnina bastirio rahim ters mi falan die kontrol edip akintinin kokusuna bakio ona gore ilac veriyor korkulcak bisey yok istersen bayan dr. Gidebilirsin utanirim diosan ama zamanla alisiyosun benim esim izin verse ben erkek dr giderim kadin dr biraz acimasiz oluo alttan bakarken ama korkma saglik icin mecburuz bunlaraneeee ????? yapar mı yarınnnn
sağol canım o kadar tırsıttın ki beni :) napcam mecbur gitcem yaaa ağlıcammmKorkma canim adetliyken yapmiyor die biliyorum normal gittinde akinti oldunu farkedrse afedersin 2 parmani sokup karnina bastirio rahim ters mi falan die kontrol edip akintinin kokusuna bakio ona gore ilac veriyor korkulcak bisey yok istersen bayan dr. Gidebilirsin utanirim diosan ama zamanla alisiyosun benim esim izin verse ben erkek dr giderim kadin dr biraz acimasiz oluo alttan bakarken ama korkma saglik icin mecburuz bunlara
Ay kiyamam sana emin ol tirsilcak bisey yok ilk defa oluncabende cok korkmustum hatta bana neler dediler ben sana hic bisey demedimsağol canım o kadar tırsıttın ki beni :) napcam mecbur gitcem yaaa ağlıcammm
vala bana parmak felan sokmadı doktorum ve bildiğim kadarıyla öyle yapmıyorlar :S plastik steril bir şeyle bakıyo içine ve rahme bakmak icin de kamera sokuyo içine bakıyo o kadar yaa korkulcak bişiy yok :Ssağol canım o kadar tırsıttın ki beni :) napcam mecbur gitcem yaaa ağlıcammm
inşallah iyi sonuçlarla döniyim de allahın izniyle..ultrsyonla üstten de bakıyomuAy kiyamam sana emin ol tirsilcak bisey yok ilk defa oluncabende cok korkmustum hatta bana neler dediler ben sana hic bisey demedimhicte anlattiklari gibi olmadi
sende görüyomusun ekrandan ne var ne yok diyevala bana parmak felan sokmadı doktorum ve bildiğim kadarıyla öyle yapmıyorlar :S plastik steril bir şeyle bakıyo içine ve rahme bakmak icin de kamera sokuyo içine bakıyo o kadar yaa korkulcak bişiy yok :S
bana şimdiye kadar hep alttan baktı hamileyim diye en son üstten baktı heralde artık alttan bakmazinşallah iyi sonuçlarla döniyim de allahın izniyle..ultrsyonla üstten de bakıyomu
sağolun cevaplarınız içinn :) bana uyku yok bu gece hayırlısı bakalımbana şimdiye kadar hep alttan baktı hamileyim diye en son üstten baktı heralde artık alttan bakmaz
Yok cnim ultrasonla alttan bakio ince bi cihaz jel surup icine bakio can yakmiyo hic emin ol ustten kizlara yada hamilelere bakiliyor bide plastik biseyle bakio 1 saniye falan suruyor onlada yara varmi die bakio o kadarinşallah iyi sonuçlarla döniyim de allahın izniyle..ultrsyonla üstten de bakıyomu
sağol canım inşallah 1 saniye çabuk geçer :))Yok cnim ultrasonla alttan bakio ince bi cihaz jel surup icine bakio can yakmiyo hic emin ol ustten kizlara yada hamilelere bakiliyor bide plastik biseyle bakio 1 saniye falan suruyor onlada yara varmi die bakio o kadar
Onu anlamazsin bile ne ara bakti die ultrasonla icinede 10 sn falan bakio kiz can yakmiyor korkmasağol canım inşallah 1 saniye çabuk geçer :))
vajinaya bakmıyomu böyle alenen bakmadan mı dokuyo aletiOnu anlamazsin bile ne ara bakti die ultrasonla icinede 10 sn falan bakio kiz can yakmiyor korkma
Canim bebegin hayirli olsun Allah saglikla kucana almayida nasip etsin bu ayda bizlerede dua et hamilelin duasi kabul olurmus insallahbana şimdiye kadar hep alttan baktı hamileyim diye en son üstten baktı heralde artık alttan bakmaz
Canim uzerine ortu veriyor zaten ortunun altindan cihazi sokuyor afedersin gormuyor yani mahrem bolgeyivajinaya bakmıyomu böyle alenen bakmadan mı dokuyo aleti
heee öyle desene gızz bende çıplacık bacaklar ayırılıyo zannediyorumCanim uzerine ortu veriyor zaten ortunun altindan cihazi sokuyor afedersin gormuyor yani mahrem bolgeyi
cok sagol canim beniim :)) Rabb im isteyen herkese en yakin zamanda nasip etsin insallah herkesin gonlune gore versin :))Canim bebegin hayirli olsun Allah saglikla kucana almayida nasip etsin bu ayda bizlerede dua et hamilelin duasi kabul olurmus insallah
Hahaheee öyle desene gızz bende çıplacık bacaklar ayırılıyo zannediyorum
cahıllık bende :)) korkularımın yarısı gitti ama ehehHahahay Allah neblim tahmin edemedim ole dusunceni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?