Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

neeee ????? yapar mı yarınnnn
Korkma canim adetliyken yapmiyor die biliyorum normal gittinde akinti oldunu farkedrse afedersin 2 parmani sokup karnina bastirio rahim ters mi falan die kontrol edip akintinin kokusuna bakio ona gore ilac veriyor korkulcak bisey yok istersen bayan dr. Gidebilirsin utanirim diosan ama zamanla alisiyosun benim esim izin verse ben erkek dr giderim kadin dr biraz acimasiz oluo alttan bakarken ama korkma saglik icin mecburuz bunlara

sağol canım o kadar tırsıttın ki beni :) napcam mecbur gitcem yaaa ağlıcammm

sağol canım o kadar tırsıttın ki beni :) napcam mecbur gitcem yaaa ağlıcammm
vala bana parmak felan sokmadı doktorum ve bildiğim kadarıyla öyle yapmıyorlar :S plastik steril bir şeyle bakıyo içine ve rahme bakmak icin de kamera sokuyo içine bakıyo o kadar yaa korkulcak bişiy yok :S

Kizlarr merhaba .. ben bugun adet olmam gerekiyordu hala olmadim normalde 1 gun onceden hafif lekelenmeler basliyordu ama daha tik yok. Ama bazen kasiklarima sanki birseyler saplaniyor adet agrisi gbi degil. Ve inanilmaz midem bulaniyor.. off ne yapmaliyim kac gun sonra test yapmaliyim tabi adet olmazsam.. ama hep ruyamda da bebek goeuyorum bu ara ve dunde adet oldugumu gordm gorumcemde oyle gormustu ve hamile oldugunu ogrenmisti. Bende heycan yapiyorum iste ..

inşallah iyi sonuçlarla döniyim de allahın izniyle..ultrsyonla üstten de bakıyomu
Yok cnim ultrasonla alttan bakio ince bi cihaz jel surup icine bakio can yakmiyo hic emin ol ustten kizlara yada hamilelere bakiliyor bide plastik biseyle bakio 1 saniye falan suruyor onlada yara varmi die bakio o kadar

Evet arkadaslar simdi doktordan geldim. Persembe gunu 18.97 cikmisti bugun 143.6 cikti cok sukur. Haftaya sali gunu yine cagirdi ulstrasonla gormek icin bi sıkıntı yok. Folik asit verdi. Mide rahatsizligim var benim ama onu keseyi gorunce yazarim dedi :) adeti 1 ay olarak hesapliolar ben 25 gunde bir oluorum dedi. Ama yine de 1 ay sayiliomus gunun bile gecmemis sayilio senin daha dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…