Aminnn insallah bakalim bana daha cok var mart 13 u beklicemcok sagol canim beniim :)) Rabb im isteyen herkese en yakin zamanda nasip etsin insallah herkesin gonlune gore versin :))
Estafurullah canim korkma inanki stres yaptina degmicek yarin yazarsin korkulcak bisey yokmus diecahıllık bende :)) korkularımın yarısı gitti ama eheh
0.100 cnmnasıl negatif? kaç yani?
ilkinde hap kullaniyordum.hapi adetin 5. Gunu birakmistim, o ay hamile kaldim.ya inşallah canım yaaa biz 3 buçuk yıllık evliyiz. son 2 aydırda korunmuyoruz. gü
n aşırı ilişki oluyo. testlerimde temiz çıktı benim hormon felan.
martta da olmazsa kocamı doktora götürcem
hayirlisi olsun canim benimm moral bozmak yookk gun gelicek hamileyim diyeceksin ve hepimiz sevinicez :)) yeni bir ay seni bekliyor stres en buyuk dusmanimiz :)))0.100 cnm
Yok cnm iyiyim şükür beklediğim ve düşündüğüm birsey değildi zaten suan için hamilelik hali hazirda 2 tane var benim zaten allah onlara sağlık sıhhat ömür versinhayirlisi olsun canim benimm moral bozmak yookk gun gelicek hamileyim diyeceksin ve hepimiz sevinicez :)) yeni bir ay seni bekliyor stres en buyuk dusmanimiz :)))
Canim test yap yarin sabah insallah dusundun gibidirKizlarr merhaba .. ben bugun adet olmam gerekiyordu hala olmadim normalde 1 gun onceden hafif lekelenmeler basliyordu ama daha tik yok. Ama bazen kasiklarima sanki birseyler saplaniyor adet agrisi gbi degil. Ve inanilmaz midem bulaniyor.. off ne yapmaliyim kac gun sonra test yapmaliyim tabi adet olmazsam.. ama hep ruyamda da bebek goeuyorum bu ara ve dunde adet oldugumu gordm gorumcemde oyle gormustu ve hamile oldugunu ogrenmisti. Bende heycan yapiyorum iste ..
Ilk testinde ikinci cizgi belliyse gebelik vardir canim yada test bozuktur kimyasal gebelikte olabilir Allah korusun bi kan verseydin keske ikinci testtede yatay ilerlediyseidrari fazla dokmusundur ondan ole cikmistir die dusunuyorumArkadaşlar adetim 3 gün gecikti 2. gün gecikmeden sonra testin ikinci çizgisi baya belliydi ve kayboldu bugün tekrar aynı testten yaptim negatifti ama ilginç birşey oldu gösterge bölgesinde c ye doğru yatay ilerledi hemen kurudu gitti yani negatifti bu de 6 7 damla damlattım sizce durum nedir
Insallahh allah isteyen herkese cocuk nasip etsin canim. Yarin cikarmi peki varsa gebelik.Canim test yap yarin sabah insallah dusundun gibidir
Aminn Insallah canim bu kisiden kiseye degisiyor kimin adete 1 hafta varken cikiyo kimisinde 1 hafta gectikten sonra bile cikmayabiliyor yarin sabah ilk idrarla bi dene silikte olsa cikar insallahInsallahh allah isteyen herkese cocuk nasip etsin canim. Yarin cikarmi peki varsa gebelik.
adete 3 gun kala mi yaptin ovu testini canim ve silik cikip daha sonra adet mi oldunçook silikti hayalet çizgi çıkmıştı 3 gün kala yapmıştım umudu kesmiştim zaten kırmızılar da gelmişti
Evet canım zaten çok silik çıkarsa anla ki hamilelik yok günü gelince de adet olmuştumadete 3 gun kala mi yaptin ovu testini canim ve silik cikip daha sonra adet mi oldun
Yok canim cok damlatmaktan negatiflik olmaz varsa cikar zaten sen yarin ilk idrarinla dene bence reglin kac gun gectiInşallah canim ya korkuyorum bu kere daha kimyasal düşük oldu ama bu inşallah tutunmuştur.kan testi yaptiramadim imkanın yoktu yani doktor yoktu bulunduğum yerde sonuçlar hemen verilmiyo yine iki günü bulacaktı yarn tekrar yapacağım dua edin ne olur ikinci test niye öyle çıktı ya sence çok damlatmaktanda negatif çıka bilir mi
3 gün gecikti canimYok canim cok damlatmaktan negatiflik olmaz varsa cikar zaten sen yarin ilk idrarinla dene bence reglin kac gun gecti
33 gün gecikti canimYok canim cok damlatmaktan negatiflik olmaz varsa cikar zaten sen yarin ilk idrarinla dene bence reglin kac gun gecti
Insallah vardir belki naz yapiyodur kendini belli etmiyodur yumurcak3 gün gecikti canım
3 mu 33 mu3 gün gecikti canim
33 gün gecikti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?