Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya inşallah canım yaaa biz 3 buçuk yıllık evliyiz. son 2 aydırda korunmuyoruz. gü
n aşırı ilişki oluyo. testlerimde temiz çıktı benim hormon felan.
martta da olmazsa kocamı doktora götürcem
ilkinde hap kullaniyordum.hapi adetin 5. Gunu birakmistim, o ay hamile kaldim.
İkincide 4 yil sipral kullanmistim. 9. Ayda hamile kaldim.
O dogumumdan sonra butun korunma yontemlerini denedim.hepsi yan etki yapti en son yine sipral vardi.rahim yarasi ve iltihap yapmisti.5ay oluyo yara donduruldu sipral cikarildi.onuda 3 ay kullanmistim zaten.kisa surede pek etkilemiyor gebe kalmayi.cogunlukla esim korundu.3 aydir hamile kalamadim bakalim ne zaman tutturucaz hersey allahtan..hayirli saglikli olsunlarda ne zaman isterlerse gelsinler
Yas ilerledikce gebe kalma zorlasiyor sanirim.gerci ben daha 29 yasimdayim esim 37 yasinda

hayirlisi olsun canim benimm moral bozmak yookk gun gelicek hamileyim diyeceksin ve hepimiz sevinicez :)) yeni bir ay seni bekliyor stres en buyuk dusmanimiz :)))
Yok cnm iyiyim şükür beklediğim ve düşündüğüm birsey değildi zaten suan için hamilelik hali hazirda 2 tane var benim zaten allah onlara sağlık sıhhat ömür versin Bbiz geri çekilme yöntemini kullandığımız için bayaa da belirtim vardı acabami dedim olsada kabulümdü ama hayırlısı neyse o olsun dedim sonucu öğrenene kadar buymus demekki allah isteyen herkeze en kisa zamanda evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin

Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti 2. gün gecikmeden sonra testin ikinci çizgisi baya belliydi ve kayboldu bugün tekrar aynı testten yaptim negatifti ama ilginç birşey oldu gösterge bölgesinde c ye doğru yatay ilerledi hemen kurudu gitti yani negatifti bu de 6 7 damla damlattım sizce durum nedir

Canim test yap yarin sabah insallah dusundun gibidir

Ilk testinde ikinci cizgi belliyse gebelik vardir canim yada test bozuktur kimyasal gebelikte olabilir Allah korusun bi kan verseydin keske ikinci testtede yatay ilerlediyseidrari fazla dokmusundur ondan ole cikmistir die dusunuyorum

Inşallah canim ya korkuyorum bu kere daha kimyasal düşük oldu ama bu inşallah tutunmuştur.kan testi yaptiramadim imkanın yoktu yani doktor yoktu bulunduğum yerde sonuçlar hemen verilmiyo yine iki günü bulacaktı yarn tekrar yapacağım dua edin ne olur ikinci test niye öyle çıktı ya sence çok damlatmaktanda negatif çıka bilir mi

Insallahh allah isteyen herkese cocuk nasip etsin canim. Yarin cikarmi peki varsa gebelik.
Aminn Insallah canim bu kisiden kiseye degisiyor kimin adete 1 hafta varken cikiyo kimisinde 1 hafta gectikten sonra bile cikmayabiliyor yarin sabah ilk idrarla bi dene silikte olsa cikar insallah

Yok canim cok damlatmaktan negatiflik olmaz varsa cikar zaten sen yarin ilk idrarinla dene bence reglin kac gun gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…