Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet canım zaten çok silik çıkarsa anla ki hamilelik yok günü gelince de adet olmuştum
Ben.carsamba aksami idrar testiyle ovu testi de yapmistim. Idrarda cok silik ikinco cozgiyo gordum ama ovu testi de cok silikti ama hamileymisim :) adet gunumde bi daha yaptim ovu testi bu sefer.esit olmasa diger cizgiyle koyu cikti

Aminn Insallah canim bu kisiden kiseye degisiyor kimin adete 1 hafta varken cikiyo kimisinde 1 hafta gectikten sonra bile cikmayabiliyor yarin sabah ilk idrarla bi dene silikte olsa cikar insallah
Insallahh canim tesekkur ederim. Benim gorumceminde adet olcagi gun cikmisti belirgin cizgi . Yarn yapiyim bari insallah vardir :)

Ben.carsamba aksami idrar testiyle ovu testi de yapmistim. Idrarda cok silik ikinco cozgiyo gordum ama ovu testi de cok silikti ama hamileymisim :) adet gunumde bi daha yaptim ovu testi bu sefer.esit olmasa diger cizgiyle koyu cikti
bende yarin yapmayi dusunuyorum ovu tsti hamilelik tstlein de halla bir sey yok ama meme uclarim yaniltmaz ilk kez boyle oluyorum hep sizlama olurdu adete yakin ama simdi ise daha farkli agrisi off bilemiyorum artik akintimda su gibi oldu afedersiniz camasirimda beyaz gorunuyor ama su gibii ve bu gun sabah basim donmeye basladi ama az oyle cok fazla degil ama uzun sudu off insallah artk yarin ovu yaptigim da cikar insallah

öyledir canım ben 3 gün kaladan koyu çıktığını duydum birçok arkadaşımdan ama beklemek en mantıklısı testler şaşırtabiliyor da ,hayırlısı ne ise o olsun

senin adete kaç gün var canım?
evet göğüsler ele veriyor ama her zamn ki gibi değil daha farklı demişsin bana da hamiş gibisin geldi

Tamam canim yapinca yazicam. Valla bnde heycanliyim ama bazende bi kac gundaha bekliyim hayal kirikligi yasamiyim diyorum ama bi yanmda hemen yap diyor.
Canim camasir suyu testi yapsana idrarin ustune biraz camasir suyu dokuyorsun kopurup kalirsa hamilelik oluyor gerci ben ona hic inanmiyorum benim hep kopuruodu hamilelik cikmamaisti hatta bu testi 4 kisi ayni anda denedik benim adetim 1 gun gecmisti bi arkadasin 3 gun vardi bi arkadas 5 aylik hamileydi bide kesin hamile olmayan arkadas vardi kesin hamile olmayanin haricinde hepimizin kopurdu ayni sekilde adete 3 gun kala olan arkadas hamile oldunu ogrendi bende gebelik yoktu belki sendede dogru cikar

Bende simdi internetten onu arastiriyordum yaptim camasir suyu ve karbonat yaziyordu kopurdu baya bi. Ama yorumlari okudum hamile olan kisiler de yazmis kopurmedi diye. Kafam karisti valla. Insallah vardir gebelik de pek inanamadim bende canim. Olmazsa carsamba gunu doktora gidecegim zaten sabretmeye calisiym prolaktin testi falan yapti bwnim bu ay ara kanamam oldu kahverengi lekelenmelerim ve asiri mide bulantisi halada var mide bulantisi . Ve ben normalde cok tatli yerim ama canim hic istemiyor birde adet olacagin gunden bi kac gun once tatli krizine girerim smdi gorunce bile midem bulaniyor . Anlamadm valla. Tuhafim 1 senedir cocuk icin deniyoruz. Ama dedigim gbi ilk defa bu ay kendimi degisik hissediyrm.

Kızlar benim 3 gündür sağ kasığım seğiriyor sürekli ya çok merak ediyorum neden olduğunu. Çarşamba doktorda randevum var ve adete 5 gün var. Ovu testi bir koyu çıkıyor bir silik çıkıyor. Diğer belirtileri saymıyorum bile onlar zaten her ay var

arkadaslar merhaba doktorun verdıgı klomenı ben bugun kullanmaya basladım ama adamın kullan dedıgı tarıh ben unuttum onu ya bsy olurmıkı

Canm klomen kullanıp hamile kaldığım ay bnde öyleydm. Adetin 5 gun gectgnde kan testi yaptr

Masallah cok sevindim :))) canm sen gebelik testi yapmıs mıydın ne cıkmıştı

sık idrara çıkıyorum bugün ve ayaklarım buz kesmiş durumda ,bat a 10 gün var belirti için çok erken acaba hasta mı olcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…