Yanlış oldu cnn 3 gün olcakti inşallah test bozuktur3 gün gecikti canim
33 gün gecikti canim
Ay agzndan bal damliyo ınan ki umarım design gbidirInsallah vardir belki naz yapiyodur kendini belli etmiyodur yumurcak
Ben.carsamba aksami idrar testiyle ovu testi de yapmistim. Idrarda cok silik ikinco cozgiyo gordum ama ovu testi de cok silikti ama hamileymisim :) adet gunumde bi daha yaptim ovu testi bu sefer.esit olmasa diger cizgiyle koyu ciktiEvet canım zaten çok silik çıkarsa anla ki hamilelik yok günü gelince de adet olmuştum
Insallahh canim tesekkur ederim. Benim gorumceminde adet olcagi gun cikmisti belirgin cizgi . Yarn yapiyim bari insallah vardir :)Aminn Insallah canim bu kisiden kiseye degisiyor kimin adete 1 hafta varken cikiyo kimisinde 1 hafta gectikten sonra bile cikmayabiliyor yarin sabah ilk idrarla bi dene silikte olsa cikar insallah
ben biraz once soda ile idrar testi yaptimEvet canım zaten çok silik çıkarsa anla ki hamilelik yok günü gelince de adet olmuştum
bende yarin yapmayi dusunuyorum ovu tsti hamilelik tstlein de halla bir sey yok ama meme uclarim yaniltmaz ilk kez boyle oluyorum hep sizlama olurdu adete yakin ama simdi ise daha farkli agrisi off bilemiyorum artik akintimda su gibi oldu afedersiniz camasirimda beyaz gorunuyor ama su gibii ve bu gun sabah basim donmeye basladi ama az oyle cok fazla degil ama uzun sudu off insallah artk yarin ovu yaptigim da cikar insallahBen.carsamba aksami idrar testiyle ovu testi de yapmistim. Idrarda cok silik ikinco cozgiyo gordum ama ovu testi de cok silikti ama hamileymisim :) adet gunumde bi daha yaptim ovu testi bu sefer.esit olmasa diger cizgiyle koyu cikti
Insallah canim Rabbim herkese sAglikli hayirli evlatlar nasip etsin tez zamandaAy agzndan bal damliyo ınan ki umarım design gbidir
Insallah canim haber ver yarinInsallahh canim tesekkur ederim. Benim gorumceminde adet olcagi gun cikmisti belirgin cizgi . Yarn yapiyim bari insallah vardir :)
öyledir canım ben 3 gün kaladan koyu çıktığını duydum birçok arkadaşımdan ama beklemek en mantıklısı testler şaşırtabiliyor da ,hayırlısı ne ise o olsunBen.carsamba aksami idrar testiyle ovu testi de yapmistim. Idrarda cok silik ikinco cozgiyo gordum ama ovu testi de cok silikti ama hamileymisim :) adet gunumde bi daha yaptim ovu testi bu sefer.esit olmasa diger cizgiyle koyu cikti
ayy inşallah canım nasıl oluyor dediğinben biraz once soda ile idrar testi yaptimilk defa kopurdu bira kopugu gibi oldu hep denerdim hic kopurmezidi ama simdi kopurdu insallah bebisim karnimdadir
Tamam canim yapinca yazicam. Valla bnde heycanliyim ama bazende bi kac gundaha bekliyim hayal kirikligi yasamiyim diyorum ama bi yanmda hemen yap diyor.Insallah canim haber ver yarin
senin adete kaç gün var canım?bende yarin yapmayi dusunuyorum ovu tsti hamilelik tstlein de halla bir sey yok ama meme uclarim yaniltmaz ilk kez boyle oluyorum hep sizlama olurdu adete yakin ama simdi ise daha farkli agrisi off bilemiyorum artik akintimda su gibi oldu afedersiniz camasirimda beyaz gorunuyor ama su gibii ve bu gun sabah basim donmeye basladi ama az oyle cok fazla degil ama uzun sudu off insallah artk yarin ovu yaptigim da cikar insallah
Canim camasir suyu testi yapsana idrarin ustune biraz camasir suyu dokuyorsun kopurup kalirsa hamilelik oluyor gerci ben ona hic inanmiyorum benim hep kopuruodu hamilelik cikmamaisti hatta bu testi 4 kisi ayni anda denedik benim adetim 1 gun gecmisti bi arkadasin 3 gun vardi bi arkadas 5 aylik hamileydi bide kesin hamile olmayan arkadas vardi kesin hamile olmayanin haricinde hepimizin kopurdu ayni sekilde adete 3 gun kala olan arkadas hamile oldunu ogrendi bende gebelik yoktu belki sendede dogru cikarTamam canim yapinca yazicam. Valla bnde heycanliyim ama bazende bi kac gundaha bekliyim hayal kirikligi yasamiyim diyorum ama bi yanmda hemen yap diyor.
Bende simdi internetten onu arastiriyordum yaptim camasir suyu ve karbonat yaziyordu kopurdu baya bi. Ama yorumlari okudum hamile olan kisiler de yazmis kopurmedi diye. Kafam karisti valla. Insallah vardir gebelik de pek inanamadim bende canim. Olmazsa carsamba gunu doktora gidecegim zaten sabretmeye calisiym prolaktin testi falan yapti bwnim bu ay ara kanamam oldu kahverengi lekelenmelerim ve asiri mide bulantisi halada var mide bulantisi . Ve ben normalde cok tatli yerim ama canim hic istemiyor birde adet olacagin gunden bi kac gun once tatli krizine girerim smdi gorunce bile midem bulaniyor . Anlamadm valla. Tuhafim 1 senedir cocuk icin deniyoruz. Ama dedigim gbi ilk defa bu ay kendimi degisik hissediyrm.Canim camasir suyu testi yapsana idrarin ustune biraz camasir suyu dokuyorsun kopurup kalirsa hamilelik oluyor gerci ben ona hic inanmiyorum benim hep kopuruodu hamilelik cikmamaisti hatta bu testi 4 kisi ayni anda denedik benim adetim 1 gun gecmisti bi arkadasin 3 gun vardi bi arkadas 5 aylik hamileydi bide kesin hamile olmayan arkadas vardi kesin hamile olmayanin haricinde hepimizin kopurdu ayni sekilde adete 3 gun kala olan arkadas hamile oldunu ogrendi bende gebelik yoktu belki sendede dogru cikar
Canm klomen kullanıp hamile kaldığım ay bnde öyleydm. Adetin 5 gun gectgnde kan testi yaptrkızlaaar bişi sorucam biraz uzun olucak ama nolur okuyun
şimdi bende pcos varmiş ama kist yok. doktor klomen verdi bu ay (adet düzensizliğim vardı bu 7 şubatta söktürücü ile adet oldum şimdide glukofen kullanıyorum yumurtalardaki insülin baskısını falan azaltıyomuş)
söktürücüdenmidir nedir 15 şubatta bitti adetim aksilikler yüzünden klomeni 5 gün değil 3buçuk gün kullandm.
dünden beri göğüslerim öyle acıyo ki anlatamam yaklaşık 1 hafta önce başlayan kasık batmalarım var sağ ve sol olarak değişiyo arada şimdi batmalar azaldı biraz. bide aşırı bel ağrım var. belirtiler erken başlarmı? yada pcos olupta belirti yaşayanlar nelerdi bu belirtiler biri bana bişey desin nolur çok garip oldum benbide bu kasık batması göğüs ve bel ağrısı belirti olurmu ki
Yok canm acımıyor jel suruyo zaten. Adetin 3. Gunu hormon testi yapıyokızlar ilk defa kadın doğuma gidicem yarına randevu aldım. alltan muayene can yakıyor mu ? bir de tahlil istiyor mu idrar ,kan vs.
Masallah cok sevindim :))) canm sen gebelik testi yapmıs mıydın ne cıkmıştıEvet arkadaslar simdi doktordan geldim. Persembe gunu 18.97 cikmisti bugun 143.6 cikti cok sukur. Haftaya sali gunu yine cagirdi ulstrasonla gormek icin bi sıkıntı yok. Folik asit verdi. Mide rahatsizligim var benim ama onu keseyi gorunce yazarim dedi :) adeti 1 ay olarak hesapliolar ben 25 gunde bir oluorum dedi. Ama yine de 1 ay sayiliomus gunun bile gecmemis sayilio senin daha dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?