Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaslar mrb bu ay ilk defa kasiklarima igne sapliyorlar gibi oldu ara ara...goguslerim sertlesti calisma esnasinda bugun kucuk capli istifra ettim ama gribim 3 gundur ilaclari 1 bucuk gun aldim biraktim ne olur ne olmaz diye gecen ay evde test yaptim fos cikticuma gunu dr idrar testi yapti negatif cikti husrana ugradik adetime 4 gun var acabs adet belirtisi mi bunlaar kizlarr

adet tarihinin geçmesini bekle canım.. geç döllenme olduysa negatif çıkabiliyor çünkü

ayy inşallah canım nasıl oluyor dediğin
daha once yapardim hic kopurmezdi simdiyse kopurdu bir kasik soda ve ustune idrar dokuluyor kopurmuyor dibe cokuyor soda eger hamilelik varsa sona yukari cikip kopuruyo insallah hamisimdirr bu bana umit verdi cunku oglumun idarariyla da denedim dibe coktu benim ise kopurdu simdi yine denicem neyapalim testlerde ikinci cizgi goremeyince bende her idrarim geldikce bunu yaparim

Oh iyimiş 3 gün kala bende yapayım onu, cep sodası üzerine idrar demi?
Inşallah gebesindir , oğlum var demek ne güzel bi kere anne olmuşsun ben hiç hamile kalamadım 1.5 yıldır

kızlaarrr beta hcg 2 çıkmış ama bat 10 mart. doktor çıkmaz demişti ama ihtimal var mıdır sizce.. katlar mı haftaya

Benimde 10 Mart canım inşallah hamilesindir
Burda ne çok 10 martı bekleyen var öyle:)

inşallah canım sende hamişsindir.. benim 4 gündür bulantım var.. belimde ağrı ve karnımda şişlik var.. içtiğim ilaç var ondan erken istedim o da 2.0 çıktı erken olduğu için çıkmaz demişti zaten umarım katlar bebişlerimiz oluur

Kızlar ben dun sabah erken gebelık testi yaptım ıkıncı cızgı cıktı bugun oglendede normal test yaptım ondada sankı ıkıncı cızgı hayalet gbı bıde sız bakarmısınız testıme 2mart adet gunum

Eklentiler

• image.webp
    28 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 70
kızlaarrr beta hcg 2 çıkmış ama bat 10 mart. doktor çıkmaz demişti ama ihtimal var mıdır sizce.. katlar mı haftaya
umudunu kaybetme :)) benim 3 cikmisti 5 gun sonra 100 cikti su an 315 ikize dogru kosuyorlar :)) 2-3gun sonra tekrar yaptir ) bence hamilesin ama daha cok minik annesiiiii :)))

Var gibi duruyor canım yaaa :) kan testi yaptır...

umudunu kaybetme :)) benim 3 cikmisti 5 gun sonra 100 cikti su an 315 ikize dogru kosuyorlar :)) 2-3gun sonra tekrar yaptir ) bence hamilesin ama daha cok minik annesiiiii :)))

ooyyyy maşallaahhhhh :) ikiz olması de ayrı bir güzel olur annesi yaaa valla inşallah canım daha erken dedi işte bende de belirti fazlasıyla var içimde de var olduğuna dair kuvvetli bir his.. bakalım tekrarlatacağım testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…