Arkadaslar mrb bu ay ilk defa kasiklarima igne sapliyorlar gibi oldu ara ara...goguslerim sertlesti calisma esnasinda bugun kucuk capli istifra ettim ama gribim 3 gundur ilaclari 1 bucuk gun aldim biraktim ne olur ne olmaz diye gecen ay evde test yaptim fos cikticuma gunu dr idrar testi yapti negatif cikti husrana ugradik adetime 4 gun var acabs adet belirtisi mi bunlaar kizlarr
insallah canim adetime 3 gun var bakalim yarin ovu test yapicam hayirlisi neyse o olur insallah:)senin adete kaç gün var canım?
evet göğüsler ele veriyor ama her zamn ki gibi değil daha farklı demişsin bana da hamiş gibisin geldi
daha once yapardim hic kopurmezdi simdiyse kopurdu bir kasik soda ve ustune idrar dokuluyor kopurmuyor dibe cokuyor soda eger hamilelik varsa sona yukari cikip kopuruyo insallah hamisimdirr bu bana umit verdi cunku oglumun idarariyla da denedim dibe coktu benim ise kopurdu simdi yine denicemayy inşallah canım nasıl oluyor dediğin
Öyle tabi canım bende yatıyorum kalkıyorum hayırlısını diliyoruminsallah canim adetime 3 gun var bakalim yarin ovu test yapicam hayirlisi neyse o olur insallah:)
Oh iyimiş 3 gün kala bende yapayım onu, cep sodası üzerine idrar demi?daha once yapardim hic kopurmezdi simdiyse kopurdu bir kasik soda ve ustune idrar dokuluyor kopurmuyor dibe cokuyor soda eger hamilelik varsa sona yukari cikip kopuruyo insallah hamisimdirr bu bana umit verdi cunku oglumun idarariyla da denedim dibe coktu benim ise kopurdu simdi yine denicemneyapalim testlerde ikinci cizgi goremeyince bende her idrarim geldikce bunu yaparim
Ay ne mutlu hemde ikiz sağlıklı olsunlar inşallah kuzumdisikartal87 VuslatimLee @ceyagem @sihirlilambacini sweetdreams1985 ... ve yazamadiklariiiiimmmm kizlaaarrr
ctesi: 100 du
bugun: 315 cikmiiiss
ikiz ihtimali yukseldii pazar gunu kese icin cagirdi doktooor o zaman netlescek hayirlisiyla kizlaarrrr
insallaaahh caniimm Rabb im sana da cifter cifter versin saglikli sekilde insallaahh taz zamanda :)))Ay ne mutlu hemde ikiz sağlıklı olsunlar inşallah kuzum
Bizede dua et anne olmak istiyorum bende:)
Aminnnnn ağzım bal yesin emiii:)insallaaahh caniimm Rabb im sana da cifter cifter versin saglikli sekilde insallaahh taz zamanda :)))
Benimde 10 Mart canım inşallah hamilesindirkızlaarrr beta hcg 2 çıkmış ama bat 10 mart. doktor çıkmaz demişti ama ihtimal var mıdır sizce.. katlar mı haftaya
Benimde 10 Mart canım inşallah hamilesindir
Burda ne çok 10 martı bekleyen var öyle:)
Ay cnm çok sevindim maşallah sağlıcakla al kucağına insdisikartal87 VuslatimLee @ceyagem @sihirlilambacini sweetdreams1985 ... ve yazamadiklariiiiimmmm kizlaaarrr
ctesi: 100 du
bugun: 315 cikmiiiss
ikiz ihtimali yukseldii pazar gunu kese icin cagirdi doktooor o zaman netlescek hayirlisiyla kizlaarrrr
umudunu kaybetme :)) benim 3 cikmisti 5 gun sonra 100 cikti su an 315 ikize dogru kosuyorlar :)) 2-3gun sonra tekrar yaptirkızlaarrr beta hcg 2 çıkmış ama bat 10 mart. doktor çıkmaz demişti ama ihtimal var mıdır sizce.. katlar mı haftaya
Kızlar ben dun sabah erken gebelık testi yaptım ıkıncı cızgı cıktı bugun oglendede normal test yaptım ondada sankı ıkıncı cızgı hayalet gbı bıde sız bakarmısınız testıme 2mart adet gunum
umudunu kaybetme :)) benim 3 cikmisti 5 gun sonra 100 cikti su an 315 ikize dogru kosuyorlar :)) 2-3gun sonra tekrar yaptir) bence hamilesin ama daha cok minik annesiiiii :)))
Ins.vardır yaaa yarın sabah ilk ıdrarla tekrarlıcam testı ona grede kana baktırcam inşVar gibi duruyor canım yaaa :) kan testi yaptır...
Ins.vardır yaaa yarın sabah ilk ıdrarla tekrarlıcam testı ona grede kana baktırcam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?