Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallahh canım ya hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah , daha fazla beklemeden artık göbişlerimiz dolsun inşallahhh

O nasil bi uygulamadir yaaa guldurdun beni vallaaa gercekligi kesin mi

Biliyomusun benimde bu ay içime doğuyor sonra diyorum kendini ümitlendirme sonra çok üzülürsün his işte belirti aman aman bişey yok içimde tuhaf bi his var sadece.

Benim bulantım çok.. hatta şuan bile... ama his dediğin gibi o an farklı oluyor var olunca anlıyoraun sanki.. annelik içgüdüsü sanırım

Benim bulantım çok.. hatta şuan bile... ama his dediğin gibi o an farklı oluyor var olunca anlıyoraun sanki.. annelik içgüdüsü sanırım
Bilmiyorum canım ya 6.hissim çok kuvvetli ama öyle olması için her zamankinden farklı belirti olması lazım o da yok senin de ,0 gün vardı demi yumurtlaman ne zamandı erken değil mi bulantı falan olması acaba

Bnada bu kadar belirti erken gbi geldi bende adetime 5 gun kala dktra gdecem randvu ole bulabildm onda bile suphe ediorum ya testte ckmazsa die

Ben 10 şubatta oldum. 13 şubatta bitti. Sonrasında korunmadım hiç. Yumurtlama erken oldu evet yani test kullanmadım ama fark ettim. 17sinde falan oldu yumurtlama.. belirtiler erken evet ama 2. Olacak bu inşallah o yüzden şüphelerim hislerim farklı. 6 yaşında oğlum var geçen sene de denedim olmadı hatta belirti sandım ama değildi. Oğlumda da erken belirtim olmuştu ama ben tabii tecrübesiz olduğumdan anlamamıştım. Bakalım kısmet haftaya netleşecek inşallah

O nasil bi uygulamadir yaaa guldurdun beni vallaaa gercekligi kesin mi
canim burada cok kisiden duymustum camasir suyu ve soda ile yapinca kopuururse hamilelik var kopurmese yok biraz once yine yaptim daha fazla kopuk oldu ben sodayla yapiyorum camasir suyuylada denemistim hic kopurmemisti yarin onunlada denicem benim icin belirti bence ben hep denerdim hic kopurmezdi ilk kez bu gun 2 kez yaptim ve biraz once yaptigim cok koprdu hergun yaparim artik

Allah bagislasin canim ins yakin zamnda ikinci ccuk mujdesni alrsin

Bak benide heyecanlandrdn test ne zaman yapacaksn yapda bna snucunu sole merak ettim valla

Oh iyimiş 3 gün kala bende yapayım onu, cep sodası üzerine idrar demi?
Inşallah gebesindir , oğlum var demek ne güzel bi kere anne olmuşsun ben hiç hamile kalamadım 1.5 yıldır
Allahima sukurler olsun ki ben Anne olmaktan eksik etmedi binlerce sukur ama ikinci bebek cok istiyoruz benim hic kardesim yok ve oglum oyle olmasini istemeyorm insallah hamileyimdir ama olmasada cok uzmeyecegim kendimi oglum bana yeter insallah Rabbim size nasip eder Annelik duygusunu tadarsiniz :*

benimde 2 mart adet gunum canim ama malesef bende hala bisey cikmadi ama benim gec oldu yumutlama ondan dir eger hamileysem senin yumurtlama nezamandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…