- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
İnşallahh canım ya hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah , daha fazla beklemeden artık göbişlerimiz dolsun inşallahhhinşallah canım sende hamişsindir.. benim 4 gündür bulantım var.. belimde ağrı ve karnımda şişlik var.. içtiğim ilaç var ondan erken istedim o da 2.0 çıktı erken olduğu için çıkmaz demişti zaten umarım katlar bebişlerimiz oluur
O nasil bi uygulamadir yaaa guldurdun beni vallaaadaha once yapardim hic kopurmezdi simdiyse kopurdu bir kasik soda ve ustune idrar dokuluyor kopurmuyor dibe cokuyor soda eger hamilelik varsa sona yukari cikip kopuruyo insallah hamisimdirr bu bana umit verdi cunku oglumun idarariyla da denedim dibe coktu benim ise kopurdu simdi yine denicemneyapalim testlerde ikinci cizgi goremeyince bende her idrarim geldikce bunu yaparim
İnşallahh canım ya hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah , daha fazla beklemeden artık göbişlerimiz dolsun inşallahhh
Peki ins.sabahi iple cekiyorumHatta idrarda bak ve hemen git bence bekleme fazla ☺
Biliyomusun benimde bu ay içime doğuyor sonra diyorum kendini ümitlendirme sonra çok üzülürsün his işte belirti aman aman bişey yok içimde tuhaf bi his var sadece.Aminm canım inşallahhh.. valla pek bi heyecanlıyım ben...
Biliyomusun benimde bu ay içime doğuyor sonra diyorum kendini ümitlendirme sonra çok üzülürsün his işte belirti aman aman bişey yok içimde tuhaf bi his var sadece.
Bilmiyorum canım ya 6.hissim çok kuvvetli ama öyle olması için her zamankinden farklı belirti olması lazım o da yok senin de ,0 gün vardı demi yumurtlaman ne zamandı erken değil mi bulantı falan olması acabaBenim bulantım çok.. hatta şuan bile... ama his dediğin gibi o an farklı oluyor var olunca anlıyoraun sanki.. annelik içgüdüsü sanırım
Bnada bu kadar belirti erken gbi geldi bende adetime 5 gun kala dktra gdecem randvu ole bulabildm onda bile suphe ediorum ya testte ckmazsa dieBenim bulantım çok.. hatta şuan bile... ama his dediğin gibi o an farklı oluyor var olunca anlıyoraun sanki.. annelik içgüdüsü sanırım
Demekki erken olmus yumrtlamanBenim bulantım çok.. hatta şuan bile... ama his dediğin gibi o an farklı oluyor var olunca anlıyoraun sanki.. annelik içgüdüsü sanırım
ayy inşallah canım yaaa :)Canm klomen kullanıp hamile kaldığım ay bnde öyleydm. Adetin 5 gun gectgnde kan testi yaptr
canim burada cok kisiden duymustum camasir suyu ve soda ile yapinca kopuururse hamilelik var kopurmese yok biraz once yine yaptim daha fazla kopuk oldu ben sodayla yapiyorum camasir suyuylada denemistim hic kopurmemisti yarin onunlada denicem benim icin belirti bence ben hep denerdim hic kopurmezdi ilk kez bu gun 2 kez yaptim ve biraz once yaptigim cok koprdu hergun yaparim artikO nasil bi uygulamadir yaaa guldurdun beni vallaaagercekligi kesin mi
Allah bagislasin canim ins yakin zamnda ikinci ccuk mujdesni alrsinBen 10 şubatta oldum. 13 şubatta bitti. Sonrasında korunmadım hiç. Yumurtlama erken oldu evet yani test kullanmadım ama fark ettim. 17sinde falan oldu yumurtlama.. belirtiler erken evet ama 2. Olacak bu inşallah o yüzden şüphelerim hislerim farklı. 6 yaşında oğlum var geçen sene de denedim olmadı hatta belirti sandım ama değildi. Oğlumda da erken belirtim olmuştu ama ben tabii tecrübesiz olduğumdan anlamamıştım. Bakalım kısmet haftaya netleşecek inşallah
Bak benide heyecanlandrdncanim burada cok kisiden duymustum camasir suyu ve soda ile yapinca kopuururse hamilelik var kopurmese yok biraz once yine yaptim daha fazla kopuk oldu ben sodayla yapiyorum camasir suyuylada denemistim hic kopurmemisti yarin onunlada denicem benim icin belirti bence ben hep denerdim hic kopurmezdi ilk kez bu gun 2 kez yaptim ve biraz once yaptigim cok koprdu hergun yaparim artik
Allahima sukurler olsun ki ben Anne olmaktan eksik etmedi binlerce sukur ama ikinci bebek cok istiyoruz benim hic kardesim yok ve oglum oyle olmasini istemeyorm insallah hamileyimdir ama olmasada cok uzmeyecegim kendimi oglum bana yeter insallah Rabbim size nasip eder Annelik duygusunu tadarsiniz :*Oh iyimiş 3 gün kala bende yapayım onu, cep sodası üzerine idrar demi?
Inşallah gebesindir , oğlum var demek ne güzel bi kere anne olmuşsun ben hiç hamile kalamadım 1.5 yıldır
Allah bagislasin canim ins yakin zamnda ikinci ccuk mujdesni alrsin
yarin hem ovu testi yapicam hemde soda ve camasir suyuyla test yapicam gebelik testlerinde hala ikinci cizgiyi goremedim insallah gorurum artik soda ile camasir suyula ugrasmamBak benide heyecanlandrdntest ne zaman yapacaksn yapda bna snucunu sole merak ettim valla
benimde 2 mart adet gunum canim ama malesef bende hala bisey cikmadi ama benim gec oldu yumutlama ondan dir eger hamileysem senin yumurtlama nezamandiKızlar ben dun sabah erken gebelık testi yaptım ıkıncı cızgı cıktı bugun oglendede normal test yaptım ondada sankı ıkıncı cızgı hayalet gbı bıde sız bakarmısınız testıme 2mart adet gunum
Agzndan bal damlio valla canim :)Amin canım inşallah.. sizler de o müjdeyi alırsınız inşallahhh... göbüşlerimiz bebişli olsunnn ☺
Ne zamn adet gnunyarin hem ovu testi yapicam hemde soda ve camasir suyuyla test yapicam gebelik testlerinde hala ikinci cizgiyi goremedim insallah gorurum artik soda ile camasir suyula ugrasmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?