Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar adetim 3 gun gecti test yaptm cıkmadı. Göğüslerim acıyo ağrıyo bide biraz belim. Nedemek buuuu

arkadaslar merhaba doktorun verdıgı klomenı ben bugun kullanmaya basladım ama adamın kullan dedıgı tarıh ben unuttum onu ya bsy olurmıkı
canm benm doktorum klomenime adetin 5. günü başla demişti. sorunlar yüzünden 3. günün akşam ilacından itibaren kullanamadm bunu doktoruma sölediğimde şimdi kullanma klomen 5.ve9. günler etkilidir onun dışında kullanman fayda sağlamaz demişti.. doktorunu bi ara sor istersen

slm kızlar benide aranıza alırmısınız acaba benm bat 9 mart
bu arada hamişler var RABBİM saglıklı hayrlı evlat nasip etsin inş kolay dogumla evlatlarını kucaklarını alırlar inş
dört gözle bebek bekleyen bacılarımada RABBİM tez vakitte melklerine kavuşturmk nasip etsin inş

Hamile sin cnm Tebrikler muhtemelen keseyi görmek için çağırdı :)
Teşekkur ederim canım yaa ilk gebeliģimde beta degerinden bile haberim yoktu desem yeridir hic bi sorun yaßamadm ama bu hem korunurken sürpriz oldu hem dr var mi yokmu belirsiz dedi kafam karisti.Allah isteyen herkese versin

Teşekkur ederim canım yaa ilk gebeliģimde beta degerinden bile haberim yoktu desem yeridir hic bi sorun yaßamadm ama bu hem korunurken sürpriz oldu hem dr var mi yokmu belirsiz dedi kafam karisti.Allah isteyen herkese versin
Keseyi görmeden net bişey söylemiyor cnm doktorlar sağlıkla kucağına alırsın inş

Kızlar bugun kan testi yaptrdim degerim 94.27 çıkti dr haftays tekrar gel dedi ama net bisey söylemedi sizce kötü bisey mi var veya hamilemiyim
bacım sakın korkma çok şükür gözün aydın hamilesin ve degerin çok güzel adetn kac gün gecti??
benm 3 ay önce kimyasal gebeligim olmuştu 31 cıkmıştı adetme 3 gün vardı kaybetim melegimi hiç korkma çok güzel degern

Adetim 12 gün gecti kuzum ama iste insan emin olmadan her türlu senaryoyu uretiyo kafasında bide plansız gebelik benim hala şaka gibi geliyo bide:) Rabbim insallah senin de kucağını bos birakmaz canım

Adetim 12 gün gecti kuzum ama iste insan emin olmadan her türlu senaryoyu uretiyo kafasında bide plansız gebelik benim hala şaka gibi geliyo bide:) Rabbim insallah senin de kucağını bos birakmaz canım
ooo hamilesin bacım RABBİM kucagına almayıda nasip eder inş
ne olur bna cok dua et bacım hamilenin duası kabul olurmuş
duaya cok ihtiyacım var
2 gün sonra bidaha kan ver degerin artarsa süper hiç korkma
benm malesef bir gün sonra verdigim kan 20 ye düşmüştü cıksaydı sorun yoktu bnm yaşadıgım duyguyu RABBİM kimseye yaşatmasın çok kötü oluyo
bu ay hiç umudum yok adette tüp bebege başlıyacagız ilk ve son defa maddi durumumuz el vermiyo başka yapamayız çok pahalı
umudumu son kez tüp bebege bagladım canım

Arkadaslar buda bu sabahkı testım adet gunum yarın

Eklentiler

• image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 64
bhchrk canim senin gercekten ikizlere dogru gidiyo hayirlisiyla inseallah ayy ne guzel yaa cok sevindim inan..bizim ilaclar geldi aman Allahim o nasil bir tat anlatamam aci aci aciiiii nasil bitcek bunlar diye dusunuyoruz dehset birsey tadi midem agzima geldi sandim o derece ay hamilesin bak dua et nolur faydasi olsun dayanmak zor valla bu tada...

bhchrk ve disikartal87 kzılar siz ilk idrar testini na zaman yaptınız? Kan testini ilk ne zaman yaptınız ve değer kaç çıktı? Benim yarın ovulasyonun 10. günü idrar testi yapıcam çıkar mı varsa ??

Benim adetim bu cumartesi gunuydu. Carsamba gunu aksam ustu test yaptim cok cok silik cikti zar zor gorundu. Persembe sabahi kan testi yaptirdim 18.97 cikti. Dun yine yaptirdim 143.6 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…