- 25 Şubat 2016
- 7.753
- 12.950
- 248
- 31
Erken gebelik testi dedikleri ne oluo normal idrar testmi yoksa farkli bsey miNe zamn adet gnun
Erken gebelik testi dedikleri ne oluo normal idrar testmi yoksa farkli bsey miyarin hem ovu testi yapicam hemde soda ve camasir suyuyla test yapicam gebelik testlerinde hala ikinci cizgiyi goremedim insallah gorurum artik soda ile camasir suyula ugrasmam
Bu ayin 15 ve 16 sinda gulen yuz cikmisti testlerde bende o iki gunu degerlendirdimbenimde 2 mart adet gunum canim ama malesef bende hala bisey cikmadi ama benim gec oldu yumutlama ondan dir eger hamileysem senin yumurtlama nezamandi
canm benm doktorum klomenime adetin 5. günü başla demişti. sorunlar yüzünden 3. günün akşam ilacından itibaren kullanamadm bunu doktoruma sölediğimde şimdi kullanma klomen 5.ve9. günler etkilidir onun dışında kullanman fayda sağlamaz demişti.. doktorunu bi ara sor istersenarkadaslar merhaba doktorun verdıgı klomenı ben bugun kullanmaya basladım ama adamın kullan dedıgı tarıh ben unuttum onu ya bsy olurmıkı
Hamile sin cnm Tebrikler muhtemelen keseyi görmek için çağırdı :)Kızlar bugun kan testi yaptrdim degerim 94.27 çıkti dr haftays tekrar gel dedi ama net bisey söylemedi sizce kötü bisey mi var veya hamilemiyim
Teşekkur ederim canım yaa ilk gebeliģimde beta degerinden bile haberim yoktu desem yeridir hic bi sorun yaßamadm ama bu hem korunurken sürpriz oldu hem dr var mi yokmu belirsiz dedi kafam karisti.Allah isteyen herkese versinHamile sin cnm Tebrikler muhtemelen keseyi görmek için çağırdı :)
Keseyi görmeden net bişey söylemiyor cnm doktorlar sağlıkla kucağına alırsın inşTeşekkur ederim canım yaa ilk gebeliģimde beta degerinden bile haberim yoktu desem yeridir hic bi sorun yaßamadm ama bu hem korunurken sürpriz oldu hem dr var mi yokmu belirsiz dedi kafam karisti.Allah isteyen herkese versin
Ah o drlar stresten olan bebişi düşrcem ne diye demezler ki:)) sagol canım teşekkürlerKeseyi görmeden net bişey söylemiyor cnm doktorlar sağlıkla kucağına alırsın inş
bacım sakın korkma çok şükür gözün aydın hamilesin ve degerin çok güzel adetn kac gün gecti??Kızlar bugun kan testi yaptrdim degerim 94.27 çıkti dr haftays tekrar gel dedi ama net bisey söylemedi sizce kötü bisey mi var veya hamilemiyim
Adetim 12 gün gecti kuzum ama iste insan emin olmadan her türlu senaryoyu uretiyo kafasında bide plansız gebelik benim hala şaka gibi geliyo bide:) Rabbim insallah senin de kucağını bos birakmaz canımbacım sakın korkma çok şükür gözün aydın hamilesin ve degerin çok güzel adetn kac gün gecti??
benm 3 ay önce kimyasal gebeligim olmuştu 31 cıkmıştı adetme 3 gün vardı kaybetim melegimihiç korkma çok güzel degern
ooo hamilesin bacım RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşAdetim 12 gün gecti kuzum ama iste insan emin olmadan her türlu senaryoyu uretiyo kafasında bide plansız gebelik benim hala şaka gibi geliyo bide:) Rabbim insallah senin de kucağını bos birakmaz canım
Arkadaslar buda bu sabahkı testım adet gunum yarınKızlar ben dun sabah erken gebelık testi yaptım ıkıncı cızgı cıktı bugun oglendede normal test yaptım ondada sankı ıkıncı cızgı hayalet gbı bıde sız bakarmısınız testıme 2mart adet gunum
Hayirli olsun cnm hamilesin :) kan testini de yaptirdigin zaman iyice netlesir :)Arkadaslar buda bu sabahkı testım adet gunum yarın
Akşamüstü yapmana rağmen çıkmış. Süperrr :)Benim adetim bu cumartesi gunuydu. Carsamba gunu aksam ustu test yaptim cok cok silik cikti zar zor gorundu. Persembe sabahi kan testi yaptirdim 18.97 cikti. Dun yine yaptirdim 143.6 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?