insallah hamilesindir caniimm :))ooyyyy maşallaahhhhh :) ikiz olması de ayrı bir güzel olur annesi yaaavalla inşallah canım daha erken dedi işte bende de belirti fazlasıyla var içimde de var olduğuna dair kuvvetli bir his.. bakalım tekrarlatacağım testi
Rabb im o acilarla icine tatli bebisleri yerlestirsin insallaahh :))bhchrk canim senin gercekten ikizlere dogru gidiyo hayirlisiyla inseallah ayy ne guzel yaa cok sevindim inan..bizim ilaclar geldi aman Allahim o nasil bir tat anlatamam aci aci aciiiii nasil bitcek bunlar diye dusunuyoruz dehset birsey tadi midem agzima geldi sandim o derece ay hamilesin bak dua et nolur faydasi olsun dayanmak zor valla bu tada...
benim yumurtlamadan sonra 8.gunde kan testinde 3.2 cikti supheli gebelik dedi doktor.. 10.gunde idrarda gordum 13.gun kan testinde 100 cikti :)))bhchrk ve @disikartal87 kzılar siz ilk idrar testini na zaman yaptınız? Kan testini ilk ne zaman yaptınız ve değer kaç çıktı? Benim yarın ovulasyonun 10. günü idrar testi yapıcam çıkar mı varsa ??
ooo hamilesin bacım RABBİM kucagına almayıda nasip eder inş
ne olur bna cok dua et bacım hamilenin duası kabul olurmuş
duaya cok ihtiyacım var
2 gün sonra bidaha kan ver degerin artarsa süper hiç korkma
benm malesef bir gün sonra verdigim kan 20 ye düşmüştü cıksaydı sorun yoktu bnm yaşadıgım duyguyu RABBİM kimseye yaşatmasın çok kötü oluyo
bu ay hiç umudum yok adette tüp bebege başlıyacagız ilk ve son defa maddi durumumuz el vermiyo başka yapamayız çok pahalı
umudumu son kez tüp bebege bagladım canım
Hayırlısı olsun canım@disikartal87VuslatimLee AnaPatron @sihirlilambacini sweetdreams1985 ... ve yazamadiklariiiiimmmm kizlaaarrr
ctesi: 100 du
bugun: 315 cikmiiiss
ikiz ihtimali yukseldii pazar gunu kese icin cagirdi doktooor o zaman netlescek hayirlisiyla kizlaarrrr
Ben klorakla denedimdaha once yapardim hic kopurmezdi simdiyse kopurdu bir kasik soda ve ustune idrar dokuluyor kopurmuyor dibe cokuyor soda eger hamilelik varsa sona yukari cikip kopuruyo insallah hamisimdirr bu bana umit verdi cunku oglumun idarariyla da denedim dibe coktu benim ise kopurdu simdi yine denicemneyapalim testlerde ikinci cizgi goremeyince bende her idrarim geldikce bunu yaparim
Canim uzulme ya hayirlisi olsun Allahin izniyle en yakin zamanda olur...Ben klorakla denedimhic kopurmezdi bu ay kabardi kopurdu oylece kaldi sonmedide ertesi sabah cift cizgi gordum ama diger gun adet oldum sanirim ben kimyasal gebelik gecirdim hep hayali cift cizgi gorurdum ama bu sefer 5 dk cikmisti ve hayali degildi hatta esimde evet cift cizgi dedi hakkimizda hayirlisi.
ilk idrar testini atabilir misin canım yarın bende yapıcam inşaallah :)insallah hamilesindir caniimm :))
Rabb im o acilarla icine tatli bebisleri yerlestirsin insallaahh :))
benim yumurtlamadan sonra 8.gunde kan testinde 3.2 cikti supheli gebelik dedi doktor.. 10.gunde idrarda gordum 13.gun kan testinde 100 cikti :)))
Tek uzuldugum sey keske testi esime gostermeseydimCanim uzulme ya hayirlisi olsun Allahin izniyle en yakin zamanda olur...
vala bilmiyorum kiiHayırlısı olsun canımsen bir için ugraşırken rabbim iki vermis
Kız yoksa konustugumuz konu gibi olmasiniki kere yumurtlama ve dollenme
yumurtladıktan 4 gün sonra yani adetine 10 gün kala hergün sabah akşam soğan suyu içebilirsinKızlar adeti tam duzene sokmak icin ne yapabilirim.
Her ay oluyorum ama mesela gecen ay 30. Gun olmustum bu ay 25. Gun oldum.
üstteki ovulasyon testiilk idrar testini atabilir misin canım yarın bende yapıcam inşaallah :)
Bugun yapsam çıkar mı acabaaüstteki ovulasyon testi
ortadaki gebelik testi
alttaki erken gebelik testi canım :) yumurtladıktan sonra 10. günde görmüştüm.. inşallah sen de görürsün :)
istersen dene :) istersen daha emin olayım dersen kan testi de yaptırabilirsin :))Bugun yapsam çıkar mı acabaahissiyat olarak hamıle olduguma emin gibiyim yaa. Ama ilk idrarla olmamış olacak
hadi bakalım canım inş iyi haberlerle gel bide ikizimiz olsun :)))@disikartal87VuslatimLee AnaPatron @sihirlilambacini sweetdreams1985 ... ve yazamadiklariiiiimmmm kizlaaarrr
ctesi: 100 du
bugun: 315 cikmiiiss
ikiz ihtimali yukseldii pazar gunu kese icin cagirdi doktooor o zaman netlescek hayirlisiyla kizlaarrrr
insallah canimBen klorakla denedimhic kopurmezdi bu ay kabardi kopurdu oylece kaldi sonmedide ertesi sabah cift cizgi gordum ama diger gun adet oldum sanirim ben kimyasal gebelik gecirdim hep hayali cift cizgi gorurdum ama bu sefer 5 dk cikmisti ve hayali degildi hatta esimde evet cift cizgi dedi hakkimizda hayirlisi.
Merhaba canim ayni seyleri bende yasadim adetime 9 gun kala asiri mide bulantisi ve kasik agrim vardir . Ve ara lekelenmem olmustu. Dun adet olmam gerekiyordu hala olmadim. Tam net birsey diyemeyecegim ama benimde hala agriyor ve midem bulaniyor . Doktora soyleyince prolaktin degerlerine bakalim dedi kan verdim bende yarin cikacak sonuclarim.. ona gore haber veririm. Ama adete 9 gun varken belorti olmaz dediler ama 1 onceki ay dollenip uzerine gormede olmus olabilirmis. Hersey bi ihtimal. Sende sabret canim allahm herkese cocuk nasip etsin en ufak belirtide heyecanlaniyoruz iste.bayanlar merhaba , yaklaşık 10 gün önce birlikteliğimiz oldu. 4.günden itibaren her sabah mide bulantısıyla uyanıyorum gün içinde kasık bölgem belim bacaklarım sürekli bir ağrı biri bitiyor diğeri başlıyor falan . Yok artık bu kadar erken başlamaz heralde diyip acaba daha önceden bir kaza kurşunumu oldu diyerek idrar testi yapayım dedim ve negatif çıktı. Bende üşüttüm heralde düşüncesiyle dün akşam ayaklarımı tuzlu sıcak suda beklettim biraz iyi geldi ama bugün gene mide bulantısıyla uyandım ve halada devam ediyor. Sizce bu kadar erken belirti olur mu hiç böyle uzun süreli mide bulantısı yaşamamıştım hani psikolojik vücudum beni yanıltıyor dicem ama o kadar yoğun hissediyorum ki yanii vücudum eğer oyun oynuyorsa tam oscarlık :) Adetime henüz 8 gün var benim adet aralığım yaklaşık 35 gün. Dün bi forum sayfasında embriyo tutunamayıp düştüğü zamanda feci acılar yaşatıyomuş diye bir yazı okudum. Acaba öyle bişey mi ? Sorular sorular ?Bu durumları yaşamış arkadaşlar cevap yazarlarsa çok memnun olurum. Allah herkesin gönlüne göre versin.
simdi canim erken gebelik testleri daha hassaas olurmus dollenmeden 7 gun sonra sonucu gosterebiliyormus ama maalesef ben hic goremedimErken gebelik testi dedikleri ne oluo normal idrar testmi yoksa farkli bsey mi
yarin ama ben deyorum ki acaba subata 30 31 de yok gec dollenme olduysa yarinda cikmaz benim (galba kndimi boyle avutuyorum)Ne zamn adet gnun
Merhaba canim ayni seyleri bende yasadim adetime 9 gun kala asiri mide bulantisi ve kasik agrim vardir . Ve ara lekelenmem olmustu. Dun adet olmam gerekiyordu hala olmadim. Tam net birsey diyemeyecegim ama benimde hala agriyor ve midem bulaniyor . Doktora soyleyince prolaktin degerlerine bakalim dedi kan verdim bende yarin cikacak sonuclarim.. ona gore haber veririm. Ama adete 9 gun varken belorti olmaz dediler ama 1 onceki ay dollenip uzerine gormede olmus olabilirmis. Hersey bi ihtimal. Sende sabret canim allahm herkese cocuk nasip etsin en ufak belirtide heyecanlaniyoruz iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?