Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

insallah hamilesindir caniimm :))

Rabb im o acilarla icine tatli bebisleri yerlestirsin insallaahh :))

benim yumurtlamadan sonra 8.gunde kan testinde 3.2 cikti supheli gebelik dedi doktor.. 10.gunde idrarda gordum 13.gun kan testinde 100 cikti :)))

azap_cicegi içini ferah tut insalah Rabbim en en en kısa zamanda bebek nasip eder sana da elbette dua ederim etmemmi csnm stres yapıp üzulmeki sonuclar daha iyi gelsin insallah aynı yıl içinde dogum yapariz

Kızlar adeti tam duzene sokmak icin ne yapabilirim.
Her ay oluyorum ama mesela gecen ay 30. Gun olmustum bu ay 25. Gun oldum.

Ben klorakla denedim hic kopurmezdi bu ay kabardi kopurdu oylece kaldi sonmedide ertesi sabah cift cizgi gordum ama diger gun adet oldum sanirim ben kimyasal gebelik gecirdim hep hayali cift cizgi gorurdum ama bu sefer 5 dk cikmisti ve hayali degildi hatta esimde evet cift cizgi dedi hakkimizda hayirlisi.

Canim uzulme ya hayirlisi olsun Allahin izniyle en yakin zamanda olur...

ilk idrar testini atabilir misin canım yarın bende yapıcam inşaallah :)

Canim uzulme ya hayirlisi olsun Allahin izniyle en yakin zamanda olur...
Tek uzuldugum sey keske testi esime gostermeseydim daha iki ay once bebek istemeyen adam nasil da heycanlandi cift cizgi gorunce adet oldum deyincede bana teselli verdi yerim kocami yaaa onuda uzdum bos yere bi daha kanla ogrenmeden test falan gostermicem.

Hayırlısı olsun canım sen bir için ugraşırken rabbim iki vermis
Kız yoksa konustugumuz konu gibi olmasin iki kere yumurtlama ve dollenme
vala bilmiyorum kii değildir heralde yaa sülalede 8 tane ikiz var demiştim ya belki kan çekmiştir ne bileyim pazar günü keselerden anlaşılır heralde :)))

Kızlar adeti tam duzene sokmak icin ne yapabilirim.
Her ay oluyorum ama mesela gecen ay 30. Gun olmustum bu ay 25. Gun oldum.
yumurtladıktan 4 gün sonra yani adetine 10 gün kala hergün sabah akşam soğan suyu içebilirsin

ilk idrar testini atabilir misin canım yarın bende yapıcam inşaallah :)
üstteki ovulasyon testi
ortadaki gebelik testi
alttaki erken gebelik testi canım :) yumurtladıktan sonra 10. günde görmüştüm.. inşallah sen de görürsün :)

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-02-25-08-01-50.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 74
üstteki ovulasyon testi
ortadaki gebelik testi
alttaki erken gebelik testi canım :) yumurtladıktan sonra 10. günde görmüştüm.. inşallah sen de görürsün :)
Bugun yapsam çıkar mı acabaa hissiyat olarak hamıle olduguma emin gibiyim yaa. Ama ilk idrarla olmamış olacak

bayanlar merhaba , yaklaşık 10 gün önce birlikteliğimiz oldu. 4.günden itibaren her sabah mide bulantısıyla uyanıyorum gün içinde kasık bölgem belim bacaklarım sürekli bir ağrı biri bitiyor diğeri başlıyor falan . Yok artık bu kadar erken başlamaz heralde diyip acaba daha önceden bir kaza kurşunumu oldu diyerek idrar testi yapayım dedim ve negatif çıktı. Bende üşüttüm heralde düşüncesiyle dün akşam ayaklarımı tuzlu sıcak suda beklettim biraz iyi geldi ama bugün gene mide bulantısıyla uyandım ve halada devam ediyor. Sizce bu kadar erken belirti olur mu hiç böyle uzun süreli mide bulantısı yaşamamıştım hani psikolojik vücudum beni yanıltıyor dicem ama o kadar yoğun hissediyorum ki yanii vücudum eğer oyun oynuyorsa tam oscarlık :) Adetime henüz 8 gün var benim adet aralığım yaklaşık 35 gün. Dün bi forum sayfasında embriyo tutunamayıp düştüğü zamanda feci acılar yaşatıyomuş diye bir yazı okudum. Acaba öyle bişey mi ? Sorular sorular ? Bu durumları yaşamış arkadaşlar cevap yazarlarsa çok memnun olurum. Allah herkesin gönlüne göre versin.

insallah canim

Merhaba canim ayni seyleri bende yasadim adetime 9 gun kala asiri mide bulantisi ve kasik agrim vardir . Ve ara lekelenmem olmustu. Dun adet olmam gerekiyordu hala olmadim. Tam net birsey diyemeyecegim ama benimde hala agriyor ve midem bulaniyor . Doktora soyleyince prolaktin degerlerine bakalim dedi kan verdim bende yarin cikacak sonuclarim.. ona gore haber veririm. Ama adete 9 gun varken belorti olmaz dediler ama 1 onceki ay dollenip uzerine gormede olmus olabilirmis. Hersey bi ihtimal. Sende sabret canim allahm herkese cocuk nasip etsin en ufak belirtide heyecanlaniyoruz iste.

Anladım canım bu gibi şeyleri duyunca bende yanıldığımı düşünüyorum . Amin Amin inşallah rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah . Güzel haberlerini bekliyorum canım yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…