- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
nasıl yapılcak anlat bakimbhchrk disikartal87 kizlar sizden bir sey rica etsem kizlar soda ile hamilelik testi yaparmisiniz bakalim sizin de kopurecekmi ben dun yaptim ilk kez kopurdu aksam yine yaptim daha cok kopurdu bu sabah yaptim daha daha fazla kopurdu ben hep denerdim hic kopurmezdi umitlendim oglumun idrariyla da denedim dibe coktu kopurmedi kizlar deneye bilirseniz cok sevinirim :)
nasıl yapılcak anlat bakim
sağol canımm darısı başına aynen :)))A hamilesin, tebrik ederim. darısı başıma diyorum :)
senin belirtilerin var mıydı? neler di?sağol canımm darısı başına aynen :)))
sagol canim plastik bir bardaga idrar ve ustune bir cay kasigi soda kopururse hamilesin demeknasıl yapılcak anlat bakim
aaayyyy ins.birazdab gdicem saglik ocaginaHayirli olsun cnm hamilesin :) kan testini de yaptirdigin zaman iyice netlesir :)
tamam denicem şimdi :))sagol canim plastik bir bardaga idrar ve ustune bir cay kasigi soda kopururse hamilesin demekeger dibe cokerse bu demeki fasofiso haber canim
Yaptım testi canım Şükğrler oldun Hamileyimm Elhamdilillahhüstteki ovulasyon testi
ortadaki gebelik testi
alttaki erken gebelik testi canım :) yumurtladıktan sonra 10. günde görmüştüm.. inşallah sen de görürsün :)
canim sende bi sey rica etsem hamile arkadastan da rica ettim ben dun soda ile gebelik testiAnladım canım bu gibi şeyleri duyunca bende yanıldığımı düşünüyorum . Amin Amin inşallah rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah . Güzel haberlerini bekliyorum canım yaz mutlaka
ilkinde hap kullaniyordum.hapi adetin 5. Gunu birakmistim, o ay hamile kaldim.
İkincide 4 yil sipral kullanmistim. 9. Ayda hamile kaldim.
O dogumumdan sonra butun korunma yontemlerini denedim.hepsi yan etki yaptien son yine sipral vardi.rahim yarasi ve iltihap yapmisti.5ay oluyo yara donduruldu sipral cikarildi.onuda 3 ay kullanmistim zaten.kisa surede pek etkilemiyor gebe kalmayi.cogunlukla esim korundu.3 aydir hamile kalamadim bakalim ne zaman tutturucaz hersey allahtan..hayirli saglikli olsunlarda ne zaman isterlerse gelsinler
Yas ilerledikce gebe kalma zorlasiyor sanirim.gerci ben daha 29 yasimdayimesim 37 yasinda
hayırlı olsuuunn Rabb im sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsiiin :) doooğru doktoraaa fotoğrafını paylaşır mısın testin? :)Yaptım testi canım Şükğrler oldun Hamileyimm Elhamdilillahh
sagol tatlimtamam denicem şimdi :))
tebrik ederim. :)Yaptım testi canım Şükğrler oldun Hamileyimm Elhamdilillahh
ALLAH razı olsun canımmazap_cicegi içini ferah tut insalah Rabbim en en en kısa zamanda bebek nasip eder sana da elbette dua ederim etmemmi csnm stres yapıp üzulmeki sonuclar daha iyi gelsin insallah aynı yıl içinde dogum yapariz
gebeligin hayırlı olsun bacım RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşş ne kadr güzel bi duygu yaşıyosun ALLAH bozmasın canımnasıl yapılcak anlat bakim
bacımm gözün aydınnn RABBİM kucagına almayı nasip etsinYaptım testi canım Şükğrler oldun Hamileyimm Elhamdilillahh
Allah razi olsun canimmm , 2 dk da cizgi cikti ama cok silik ins gorebilirsinizhayırlı olsuuunn Rabb im sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsiiin :) doooğru doktoraaa fotoğrafını paylaşır mısın testin? :)
Elhamdilillah Rabbım hepinize nasıp etsin kızlarr. Allah razı olsun canım bu işin tek ilacı DUAAALLAH razı olsun canımm
gebeligin hayırlı olsun bacım RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşş ne kadr güzel bi duygu yaşıyosun ALLAH bozmasın canım
şeyy bnada dua edermisin ismim dilek duaya ihtiyacım var bacım çok zor durumdayım 9-10 da adet olacagım
tüp bebege başlıyacagız ilk ve son olarak
bacımm gözün aydınnn RABBİM kucagına almayı nasip etsin
MAŞALLAH bu topik nasıl topik yaw hamile kalan kana ayyyyyy çok güzellllllllllll
adetine kac gun var yada adetini gectimiAllah razi olsun canimmm , 2 dk da cizgi cikti ama cok silik ins gorebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?