Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bhchrk disikartal87 kizlar sizden bir sey rica etsem kizlar soda ile hamilelik testi yaparmisiniz bakalim sizin de kopurecekmi ben dun yaptim ilk kez kopurdu aksam yine yaptim daha cok kopurdu bu sabah yaptim daha daha fazla kopurdu ben hep denerdim hic kopurmezdi umitlendim oglumun idrariyla da denedim dibe coktu kopurmedi kizlar deneye bilirseniz cok sevinirim :)

nasıl yapılcak anlat bakim

Anladım canım bu gibi şeyleri duyunca bende yanıldığımı düşünüyorum . Amin Amin inşallah rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah . Güzel haberlerini bekliyorum canım yaz mutlaka
canim sende bi sey rica etsem hamile arkadastan da rica ettim ben dun soda ile gebelik testi

yaptim hic bir zaman kopurmeyen dun kopurdu uc defa yaptim uc kerede daha fazla kopurdu umitlendim simdi bhchrk yapicak hamile olmayan biri de yapmali bakalim gercekten hamilelik varsa mi kopuruyor yok sa hersey faso sisomu yaparmisin canim

bizdede 3 yıldır hep eşim korundu. bende eşimde 27 yaşındayız. hakkımızda hayırlısı. inşallah saglıklı hayırlı evlat sahipleri oluruz. akışına bıraktık diyoruz ama inşan takıyo. nekadar stres yapmıyoruz desek de. hiç aklımızdan çıkmıyo ha oldu ha olacak... deli gibi istiyoruz... senin iki evlatcıgın varmış allah bagışlasın saglıkla büyüsünler torunlarını gör inşallah.

kızlar bir de nisan ayında poliplerimi aldırmayı düşünüyorum. inşallah aldırmadan yada aldırır aldırmaz hamile kalırım. bugun 8. günüm ve hala kahve rengi lekelenmem var. çok bebeğim olsun istiyorum. herkese terlikle hamile taçları bebek taçları hastane odası süslüyorum. artık kendime de yapmak istiyorum.

azap_cicegi içini ferah tut insalah Rabbim en en en kısa zamanda bebek nasip eder sana da elbette dua ederim etmemmi csnm stres yapıp üzulmeki sonuclar daha iyi gelsin insallah aynı yıl içinde dogum yapariz
ALLAH razı olsun canımm

nasıl yapılcak anlat bakim
gebeligin hayırlı olsun bacım RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşş ne kadr güzel bi duygu yaşıyosun ALLAH bozmasın canım
şeyy bnada dua edermisin ismim dilek duaya ihtiyacım var bacım çok zor durumdayım 9-10 da adet olacagım
tüp bebege başlıyacagız ilk ve son olarak

Yaptım testi canım Şükğrler oldun Hamileyimm Elhamdilillahh
bacımm gözün aydınnn RABBİM kucagına almayı nasip etsin
MAŞALLAH bu topik nasıl topik yaw hamile kalan kana ayyyyyy çok güzellllllllllll

hayırlı olsuuunn Rabb im sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsiiin :) doooğru doktoraaa fotoğrafını paylaşır mısın testin? :)
Allah razi olsun canimmm , 2 dk da cizgi cikti ama cok silik ins gorebilirsiniz

Eklentiler

• IMG_20160301_095658.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 70
Elhamdilillah Rabbım hepinize nasıp etsin kızlarr. Allah razı olsun canım bu işin tek ilacı DUAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…