Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben isteyim cnm aksama anca

Elhamdilillah Rabbım hepinize nasıp etsin kızlarr. Allah razı olsun canım bu işin tek ilacı DUAA
hamilesinnnn gözün aydın canım ikinci cizgiyi gördüm görünüyo yuppiiiiii
aynen bacım yer gök dua üstüne vla bol bol dua ediyorum RABBİM inş duyar umudumu yitr medim

Ben isteyim cnm aksama anca
bacım sende hamilesin heee hay MAŞALLAH ne topik :)
RABBİM kucagına almayıda nasip etsin inş

çok sağol canım Rabb tez zamanda sana da nasip etsin inşallah :)

canım yaptım yapar yapmaz asitli gibi içinde kabarcıklar oluştu sonra geçti pek anlayamadım öyle olması gerekiyosa hamilesin canım :) inşallah öyledir :)) istersen test de yaptım bak nasıl çıktı :)

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-03-01-10-38-09.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 50
Allah razi olsun canimmm , 2 dk da cizgi cikti ama cok silik ins gorebilirsiniz
çok sevindim canıımm inşallah sen de böyle görürsün en yakın zamanda :) doktora git en yakın zamanda mutlaka kontrolünü kan testini yapsın duruma göre ilaç verir ve ya vermez belki hormonlarına felan da bakar

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-03-01-10-38-09.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 42
sagol canim bu gun ovu testi yapicam sonrada erken hamilelik testi yapicam insallah cikar

İNŞAALLAH CANIM aLLAH RAZI OLSUNN 1,5 SENEDİR BU ANI BEKLİYORDUM ÇOK ŞKÜR

sabah idrarınla yap bence :) bi gun daha bekliceksin ama :) ya da bekleyemem dersen hiç sıvı almadan 4 saatlik idrarınla yap bize de haber ver inşallah hamilesindir canıımm :)))
cok cok sagol canim insallah hamisimdir bende ovu testi yapicam bakalim nasil cikcak sonrada erken gebelik testi yaparim ve paylasirim bana yardimci olursunuz canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…