- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Ben isteyim cnm aksama ancabhchrk disikartal87 kizlar sizden bir sey rica etsem kizlar soda ile hamilelik testi yaparmisiniz bakalim sizin de kopurecekmi ben dun yaptim ilk kez kopurdu aksam yine yaptim daha cok kopurdu bu sabah yaptim daha daha fazla kopurdu ben hep denerdim hic kopurmezdi umitlendim oglumun idrariyla da denedim dibe coktu kopurmedi kizlar deneye bilirseniz cok sevinirim :)
Hadi ya ilk defa duyuyorum bu testi bilseydim bugun yapardm sabah yasimdi canim erken gebelik testleri daha hassaas olurmus dollenmeden 7 gun sonra sonucu gosterebiliyormus ama maalesef ben hic goremedim
tamam canim yapinca sonucu yazarsin :)Ben isteyim cnm aksama anca
hamilesinnnn gözün aydın canım ikinci cizgiyi gördüm görünüyo yuppiiiiiiElhamdilillah Rabbım hepinize nasıp etsin kızlarr. Allah razı olsun canım bu işin tek ilacı DUAA
bacım sende hamilesin heee hay MAŞALLAH ne topik :)Ben isteyim cnm aksama anca
adetine kac gun var yada adetini gectimi
Soda dedgn karbonat mi karbonat olur mu ben yapacam simditamam canim yapinca sonucu yazarsin :)
çok sağol canım Rabb tez zamanda sana da nasip etsin inşallah :)ALLAH razı olsun canımm
gebeligin hayırlı olsun bacım RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşş ne kadr güzel bi duygu yaşıyosun ALLAH bozmasın canım
şeyy bnada dua edermisin ismim dilek duaya ihtiyacım var bacım çok zor durumdayım 9-10 da adet olacagım
tüp bebege başlıyacagız ilk ve son olarak
bacımm gözün aydınnn RABBİM kucagına almayı nasip etsin
MAŞALLAH bu topik nasıl topik yaw hamile kalan kana ayyyyyy çok güzellllllllllll
canım yaptım yapar yapmaz asitli gibi içinde kabarcıklar oluştu sonra geçti pek anlayamadım öyle olması gerekiyosa hamilesin canım :) inşallah öyledir :)) istersen test de yaptım bak nasıl çıktı :)sagol tatlim
çok sevindim canıımm inşallah sen de böyle görürsün en yakın zamanda :) doktora git en yakın zamanda mutlaka kontrolünü kan testini yapsın duruma göre ilaç verir ve ya vermez belki hormonlarına felan da bakarAllah razi olsun canimmm , 2 dk da cizgi cikti ama cok silik ins gorebilirsiniz
sagol canimçok sağol canım Rabb tez zamanda sana da nasip etsin inşallah :)
canım yaptım yapar yapmaz asitli gibi içinde kabarcıklar oluştu sonra geçti pek anlayamadım öyle olması gerekiyosa hamilesin canım :) inşallah öyledir :)) istersen test de yaptım bak nasıl çıktı :)
evet canim karbonat yap bakalim senin nasil cikcak bekliyorumSoda dedgn karbonat mi karbonat olur mu ben yapacam simdi
sabah idrarınla yap bence :) bi gun daha bekliceksin ama :) ya da bekleyemem dersen hiç sıvı almadan 4 saatlik idrarınla yapsagol canimbu gun ovu testi yapicam sonrada erken hamilelik testi yapicam insallah cikar
Yaptim karbonat koydum kopurdusagol canimbu gun ovu testi yapicam sonrada erken hamilelik testi yapicam insallah cikar
bacım adetin gecmişmiydi senin??sagol canimbu gun ovu testi yapicam sonrada erken hamilelik testi yapicam insallah cikar
Ovu testimi yoksa erken gbelik testimi daha kesin adetime 5 gun varevet canim karbonat yap bakalim senin nasil cikcak bekliyorum
İNŞAALLAH CANIM aLLAH RAZI OLSUNN 1,5 SENEDİR BU ANI BEKLİYORDUM ÇOK ŞKÜRçok sevindim canıımm inşallah sen de böyle görürsün en yakın zamanda :) doktora git en yakın zamanda mutlaka kontrolünü kan testini yapsın duruma göre ilaç verir ve ya vermez belki hormonlarına felan da bakar
yarin adet gunum canimbacım adetin gecmişmiydi senin??
ayyy hadi inş sende hamişsindir inşşş
bira kopugu gibi degilmi canim senin adet nezaman benim yarin hamile olma ihtimalin varmiYaptim karbonat koydum kopurdu
cok cok sagol canim insallah hamisimdir bende ovu testi yapicam bakalim nasil cikcak sonrada erken gebelik testi yaparim ve paylasirim bana yardimci olursunuz canim :)sabah idrarınla yap bence :) bi gun daha bekliceksin ama :) ya da bekleyemem dersen hiç sıvı almadan 4 saatlik idrarınla yapbize de haber ver inşallah hamilesindir canıımm :)))
Çok tebrik ederim canım peki aman aman belirtin oldu mu her zaman ki belirtiden farklı nasıl anladın?İNŞAALLAH CANIM aLLAH RAZI OLSUNN 1,5 SENEDİR BU ANI BEKLİYORDUM ÇOK ŞKÜR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?