Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar adetim 3 gun gecikti. Hiçbi belirtim yok. Sadece dun gogus acım arttı. Hafif de belim ağrıyor. Gebelik testi yaptm negatif çıktı. Ovulasyon yaptm silik çıktı. Bi fikri olan var mı

merhaba kızlar, bir şey soracaktım: benim sat 10 şubat ovulasyon 24 şubat bat 8 mart. ovulasyon günümden bugüne kadar yine test yapmaya devam ettim çift çizgi hep vardı. dün çoook silikti bu sabah yaptım baya koyuya dönmüş. ovulasyondan birgün önceki koyuluktaydı bu ne demek oluyor acaba

geç yumurtlamış olabilirsin benim gibi.. o çizgilerden en koyu hangisiyse ondan bi gün sonra yumurtlamışsındır canım.. benim de 1 hafta gecikmişti yumurtlamam.. inşallah değerlendirmişsinizdir.. bat ta yumurtladığın tarihten 2 hafta sonradır

hee birde siz karbonat dediniz bende kabartma tozu vardı onunla yaptım köpürdü 2 gündür midem bulanıyor ilk defa bu sabah bulantıyla uyandım. arada başım dönüyor ama gebeliğe yormak istemiyorum 7 gün var çünkü. gebelik testide negatif

24 şubatta test en koyuydu o dönemi değerlendirdik. bu sabahıda açıkcası şansa değerlendirdik. hayırlısı Allahtan

Yaparim canim karbonatla denicem yarin sabah:) sen iliskiden kacinci gun sonra denedin ?

Amin cnm cok tesekkur ederim Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah

Benim ateş git gide yükseliyor geçen hafta pazartesinden pazara kadar 36.8 di pazatesi 37.0 bugün 37.2 dengem şaştı ayol

Amin canim..hep diyorum zaten rabbim once ilki olcaklara versin.cok sukur bana iki evlat verdi.ama bu heyecsnin bekleyisin ilki sonu yok

Sonucu banada soyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…