- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
ayy hadi inşşş inşşşş sende hamişsindiryarin adet gunum canim
insallah Rabbin hayirlisini bilendirayy hadi inşşş inşşşş sende hamişsindir
inşallah güzel haberlerini alırıızz :))cok cok sagol canim insallah hamisimdir bende ovu testi yapicam bakalim nasil cikcak sonrada erken gebelik testi yaparim ve paylasirim bana yardimci olursunuz canim :)
geç yumurtlamış olabilirsin benim gibi.. o çizgilerden en koyu hangisiyse ondan bi gün sonra yumurtlamışsındır canım.. benim de 1 hafta gecikmişti yumurtlamam.. inşallah değerlendirmişsinizdir.. bat ta yumurtladığın tarihten 2 hafta sonradırmerhaba kızlar, bir şey soracaktım: benim sat 10 şubat ovulasyon 24 şubat bat 8 mart. ovulasyon günümden bugüne kadar yine test yapmaya devam ettim çift çizgi hep vardı. dün çoook silikti bu sabah yaptım baya koyuya dönmüş. ovulasyondan birgün önceki koyuluktaydı bu ne demek oluyor acaba
24 şubatta test en koyuydu o dönemi değerlendirdik. bu sabahıda açıkcası şansa değerlendirdik. hayırlısı Allahtangeç yumurtlamış olabilirsin benim gibi.. o çizgilerden en koyu hangisiyse ondan bi gün sonra yumurtlamışsındır canım.. benim de 1 hafta gecikmişti yumurtlamam.. inşallah değerlendirmişsinizdir.. bat ta yumurtladığın tarihten 2 hafta sonradır
inşallah güzel haberlerini alırız canım :)24 şubatta test en koyuydu o dönemi değerlendirdik. bu sabahıda açıkcası şansa değerlendirdik. hayırlısı Allahtan
Evet oyle ama cok kalin degil benim 6 martbira kopugu gibi degilmi canim senin adet nezaman benim yarin hamile olma ihtimalin varmi
hayırlısı canım. inş :)inşallah güzel haberlerini alırız canım :)
Yaparim canim karbonatla denicem yarin sabah:) sen iliskiden kacinci gun sonra denedin ?canim sende bi sey rica etsem hamile arkadastan da rica ettim ben dun soda ile gebelik testi
yaptim hic bir zaman kopurmeyen dun kopurdu uc defa yaptim uc kerede daha fazla kopurdu umitlendim simdibhchrk yapicak hamile olmayan biri de yapmali bakalim gercekten hamilelik varsa mi kopuruyor yok sa hersey faso sisomu yaparmisin canim
Sen test yaptn mi benim hamile olma ihtimalim var gbi bilmiorum bu sabah migde bulantm vardiyarin adet gunum canim
Ben bunun camasir sulu olanini duymustum hamilelii ogrenmeden 1gun once onu yaptim ama kopurmemisti :) kopurmesi gerekio die yaziodu ama yine de hamile ciktim :)tamam canim yapinca sonucu yazarsin :)
Amin cnm cok tesekkur ederim Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallahhamilesinnnn gözün aydın canım ikinci cizgiyi gördüm görünüyo yuppiiiiii
aynen bacım yer gök dua üstüne vla bol bol dua ediyorum RABBİM inş duyar umudumu yitr medim
bacım sende hamilesin heee hay MAŞALLAH ne topik :)
RABBİM kucagına almayıda nasip etsin inş
Tesekkur ederiz caniiiimmm :)Yeni hamileler varrr oleeyyy ne güzeeeell hayırlı olsun kızlaaarr
Amin canim..hep diyorum zaten rabbim once ilki olcaklara versin.cok sukur bana iki evlat verdi.ama bu heyecsnin bekleyisin ilki sonu yokbizdede 3 yıldır hep eşim korundu. bende eşimde 27 yaşındayız. hakkımızda hayırlısı. inşallah saglıklı hayırlı evlat sahipleri oluruz. akışına bıraktık diyoruz ama inşan takıyo. nekadar stres yapmıyoruz desek de. hiç aklımızdan çıkmıyo ha oldu ha olacak... deli gibi istiyoruz... senin iki evlatcıgın varmış allah bagışlasın saglıkla büyüsünler torunlarını gör inşallah.
Sonucu banada soyleyincanim sende bi sey rica etsem hamile arkadastan da rica ettim ben dun soda ile gebelik testi
yaptim hic bir zaman kopurmeyen dun kopurdu uc defa yaptim uc kerede daha fazla kopurdu umitlendim simdibhchrk yapicak hamile olmayan biri de yapmali bakalim gercekten hamilelik varsa mi kopuruyor yok sa hersey faso sisomu yaparmisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?