canim idrarda cikmiyorsa bi kan testi yaptir rahatlarsinAdet gecikmem 4 üncü güne girdi
ne yazikki Kanda da çıkmıyor oluyor muyum necanim idrarda cikmiyorsa bi kan testi yaptir rahatlarsin
Canim herkesin bunyesi farkli gec dollenme olduysa belki cikmayabilir sabretmekten baska bisey yok gibi insallah olmazsin 2_3 gune cikarne yazikki Kanda da çıkmıyor oluyor muyum ne
Simdi evde test yaptim . Negatif.. hep diyorum biraz daha bekleyecegim sonra yapicam hep hayal kirikligi.. hala adet olmadim 2 gun gectiAnladım canım bu gibi şeyleri duyunca bende yanıldığımı düşünüyorum . Amin Amin inşallah rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah . Güzel haberlerini bekliyorum canım yaz mutlaka
Canim yaptin mi camasir suyunu dun solemistim ya belki sende dogru cikar dieSimdi evde test yaptim . Negatif.. hep diyorum biraz daha bekleyecegim sonra yapicam hep hayal kirikligi.. hala adet olmadim 2 gun gecti
disikartal87 canım ben bu ay ates takibi yapicam.yumurtlamada noluyo ates yukseliyormu dusuyormu nasil anlicam
Cnm fotografi yuklemeye calistim yuklenmedi benim atesim 10. Ve 11.gunlerde 36.4 ve 36.3 cikti. 12 gun direkt 36.7ye cikti o gunde ovulasyonda iki koyu cizgi yakaladim. Iki koyu cizginden 24 saat sonra dedikleri icinde 13.gun yumurtlamis oldum 13.gunde atesim 36.8di. Yani sanirim dusukten birden yukselince 24 saat icinde yumurtlican anlaminda oluodisikartal87 canım ben bu ay ates takibi yapicam.yumurtlamada noluyo ates yukseliyormu dusuyormu nasil anlicam
Camasir suyu kopurdu. Biraz once gebelik testi aldim yaptim o negatifCanim yaptin mi camasir suyunu dun solemistim ya belki sende dogru cikar die
Yarin hastaneye gideceğim kasik ve bel ağrısına dayanamıyorum artık beklemek çok zor heleki acı içinde kıvranarak resmen kisigim koptuCanim herkesin bunyesi farkli gec dollenme olduysa belki cikmayabilir sabretmekten baska bisey yok gibi insallah olmazsin 2_3 gune cikar
Sodayida denedim simdi. oda biraz kopurdu.tasacak kadar olmadi ama kopurdu. Off bilmiyrm hic yaCanim yaptin mi camasir suyunu dun solemistim ya belki sende dogru cikar die
Simdi evde test yaptim . Negatif.. hep diyorum biraz daha bekleyecegim sonra yapicam hep hayal kirikligi.. hala adet olmadim 2 gun gecti
Bende hamileligi ogrenmeden 1-2 gun once idrara camasir suyu doktum kopurmedi. Ama hamile ciktim demek ki onlarda dogru sonuc vermioCamasir suyu kopurdu. Biraz once gebelik testi aldim yaptim o negatifhic bilmiyorum cok uzuldm gercekten . Birde soda gordm yazilardan idrarin ustunemi dokuluyor oda.
Insallah vardirda erkendir gercekten. Yarin doktora gidecegim zaten bakalim ne diyecek. Ya birde doktor bana folic 1 vermisti ben folbiol kullaniyorm aynimidir sizce. ? Hergun dua ediyrm gercekten allah isteyen herkese cocuk nasip etsin. .Canım yaa o testler her zaman doğru sonucu vermiyor ama benim yakın zamanda bir arkadaşım böyle bizim gibi sabırsız oda 3 4 kere test yaptı en son adeti 1 hafta gecikmişti onda pozitif çıktı. Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ama en doğrusu kan testi. Benimde ağrılarım mide nulantım devam ediyor belimden kasıklarıma ordan bacaklarıma atıyor devamlı anlam veremiyorum inanki .Bende kan testi yaptırsam mı diyorum da çalışıyorum değilse zırt pırt izin almak istemiyorum. Moralini bozma yaa belki erkendir sonuç için
Ya bana cok sacma gelmisti ama denedim artik insan ne yapacagini sasiriyor gercekten.Bende hamileligi ogrenmeden 1-2 gun once idrara camasir suyu doktum kopurmedi. Ama hamile ciktim demek ki onlarda dogru sonuc vermio
Canim kopugun ustte kalmasi gerek bira kopugu gibi soda o sekilde olucak idrarin ustune bi kasik civari dokuyorsunCamasir suyu kopurdu. Biraz once gebelik testi aldim yaptim o negatifhic bilmiyorum cok uzuldm gercekten . Birde soda gordm yazilardan idrarin ustunemi dokuluyor oda.
Doktum kopurdu ama cok az . Cok kopurmedi yani canim.Canim kopugun ustte kalmasi gerek bira kopugu gibi soda o sekilde olucak idrarin ustune bi kasik civari dokuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?