Canim gebelikler iliski yada yumurtlama tarihinden degil son adetinin ilk gununden baz alinarak hesaplanir ilk once ultrasonda goruldugunde zaten dr. Bebegi o ilk iki haftayi goz onunde bulundurarak kac haftalik oldunu hesaplarkızlar size bişey sormam lazım benim hesaplamalarıma göre gebeliğim en fazla 12 günlük çünkü şubat'ın 16 sında tahlil yaptırdım 0,17 çıktı şuan doktor şu kadar bu kadar demedi ama herkes ilk adet tarihinden alıyor baza ama 4 haftalık oluyor benim en fazla 2 haftalık olabilir bilgisi olan beni aydınlatabilir mi acaba ?
Canim cogu azi fark etmez bira kopugu gibi bardagin capini tamamen kaplayip kopuk sonmemesi gerek yani bardaga kolayi doktugundekopurup hemen gidiyor ya ole olmucakDoktum kopurdu ama cok az . Cok kopurmedi yani canim.
eminim böyle düşünen bir tek ben değilimdir ama 10 ay sürmesi zaten saçma geldi gebeliğin demekki ilk 2 haftası 10 aylık sürece ekleniyorCanim gebelikler iliski yada yumurtlama tarihinden degil son adetinin ilk gununden baz alinarak hesaplanir ilk once ultrasonda goruldugunde zaten dr. Bebegi o ilk iki haftayi goz onunde bulundurarak kac haftalik oldunu hesaplar
Insallah canim biz biliyoruz iliski gunlerimizi ama dr kesin ve net bilmedigi icin regl gununden hesaplio ben dusuk yaptim ayda bana gore iliskinin ustunden 3 hafta gecmisti dr 5 haftalik deyince sasirmistim ama malesef 6 bucuk haftada dusuk oldueminim böyle düşünen bir tek ben değilimdir ama 10 ay sürmesi zaten saçma geldi gebeliğin demekki ilk 2 haftası 10 aylık sürece ekleniyor
benim ilk kan tahlilim
16.02.2016 = 0,17
24.02.2016 = 66,47
26.02.2016 = 186,91
doktor bu cuma keseyi görebiliriz gel dedi şaşırdık mart'ın 4'ünde gidip bakıcaz bakalım :)
Anladm canim am bu gitti 2 3 saniyelik bi kopurmeydi . Yine ben umitsizlige kapildim sanirim olmadi bu aydaCanim cogu azi fark etmez bira kopugu gibi bardagin capini tamamen kaplayip kopuk sonmemesi gerek yani bardaga kolayi doktugundekopurup hemen gidiyor ya ole olmucak
Yok canim ole dusunme benim o olebi kopurdu ki tam 1 saat ole kaldi dokmesem hala durcakti ve bi haftaher gun ayni sekilde kopurdu ama fos die sondu hayallerim guvenme bu testlere sadece bi umit die yapiyoruz isteAnladm canim am bu gitti 2 3 saniyelik bi kopurmeydi . Yine ben umitsizlige kapildim sanirim olmadi bu ayda
Aynen canim bi umit iste cocuk o kadar cok istiyoruzki herseyden deniyoruz herseye inaniyoruz haklisin.Yok canim ole dusunme benim o olebi kopurdu ki tam 1 saat ole kaldi dokmesem hala durcakti ve bi haftaher gun ayni sekilde kopurdu ama fos die sondu hayallerim guvenme bu testlere sadece bi umit die yapiyoruz iste
Merhaba testleri adet öncesi mi yoksa geçtikten sonra mi yaptın hatta kaç gün kala yada geçtiyse kaç gün sonra yaptıneminim böyle düşünen bir tek ben değilimdir ama 10 ay sürmesi zaten saçma geldi gebeliğin demekki ilk 2 haftası 10 aylık sürece ekleniyor
benim ilk kan tahlilim
16.02.2016 = 0,17
24.02.2016 = 66,47
26.02.2016 = 186,91
doktor bu cuma keseyi görebiliriz gel dedi şaşırdık mart'ın 4'ünde gidip bakıcaz bakalım :)
Allahim tum isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin cok zor bizler annelik icin hersey deniyoruz hele ben 4 yilldir denemedigim hicbisey kalmadi diyebilrim icmedigim ot kalmadi yapmadim sacma sapan testkalmadi oturmadigim buharlar kalmadi En hayirli verecegi gunu Rabbim bilirAynen canim bi umit iste cocuk o kadar cok istiyoruzki herseyden deniyoruz herseye inaniyoruz haklisin.
kızlar ben hamileymişim o testlerin çoğunu yaptım şeker koydum idrar içine diş macunu koydum 4 saat idrarı kapalı kutu içinde beklettim çıkmadı bişey en garantisi gebelik testi denedim biliyorum yani :)
Haklisin canim herseyin hayirlisi hayirli zamanda gelsin bebislerimiz insallah. Ama beklemek cok zor gercekten bbde 1 senedir bekliyorummAllahim tum isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin cok zor bizler annelik icin hersey deniyoruz hele ben 4 yilldir denemedigim hicbisey kalmadi diyebilrim icmedigim ot kalmadi yapmadim sacma sapan testkalmadi oturmadigim buharlar kalmadi En hayirli verecegi gunu Rabbim bilir
Allah hepimize sabirlar versin ama 1 yil cok buyuk bi zaman dilimi degil sagliginizda bi sorun yoksa olur Allahin izniyle psikoljini rahat birakHaklisin canim herseyin hayirlisi hayirli zamanda gelsin bebislerimiz insallah. Ama beklemek cok zor gercekten bbde 1 senedir bekliyorumm
Çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda kucağınzı doldursun inşallah...Insallah canim biz biliyoruz iliski gunlerimizi ama dr kesin ve net bilmedigi icin regl gununden hesaplio ben dusuk yaptim ayda bana gore iliskinin ustunden 3 hafta gecmisti dr 5 haftalik deyince sasirmistim ama malesef 6 bucuk haftada dusuk oldu
16 şubat evet adetimden 12 gün önceMerhaba testleri adet öncesi mi yoksa geçtikten sonra mi yaptın hatta kaç gün kala yada geçtiyse kaç gün sonra yaptın
canımmm tebrik ederriiimmm hamileymişsin darısı başımıza inşallahhhh
Tuhyaaaacanm benm doktorum klomenime adetin 5. günü başla demişti. sorunlar yüzünden 3. günün akşam ilacından itibaren kullanamadm bunu doktoruma sölediğimde şimdi kullanma klomen 5.ve9. günler etkilidir onun dışında kullanman fayda sağlamaz demişti.. doktorunu bi ara sor istersen
Bana gore o kadar buyuk bi zaman ki. Gorumcem 2. Ayinda hamile kaldi . Ama sanirim bendeki etki 3 yil hic dogum kontrol hapini birakmadan kullandm. Herkes onun etkisidir diyor. . Insallah dedigin gibi olur canim tesekkurler. Insallah hepimizin en kisa zamanda hayirlisiyla gelir bebislerimiZAllah hepimize sabirlar versin ama 1 yil cok buyuk bi zaman dilimi degil sagliginizda bi sorun yoksa olur Allahin izniyle psikoljini rahat birak
Kanda 0.17 çıktıysa negatif değil mi cnmkızlar size bişey sormam lazım benim hesaplamalarıma göre gebeliğim en fazla 12 günlük çünkü şubat'ın 16 sında tahlil yaptırdım 0,17 çıktı şuan doktor şu kadar bu kadar demedi ama herkes ilk adet tarihinden alıyor baza ama 4 haftalık oluyor benim en fazla 2 haftalık olabilir bilgisi olan beni aydınlatabilir mi acaba ?
Nereye kayboldun canim benide merakta biraktn test yaptn mi ne oldu sonuc nekizlar agalak istiyorum ahhhh bir gorsem ikinci cizgiyi tum gun agalarim sevncten Allahim duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ah canim keske icmeseydin evet bunye bagisiklik yapip o hapla rahim kusermis derler bende anlamiyorum zaten millet tek denemeyle tek iliskiyle kaliyorBana gore o kadar buyuk bi zaman ki. Gorumcem 2. Ayinda hamile kaldi . Ama sanirim bendeki etki 3 yil hic dogum kontrol hapini birakmadan kullandm. Herkes onun etkisidir diyor. . Insallah dedigin gibi olur canim tesekkurler. Insallah hepimizin en kisa zamanda hayirlisiyla gelir bebislerimiZ
negatif canımda o zaman çatlamam yeni olmuş doktor tedbir için bakmıştı. 7 gün sonra tekrar kan tahlili istedi 66,47 çıktı yani 7 gün içinde tutunmuşKanda 0.17 çıktıysa negatif değil mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?