Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim gebelikler iliski yada yumurtlama tarihinden degil son adetinin ilk gununden baz alinarak hesaplanir ilk once ultrasonda goruldugunde zaten dr. Bebegi o ilk iki haftayi goz onunde bulundurarak kac haftalik oldunu hesaplar

Canim gebelikler iliski yada yumurtlama tarihinden degil son adetinin ilk gununden baz alinarak hesaplanir ilk once ultrasonda goruldugunde zaten dr. Bebegi o ilk iki haftayi goz onunde bulundurarak kac haftalik oldunu hesaplar
eminim böyle düşünen bir tek ben değilimdir ama 10 ay sürmesi zaten saçma geldi gebeliğin demekki ilk 2 haftası 10 aylık sürece ekleniyor

benim ilk kan tahlilim
16.02.2016 = 0,17
24.02.2016 = 66,47
26.02.2016 = 186,91

doktor bu cuma keseyi görebiliriz gel dedi şaşırdık mart'ın 4'ünde gidip bakıcaz bakalım :)

Insallah canim biz biliyoruz iliski gunlerimizi ama dr kesin ve net bilmedigi icin regl gununden hesaplio ben dusuk yaptim ayda bana gore iliskinin ustunden 3 hafta gecmisti dr 5 haftalik deyince sasirmistim ama malesef 6 bucuk haftada dusuk oldu

Canim cogu azi fark etmez bira kopugu gibi bardagin capini tamamen kaplayip kopuk sonmemesi gerek yani bardaga kolayi doktugundekopurup hemen gidiyor ya ole olmucak
Anladm canim am bu gitti 2 3 saniyelik bi kopurmeydi . Yine ben umitsizlige kapildim sanirim olmadi bu ayda

Anladm canim am bu gitti 2 3 saniyelik bi kopurmeydi . Yine ben umitsizlige kapildim sanirim olmadi bu ayda
Yok canim ole dusunme benim o olebi kopurdu ki tam 1 saat ole kaldi dokmesem hala durcakti ve bi haftaher gun ayni sekilde kopurdu ama fos die sondu hayallerim guvenme bu testlere sadece bi umit die yapiyoruz iste

Yok canim ole dusunme benim o olebi kopurdu ki tam 1 saat ole kaldi dokmesem hala durcakti ve bi haftaher gun ayni sekilde kopurdu ama fos die sondu hayallerim guvenme bu testlere sadece bi umit die yapiyoruz iste
Aynen canim bi umit iste cocuk o kadar cok istiyoruzki herseyden deniyoruz herseye inaniyoruz haklisin.

Merhaba testleri adet öncesi mi yoksa geçtikten sonra mi yaptın hatta kaç gün kala yada geçtiyse kaç gün sonra yaptın

Aynen canim bi umit iste cocuk o kadar cok istiyoruzki herseyden deniyoruz herseye inaniyoruz haklisin.
Allahim tum isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin cok zor bizler annelik icin hersey deniyoruz hele ben 4 yilldir denemedigim hicbisey kalmadi diyebilrim icmedigim ot kalmadi yapmadim sacma sapan testkalmadi oturmadigim buharlar kalmadi En hayirli verecegi gunu Rabbim bilir

kızlar ben hamileymişim o testlerin çoğunu yaptım şeker koydum idrar içine diş macunu koydum 4 saat idrarı kapalı kutu içinde beklettim çıkmadı bişey en garantisi gebelik testi denedim biliyorum yani :)

canımmm tebrik ederriiimmm hamileymişsin darısı başımıza inşallahhhh

Haklisin canim herseyin hayirlisi hayirli zamanda gelsin bebislerimiz insallah. Ama beklemek cok zor gercekten bbde 1 senedir bekliyorumm

Haklisin canim herseyin hayirlisi hayirli zamanda gelsin bebislerimiz insallah. Ama beklemek cok zor gercekten bbde 1 senedir bekliyorumm
Allah hepimize sabirlar versin ama 1 yil cok buyuk bi zaman dilimi degil sagliginizda bi sorun yoksa olur Allahin izniyle psikoljini rahat birak

Insallah canim biz biliyoruz iliski gunlerimizi ama dr kesin ve net bilmedigi icin regl gununden hesaplio ben dusuk yaptim ayda bana gore iliskinin ustunden 3 hafta gecmisti dr 5 haftalik deyince sasirmistim ama malesef 6 bucuk haftada dusuk oldu
Çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda kucağınzı doldursun inşallah...
Merhaba testleri adet öncesi mi yoksa geçtikten sonra mi yaptın hatta kaç gün kala yada geçtiyse kaç gün sonra yaptın
16 şubat evet adetimden 12 gün önce

24 şubat adetimden 2 gün önce oldu ama ben ayın 22 sinde idrarda gördüm çok silik böyle belli belirsiz var yada yok 24dünde tam görünüyordu isterseniz resim atarım

yani geniş olarak özet yapmam gerekirse adetimden 4 gün önce idrar tahlili ile öğrendim ama erken gebelik testi yazıyordu.
adetime 2 gün kala kan tahliline gittim adet günümde 2. kan tahlili istendi artışa bakmak için şuan yeni 3 gün geçti bat 26 şubattı :) umarım işine yaramıştır bilgiler
canımmm tebrik ederriiimmm hamileymişsin darısı başımıza inşallahhhh

sağol canım inşallah ilk denemede olmaz diye düşündüm ama demekki olabiliyormuş birde bende kist vardı demekki hiç bişey imkansız değilmiş rabbim sizede nasip etsin inşallah

Tuhyaaaa

Allah hepimize sabirlar versin ama 1 yil cok buyuk bi zaman dilimi degil sagliginizda bi sorun yoksa olur Allahin izniyle psikoljini rahat birak
Bana gore o kadar buyuk bi zaman ki. Gorumcem 2. Ayinda hamile kaldi . Ama sanirim bendeki etki 3 yil hic dogum kontrol hapini birakmadan kullandm. Herkes onun etkisidir diyor. . Insallah dedigin gibi olur canim tesekkurler. Insallah hepimizin en kisa zamanda hayirlisiyla gelir bebislerimiZ

Kanda 0.17 çıktıysa negatif değil mi cnm

kizlar agalak istiyorum ahhhh bir gorsem ikinci cizgiyi tum gun agalarim sevncten Allahim duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nereye kayboldun canim benide merakta biraktn test yaptn mi ne oldu sonuc ne

Ah canim keske icmeseydin evet bunye bagisiklik yapip o hapla rahim kusermis derler bende anlamiyorum zaten millet tek denemeyle tek iliskiyle kaliyor

Canlar banada bı bkın yhaf. Ben on gun oınce ara bı kanamam olmustu pembe sıddetlı kasık agrılarıyla suan adetıme 6 gun vr bnde gogus sısmesınden bska bı belırtı yhok test ypsam sgru sonucu alırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…