- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Hayirli olsun cnm Allah kucagina almayi nasip etsinnegatif canımda o zaman çatlamam yeni olmuş doktor tedbir için bakmıştı. 7 gün sonra tekrar kan tahlili istedi 66,47 çıktı yani 7 gün içinde tutunmuş
çok sağol canım sendede var sanırım bebiş yolda geliyor :) aynı dilerim senin için geçerliHayirli olsun cnm Allah kucagina almayi nasip etsin
hayırlı olsuuunn Rabb im sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsiiin :) doooğru doktoraaa fotoğrafını paylaşır mısın testin? :)
Canim 10 gun once ara kanama olduysa regle suan 6Canlar banada bı bkın yhaf. Ben on gun oınce ara bı kanamam olmustu pembe sıddetlı kasık agrılarıyla suan adetıme 6 gun vr bnde gogus sısmesınden bska bı belırtı yhok test ypsam sgru sonucu alırmıyım
Anladım c bende adete 3 gün kala yaptırdım 0.100 çıktı o yüzden dedim :)negatif canımda o zaman çatlamam yeni olmuş doktor tedbir için bakmıştı. 7 gün sonra tekrar kan tahlili istedi 66,47 çıktı yani 7 gün içinde tutunmuş
çok sağol canım sendede var sanırım bebiş yolda geliyor :) aynı dilerim senin için geçerli
Ayarlara gir cnm kisisel bilgilerimde var tahmini dogum tarihini oradan hesaplayip yaziosunya şu alta yapılan hamilelik günlüğünü ben yapamadım siz nasıl yaptınız acaba ?
Benim biraz bilgisizligimden kaynaklaniyor aslinda kullanmam . 1 senedir icmiyorum iste ama hep testlerle ugrasiyorum hormon testleri vs .yarin sonuclarm cikacak ins hic birsey yoktur da. Stres aslinda herseyin basi gercekten cok dusunuyoruz hamileligi acaba oldumu olmadimi falan diye . Dusunmesek belki olacak.Ah canim keske icmeseydin evet bunye bagisiklik yapip o hapla rahim kusermis derler bende anlamiyorum zaten millet tek denemeyle tek iliskiyle kaliyor
kisisel bilgilerimde hamilelik takvimi var ordan yapilcak cnmnegatif canımda o zaman çatlamam yeni olmuş doktor tedbir için bakmıştı. 7 gün sonra tekrar kan tahlili istedi 66,47 çıktı yani 7 gün içinde tutunmuş
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayidanasip etsin reglin gecmedigi icin bu deger bence gayet ii bi deger 2 gunde bi 2ye katlar insallahKizlar kan testi sonucum 54 cikti persembe tekrar istediler normalde bugun yada yarin adet olmam lazimdi sizde degerim normalmi
rutin işlerini yapma bence yat uzan dinlen doktora gitmeden önce.. özellikle belini ağrıtma ağır kaldırma.. doktor da diyecek sana bunları zaten.. bırak eşin yapsın gelincebhchrk canım doktoru aradım günün geçince gel dedi. Ben şimdi rutin ev işlerini yapsam mı tedırgınım. Doktor size ne dedi? benım ılk hamılelık dusuk olmustu korkuyorum
Bu arada az önce tekrar idrar testi yaptım daha koyu çıktıı :)rutin işlerini yapma bence yat uzan dinlen doktora gitmeden önce.. özellikle belini ağrıtma ağır kaldırma.. doktor da diyecek sana bunları zaten.. bırak eşin yapsın gelince
Bence cok guzel hayirli olsun cnm. Benim adete 3 gun varken 18.97 cikmisti 2 gun gecince de 143.6 cikti dun yaniKizlar kan testi sonucum 54 cikti persembe tekrar istediler normalde bugun yada yarin adet olmam lazimdi sizde degerim normalmi
Banada dua et bnde hamile olayımBence cok guzel hayirli olsun cnm. Benim adete 3 gun varken 18.97 cikmisti 2 gun gecince de 143.6 cikti dun yani
Yaaaa...hayirli olsun sizede..cevabın icin tesekkurlerBence cok guzel hayirli olsun cnm. Benim adete 3 gun varken 18.97 cikmisti 2 gun gecince de 143.6 cikti dun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?