Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hayırlı olsuuunn Rabb im sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsiiin :) doooğru doktoraaa fotoğrafını paylaşır mısın testin? :)
bhchrk canım doktoru aradım günün geçince gel dedi. Ben şimdi rutin ev işlerini yapsam mı tedırgınım. Doktor size ne dedi? benım ılk hamılelık dusuk olmustu korkuyorum

Canim 10 gun once ara kanama olduysa regle suan 6
gun varsa toplam 16 gun olmus oluyor yanli anlamadiysam yumurtlama kanamasi gecirmis olabilirsin

Adetımden on sekıs gun gectıkten sonra ara kananmam olmustu. Yumurtlama mı oluyo tutmamısmıdr ;(

Ah canim keske icmeseydin evet bunye bagisiklik yapip o hapla rahim kusermis derler bende anlamiyorum zaten millet tek denemeyle tek iliskiyle kaliyor
Benim biraz bilgisizligimden kaynaklaniyor aslinda kullanmam . 1 senedir icmiyorum iste ama hep testlerle ugrasiyorum hormon testleri vs .yarin sonuclarm cikacak ins hic birsey yoktur da. Stres aslinda herseyin basi gercekten cok dusunuyoruz hamileligi acaba oldumu olmadimi falan diye . Dusunmesek belki olacak.

Kizlar kan testi sonucum 54 cikti persembe tekrar istediler normalde bugun yada yarin adet olmam lazimdi sizde degerim normalmi

Kizlar kan testi sonucum 54 cikti persembe tekrar istediler normalde bugun yada yarin adet olmam lazimdi sizde degerim normalmi
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayidanasip etsin reglin gecmedigi icin bu deger bence gayet ii bi deger 2 gunde bi 2ye katlar insallah

bhchrk canım doktoru aradım günün geçince gel dedi. Ben şimdi rutin ev işlerini yapsam mı tedırgınım. Doktor size ne dedi? benım ılk hamılelık dusuk olmustu korkuyorum
rutin işlerini yapma bence yat uzan dinlen doktora gitmeden önce.. özellikle belini ağrıtma ağır kaldırma.. doktor da diyecek sana bunları zaten.. bırak eşin yapsın gelince

Kizlar ben yarin kan tahlili yaptircam adetime 5 gun kadar kalio sizce snuc alirmym

adete 9 gün var ama dün den başlayan göğüs ağrım bugünde devam ediyor işin tuhafı aynı geçen ay ki gibi sağ göğsüm ağrıyor neden öyle anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…