Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tamam canım cok sagol benim sanci oluyo gerci ordan anliyorumda.bu ay birde ates takibi yapayim.olmadi obur ay hem ates hem ovu testi yaparim acelem yok nasil olsa 3. Olcagi icin

Insallah cnm hamilesindir Allah kimseyi bekletmeden nasip eder insallah
İnşallah bi de seninle aynı gun olmsmz gerekiyordu adet. Gebelik takvimimiz aynı yani eger hamileysem. Senın takviminin açıklamasında sık idrar ve akıntı bsslıcsk dıyo. Bugun akıntım basladı bikac gundur de sık idrar ve koyu idrar var

Kızlar meraktan yumurtlama günüm geçtiği halde ovulasyon testi yaptım. 2. Çizgi silik çıktı.. acaba bebiş habercisi mi yoksa hala yumurtluyor muyum

Ben 2 subatta adet oldum 25 gunde bir oluodum 27 subat olmam gereken adet gunumdu cnm

17sinde başladı 20sinde tamdı sonra 2 gün daha devam etti.. ama silik baya silik çizgi
anladım inşallah hamişsindir canım ,adet yaklaştıkça her şeyde belirti arar oldum sık idrara çıkma ve göğüs hassasiyetim var (sağ göğüs) 2 gündür daha adete 9 gün var çok da erken psikolojikde olabilir bu durum bilmiyorum

Estafurullah canim korkma inanki stres yaptina degmicek yarin yazarsin korkulcak bisey yokmus die
benim doktor tam bir .. çıktı neyse. gittim dedim böyle,böyle.
yapamam test dedi neden dedim daha 1 yılı doldurun olmazsa gelin dedi.
manyak mıdır nedir.
ben de dedim adetimin 3.günü hazır haftaiçine gelmişken hormon testi daha verimli sonuç veriyomuş baktırmak istiyorum yumurtalarıma vs. dedim.
yok öyle bir şey dedi. onları kısır olanlara uyguluyoruz dedi.
senin daha sorunlu olup olmadıgın belli değil dedi. mubarek işte sorun var mı yok mu bakcan işte dime.
hasbinallah dedim. çıktım.
devlet işte abi başından savdı.
3. günü özele gidemem belki diye hemen yakınıma gidiyim dedim kaçmasın gün diye fors oldu.
neyse "folbiol" verdi folikasit günde bir tane içcekmişim. özelede artık yakın zamanda gidicem.

folbial 5mg mi canım

Devlet oyle basindan sagiyo.adetlerim 1 gune dustu diye gittim..en son hersey temiz gidebilirsin dedi..ee adetlerim neden boyle olmus olabilir dedim..1 sene hamile kalamazsan gel dedi..sanki ona hamilelikle ilgili bisey sordum hamile kalmasina kalirim iki cocugum var zaten diyip ciktim..kendi doktorum yok diye gitmistim.tovbe birdaha devlete gitmem allahtan bu ay normal adet oluyorum

evet 5 mg. acaba kilo yapar mı yaa ben b12 falanda içiyorum çünkii
yok canım yapmıyor zaten bize bir faydası yok bebek için var. besinlerden yeterince tüketip alamayacağımızdan kullanıyoruz. ben ilk gebeliğimde düşük oldu ama 5 ay kullanmıştım birşey olmadı şuanda 3. ay olacak kullanıyorum kilo almadım. gebe değilim henüz

hee ya tam bir manyak ben de senin gibi sordum geçen ay 25 günde oldum bu ay 30 günde niden dedim ? baktı mal mal . normal dedi 20 günden önce 40 günden geç olursan anormal dedi onu biliyoz da hani bi motive et dimi

benimde 23 şubatta koyulaşmaya başladı 24-25 şubat tam koyuydu sonra hafif silikleşti dün çoook silikti bugün baya baya koyulaşmış. bat 8 mart. yarın tekrar yapıcam test.
silikten sonra koyulaşması inşallah hamilesindir canım benim 22 si çok koyu idi,25 i silikti yumurtam çatlamış ondan sonra yapmadım ben açıkcası zamana bıraktım ama zaman da geçmiyor ya

hmm öyleymiş ama yine tırsınç geldi ben vitamin içip çok kilo almıştım da geçmişlerde. allah sağlık versin inşallah bizde mutlu haberi alırız yakında allah büyüktür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…