Tamam canım cok sagolCnm fotografi yuklemeye calistim yuklenmedi benim atesim 10. Ve 11.gunlerde 36.4 ve 36.3 cikti. 12 gun direkt 36.7ye cikti o gunde ovulasyonda iki koyu cizgi yakaladim. Iki koyu cizginden 24 saat sonra dedikleri icinde 13.gun yumurtlamis oldum 13.gunde atesim 36.8di. Yani sanirim dusukten birden yukselince 24 saat icinde yumurtlican anlaminda oluo
Insallah cnm hamilesindir Allah kimseyi bekletmeden nasip eder insallahBanada dua et bnde hamile olayım3 gün gecti
İnşallah bi de seninle aynı gun olmsmz gerekiyordu adet. Gebelik takvimimiz aynı yani eger hamileysem. Senın takviminin açıklamasında sık idrar ve akıntı bsslıcsk dıyo. Bugun akıntım basladı bikac gundur de sık idrar ve koyu idrar varInsallah cnm hamilesindir Allah kimseyi bekletmeden nasip eder insallah
ne kadar geçti canım ? benim 4 gün belirgin çizgi vardı 25 şubat çok siliktiKızlar meraktan yumurtlama günüm geçtiği halde ovulasyon testi yaptım. 2. Çizgi silik çıktı.. acaba bebiş habercisi mi yoksa hala yumurtluyor muyum
Ben 2 subatta adet oldum 25 gunde bir oluodum 27 subat olmam gereken adet gunumdu cnmİnşallah bi de seninle aynı gun olmsmz gerekiyordu adet. Gebelik takvimimiz aynı yani eger hamileysem. Senın takviminin açıklamasında sık idrar ve akıntı bsslıcsk dıyo. Bugun akıntım basladı bikac gundur de sık idrar ve koyu idrar var
Benimde 27 şubattı canım ondan dedimBen 2 subatta adet oldum 25 gunde bir oluodum 27 subat olmam gereken adet gunumdu cnm
ne kadar geçti canım ? benim 4 gün belirgin çizgi vardı 25 şubat çok silikti
anladım inşallah hamişsindir canım ,adet yaklaştıkça her şeyde belirti arar oldum sık idrara çıkma ve göğüs hassasiyetim var (sağ göğüs) 2 gündür daha adete 9 gün var çok da erken psikolojikde olabilir bu durum bilmiyorum17sinde başladı 20sinde tamdı sonra 2 gün daha devam etti.. ama silik baya silik çizgi
benim doktor tam bir .. çıktı neyse. gittim dedim böyle,böyle.Estafurullah canim korkma inanki stres yaptina degmicek yarin yazarsin korkulcak bisey yokmus die
benimde 23 şubatta koyulaşmaya başladı 24-25 şubat tam koyuydu sonra hafif silikleşti dün çoook silikti bugün baya baya koyulaşmış. bat 8 mart. yarın tekrar yapıcam test.ne kadar geçti canım ? benim 4 gün belirgin çizgi vardı 25 şubat çok silikti
folbial 5mg mi canımbenim doktor tam bir .. çıktı neyse. gittim dedim böyle,böyle.
yapamam test dedi neden dedim daha 1 yılı doldurun olmazsa gelin dedi.
manyak mıdır nedir.
ben de dedim adetimin 3.günü hazır haftaiçine gelmişken hormon testi daha verimli sonuç veriyomuş baktırmak istiyorum yumurtalarıma vs. dedim.
yok öyle bir şey dedi. onları kısır olanlara uyguluyoruz dedi.
senin daha sorunlu olup olmadıgın belli değil dedi. mubarek işte sorun var mı yok mu bakcan işte dime.
hasbinallah dedim. çıktım.
devlet işte abi başından savdı.
3. günü özele gidemem belki diye hemen yakınıma gidiyim dedim kaçmasın gün diye fors oldu.
neyse "folbiol" verdi folikasit günde bir tane içcekmişim. özelede artık yakın zamanda gidicem.
Devlet oyle basindan sagiyo.adetlerim 1 gune dustu diye gittim..en son hersey temiz gidebilirsin dedi..ee adetlerim neden boyle olmus olabilir dedim..1 sene hamile kalamazsan gel dedi..sanki ona hamilelikle ilgili bisey sordumbenim doktor tam bir .. çıktı neyse. gittim dedim böyle,böyle.
yapamam test dedi neden dedim daha 1 yılı doldurun olmazsa gelin dedi.
manyak mıdır nedir.
ben de dedim adetimin 3.günü hazır haftaiçine gelmişken hormon testi daha verimli sonuç veriyomuş baktırmak istiyorum yumurtalarıma vs. dedim.
yok öyle bir şey dedi. onları kısır olanlara uyguluyoruz dedi.
senin daha sorunlu olup olmadıgın belli değil dedi. mubarek işte sorun var mı yok mu bakcan işte dime.
hasbinallah dedim. çıktım.
devlet işte abi başından savdı.
3. günü özele gidemem belki diye hemen yakınıma gidiyim dedim kaçmasın gün diye fors oldu.
neyse "folbiol" verdi folikasit günde bir tane içcekmişim. özelede artık yakın zamanda gidicem.
evet 5 mg. acaba kilo yapar mı yaa ben b12 falanda içiyorum çünkiifolbial 5mg mi canım
yok canım yapmıyor zaten bize bir faydası yok bebek için var. besinlerden yeterince tüketip alamayacağımızdan kullanıyoruz. ben ilk gebeliğimde düşük oldu ama 5 ay kullanmıştım birşey olmadı şuanda 3. ay olacak kullanıyorum kilo almadım. gebe değilim henüzevet 5 mg. acaba kilo yapar mı yaa ben b12 falanda içiyorum çünkii
hee ya tam bir manyak ben de senin gibi sordum geçen ay 25 günde oldum bu ay 30 günde niden dedim ? baktı mal mal . normal dedi 20 günden önce 40 günden geç olursan anormal dedi onu biliyoz da hani bi motive et dimiDevlet oyle basindan sagiyo.adetlerim 1 gune dustu diye gittim..en son hersey temiz gidebilirsin dedi..ee adetlerim neden boyle olmus olabilir dedim..1 sene hamile kalamazsan gel dedi..sanki ona hamilelikle ilgili bisey sordumhamile kalmasina kalirim iki cocugum var zaten diyip ciktim..kendi doktorum yok diye gitmistim.tovbe birdaha devlete gitmem allahtan bu ay normal adet oluyorum
silikten sonra koyulaşması inşallah hamilesindir canım benim 22 si çok koyu idi,25 i silikti yumurtam çatlamış ondan sonra yapmadım ben açıkcası zamana bıraktım ama zaman da geçmiyor yabenimde 23 şubatta koyulaşmaya başladı 24-25 şubat tam koyuydu sonra hafif silikleşti dün çoook silikti bugün baya baya koyulaşmış. bat 8 mart. yarın tekrar yapıcam test.
hmm öyleymiş ama yine tırsınç geldi ben vitamin içip çok kilo almıştım da geçmişlerde. allah sağlık versin inşallah bizde mutlu haberi alırız yakında allah büyüktür.yok canım yapmıyor zaten bize bir faydası yok bebek için var. besinlerden yeterince tüketip alamayacağımızdan kullanıyoruz. ben ilk gebeliğimde düşük oldu ama 5 ay kullanmıştım birşey olmadı şuanda 3. ay olacak kullanıyorum kilo almadım. gebe değilim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?