Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

adete 9 gün var ama dün den başlayan göğüs ağrım bugünde devam ediyor işin tuhafı aynı geçen ay ki gibi sağ göğsüm ağrıyor neden öyle anlamadım
sağ göğüsün amacı ne ben de anlamış değilim elma şekeri benim de feci acıyor 2 aydan beri haylanda geçmedi bugun adetimin 3. günü uçlarının acısı çok ilginç bi acı

Haklısın canım ama ben belirti aramadım o beni buldu açıkçası hala bulantım var ara ara.. şişkinlik hafifledi ama tam değil. Bel ağrım var.. bugün göğüslerim ara ara sızlamaya başladı.. bakalım haftaya tekrarlayacak testi o zaman belli olur kanda

silikten sonra koyulaşması inşallah hamilesindir canım benim 22 si çok koyu idi,25 i silikti yumurtam çatlamış ondan sonra yapmadım ben açıkcası zamana bıraktım ama zaman da geçmiyor ya
hiiiç sorma bu zamanda hiç geçmiyo. benim bu sabah midem çok bulandı yaa. gebeliğede yormak istemiyorum hiç birşeyi açıkcası. geçen ayda ona bakılırsa göğsüm kasıklarım hep sancıyodu hiç birşey yok :) bu ay farklı olarak göğsüm ağrımıyo kasık ağrım geçti sadece midem bulanıyo. tek acaba dedirten bu çünkü ilk gebelikte farkında değildim midem çok bulanıyordu. gebe olduğumu öğrendikten sonrada çoook kötü aşermiştim. birde çok üşüyordum ama felaket. dün gece aynı o zamanki gibi sanki üzerime kar yağıyordu. kısmet yaa

hmm öyleymiş ama yine tırsınç geldi ben vitamin içip çok kilo almıştım da geçmişlerde. allah sağlık versin inşallah bizde mutlu haberi alırız yakında allah büyüktür.
amin canım. Allahım bizler için en güzel zamanları tayin etmiştir evlat sahibi olmamız için. kafamıza çoook takmıcazz. yoksa gebelik belirtisi arıcak olsam kendimi hamile ilan ederdim her ay :))))

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım yürürken bile göğüslerim sızlıyor ilk defa oluyor böyle Allah sonumuzu hayır etsin

evet canım herşey kısmet ,inşallah diyelim...
benim de iştahım arttı 5 aydır kalori sayıyorum son 2 gündür doymuyorum yedikçe yiyesim geliyor :)
diyorum ya geçen ay da sağ göğsüm ağrısı üşüdüm sık idrara çıktım ama hasta oldum
inşallah bu ay güler yüzümüz bari..

Kizlaaar. Ben 3gundur ishaldim 've mide bulantsi vardi. Goguslerim de siskindi zaten yaklask 3haftadr... ever test yaptm pozitif cikti. Doktora gittim moralimi bozdu biraz. Kese yok zaten ultrasondan bakti. Cizgi hafifmis gebe olmayablrsn dedi.
Ana 2defa yaptm ikisi de cikti yani. Sizce neye inanym

Eklentiler

• IMG-20160301-WA0003.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 76

Bence başka doktora git ve kan testi yaptır.. sonuç pozitif görünüyor.. baktır bakalım başka doktorda ne diyecek.. tek doktorla kalma

Bence başka doktora git ve kan testi yaptır.. sonuç pozitif görünüyor.. baktır bakalım başka doktorda ne diyecek.. tek doktorla kalma

Yarin kan testi yaptircam sonra doktoru degstricem zaten. Randevusuz erkek doktor var diye bde kan testi direkt yaptirir dye gtmstm ona kandan snra baska doktora randevu alicam. Ana pozitif gozukuyo dmi?

Cnm benim bundan cok cok silikti ama kanda cikti

Bu cizgiye mihafif dedi yok artik ya

Nereye kayboldun canim benide merakta biraktn test yaptn mi ne oldu sonuc ne
yaptim canim erken hamilelik testi ve negatif cikti cok uzuldum ovu testi yapicaktim yine yoktu acaba diyorum ben gec yumutladim ondanmi gostermiyor offf bilmiyorum hayirlisi neyse o olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…