- 24 Aralık 2015
- 281
- 176
- 18
sağ göğüsün amacı ne ben de anlamış değilim elma şekeri benim de feci acıyor 2 aydan beri haylanda geçmedi bugun adetimin 3. günü uçlarının acısı çok ilginç bi acıadete 9 gün var ama dün den başlayan göğüs ağrım bugünde devam ediyor işin tuhafı aynı geçen ay ki gibi sağ göğsüm ağrıyor neden öyle anlamadım
anladım inşallah hamişsindir canım ,adet yaklaştıkça her şeyde belirti arar oldum sık idrara çıkma ve göğüs hassasiyetim var (sağ göğüs) 2 gündür daha adete 9 gün var çok da erken psikolojikde olabilir bu durum bilmiyorum
hiiiç sorma bu zamanda hiç geçmiyo. benim bu sabah midem çok bulandı yaa. gebeliğede yormak istemiyorum hiç birşeyi açıkcası. geçen ayda ona bakılırsa göğsüm kasıklarım hep sancıyodu hiç birşey yok :) bu ay farklı olarak göğsüm ağrımıyo kasık ağrım geçti sadece midem bulanıyo. tek acaba dedirten bu çünkü ilk gebelikte farkında değildim midem çok bulanıyordu. gebe olduğumu öğrendikten sonrada çoook kötü aşermiştim. birde çok üşüyordum ama felaket. dün gece aynı o zamanki gibi sanki üzerime kar yağıyordu. kısmet yaasilikten sonra koyulaşması inşallah hamilesindir canım benim 22 si çok koyu idi,25 i silikti yumurtam çatlamış ondan sonra yapmadım ben açıkcası zamana bıraktım ama zaman da geçmiyor ya
amin canım. Allahım bizler için en güzel zamanları tayin etmiştir evlat sahibi olmamız için. kafamıza çoook takmıcazz. yoksa gebelik belirtisi arıcak olsam kendimi hamile ilan ederdim her ay :))))hmm öyleymiş ama yine tırsınç geldi ben vitamin içip çok kilo almıştım da geçmişlerde. allah sağlık versin inşallah bizde mutlu haberi alırız yakında allah büyüktür.
adetin 3.günü mü ?sağ göğüsün amacı ne ben de anlamış değilim elma şekeri benim de feci acıyor 2 aydan beri haylanda geçmedi bugun adetimin 3. günü uçlarının acısı çok ilginç bi acı
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım yürürken bile göğüslerim sızlıyor ilk defa oluyor böyle Allah sonumuzu hayır etsinHaklısın canım ama ben belirti aramadım o beni bulduaçıkçası hala bulantım var ara ara.. şişkinlik hafifledi ama tam değil. Bel ağrım var.. bugün göğüslerim ara ara sızlamaya başladı.. bakalım haftaya tekrarlayacak testi o zaman belli olur kanda
Test fln yapmadin mi peki dahaBenimde 27 şubattı canım ondan dedim
evet canım herşey kısmet ,inşallah diyelim...hiiiç sorma bu zamanda hiç geçmiyo. benim bu sabah midem çok bulandı yaa. gebeliğede yormak istemiyorum hiç birşeyi açıkcası. geçen ayda ona bakılırsa göğsüm kasıklarım hep sancıyodu hiç birşey yok :) bu ay farklı olarak göğsüm ağrımıyo kasık ağrım geçti sadece midem bulanıyo. tek acaba dedirten bu çünkü ilk gebelikte farkında değildim midem çok bulanıyordu. gebe olduğumu öğrendikten sonrada çoook kötü aşermiştim. birde çok üşüyordum ama felaket. dün gece aynı o zamanki gibi sanki üzerime kar yağıyordu. kısmet yaa
Sagol cnm birakmayiz ya birakipta nereye gitcez boyle guzel yardimci oluruz birbirimize :)@bhchrk vedisikartal87 ikinizi nasil takdir ediyorum anlatamam. Hamis olmaniza ragmen birakmadiniz bu basligi supersiniizzz taze hamislerrr
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım yürürken bile göğüslerim sızlıyor ilk defa oluyor böyle Allah sonumuzu hayır etsin
Kizlaaar. Ben 3gundur ishaldim 've mide bulantsi vardi. Goguslerim de siskindi zaten yaklask 3haftadr... ever test yaptm pozitif cikti. Doktora gittim moralimi bozdu biraz. Kese yok zaten ultrasondan bakti. Cizgi hafifmis gebe olmayablrsn dedi.
Ana 2defa yaptm ikisi de cikti yani. Sizce neye inanym
Bence başka doktora git ve kan testi yaptır.. sonuç pozitif görünüyor.. baktır bakalım başka doktorda ne diyecek.. tek doktorla kalma
Cnm benim bundan cok cok silikti ama kanda ciktiKizlaaar. Ben 3gundur ishaldim 've mide bulantsi vardi. Goguslerim de siskindi zaten yaklask 3haftadr... ever test yaptm pozitif cikti. Doktora gittim moralimi bozdu biraz. Kese yok zaten ultrasondan bakti. Cizgi hafifmis gebe olmayablrsn dedi.
Bu cizgiye mihafif dedi yok artik yaKizlaaar. Ben 3gundur ishaldim 've mide bulantsi vardi. Goguslerim de siskindi zaten yaklask 3haftadr... ever test yaptm pozitif cikti. Doktora gittim moralimi bozdu biraz. Kese yok zaten ultrasondan bakti. Cizgi hafifmis gebe olmayablrsn dedi.
Bu cizgiye mihafif dedi yok artik ya
yaptim canim erken hamilelik testi ve negatif cikti cok uzuldum ovu testi yapicaktim yine yoktu acaba diyorum ben gec yumutladim ondanmi gostermiyor offf bilmiyorum hayirlisi neyse o olur insallahNereye kayboldun canim benide merakta biraktn test yaptn mi ne oldu sonuc ne
sonuc bende kopurdu ama brchk te kabarma olmus yinede karbonata guvenmiyorumSonucu banada soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?