- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
camasir suyu soda karbonat sirke seker dis pastasi bunlarla yapilabiliyormus ama soda sirke ve sekerle eskiden testler olmadigi zaman kullaniliyormus ama negadar guvenilir olabilir ki bilmiyorum hem ben bugun erken gebelik testi yaptim malesef negatif artik umudum kalmadiBen bunun camasir sulu olanini duymustum hamilelii ogrenmeden 1gun once onu yaptim ama kopurmemisti :) kopurmesi gerekio die yaziodu ama yine de hamile ciktim :)
bir hfta sona denedim ama kopurmemisti dun denedim uc defa baya bi kopurmustu bu sabah ta ilk idrar la yapim cok fayla kopurdu ama benim umudum kalmadi bugun erken gebelik testi yaptim negatif yarin adet gunum eger olsaydi cikardi ama benim yumurtlama da gec olmustu 18 19 subat gibi eger oyle olduysa 6 7 gunde yerlesme olmusoluyor mesela ovu 18 subata olduysa yerlesmede 6 gun oldusa 24 subat olmus oluyor buugun de 1 hafta gecmis oluyor cikmamasi normaldir ben en iyisi 1 hafta daha bekleyeyimYaparim canim karbonatla denicem yarin sabah:) sen iliskiden kacinci gun sonra denedin ?
Benimde adet günüm yarın cnm :) belirtilerin varmibir hfta sona denedim ama kopurmemisti dun denedim uc defa baya bi kopurmustu bu sabah ta ilk idrar la yapim cok fayla kopurdu ama benim umudum kalmadi bugun erken gebelik testi yaptim negatif yarin adet gunum eger olsaydi cikardi ama benim yumurtlama da gec olmustu 18 19 subat gibi eger oyle olduysa 6 7 gunde yerlesme olmusoluyor mesela ovu 18 subata olduysa yerlesmede 6 gun oldusa 24 subat olmus oluyor buugun de 1 hafta gecmis oluyor cikmamasi normaldir ben en iyisi 1 hafta daha bekleyeyim
belirti akintim vardi durdu canim genelde adet olacagim zaman 1 2 kala cok yogun olur akintim su gibi oldu benim meme uclarim sizliyor adet olurken bile sizlamazlar bir hafta oldu hep sizlama var sen test yaptinmi canimBenimde adet günüm yarın cnm :) belirtilerin varmi
Benimde adete 2 gün kala çok yoğun olurdu 1 gün öncesi kahverengi lekelenmem olurdu göğüs uçlarım aşırı derecede acıyor dokunun ca çok kasık ve bel ağrım oldu ama bugün kasık ve bel ağrım olmadı ben erken gebelik testi yaptım onda 2. Çizgiyi gördüm kan verdim adete 3 4 gün varken ordakiler ısrarla varsa da çıkmaz henüz dediler ama ben yaptırdım 0.100 çıktı bakalım yarın olucakmiyim normalde günlerim düzenli hiç aksama olmaz bekliyorum cnm :)belirti akintim vardi durdu canim genelde adet olacagim zaman 1 2 kala cok yogun olur akintim su gibi oldu benim meme uclarim sizliyor adet olurken bile sizlamazlar bir hafta oldu hep sizlama var sen test yaptinmi canim
Bazıları üstüne görüyor benim halam öyle olmuş.anlamamış bile hamile olduğunu☺forumlarda okuyorumda biri yazmis adet gununde idrar testi yapmis negatif cikmis uc gun sonra yine yapmis silik cikmis umitlendim yine :)
insallah hamileindir canim sen neguzel ikinci cizgiyide gormussun ben onu hala goremedim insallah Allah gonluune goeveriir:)Benimde adete 2 gün kala çok yoğun olurdu 1 gün öncesi kahverengi lekelenmem olurdu göğüs uçlarım aşırı derecede acıyor dokunun ca çok kasık ve bel ağrım oldu ama bugün kasık ve bel ağrım olmadı ben erken gebelik testi yaptım onda 2. Çizgiyi gördüm kan verdim adete 3 4 gün varken ordakiler ısrarla varsa da çıkmaz henüz dediler ama ben yaptırdım 0.100 çıktı bakalım yarın olucakmiyim normalde günlerim düzenli hiç aksama olmaz bekliyorum cnm :)
Cnm bende az önce okudum kanda ilk negatif görüp sonradan pozitif olan hemde değer 0.1 olup yükselmiş adeti geçince ilaç alicaktim bende neyse yarın olursam içerim dedim okuduktan sonra bekliyorum bende :)forumlarda okuyorumda biri yazmis adet gununde idrar testi yapmis negatif cikmis uc gun sonra yine yapmis silik cikmis umitlendim yine :)
Hayirlisi neyse o olsun cnm senin hakkindadainsallah hamileindir canim sen neguzel ikinci cizgiyide gormussun ben onu hala goremedim insallah Allah gonluune goeveriir:)
evet oylede oluyormus ama ben adet olmadim yarin adet gunum bugun idrar testi yaptim negatif gec yumurtladim belki ondandir bir hafta gecsin ozaman yine yaparim varsa cikar artikBazıları üstüne görüyor benim halam öyle olmuş.anlamamış bile hamile olduğunu☺
insallah hepimiz icin :)Hayirlisi neyse o olsun cnm senin hakkindada
bende ilac kullanmayi dusundum ama okuyunca vaz gectim bir hafta bekleyecegim yani idarar testi yapmis adet gunun de negatif cikmis 3 gun sonra yapinca silik cikmis burada eski foumlarda bir arkadas paylasmis umitlendim yaCnm bende az önce okudum kanda ilk negatif görüp sonradan pozitif olan hemde değer 0.1 olup yükselmiş adeti geçince ilaç alicaktim bende neyse yarın olursam içerim dedim okuduktan sonra bekliyorum bende :)
Aynen cnm kırmızılari görmeden ilaç içmek yokbende ilac kullanmayi dusundum ama okuyunca vaz gectim bir hafta bekleyecegim yani idarar testi yapmis adet gunun de negatif cikmis 3 gun sonra yapinca silik cikmis burada eski foumlarda bir arkadas paylasmis umitlendim ya
Ben esmle yaptim onnki koprmedi bnmki koprdusonuc bende kopurdu ama brchk te kabarma olmus yinede karbonata guvenmiyorum
Dedgn gni daha erkendr belki adet gnun bugnmyduyaptim canim erken hamilelik testi ve negatif cikti cok uzuldum ovu testi yapicaktim yine yoktu acaba diyorum ben gec yumutladim ondanmi gostermiyor offf bilmiyorum hayirlisi neyse o olur insallah
Benmkide koyu baya ins belirtidirHe birde idrarimda koyulasma oldu turuncu ya yakın koyu sarı hala ara ara koyu geliyor ilk defa bu ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?