Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben bunun camasir sulu olanini duymustum hamilelii ogrenmeden 1gun once onu yaptim ama kopurmemisti :) kopurmesi gerekio die yaziodu ama yine de hamile ciktim :)
camasir suyu soda karbonat sirke seker dis pastasi bunlarla yapilabiliyormus ama soda sirke ve sekerle eskiden testler olmadigi zaman kullaniliyormus ama negadar guvenilir olabilir ki bilmiyorum hem ben bugun erken gebelik testi yaptim malesef negatif artik umudum kalmadi

Yaparim canim karbonatla denicem yarin sabah:) sen iliskiden kacinci gun sonra denedin ?
bir hfta sona denedim ama kopurmemisti dun denedim uc defa baya bi kopurmustu bu sabah ta ilk idrar la yapim cok fayla kopurdu ama benim umudum kalmadi bugun erken gebelik testi yaptim negatif yarin adet gunum eger olsaydi cikardi ama benim yumurtlama da gec olmustu 18 19 subat gibi eger oyle olduysa 6 7 gunde yerlesme olmusoluyor mesela ovu 18 subata olduysa yerlesmede 6 gun oldusa 24 subat olmus oluyor buugun de 1 hafta gecmis oluyor cikmamasi normaldir ben en iyisi 1 hafta daha bekleyeyim

Benimde adet günüm yarın cnm :) belirtilerin varmi

belirti akintim vardi durdu canim genelde adet olacagim zaman 1 2 kala cok yogun olur akintim su gibi oldu benim meme uclarim sizliyor adet olurken bile sizlamazlar bir hafta oldu hep sizlama var sen test yaptinmi canim
Benimde adete 2 gün kala çok yoğun olurdu 1 gün öncesi kahverengi lekelenmem olurdu göğüs uçlarım aşırı derecede acıyor dokunun ca çok kasık ve bel ağrım oldu ama bugün kasık ve bel ağrım olmadı ben erken gebelik testi yaptım onda 2. Çizgiyi gördüm kan verdim adete 3 4 gün varken ordakiler ısrarla varsa da çıkmaz henüz dediler ama ben yaptırdım 0.100 çıktı bakalım yarın olucakmiyim normalde günlerim düzenli hiç aksama olmaz bekliyorum cnm :)

insallah hamileindir canim sen neguzel ikinci cizgiyide gormussun ben onu hala goremedim insallah Allah gonluune goeveriir:)

forumlarda okuyorumda biri yazmis adet gununde idrar testi yapmis negatif cikmis uc gun sonra yine yapmis silik cikmis umitlendim yine :)
Cnm bende az önce okudum kanda ilk negatif görüp sonradan pozitif olan hemde değer 0.1 olup yükselmiş adeti geçince ilaç alicaktim bende neyse yarın olursam içerim dedim okuduktan sonra bekliyorum bende :)

Bazıları üstüne görüyor benim halam öyle olmuş.anlamamış bile hamile olduğunu☺
evet oylede oluyormus ama ben adet olmadim yarin adet gunum bugun idrar testi yaptim negatif gec yumurtladim belki ondandir bir hafta gecsin ozaman yine yaparim varsa cikar artik

Cnm bende az önce okudum kanda ilk negatif görüp sonradan pozitif olan hemde değer 0.1 olup yükselmiş adeti geçince ilaç alicaktim bende neyse yarın olursam içerim dedim okuduktan sonra bekliyorum bende :)
bende ilac kullanmayi dusundum ama okuyunca vaz gectim bir hafta bekleyecegim yani idarar testi yapmis adet gunun de negatif cikmis 3 gun sonra yapinca silik cikmis burada eski foumlarda bir arkadas paylasmis umitlendim ya

Ben yarin kan testi yapacam 3 marta hastaneden randevu almstm randevu skntili oyuzden ilk bos bldgm gne aldm.yarn saglik ocagnda test yapip ona gre hastaneye gdecem eger negatfse ccgum olmuo die gdecem poztfsede normal kntrle .dokyr skntmzda var ya tek doktr oda bayan emzirio sadece oglnden once muayene edio oyuzden testi saglik ocagnda yapp gdecem

Kizlar bi kac gun once sigarayi biraktim. Cookk yedigim icin diyete baslamaya karar verdim. Hatirlayanlar bilir rahmimin alinmasina gerek gorulmedigi icin 2. Cocugu ertelemistim. Bu sabah test yaptim. Bi kac dk bekledim tek cizgi cikinca attim kenara. Evden ciktim. Aksam bi geldim ki 2. Silik cizgi var kafam cok karisik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…