Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Testin fotografini dosya yukle kismindan yuklemeye ugrasiyorum boyutundan dolayi olmuyo

Cnm 5 dk dan sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın yazıyor ama inş vardır günün gectimi

Cnm 5 dk dan sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın yazıyor ama inş vardır günün gectimi

Gunum gecmedi. Gecen ay istemistim cok, cunku rahmimin alinmasi gerekiyordu. Sonra doktora gittim dogumdan sonra rahmim toparlamis yani şifa olmus dogum. Cocugum daha kucuk 15 aylik. Seneye ikinci cocugu yapariz dedik esimle. Iki bebege hazir degiliz mecbur da degiliz artik dedik. Hayirlisi olsun... Ne diyim kafam cidden cok karisik

Aaa delimidir nedir nsl muayne etmez nsl kanda hormon testi almaz ya sen istedikten sonra mecbur senjn testlerini yapmaya ne munasabet ayrica yumurta rezervine bakip muayne etmekle kisirlarla ne alakasi var ya

Kızlar meraktan yumurtlama günüm geçtiği halde ovulasyon testi yaptım. 2. Çizgi silik çıktı.. acaba bebiş habercisi mi yoksa hala yumurtluyor muyum
Canım bende yumurtlama sonrası devam ettım test yapmaya hep silikten daha koyu çıktı hiç kaybolmadı şuan hamileyim

Tebrikler canım peki belirtin var mı nasıl anladın Hamit olduğunu?
tesekkür ederım canım darısı sana ve tum isteyenlere. Yumurtlamadan ıtıbaren aşırı göğüs hassasıyetım hıç bıtmedi, bas agrım oldu ara ara, sarı akıntı, ateş basmaları. ve adete 6 gün kala yani dün idrar testiyle çıktı çok sukur

6 gün kala çıkması bayağı erken göstermiş
Amin canım inşallah
Rabbim hayırlısıyla versin

Hayırlı olsun.hayırlı evlat olur inşallah tebrik edeim ☺☺

Hayirlisi oldun cnm Allah kucagina almayi nasip etsin. Takvimi kisisel bilgilerimi tikla orada hamilelik takvimi yazio otda tahmini dogum hesaplama yapip cikan tarihi oraya yaz kaydet :)
Allah razı olsun canım. sen adet gunun geçti mi henuz keseyi görmedin galiba. Benım adete 5 gun var doktora daha sonraları gıdıcem. Bugun kan testi yapıcam ınsaallah

Ayni belirtileri yasiyoruz diyebilirim. Ben de 4gundur ishal var mide bulantsyla beraber ama. 've gunum gecmeden test yaptm cikti. Adetim duzensiz ondan mi gunleri hesaplayamadm bilmyrm. Senin nasil adetn duzenli mi? Ben kan verdim yarin cikicak onu beklicem bide. Salak gibi devlet hastanesine gttm ugrasyrm. Saglik ocagnda da yaptrablrdm. Neyse. Keseyi felan da goremedi Ben de bakti. Senin nasil oldu canim ?

canım ben sabah denedim idrarın üstüne direk karbonatı döktüm dibe çöktü öle yüzeyde biraz köpük oldu ama bütünüyle köpürdü denmez 20-30 sn falan bekledim döktüm sonra . Benim bugün ilk denememizin üstüne 11.günüm adetime daha 1 hafta var ama her ay düzenli olmuyor bazı aylar 1 hafta atıyor falan . kasıklarım hala baıtoyr ara ara sanırım yumurtalıklaırmda falan bi sıkıntı var haftaya kadın hastalaıklarına bi görünücem . Hayırlısı hakkımızda canım aceleci davranıyoruz sanırım ben 1 buçuk senedir evliyim bu aya kadar eşim hep korundu bu ay ilk denememizdi daha ilkinden moral bozmak istemiyorum . Allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…