Cnm 5 dk dan sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın yazıyor ama inş vardır günün gectimiKizlar bi kac gun once sigarayi biraktim. Cookk yedigim icin diyete baslamaya karar verdim. Hatirlayanlar bilir rahmimin alinmasina gerek gorulmedigi icin 2. Cocugu ertelemistim. Bu sabah test yaptim. Bi kac dk bekledim tek cizgi cikinca attim kenara. Evden ciktim. Aksam bi geldim ki 2. Silik cizgi var kafam cok karisik....
Cnm 5 dk dan sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın yazıyor ama inş vardır günün gectimi
Aaa delimidir nedir nsl muayne etmez nsl kanda hormon testi almaz ya sen istedikten sonra mecbur senjn testlerini yapmaya ne munasabet ayrica yumurta rezervine bakip muayne etmekle kisirlarla ne alakasi var yabenim doktor tam bir .. çıktı neyse. gittim dedim böyle,böyle.
yapamam test dedi neden dedim daha 1 yılı doldurun olmazsa gelin dedi.
manyak mıdır nedir.
ben de dedim adetimin 3.günü hazır haftaiçine gelmişken hormon testi daha verimli sonuç veriyomuş baktırmak istiyorum yumurtalarıma vs. dedim.
yok öyle bir şey dedi. onları kısır olanlara uyguluyoruz dedi.
senin daha sorunlu olup olmadıgın belli değil dedi. mubarek işte sorun var mı yok mu bakcan işte dime.
hasbinallah dedim. çıktım.
devlet işte abi başından savdı.
3. günü özele gidemem belki diye hemen yakınıma gidiyim dedim kaçmasın gün diye fors oldu.
neyse "folbiol" verdi folikasit günde bir tane içcekmişim. özelede artık yakın zamanda gidicem.
Canım bende yumurtlama sonrası devam ettım test yapmaya hep silikten daha koyu çıktı hiç kaybolmadı şuan hamileyimKızlar meraktan yumurtlama günüm geçtiği halde ovulasyon testi yaptım. 2. Çizgi silik çıktı.. acaba bebiş habercisi mi yoksa hala yumurtluyor muyum
Sağlıklı olsunlarda elleri ayakları düzgün olsun fazlasıda olmasın eksiğide olmasın.. Hayırlı evlat olsunlar inşallahEvet cnm bende de var ama kese daha gorunmedi sali gunu insallah cok yeni daha :)
Canım günün geçti mi?Bence başka doktora git ve kan testi yaptır.. sonuç pozitif görünüyor.. baktır bakalım başka doktorda ne diyecek.. tek doktorla kalma
Tebrikler canım peki belirtin var mı nasıl anladın Hamit olduğunu?Kızlar hamilelik takvimi nasıl oluşturuluyor?
tesekkür ederım canım darısı sana ve tum isteyenlere. Yumurtlamadan ıtıbaren aşırı göğüs hassasıyetım hıç bıtmedi, bas agrım oldu ara ara, sarı akıntı, ateş basmaları. ve adete 6 gün kala yani dün idrar testiyle çıktı çok sukurTebrikler canım peki belirtin var mı nasıl anladın Hamit olduğunu?
6 gün kala çıkması bayağı erken göstermiştesekkür ederım canım darısı sana ve tum isteyenlere. Yumurtlamadan ıtıbaren aşırı göğüs hassasıyetım hıç bıtmedi, bas agrım oldu ara ara, sarı akıntı, ateş basmaları. ve adete 6 gün kala yani dün idrar testiyle çıktı çok sukur
Hayırlı olsun.hayırlı evlat olur inşallah tebrik edeim ☺☺tesekkür ederım canım darısı sana ve tum isteyenlere. Yumurtlamadan ıtıbaren aşırı göğüs hassasıyetım hıç bıtmedi, bas agrım oldu ara ara, sarı akıntı, ateş basmaları. ve adete 6 gün kala yani dün idrar testiyle çıktı çok sukur
Amin cnm hepimizin ayni sekildeSağlıklı olsunlarda elleri ayakları düzgün olsun fazlasıda olmasın eksiğide olmasın.. Hayırlı evlat olsunlar inşallah
Hayirlisi oldun cnm Allah kucagina almayi nasip etsin. Takvimi kisisel bilgilerimi tikla orada hamilelik takvimi yazio otda tahmini dogum hesaplama yapip cikan tarihi oraya yaz kaydet :)Canım günün geçti mi?
Allah razı olsun canım. sen adet gunun geçti mi henuz keseyi görmedin galiba. Benım adete 5 gun var doktora daha sonraları gıdıcem. Bugun kan testi yapıcam ınsaallahHayirlisi oldun cnm Allah kucagina almayi nasip etsin. Takvimi kisisel bilgilerimi tikla orada hamilelik takvimi yazio otda tahmini dogum hesaplama yapip cikan tarihi oraya yaz kaydet :)
Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere :)Hayırlı olsun.hayırlı evlat olur inşallah tebrik edeim ☺☺
tesekkür ederım canım darısı sana ve tum isteyenlere. Yumurtlamadan ıtıbaren aşırı göğüs hassasıyetım hıç bıtmedi, bas agrım oldu ara ara, sarı akıntı, ateş basmaları. ve adete 6 gün kala yani dün idrar testiyle çıktı çok sukur
Canım günün geçti mi?
Benim de 10martti hesaplarima gore ama dun test yaptm cikti. Inanamayip bidaha yaptim yine cift cizgiii.. keseyi gormeden tam mods giremicez heraldeYok canım var daha 10 mart benim
bir hfta sona denedim ama kopurmemisti dun denedim uc defa baya bi kopurmustu bu sabah ta ilk idrar la yapim cok fayla kopurdu ama benim umudum kalmadi bugun erken gebelik testi yaptim negatif yarin adet gunum eger olsaydi cikardi ama benim yumurtlama da gec olmustu 18 19 subat gibi eger oyle olduysa 6 7 gunde yerlesme olmusoluyor mesela ovu 18 subata olduysa yerlesmede 6 gun oldusa 24 subat olmus oluyor buugun de 1 hafta gecmis oluyor cikmamasi normaldir ben en iyisi 1 hafta daha bekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?