Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Allah razı olsun canım. sen adet gunun geçti mi henuz keseyi görmedin galiba. Benım adete 5 gun var doktora daha sonraları gıdıcem. Bugun kan testi yapıcam ınsaallah
Cnm bnm adet cumartesi gunuydu 25 gunde bir oluorum ben. Pazartesi gunu gittim. Ben 2-3 gun gecti dedim ama doktor 25 gunde bir adet olsanda 1 ay uzerinden hesap yapilio dedi o yuzden senin daha gunun bile gecmemis sayilio dedi :) kan tahlili yapti sadece 143.6 cikti. Sali gunu gitcem 8 martta yani ultrasonla bakcak ufacikta olsa gozukur dedi. Folik asit verdi o kadar

günaydın kızçeler durumlar ne sizde öğrenen öğrenmeyen hissedenler?

size şunu söyleyeyim sat 29 ocaktı ve cuma günü 4 martta keseyi göreceğim hala ufacık bir belirti bile yokgebeliğe dair belirtisi olmayan arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin benim sadece ve sadece adet olacakmışım gibi karın ağrım vardı o kadar şuan 7 gün geçti adetim ve hafif hafif göğüs ağrılarım var oda belli belirsiz öyle üstüne yatamama dokunamama gibi değil bel ağrısı yok bulantı yok hiç bir belirti olmadan da hamile kalabiliyorsunuz :)

Benimde adetim 4 gün gecti bugun itibari ile. Gercekten belirti yok göğüs acım fazlalastı sadece test yaptm negatif cıktı

Benimde adetim 4 gün gecti bugun itibari ile. Gercekten belirti yok göğüs acım fazlalastı sadece test yaptm negatif cıktı
ilk denemeniz mi canım bazen geç döllenme olabiliyormuş ben adetimden 4 gün önce ultra erken gebelik testi öğrendim ertesi gün kan tahlili yaptırdım çıktı inşallah sende bir an evel kavuşursun bu güzel habere :)

Nerdeee 22. Ay oldu bu ay. Gecen ay düşük yaptım. Düşükten snra kontrole gittiğimde doktorum yumurtan var catlamak uzere dedi ve 10-12-13 ilişki olsun dedi. Sat 25 Ocak gec yumurtluyorm ben. 16-18-19. Gunler yumurtlamışım. O ilişki günlerini değerlendirdik. Şimfi adetim gecti. Göğüs acım fazlalastı. doktorum 4 Mart gbi kan testi yaptr adet olmazsan dedi. Ama idrarda niye cıkmadı ki acaba ya yani inşallah varsa

Sende benim gibi hic belirti olmadan hamile kaldim bende :)

canım 16-18-19 demişsin daha yeni 10 gün kadar olmuş bak sana şöyle diyim ben

16 şubatta gittim 0,17 çıktı kan tahlilim tabi bat 26 şubattı
22 şubatta gittim 66,47 çıktı benim çatlama günümde 8-10-13 arası işte doktora gittiğimde doktor çatlaman olmuş demişti 16 şubatta

bide sende geç döllenme varmış bence kesinlikle bekle ümidini kaybetme

hmm öyleymiş ama yine tırsınç geldi ben vitamin içip çok kilo almıştım da geçmişlerde. allah sağlık versin inşallah bizde mutlu haberi alırız yakında allah büyüktür.

Sen o kadar belirti yaşa benle aynı olmadı mı ya..
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda gelsin bebeğin..

Doktorun verdiği ilişki tarihi 10 12 13 Şubat. Demek istediğim adetimin 16 18 19. Günlerinde yumurtlamışım. Gecti yani çoktan

Dedgn gni daha erkendr belki adet gnun bugnmydu
bu gun adet gunum ama diyorum subata 30 31 yoktu ve gec dollenme olduysa cikmamais olabilir ben hesap yaptim ovu 18 subataydi yerlesme de 8 9 gunde oluyormus mesela 18 8 daha 26 subat ta olduysa 6 gun gecmis oluyor cikmaz heralde bukader erken diyorum kendi kendime

Doktorun verdiği ilişki tarihi 10 12 13 Şubat. Demek istediğim adetimin 16 18 19. Günlerinde yumurtlamışım. Gecti yani çoktan
daha öncede hamile kalmışsın düşük yaptım dedin ya onda hiç bişey hissetmedin mi mesela şöyle ne zaman tuttu geç mi tuttu ilişkiden kaç gün sonra öğrendin adetin geçmişmiydi adetinden önce mi öğrendin? ona bakıp şimdiki ay ne zaman öğrenebilirsin bi karşılaştırsan daha sağlıklı olmaz mı

bizi de pazar günü çağırdı :)
kan değeleriniz neydi sizin 2 günde bir istiyor ya o değerler benim 2 katından fazla çıktıda merak ediyorum çarşamba 66,47 cuma günü 187,1 çıktı doktor 3. kan tahlilini iptal etti artış çok iyi diye en fazla ikiz gebelik olabilir demişti. o yüzden merak ettim sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…