Yaptm canm negatif cıktıTest fln yapmadin mi peki daha
Cnm bnm adet cumartesi gunuydu 25 gunde bir oluorum ben. Pazartesi gunu gittim. Ben 2-3 gun gecti dedim ama doktor 25 gunde bir adet olsanda 1 ay uzerinden hesap yapilio dedi o yuzden senin daha gunun bile gecmemis sayilio dedi :) kan tahlili yapti sadece 143.6 cikti. Sali gunu gitcem 8 martta yani ultrasonla bakcak ufacikta olsa gozukur dedi. Folik asit verdi o kadarAllah razı olsun canım. sen adet gunun geçti mi henuz keseyi görmedin galiba. Benım adete 5 gun var doktora daha sonraları gıdıcem. Bugun kan testi yapıcam ınsaallah
Benimde adetim 4 gün gecti bugun itibari ile. Gercekten belirti yok göğüs acım fazlalastı sadece test yaptm negatif cıktıgünaydın kızçeler durumlar ne sizde öğrenen öğrenmeyen hissedenler?
size şunu söyleyeyim sat 29 ocaktı ve cuma günü 4 martta keseyi göreceğim hala ufacık bir belirti bile yokgebeliğe dair belirtisi olmayan arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin benim sadece ve sadece adet olacakmışım gibi karın ağrım vardı o kadar şuan 7 gün geçti adetim ve hafif hafif göğüs ağrılarım var oda belli belirsiz öyle üstüne yatamama dokunamama gibi değil bel ağrısı yok bulantı yok hiç bir belirti olmadan da hamile kalabiliyorsunuz :)
ilk denemeniz mi canım bazen geç döllenme olabiliyormuş ben adetimden 4 gün önce ultra erken gebelik testi öğrendim ertesi gün kan tahlili yaptırdım çıktı inşallah sende bir an evel kavuşursun bu güzel habere :)Benimde adetim 4 gün gecti bugun itibari ile. Gercekten belirti yok göğüs acım fazlalastı sadece test yaptm negatif cıktı
Nerdeee 22. Ay oldu bu ay. Gecen ay düşük yaptım. Düşükten snra kontrole gittiğimde doktorum yumurtan var catlamak uzere dedi ve 10-12-13 ilişki olsun dedi. Sat 25 Ocak gec yumurtluyorm ben. 16-18-19. Gunler yumurtlamışım. O ilişki günlerini değerlendirdik. Şimfi adetim gecti. Göğüs acım fazlalastı. doktorum 4 Mart gbi kan testi yaptr adet olmazsan dedi. Ama idrarda niye cıkmadı ki acaba ya yani inşallah varsailk denemeniz mi canım bazen geç döllenme olabiliyormuş ben adetimden 4 gün önce ultra erken gebelik testi öğrendim ertesi gün kan tahlili yaptırdım çıktı inşallah sende bir an evel kavuşursun bu güzel habere :)
Sende benim gibi hic belirti olmadan hamile kaldim bende :)günaydın kızçeler durumlar ne sizde öğrenen öğrenmeyen hissedenler?
size şunu söyleyeyim sat 29 ocaktı ve cuma günü 4 martta keseyi göreceğim hala ufacık bir belirti bile yokgebeliğe dair belirtisi olmayan arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin benim sadece ve sadece adet olacakmışım gibi karın ağrım vardı o kadar şuan 7 gün geçti adetim ve hafif hafif göğüs ağrılarım var oda belli belirsiz öyle üstüne yatamama dokunamama gibi değil bel ağrısı yok bulantı yok hiç bir belirti olmadan da hamile kalabiliyorsunuz :)
canım 16-18-19 demişsin daha yeni 10 gün kadar olmuş bak sana şöyle diyim benNerdeee 22. Ay oldu bu ay. Gecen ay düşük yaptım. Düşükten snra kontrole gittiğimde doktorum yumurtan var catlamak uzere dedi ve 10-12-13 ilişki olsun dedi. Sat 25 Ocak gec yumurtluyorm ben. 16-18-19. Gunler yumurtlamışım. O ilişki günlerini değerlendirdik. Şimfi adetim gecti. Göğüs acım fazlalastı. doktorum 4 Mart gbi kan testi yaptr adet olmazsan dedi. Ama idrarda niye cıkmadı ki acaba ya yani inşallah varsa
hmm öyleymiş ama yine tırsınç geldi ben vitamin içip çok kilo almıştım da geçmişlerde. allah sağlık versin inşallah bizde mutlu haberi alırız yakında allah büyüktür.
inşallah güzel haberler verirsin :)Vee kan tahlili verdim 2 30 gbi alacam.Allahim sen yuzumu guldur
hadi inşaallah bugün bize haber verVee kan tahlili verdim 2 30 gbi alacam.Allahim sen yuzumu guldur
yani erken öğrenmesem adet olucam zannederdim çünkü yerleşme kanaması filanda olmadı bende sadece kuru bi adet sancısı gibi bi sancı vardı :)Sende benim gibi hic belirti olmadan hamile kaldim bende :)
Doktorun verdiği ilişki tarihi 10 12 13 Şubat. Demek istediğim adetimin 16 18 19. Günlerinde yumurtlamışım. Gecti yani çoktancanım 16-18-19 demişsin daha yeni 10 gün kadar olmuş bak sana şöyle diyim ben
16 şubatta gittim 0,17 çıktı kan tahlilim tabi bat 26 şubattı
22 şubatta gittim 66,47 çıktı benim çatlama günümde 8-10-13 arası işte doktora gittiğimde doktor çatlaman olmuş demişti 16 şubatta
bide sende geç döllenme varmış bence kesinlikle bekle ümidini kaybetme
bu gun adet gunum ama diyorum subata 30 31 yoktu ve gec dollenme olduysa cikmamais olabilir ben hesap yaptim ovu 18 subataydi yerlesme de 8 9 gunde oluyormus mesela 18 8 daha 26 subat ta olduysa 6 gun gecmis oluyor cikmaz heralde bukader erken diyorum kendi kendimeDedgn gni daha erkendr belki adet gnun bugnmydu
daha öncede hamile kalmışsın düşük yaptım dedin ya onda hiç bişey hissetmedin mi mesela şöyle ne zaman tuttu geç mi tuttu ilişkiden kaç gün sonra öğrendin adetin geçmişmiydi adetinden önce mi öğrendin? ona bakıp şimdiki ay ne zaman öğrenebilirsin bi karşılaştırsan daha sağlıklı olmaz mıDoktorun verdiği ilişki tarihi 10 12 13 Şubat. Demek istediğim adetimin 16 18 19. Günlerinde yumurtlamışım. Gecti yani çoktan
bende oglum un denedim dibe coktu ama benim ki ira gibi kpurduBen esmle yaptim onnki koprmedi bnmki koprdu
He birde idrarimda koyulasma oldu turuncu ya yakın koyu sarı hala ara ara koyu geliyor ilk defa bu ay oldu
canım keseyi gördünüz mü siz ? bizi doktor kese için cuma günü çağırdı birde sizin beta hcg gün aşırı değerleriniz neydi acaba ? :)Benim belirtilerimde vardı canım idrarda koyuluk, normalde hiç olmazdı.
bizi de pazar günü çağırdı :)canım keseyi gördünüz mü siz ? bizi doktor kese için cuma günü çağırdı birde sizin beta hcg gün aşırı değerleriniz neydi acaba ? :)
kan değeleriniz neydi sizin 2 günde bir istiyor ya o değerler benim 2 katından fazla çıktıda merak ediyorum çarşamba 66,47 cuma günü 187,1 çıktı doktor 3. kan tahlilini iptal etti artış çok iyi diye en fazla ikiz gebelik olabilir demişti. o yüzden merak ettim sizdebizi de pazar günü çağırdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?