- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
benim de benzer :) ctesi 100 çıktı pazartesi 315 çıktı bizim de ikiz olabilir bu pazar belli olacak işte :) bizim tahmini doğum zamanımız da aynı nerdeyse :)kan değeleriniz neydi sizin 2 günde bir istiyor ya o değerler benim 2 katından fazla çıktıda merak ediyorum çarşamba 66,47 cuma günü 187,1 çıktı doktor 3. kan tahlilini iptal etti artış çok iyi diye en fazla ikiz gebelik olabilir demişti. o yüzden merak ettim sizde
aynen az önce ona dikkat ettim 1 gün var aramızda ama bebişler belli olmaz önce gelir, bekler sonra gelir, belki aynı anda gelir sağlıklı bir şekilde gelsinlerde :) ay çok heyecanlı bide ikimizinde ikizse deme keyfebenim de benzer :) ctesi 100 çıktı pazartesi 315 çıktı bizim de ikiz olabilir bu pazar belli olacak işte :) bizim tahmini doğum zamanımız da aynı nerdeyse :)
canım keseyi gördünüz mü siz ? bizi doktor kese için cuma günü çağırdı birde sizin beta hcg gün aşırı değerleriniz neydi acaba ? :)
4 hafta 3 gün için normal olabilir kendimle kıyaslama yaptığım için benim 4 haftalıktı 187,1 çıktı ama tutma zamanı farklıdır senin ayın başında tutmuştur bizim ortada olabilir yani tebrik ederim keseyi görmek rahatlatır insanı biz henüz görmedik :)Canım ben Şubat 23te gittim ilk doktora kan testi ve ultrasyondan bakıldı. 4Hafta 3günlüktübeta 2000,95 ti. Bu doktor hiç normal bir sıkıntı yok demedi bana öyle gönderdi, benimde ilk gebeliğim olduğu için ne soracağını ne konuşacağını şaşırıyor insan. 24ünde tekrar başka bir doktora gittim, sonuçlarımı gösterdim. Alttan muayne etti kesede bebekte gözüktü. Cumartesi tekrar kontrolüm var.
vala ben 8 aylık doğmuşum genetik olursa yandım :) zaten ikiz bebeklerin zamanında doğması biraz zor.. çatlar erken gelirler bak görürsünaynen az önce ona dikkat ettim 1 gün var aramızda ama bebişler belli olmaz önce gelir, bekler sonra gelir, belki aynı anda gelir sağlıklı bir şekilde gelsinlerde :) ay çok heyecanlı bide ikimizinde ikizse deme keyfetarihler aynı herşey aynı olur
canım keseyi gördünüz mü siz ? bizi doktor kese için cuma günü çağırdı birde sizin beta hcg gün aşırı değerleriniz neydi acaba ? :)
Benim de 10martti hesaplarima gore ama dun test yaptm cikti. Inanamayip bidaha yaptim yine cift cizgiii.. keseyi gormeden tam mods giremicez heralde
canım istersen kendini biraz rahat bırakmayı denesen kendini sitrese soktukça belkide bebiş tutunamıyor sen kendin etkiliyor olablirsin birde belirti yok diyorsun bende hamileyim cuma keseyi görmeye gidicez ama bende hala bi belirti yok 5. hafta olcak düşün yani illa belirti olmasına gerk yok hemde hiç bir belirti yok sanki hamile değilim gibi düşün yani kafanı takmaadetime 1 hafta var tam hiç belikti yok bu ayda boş çok yoruldum çokk 4 yıldr
4 hafta 3 gün için normal olabilir kendimle kıyaslama yaptığım için benim 4 haftalıktı 187,1 çıktı ama tutma zamanı farklıdır senin ayın başında tutmuştur bizim ortada olabilir yani tebrik ederim keseyi görmek rahatlatır insanı biz henüz görmedik :)
kan değerin kaç çıktı canım ? yüksekse belki ondan istememiştir merak ettim kaç çıktı beta hcgGün aşırı istemedi benden gittiğim gün yapıldı,belki birde cumartesi kontrolde isteyebilir.
kan değerin kaç çıktı canım ? yüksekse belki ondan istememiştir merak ettim kaç çıktı beta hcg
vala ben 8 aylık doğmuşum genetik olursa yandım :) zaten ikiz bebeklerin zamanında doğması biraz zor.. çatlar erken gelirler bak görürsünhayırlı evlatlar olsunlar sağlıklı olsunlar da inşallah :)
kalp atışları duyulur mu ki :) bakim seninki duyulursa benim ki de duyulur :))
Onda da şimdiki gibi göğüs ucu acısı vardı. Bi dersteydim sandalye de bilgisayardan arkadasa bişey gosteriyordm uzanmıştım belim çok ağırmıştı ozaman. adetime 2 gun kala oylesine test yapmıstım bi baktım silik çizgi çıktı gittim kan testi yaptırmıştım hamileydm erken öğrenmiştim. Şimdi de aynı belirtiler var ama adetim geçmesine rağmen silik bile çıkmadı ya beni üzen odaha öncede hamile kalmışsın düşük yaptım dedin ya onda hiç bişey hissetmedin mi mesela şöyle ne zaman tuttu geç mi tuttu ilişkiden kaç gün sonra öğrendin adetin geçmişmiydi adetinden önce mi öğrendin? ona bakıp şimdiki ay ne zaman öğrenebilirsin bi karşılaştırsan daha sağlıklı olmaz mı
aynen o konuda ben de çok sabırsızım o konuda :)) tabiii Rabb im büyük bugünleri bile gördük ya Allah ın izniyle bir bakmışız kucağımıza almışız :)Valla doktor şimdi çağırsa şimdi gideceğim kalp atışlarını duymayaAma beklemem lazım cumartesiyi inşallah bir sorun yoktur. Duyarız Allahın izniyle bugünlere ne konuşmalarla ne şüphelerle geldik değil mi
sıvı almadan 4 saatlik idrarınla test yap istersen bakalım ne çıkacak :) inşallah hamilesindirArkadaşlar, slmlar.. Bir şey soracağım cevaplarınızı bekliyorum bugün adet vaktim, ama sabah 1-2 damla açık kahverengi akıntı gelmiş kırmızı olmadığına eminim.. Şuan da bekliyorum devamı gelmiyor acaba üstüne görme olabilir mi ağrım sancım da yok.. Genelde adet günlerim ağrılı geçer.. Ne düşünüyorsunuz
canım cvp için tşk ederim sende konuşmasan kimse konuşmuyacktıcanım istersen kendini biraz rahat bırakmayı denesen kendini sitrese soktukça belkide bebiş tutunamıyor sen kendin etkiliyor olablirsin birde belirti yok diyorsun bende hamileyim cuma keseyi görmeye gidicez ama bende hala bi belirti yok 5. hafta olcak düşün yani illa belirti olmasına gerk yok hemde hiç bir belirti yok sanki hamile değilim gibi düşün yani kafanı takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?