- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
sıvı almadan 4 saatlik idrarınla test yap istersen bakalım ne çıkacak :) inşallah hamilesindir
Insalllah canim Allah razi. Olsunnnn.. cok istyrmm cift cizgyi gorunce de bitmyomss olay :/Hadi inşallah canım keseyi de görürsün
Amiiinnn canim :)inşallah güzel haberler verirsin :)
Kan tahlili yaptrmadn mi kanda cikar belki.ben direk kan tahlili verdm adetime 5 gun var ebeye srdum cikar sonuc dedibu gun adet gunum ama diyorum subata 30 31 yoktu ve gec dollenme olduysa cikmamais olabilir ben hesap yaptim ovu 18 subataydi yerlesme de 8 9 gunde oluyormus mesela 18 8 daha 26 subat ta olduysa 6 gun gecmis oluyor cikmaz heralde bukader erken diyorum kendi kendime
Insallah veririm tabiki ins da guzel haber verrmhadi inşaallah bugün bize haber ver
yani erken öğrenmesem adet olucam zannederdim çünkü yerleşme kanaması filanda olmadı bende sadece kuru bi adet sancısı gibi bi sancı vardı :)
Benmkide ole koprdu ama bakalimbende oglum un denedim dibe coktu ama benim ki ira gibi kpurdu
vermedim canim bekleyecem burda 5 6 gun beklemede var o yuzden vermedim o 5 6 gun nasil gececek bekleyip gorurum artikKan tahlili yaptrmadn mi kanda cikar belki.ben direk kan tahlili verdm adetime 5 gun var ebeye srdum cikar sonuc dedi
insallah hemileyizdirkızlar bu arada bnde karbonatı denedim köpürdü :)
Hmm hadi hayrlisi bakalimvermedim canim bekleyecem burda 5 6 gun beklemede var o yuzden vermedim o 5 6 gun nasil gececek bekleyip gorurum artik
Benim persembe gunu 18.97ydi. Pazartesi gunu gittim bidaha 143.6 cikti 4 gundekan değeleriniz neydi sizin 2 günde bir istiyor ya o değerler benim 2 katından fazla çıktıda merak ediyorum çarşamba 66,47 cuma günü 187,1 çıktı doktor 3. kan tahlilini iptal etti artış çok iyi diye en fazla ikiz gebelik olabilir demişti. o yüzden merak ettim sizde
agzın bal yesin inş benm daha tam 1 haftam var senin??insallah hemileyizdir
kan değeleriniz neydi sizin 2 günde bir istiyor ya o değerler benim 2 katından fazla çıktıda merak ediyorum çarşamba 66,47 cuma günü 187,1 çıktı doktor 3. kan tahlilini iptal etti artış çok iyi diye en fazla ikiz gebelik olabilir demişti. o yüzden merak ettim sizde
Simdi persembe gunu 18.97 ya 19 diyelim cumartesi yaptirsaydim 38 mi cikmasi gerekiodu. O zaman cumartesi 38 cikmasi gerekiosa pazarteside 76 mi cikmasi gerekiodu. Benim pazartesi 143.6 cikti
Cnm bende de hic belirti yoktu ama hamileymisim ki hala belirtim yokadetime 1 hafta var tam hiç belikti yok bu ayda boş çok yoruldum çokk 4 yıldr
bugun adet gunum dun erken hamillelik testi denedim negatifti 4 5 gun bekleyip ozaman deneyecegim benim yumurtlama gec oldu dollenmede gec olmustur o yuzden 5 gun bekleyip bir hafta gecmis olucak ozaman varsa cikar yoksa nsallah en yakin zaman daa olur :)agzın bal yesin inş benm daha tam 1 haftam var senin??
ayyy ne güzel bi duygu hamile :) darısı bizim başımıza inşşş inşşCnm bende de hic belirti yoktu ama hamileymisim ki hala belirtim yok
hm anladım canım RABBİM inş yüzünü güldürür fazla bekltmezbugun adet gunum dun erken hamillelik testi denedim negatifti 4 5 gun bekleyip ozaman deneyecegim benim yumurtlama gec oldu dollenmede gec olmustur o yuzden 5 gun bekleyip bir hafta gecmis olucak ozaman varsa cikar yoksa nsallah en yakin zaman daa olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?