Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günaydın kızlar. bat 8 mart. normalde şuan göğüslerim şişmiş kasıklarım sancıyor olmalıydı ama hiçbirşey yok. sadece akşamları 3 gündür midem bulanıyor o kadar. enteresan.

Kan tahlili yaptrmadn mi kanda cikar belki.ben direk kan tahlili verdm adetime 5 gun var ebeye srdum cikar sonuc dedi

kızlar acıl cevap 11 gun gecıktı adetım, adet gecıktırıcı almıstım, hapı bıraktıktan 2,3 gun sonra gelır dıyolar kullananlar ,benım nıye bu kadar gecıktı,umutlanmak ıstemıyorum

Benim persembe gunu 18.97ydi. Pazartesi gunu gittim bidaha 143.6 cikti 4 gunde

Simdi persembe gunu 18.97 ya 19 diyelim cumartesi yaptirsaydim 38 mi cikmasi gerekiodu. O zaman cumartesi 38 cikmasi gerekiosa pazarteside 76 mi cikmasi gerekiodu. Benim pazartesi 143.6 cikti

agzın bal yesin inş benm daha tam 1 haftam var senin??
bugun adet gunum dun erken hamillelik testi denedim negatifti 4 5 gun bekleyip ozaman deneyecegim benim yumurtlama gec oldu dollenmede gec olmustur o yuzden 5 gun bekleyip bir hafta gecmis olucak ozaman varsa cikar yoksa nsallah en yakin zaman daa olur :)

kizlar sol kasikta agri yavas yavas olmaya basladi beyaz sulu akintida oluyor acaba adet mi olucam yada hamilemiyim off anayamadim gitti

Cnm bende de hic belirti yoktu ama hamileymisim ki hala belirtim yok
ayyy ne güzel bi duygu hamile :) darısı bizim başımıza inşşş inşş
şu 1 hafta gecermi ki yaw

hm anladım canım RABBİM inş yüzünü güldürür fazla bekltmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…