Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Zor geccek tabi stresle beklemekten ama istersen ben duramicam diosan bi kan testi yaptir az cok belli olur en azinan
ayyy ne güzel bi duygu hamile :) darısı bizim başımıza inşşş inşş
şu 1 hafta gecermi ki yaw

hm anladım canım RABBİM inş yüzünü güldürür fazla bekltmez

Benimde ogrendigim gun cok fazla akintim ve adet sancim olmustu cnm hatta dedim tamam belli oldu adet olcam die ama olmadi bak
evet canim ama sen ikinci cizgiyi gordun bense halla goremedim ddun erken hamilelik testi yaptim negatif cikti acaba diyorum ben gec yumurtladim 18 subat eger dollenme oldmussa yerlesme 8 9 gunde oluyrmus oyle duymusstum yani 18 ovu dollenme 26 27 subata dusuyorsa daha cikmazi heralde mumkun degil bilemiyorum

Ben 13 subat veya 14 subatta yumurtlamistim ama sana gore erken benimki o yuzden cikmamistir belki de cnm. Sende bi kan versen ya

Ben 13 subat veya 14 subatta yumurtlamistim ama sana gore erken benimki o yuzden cikmamistir belki de cnm. Sende bi kan versen ya
vermesine vericem de burada baya bi bkleniyor 5 6 gun o 5 6 gun nasil gecer boyle daha raahatim doktor beni 7 mart cagrmisti ama gitsemi gitmesemi dusunuyorum

Canlarım cok iyi ve cok tatlısınız. Test kac dakika icinde oyle oldu bilmiyorum. Bebetime marka. 5 dakikadan sonra okuyun 20 dakikadan sonrasini dikkate almayin yaziyordu. Ben testi yaparken oglum aglamaya basladi. Bi kac dk bekledim cizgiler bi geldi bi gitti. Oylece biraktim. Oglani alip parka goturdum gezdirdim falan eve bi geldim test boyleydi. Saibeli bi durum yani. Bu ay hamile kalmak istemiyorum sanirim kafam karisik puufffff

Aaa delimidir nedir nsl muayne etmez nsl kanda hormon testi almaz ya sen istedikten sonra mecbur senjn testlerini yapmaya ne munasabet ayrica yumurta rezervine bakip muayne etmekle kisirlarla ne alakasi var ya
eserli doktora rasladım işte canım özele gitcem bakalım işyernden izin alıp

Sen o kadar belirti yaşa benle aynı olmadı mı ya..
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda gelsin bebeğin..
olmadı canım maalesef işin garibi reglim korunmayı bıraktıktan beri az sürüyo mesala bugun 4. günü ped takmasam olur yani. anlamadım. annem de bebek istiyo rahim diyo inanıyom bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…