- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Benimde ogrendigim gun cok fazla akintim ve adet sancim olmustu cnm hatta dedim tamam belli oldu adet olcam die ama olmadi bakkizlar sol kasikta agri yavas yavas olmaya basladi beyaz sulu akintida oluyor acaba adet mi olucam yada hamilemiyim off anayamadim gitti
ayyy ne güzel bi duygu hamile :) darısı bizim başımıza inşşş inşş
şu 1 hafta gecermi ki yaw
hm anladım canım RABBİM inş yüzünü güldürür fazla bekltmez
Benim hala öyle kan verdim adete 3 4 gün varken 0.100 çıktı bugün olmam gerekiyor ama gelen giden yok bende bekliyorumBenim belirtilerimde vardı canım idrarda koyuluk, normalde hiç olmazdı.
5-10dkkada çıktıysa pozitif demek cnmKizlar bu ne simdiEki Görüntüle 1786912 Eki Görüntüle 1786912
evet canim ama sen ikinci cizgiyi gordun bense halla goremedim ddun erken hamilelik testi yaptim negatif cikti acaba diyorum ben gec yumurtladim 18 subat eger dollenme oldmussa yerlesme 8 9 gunde oluyrmus oyle duymusstum yani 18 ovu dollenme 26 27 subata dusuyorsa daha cikmazi heralde mumkun degil bilemiyorumBenimde ogrendigim gun cok fazla akintim ve adet sancim olmustu cnm hatta dedim tamam belli oldu adet olcam die ama olmadi bak
hamilesin demeeekkk tebrikleeeerrr :) hayırlı evlat olsun inşallaaahh :))Kizlar bu ne simdiEki Görüntüle 1786912 Eki Görüntüle 1786912
Gebelik testi mi cnm bu yoksa ovulasyon testi mi. Gebelik testiyse ikinci cizgi gozukuo ama :) hamilesin o zaman :)Kizlar bu ne simdiEki Görüntüle 1786912 Eki Görüntüle 1786912
Erken dollenmistir cnm belki ne guzel iste yuksek cikmis :) hayirli olsun :)bhchrk Ve disikartal87 kizlar bakarmisi z az once yaptirdim kan testi DPO10 yani adete. 5 gün var degerim nasil sizce yuksek geldi bana
şu an ki değer hamile olduğunu gösteriyor tebrikler :)) ama önemli olan 2 günde 2 katı yada daha fazla artış göstermesibhchrk Ve disikartal87 kizlar bakarmisi z az once yaptirdim kan testi DPO10 yani adete. 5 gün var degerim nasil sizce yuksek geldi bana
Ben 13 subat veya 14 subatta yumurtlamistim ama sana gore erken benimki o yuzden cikmamistir belki de cnm. Sende bi kan versen yaevet canim ama sen ikinci cizgiyi gordun bense halla goremedim ddun erken hamilelik testi yaptim negatif cikti acaba diyorum ben gec yumurtladim 18 subat eger dollenme oldmussa yerlesme 8 9 gunde oluyrmus oyle duymusstum yani 18 ovu dollenme 26 27 subata dusuyorsa daha cikmazi heralde mumkun degil bilemiyorum
ovulasyon testi ile net belli yumurtlama gunum canım. çok tesekkur ederimm :)) senın adete 3 gün kala 18 çıkmıstı ondan yuksk geldi banaErken dollenmistir cnm belki ne guzel iste yuksek cikmis :) hayirli olsun :)
tamam canım 2 güne tekrarlayacam inşaalahh :))şu an ki değer hamile olduğunu gösteriyor tebrikler :)) ama önemli olan 2 günde 2 katı yada daha fazla artış göstermesidoktorla iletişime geçmelisin
vermesine vericem de burada baya bi bkleniyor 5 6 gun o 5 6 gun nasil gecer boyle daha raahatim doktor beni 7 mart cagrmisti ama gitsemi gitmesemi dusunuyorumBen 13 subat veya 14 subatta yumurtlamistim ama sana gore erken benimki o yuzden cikmamistir belki de cnm. Sende bi kan versen ya
benım yumurtlama tarıhım 21 şubat canım ovulasyon testiyle sabıtBen 13 subat veya 14 subatta yumurtlamistim ama sana gore erken benimki o yuzden cikmamistir belki de cnm. Sende bi kan versen ya
benim de yumurtlama günü başladı geçmedi regli oldum yine hafiften agrısı varadetin 3.günü mü ?
benim yumurtlamadan sonra başladı canım
eserli doktora rasladım işte canım özele gitcem bakalım işyernden izin alıpAaa delimidir nedir nsl muayne etmez nsl kanda hormon testi almaz ya sen istedikten sonra mecbur senjn testlerini yapmaya ne munasabet ayrica yumurta rezervine bakip muayne etmekle kisirlarla ne alakasi var ya
olmadı canım maalesef işin garibi reglim korunmayı bıraktıktan beri az sürüyo mesala bugun 4. günü ped takmasam olur yani. anlamadım. annem de bebek istiyo rahim diyo inanıyom bendeSen o kadar belirti yaşa benle aynıolmadı mı ya..
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda gelsin bebeğin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?