Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Slm kızlar yumurtlama döneminden sonra ne zman test yapmam lazm bide adetten sonra iki gün sonra yumurtlama olurmu bnm adet 7 şubat 13 de bitti 15 snde falan şeffaf akıntı gelmeye başladı 3 gün devam etti sonra kasik batması ateş basması falan olmuştu erken yumurtlama olurmu yada yaşayan varmı bende gün sayiyorm

eserli doktora rasladım işte canım özele gitcem bakalım işyernden izin alıp
Ya bu devlette drlar insana hayvan muamelesi yapiyor sonra bagirip dovuncede saglikci hakki bilmem ne keske bu testleri yapip beni muayne edeceksin buna mecbursun die sert yapsaydin belki senin ciddi bi hormon bozuklugun var belki kistin var Allah korusun ozele gidince evet biraz para gidio ama insan oldugunun degerli birioldunun farkina variyorsun

Olur canim o bunyeye gore degisiyor benimde hep adetlerim duzenlidir yumurta kontrollerinde hep 14.gun yumurtam catladigi cikiyor ama ben dusuk yaptigim ay adetin 9. Gunu hamile kaldim cok eminim en son 9. Gun iliski olmustu memlekete gittim adet gunumde test pozitif cikmisti

Off adet günümü beklicem yanı :) adetim bittigi ertesi gün çalışmalara başladık bizde inş olur 9 gün geçti yumurtlama dönemim
Ama soylede bi sikintim var iki gndr esimle deneme yapalım dedik ama kasik agrilarim oluyo adet sancısı gbi vuruyo vazgeciyorm sonra acaba gebelik belirtisi mi bu

olmadı canım maalesef işin garibi reglim korunmayı bıraktıktan beri az sürüyo mesala bugun 4. günü ped takmasam olur yani. anlamadım. annem de bebek istiyo rahim diyo inanıyom bende

Valla etrafımızdaki herkesin çok dikkatli konuşması lazım bu durumda biz herşeye kanıp inanabiliyoruz
Doktorunda saçmalamış bu arada özele git bi kontrollerini yaptır içinde rahatlasın bence.

Canim ben olmaz die tahmin etmistim o yuzden adet gunu yaptim adete 10 gun kala baslar benim agrilarim normalde o ayda ayni agrilari yasayinca konduramadim genelde sabahlari gorurum kanamayi gelmedigi icin oglen test yaptim 2. Cizgi 1. Cizgiyle ayni koyulukta cikmisti silik falan degildi onceden yapsaydim silik bile cikardi herhalde

Ne gibi ağrıların oluyordu peki çok oldum ama

merak etme özelde de aynı. ben özele gittim o kadar para döktüm. 3. muayede alttan muayene etti. 3 tane polip var. ama hamileliğe engel mi bilmiyoruz. siz denemeye devam edin dedi. yarından itibaren başla dedi. gittiğimin 14.günü adet oldum. yani yumurtamın çatlayacak kadar buyuduğunu bile bilmedi. ayrıca 10 aydır deniyoruz olmuyor, daha ne kadar polipin etkileyip etkilemediğini anlayabilriz ki, bir 10 ay daha mı geçmesi gerkiyor.

Doktor devlette de özelde de aynı.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Not: bahsettiğim özel hastane de çok iyi isim yapmış. John Hopkins dir. O sebeple özele para bayılmak önemli değil. Önemli olan devlet hastanesi bile olsa iyi bir doktor bulmak.

tatlım sen hamilesin. kese 5. haftadan sonra çıkar. fakat ishal olman hiç iyi değil. tehlikeli düşüğe sebebiyet verir. bence hemen isahlini kesmek için bişiler yap. ayrıca kan testi de yaptır. başka bir doktora git durumu anlat.

3 saatlik idrarımı yapmamıştım dışardan geldim evdede karbonat vardı üzerine karbonatı boşalttım ince ince hareket başladı kulağımı koydum sodaya kulak koyarsınız ya asit sesi aynı öyleydi kimbilir hayırlısı

Ne gibi ağrıların oluyordu peki çok oldum ama
Estafurullah canim herzaman sorabilirsin bildim kadariyla paylasirim tamamen regl agrisi hic bi farki yok vurup vurup geciyor saniyelik suruyor olcama yakinda bole agrilar olur bende ha bide sag kasigimi bastiramiyordum yatar pozisyonda bacqklarini bukup kasikkarima bastirdimda sol iceri gocuyodu sag kasigim iceri gocmuyodu ve aciyodu bastirdimda ben kistim oldu die dusunmustum ama bebesimmis malesef kaybettim

Ayyy cnm ya uzulme herşeyin hayrlisi uzurdilerm bnde yarana tuz bastım herşeyin nasipi kısmeti zamanı var cnm Hakkimzda herseyn haylisini hayrlisni verdm geçen haftalarda kendimi rüyada gordum hamileymisim kuzen gormus hamileymisim erkekmis cinsiyeti ablam rüyada gormus beni eşim altın yüzük almış bana altın girmekte hamileliği yorumlaniyo offf bilmiyorum çok umutlaniyorm bu ay Allah sonumuzu hayretsin cnm sende uzulme

Tabiki alanda Rabbim verende Rabbim hamd olsun verdinede aldinada annelik duygusu iste cokbastiriyor insallah ruyalar hayirlisiyla cikar bi ara beni bi ay boyunca nerdeyse hergun butun akrabakar aradi ruyamdabebegin olmus gordum die inanirmisin 4 yadinda yegenim bile tezecim yuyamda kadesim omus benim ama senin cocunmus bizi parka goturmusun die sevinerekkonustu o ay regl olunca gunlercd aglamistim bu kadarkisi ayni ruyayi goruyosavardir bihayir die umutlanmistim herkes bebek bekledigi icin gorduler herhalde yegenimede hep teyzenin bebegiseninkardesin olcak dedikleri icin cocukta psikolojik etkiyapmis demem oki sakin kaptjrma kendine canim inanki o psikolojiyi berbat bisey

Simdi persembe gunu 18.97 ya 19 diyelim cumartesi yaptirsaydim 38 mi cikmasi gerekiodu. O zaman cumartesi 38 cikmasi gerekiosa pazarteside 76 mi cikmasi gerekiodu. Benim pazartesi 143.6 cikti
kesinlikle iki katı yada daha fazla artışla devam etmesi gerekiyormuş.. demekki seninde bizim gibi yüksek değerlerin 2 seçenek olur ya ikiz gebelik yada normal sağlıklı bi gelişim süreci :) tebrik ederim süper bi ilerleme doktor bana ikiz değildir benim 2,8 kat artış gösterdi süper bi gelişme dedi sağlıklı dedi

Ayy

Bana da demedi cnm ikiz fln. Haftaya sali gunu gel dedi. Dedim ultrasonda gozukur mu hemen dedim cok kucukte olsa gozukur dedi. Demek ki degerlerin artisini ortalama hesapladi o nedenle gorunur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…