Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

plastik bardağa su koyup karbonatı denedim asit sesi aynı geliyordu demek ki karbonat idrarda da su da da asit sesi veriyormuş ,kabarma olmadı ama ben pek inanmıyorum hamile olup bu şekilde yapıp kabarmayanda varmış

Senin yorumun altına yazdım cnm bi yanlışlık yaptm ama yeniyim daha alisicam inş:)
farkettim canim aminnnn insallah Rabbim benim gibi isteyen evlat ozlemiyle tutusan isteyen herkese en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar versin sirf kendim icin degil herkese bole dua ediyorum Rabbim duyucak insallah sesimizi hayirli olani hayirli zamanda vericektir insallah

sağol canımın içi bak kk 'dan araştır genelde çoğu kişi gebe olduğunu anlamıyor bile benim adetim geçeli 7 gün oldu hala belirtim yok bazen unutuyorum bile hamile olduğumu düşün mide bulantıları ilk ay olmuyormuş zaten 1,5 -2. ay civarında oluyormuş Rabbim seninde kollarını boş bırakmasın inşallah seninde içinde ufacık eller ayaklar büyüsün inşallah

canım ya bu ay olmazsa yapabilir misin bilmiyorum ama dene ama kendini dinleme olur mu insan kendini dinledikçe oluşmayan ağrıları hisseder duymak istediği şeyleri duyar gelişine bırak oluşuna kendini dinlendir sadece :)

bitmez bacım bitmez ikilisi var üçlüsü var şekeri uyuşmazlığı var var oğlu var bide kos koca 9 ay var be zamanı halatla çeksek 9 ay yaşayana bitmez bide kan tahlili için bi kere istemesinin sebebi kan değerlerin zaten yüksek çıkmış ondan olabilir direk keseyi görmüş bizim öyle değil 66,47 nerde 2000 küsür nerde bizim kese görünmediği için garantiye alıyor

İnş cnm inss bide bnm adetim düzensiz normalde o yüzdende kafam karisik

yok canım kalp atışı şimdi değil şuan kese görülecek kalp atışı sanırım bildiğim kadarıyla 10-12 haftalıktan net duyulur diye okumuştum ama belli olmaz belkide duyarız ay inşallah duyulur ya :)

kalbi oluşuyor şimdilerde ama galiba :) alttan bakarsa belki duyuluurr ay çok merak ediyorummm ilk olunca daha bi heyecanlı oluyoo :)

Bana da demedi cnm ikiz fln. Haftaya sali gunu gel dedi. Dedim ultrasonda gozukur mu hemen dedim cok kucukte olsa gozukur dedi. Demek ki degerlerin artisini ortalama hesapladi o nedenle gorunur dedi
yok canım banada net ikiz demedi zaten gelişimi güzel bu artın en fazla ikiz gebelikten olur dedi ama şuan öyle düşünmüyorum dedi :)

Öyle yapıcam sanırım sağolun. Ve dayanabilirsem pzt kan testi yaptrcm yani adet olmazsam tabi. Çünkü çok ilginç yani yumurtam catladıgına eminim doktorum söyledi ve hissettim kasık ağrısı akıntı filan. eee madem yumurtladım eğer döllenme olmadıysa niye adet olmuyorum? Benim kafamı kurcalayan bu aslında, yumurtlayan her insan döllenme olmadıysa adet oluyor diye biliyorm

Canim bisey sorucam ben dusuk yaptim ay karnimin ici aciyodu ve karnimi ice cekemiyordum sendeole bi durum varmiydi yada hala varmi

kalbi oluşuyor şimdilerde ama galiba :) alttan bakarsa belki duyuluurr ay çok merak ediyorummm ilk olunca daha bi heyecanlı oluyoo :)
tabi ki ilk defa hamile kalıyorsun ve ne zaman karnın şişecek ne hissedeceksin her gün doktora gidip kan tahlili vermek istiyorum mesela o kadar piskomanyağa bağladım bi ara her gün gebelik testi almıştım ger gün gebelik testi yapıyordum öyle varlığınıı hissediyordum :) öyle bi piskopatlık heyecan işte

doğru canım öyle yumurtlama olduktan sonra 10 ila 12 gün arasında adet olman lazım ama bu sitres denen şey inan sağlam insanı bile kanser eder piskoloji çok etkiliyor insanı çok zor biliyorum bende yapamıyorum çünkü ama rahat bırakmalısın kendini, sen kendini sıktıkça adetinde düzensizlik oluşur ve buda farklı sorunlara sebep olabilir

ben hala yapıyorum test eczanemdeki bütün testleri bitircem bu gidişle her gün aha bugun biraz daha koyulaştı diyorum

Kızlar acele etmeyin kalp atışını duymanıza daha var keseyi görürsünüz hatta çok dikkatli bakarsanız o fotoda kesenin içinde soya filizi kadar bir şey görürsünüz.. 10 haftadan sonra kalp atışını duyarsınız ama insan acayip heyecanlanıyor o günlere geri döndüm sanki bir an ben ilk hamileliğimde testte çift çizgiyi gördüm kan testi yaptırmadan ultrasonla direk gördüm.. bu ikinci ya kan testi vs. Değişik geliyor

çok heyecanlıı yaa gelsin o günleerr :))

İnanki hiç stres yapmıyorum 3 ay öncesinde stresten ölüyordum ama şimfi zerre stres yapmıyorum. Sadece belirsizlik insanı merak ettiriyo. Neyse pztsiye kadar olmazsam kan testi yaptrcm bişey cıkmazsa tarlusal alıp içicem

Arkadaşlar hayırlı olsun gebeliğiniz. Allah daim etsin. Kalp atışı 6. haftadan sonra duyuluyor. Ben 6+0 da kalp atışını duydum çok şükür. Tabi alttan muayeneyle :) 10/12 de bütün organlarının taslağı oluşuyor değil kalp bildiğin küçük bebek

Sağlıkla kolaylıkla ilerlesin inşallahç

canım ben hiç düşük yapmadım mavikara arkadaşımıza sorsan daha iyi bilgi alırsın
Canim yanlis anladin sanirim kusurabakma Allah bebegini saglik kucanada almayi nasip etsin rahim genisledigi icin olekarin ici acimalari ve karni ice cekememezlim olyormus bazi hamileliklerde ben obelirtiyi yasamistim suandada olebi aci var bende acaba varmi bebesim die umut ediom kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…