esler bilse zaten bizi direk bi psikatriye goturcek heleki burda yazdiklarimizi bi okusalar toplu olarak bakirkoye kaldiriliriz herhalde
Hmm insallah sonucun istedgin gbi cikar canim .bende bosa uzulmus olurum bnmkide oyle ckar ins birazdan gdip sonucumu tam okarak ogrenecem
canım belirtin var mı ?
bu ay tedavi falan mı oldun sabırsızlanıyosun bakim
var gibi :) bence kan tahlili yaptırKızlar en son adetim 2 şubat.
Adetlerim düzensiz, dünden beri bel ağrım var sabah test yapayım dedim.
Galiba silik bi cizgi var. Ben mi yanlış görüyorum bi bakar mısınız?
Tam bat ı bilmediğim için umutlanmakta istemiyorum
Inşallah canım aminBenimde sabah uyandigimda basladi canim insallah hayirlisi olur adetlerim cok sukur benimde duzenli kist icin civanpercemi ictim 2 cm di 1 ayda 1cme dustu bu ayda icmedim buyudumu napti afedersin iliskide bile cok kotu agriyo kasigim saogan suyunu icemiom migdemi bulandiriyo cikolata kistininde tek tedavisi hamile kalmak dr hamilelikte kaybolucak dedi bakalim insallah bu aynasip olur bizlerede
Hayırlısı canım gönlünce olsun inşallahVar belirtim canım. Tedavi olmadım ama belirtiler var.. 4 gün mide bulantısı çektim. Oğlumu okula götürürüm her gün ama son günlerde belim ağrır oldu. Çabuk yoruluyorum. Dün ve önceki gün şiddetli baş ağrısı çektim ki tansiyon vs. Normaldi. Ara ara hala bulantım oluyor. Göğüslerim şişmeye ve içten içten sızlamaya başladı.ara ara yumurtalıklarım yanıyor gibi hissediyorum. Bazen de batma oluyor. Aşırı gaz var. Oğlumda da gaz ve mide gazım çoktu ama ilk diye anlamamıştım. Bakalım hayırlısı test pazar günü yapacağım pazartesi kan testi yenilenecek.. varsa da yoksa da doktora gideceğim bakalım
Ben öyle bir duruma geldim ki nerdeyse delirecem adetim 6 gün geçti ve hic gecikmemisti fakat testler de hiç birşey yok neyim var bilmiyorum kasiklarim çok ağrıyor bende beklemekten usandım yok soda yok çamaşır suyu yok test yok ovulasyon iyice kafa gitti kocam delirdigimi düşünmeye başladı nasıl bir yaratığa dönmüştüm anlatamam ne adet geliyor nede gebelik kendini belli ediyor psikolojik olabilir mi yada çok kafaya taktiğin için mi geciktikızlar ben daha test yapmıcam. kendimi aptal gibi hissetmeye başladım. bu ne elimde test yok birinin 5 gün evvel belli oldu birinin 2 gün evvel diye düşünüp strese giriyorum. artık gerek yok. ben daha test almıcam ovulasyonda yapmıcam. tutacaksa bu tutacak tutmuyorsada yapacak birşey yok. günlük hayatım denen birşey kalmadı. bu hayatta tek problem çocuk değil ya. olacak olan olur. 2. ay olacak testleri kullanalı demekki olacak olsa zaten olurdu. bat 8 mart. bu ayda olmamışsa akışına bırakıyorum artık ben.
inaşşalh gerek kalmaz canım hep beraber takip ederiz hamileliğimizi :)Izmir de olup hangi hastaneye gidiyorsunuz kızlar ben egepolden memnun kalmadım smrna tüp bebek merkezi var infertilite hepsiyle ilgileniyolar aradım ücreti konusunda bilgilendircekler bu ay olmazsa kişi inşallah olur Yarabbim oraya gitmeyi düşüncem galiba , gittiğim bu doktor hiç içime sinmedi inşallah çok yüksek değildir ücreti ve haftaya randevu bulurum
Izmir de olup hangi hastaneye gidiyorsunuz kızlar ben egepolden memnun kalmadım smrna tüp bebek merkezi var infertilite hepsiyle ilgileniyolar aradım ücreti konusunda bilgilendircekler bu ay olmazsa kişi inşallah olur Yarabbim oraya gitmeyi düşüncem galiba , gittiğim bu doktor hiç içime sinmedi inşallah çok yüksek değildir ücreti ve haftaya randevu bulurum
slm bacım ben ank dayımIzmir de olup hangi hastaneye gidiyorsunuz kızlar ben egepolden memnun kalmadım smrna tüp bebek merkezi var infertilite hepsiyle ilgileniyolar aradım ücreti konusunda bilgilendircekler bu ay olmazsa kişi inşallah olur Yarabbim oraya gitmeyi düşüncem galiba , gittiğim bu doktor hiç içime sinmedi inşallah çok yüksek değildir ücreti ve haftaya randevu bulurum
Aminnnnnnn canım inşallahhinaşşalh gerek kalmaz canım hep beraber takip ederiz hamileliğimizi :)
Araştırcam canım teşekkür ederimcanım ben gazi hastanesinde gülizar hanım var onun metini çok duyup gittim gerçekten kadın süper. ilgisi bilgisi...tavsiye ederim.
Canım ben tüp bebek için değil hani daha güzel bi tedaviye alır en azından diye istiyorum henüz ilaçla tedavi oldum dice sayılmaz bile 3 ay kullan dedi yolladı serophene ilacını takip yok bişey yok bilgili ellere bırakmak kendini iyi hissettircek banaslm bacım ben ank dayım
bnde bu ay adetimde tüp bebege başlıyacagız burdakiler merkezin fiyatını da vereyim aklında bulunsun canım
5750 +tüp
800-2000 arasıda ilaçlar
1500- 1750 dondrma 2000 transfer ALLAH yardımcımız olsun çok pahalı çok
Ben öyle bir duruma geldim ki nerdeyse delirecem adetim 6 gün geçti ve hic gecikmemisti fakat testler de hiç birşey yok neyim var bilmiyorum kasiklarim çok ağrıyor bende beklemekten usandım yok soda yok çamaşır suyu yok test yok ovulasyon iyice kafa gitti kocam delirdigimi düşünmeye başladı nasıl bir yaratığa dönmüştüm anlatamam ne adet geliyor nede gebelik kendini belli ediyor psikolojik olabilir mi yada çok kafaya taktiğin için mi gecikti
Ben kullandim canim yan etkisi icinmi soluyosun degisiklik konusunu anlayamadimarkadaşlar mrb aranızda klomen kullanan varmı ben de en dusuk sevıyde kullanmaya başladımda vucudumde hc degısıklık yok hnaı ıctıme daır bır belırtı sızdede m oyle oldu
yan etkısı anlamında degılde hanı ogusde agrı batma vs olduruyormu dıye merk etmıstım bıde bsy sorcm normalde doktor klomenı 5.gunu kullancn demıstı bende yanlıslıkla 4.gun kullandım bsy olurmıkıBen kullandim canim yan etkisi icinmi soluyosun degisiklik konusunu anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?