Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hmm insallah sonucun istedgin gbi cikar canim .bende bosa uzulmus olurum bnmkide oyle ckar ins birazdan gdip sonucumu tam okarak ogrenecem

İnşallah canım seninde istediğin gibi çıkar.. ama gitmene gerek yok internetten sağkık ocağı test sonucunu görebiliyorsun. Ben internette görüp gittim 2 çıkmıştı sonuç. Tekrarlayalım dedi.

canım belirtin var mı ?
bu ay tedavi falan mı oldun sabırsızlanıyosun bakim

Var belirtim canım. Tedavi olmadım ama belirtiler var.. 4 gün mide bulantısı çektim. Oğlumu okula götürürüm her gün ama son günlerde belim ağrır oldu. Çabuk yoruluyorum. Dün ve önceki gün şiddetli baş ağrısı çektim ki tansiyon vs. Normaldi. Ara ara hala bulantım oluyor. Göğüslerim şişmeye ve içten içten sızlamaya başladı.ara ara yumurtalıklarım yanıyor gibi hissediyorum. Bazen de batma oluyor. Aşırı gaz var. Oğlumda da gaz ve mide gazım çoktu ama ilk diye anlamamıştım. Bakalım hayırlısı test pazar günü yapacağım pazartesi kan testi yenilenecek.. varsa da yoksa da doktora gideceğim bakalım

var gibi :) bence kan tahlili yaptır güzel haberlerini bekliyoruzz :)

Inşallah canım amin

Hayırlısı canım gönlünce olsun inşallah

Izmir de olup hangi hastaneye gidiyorsunuz kızlar ben egepolden memnun kalmadım smrna tüp bebek merkezi var infertilite hepsiyle ilgileniyolar aradım ücreti konusunda bilgilendircekler bu ay olmazsa kişi inşallah olur Yarabbim oraya gitmeyi düşüncem galiba , gittiğim bu doktor hiç içime sinmedi inşallah çok yüksek değildir ücreti ve haftaya randevu bulurum

Ben öyle bir duruma geldim ki nerdeyse delirecem adetim 6 gün geçti ve hic gecikmemisti fakat testler de hiç birşey yok neyim var bilmiyorum kasiklarim çok ağrıyor bende beklemekten usandım yok soda yok çamaşır suyu yok test yok ovulasyon iyice kafa gitti kocam delirdigimi düşünmeye başladı nasıl bir yaratığa dönmüştüm anlatamam ne adet geliyor nede gebelik kendini belli ediyor psikolojik olabilir mi yada çok kafaya taktiğin için mi gecikti

inaşşalh gerek kalmaz canım hep beraber takip ederiz hamileliğimizi :)

canım ben gazi hastanesinde gülizar hanım var onun metini çok duyup gittim gerçekten kadın süper. ilgisi bilgisi...tavsiye ederim.

slm bacım ben ank dayım
bnde bu ay adetimde tüp bebege başlıyacagız burdakiler merkezin fiyatını da vereyim aklında bulunsun canım
5750 +tüp
800-2000 arasıda ilaçlar
1500- 1750 dondrma 2000 transfer ALLAH yardımcımız olsun çok pahalı çok

Canım ben tüp bebek için değil hani daha güzel bi tedaviye alır en azından diye istiyorum henüz ilaçla tedavi oldum dice sayılmaz bile 3 ay kullan dedi yolladı serophene ilacını takip yok bişey yok bilgili ellere bırakmak kendini iyi hissettircek bana

En doğrusu yaparsınız, gerçekten olacağı varsa oluyor ben buna inanıyorum. Kendinize yazık oluyor belki eşinizide kendinizide yıpratıyorsunuz. Ben hiç ov. testi yapmadım gelisi güzel oldu herşey. Allah yardımcınız olsun kızlar, tez zamanda güzel haberleri buraya yazabilirsiniz inşallah.

arkadaşlar mrb aranızda klomen kullanan varmı ben de en dusuk sevıyde kullanmaya başladımda vucudumde hc degısıklık yok hnaı ıctıme daır bır belırtı sızdede m oyle oldu

Merhaba arkadaslar kendi erken hamilelik belirtilerimi sizinle paylasmak istedim belki sizede yardimci olur, fakak herkezde ayni durumlar yasanmaya bilir tabi. Reglme 2 hafta kala sol kasigimda siddetli bi agri batma ve gerilme vardi, bir hafta kalada yuzumde hic olmadigi kadar sivilce cikti normalde regli olunca olur ama her zamankinden yoğundu, 26 da hasta olmam gerekiyodu fakat olmadim regli sancilarim vardi ama her zamamkinden daha hafif ve goguslerimde hassasiyet olucam zannettim ama olmadim dayanamayip 3 gun sonra kan testi yaptirdim ve pozitif. Rabbim isteyene hayirli ve saglikli cocuklar nadip etsin

arkadaşlar mrb aranızda klomen kullanan varmı ben de en dusuk sevıyde kullanmaya başladımda vucudumde hc degısıklık yok hnaı ıctıme daır bır belırtı sızdede m oyle oldu
Ben kullandim canim yan etkisi icinmi soluyosun degisiklik konusunu anlayamadim

Ben kullandim canim yan etkisi icinmi soluyosun degisiklik konusunu anlayamadim
yan etkısı anlamında degılde hanı ogusde agrı batma vs olduruyormu dıye merk etmıstım bıde bsy sorcm normalde doktor klomenı 5.gunu kullancn demıstı bende yanlıslıkla 4.gun kullandım bsy olurmıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…