yan etkısı anlamında degılde hanı ogusde agrı batma vs olduruyormu dıye merk etmıstım bıde bsy sorcm normalde doktor klomenı 5.gunu kullancn demıstı bende yanlıslıkla 4.gun kullandım bsy olurmıkı
Canim goguslerde degilde kasiklarda biraz agri yapiyor oda biden fazla yumurta oldugu icin benim drda bana 4.gun baslatti hic bi sakincasi olcani sanmiyorum ilac bitince dr gidip ultarasonla kac yumurta olusmus buyumusmu catlama ignesine gerek var mi yok mu diebakiyor ona gore sana igne gunu veriyor ignenin 36.saatindede iliski oneriyor ve afedersin pozisyonunu soluyoryan etkısı anlamında degılde hanı ogusde agrı batma vs olduruyormu dıye merk etmıstım bıde bsy sorcm normalde doktor klomenı 5.gunu kullancn demıstı bende yanlıslıkla 4.gun kullandım bsy olurmıkı
bugun hava cok guzel kahvalti yapar yapmaz atim kendimi disari oyle guzel geldi ki bana sabah sabah hava almak :))Herkese gunaydin arkadaslaaarr. Herkese hayirli gunler :))ruzgargullu yaziodu hep ben yaziyim dedim :)
Insallah canim bugun pek bi sevinclisin havadan herhalde Rabbim neseni daim etsinnHerkeze hayirli guzel mutlu bir gun dilegiyle
hayatimizdan mutluluk eksik olmasin insallah
Rabbim herkezin gonlun gore verir insallah
Benmde 1.20 ckms ogrendm dktrada gttim alttan muayene etti yumurtaliklarin gayt iyi dedi bide rahim ters dedi ama sknti olmaz dedi.bide alttan thlil aldi ince bisey sktu 22 martta cagrdi.ilac falan baslamadi klomen falan daha erken dedi yeni evliymssnz zaten acele etme dedi stres yapma dediİnşallah canım seninde istediğin gibi çıkar.. ama gitmene gerek yok internetten sağkık ocağı test sonucunu görebiliyorsun. Ben internette görüp gittim 2 çıkmıştı sonuç. Tekrarlayalım dedi.
Herkeze hayirli guzel mutlu bir gun dilegiyle
hayatimizdan mutluluk eksik olmasin insallah
Rabbim herkezin gonlun gore verir insallah
evet havadan sanirim nesem:)) disardayken insan daha rahat dusunebiliyor cok seyler dusundum kendimi resmen parcaladim ikinci cocuk icin hersey Rabbimden hayrida seride ilk hamileligm de hic dusunmezdim ilk denemede hamile kalmistim sanki hissederdim hamile oldugumu adeten 1 gun gecti test yapmistim ikinci cizgiyi cok silikte olsa gormusustm ben hala o silik cizginin hasretini cekiyorum ama ise hep ters bakmisim benim neden olmuyok ikincisi deye ben bu guzel seyleri yasadigimi ununtumusum hic bu duyguyu yasayamayanlar var ikinci cizgide gordum onu karnimda da tasidim kalp atislarinida duydum cinsiyetini ogrenince esimin havalara uctunuda gordum saglik bir hamilelik gecirdim yavrumu saglikla kucagima aldim guzel guzel buyutum 4 sene nasil gecti anamadim cok sansizim diyodum ikincisi olmuyor diye ama ben bunlari yasadigim icin cok cok sansliyim bu duyguyu hic yamamamis olan arkadaslar var ben cok sansliyim bunlari yasadigim icin imdi dualarim artik evlat hasreti cekenler icin ben bu duyguyu bir defa yasadim insallah Rabbim nasip edese ikinci de de yasayacagim ama oncelikle Rabbim butun burada evlat hasreti ceken arkadaslara verir insallah ANNELIGI tadarlar diyorum gonuldenInsallah canim bugun pek bi sevinclisin havadan herhalde Rabbim neseni daim etsinn
Cok guzel dsnmussun canimm aminnn rabbim sanada hic beklemedgn anda mucize gbi nasip etsin insallahevet havadan sanirim nesem:)) disardayken insan daha rahat dusunebiliyor cok seyler dusundum kendimi resmen parcaladim ikinci cocuk icin hersey Rabbimden hayrida seride ilk hamileligm de hic dusunmezdim ilk denemede hamile kalmistim sanki hissederdim hamile oldugumu adeten 1 gun gecti test yapmistim ikinci cizgiyi cok silikte olsa gormusustm ben hala o silik cizginin hasretini cekiyorum ama ise hep ters bakmisim benim neden olmuyok ikincisi deye ben bu guzel seyleri yasadigimi ununtumusum hic bu duyguyu yasayamayanlar var ikinci cizgide gordum onu karnimda da tasidim kalp atislarinida duydum cinsiyetini ogrenince esimin havalara uctunuda gordum saglik bir hamilelik gecirdim yavrumu saglikla kucagima aldim guzel guzel buyutum 4 sene nasil gecti anamadim cok sansizim diyodum ikincisi olmuyor diye ama ben bunlari yasadigim icin cok cok sansliyim bu duyguyu hic yamamamis olan arkadaslar var ben cok sansliyim bunlari yasadigim icin imdi dualarim artik evlat hasreti cekenler icin ben bu duyguyu bir defa yasadim insallah Rabbim nasip edese ikinci de de yasayacagim ama oncelikle Rabbim butun burada evlat hasreti ceken arkadaslara verir insallah ANNELIGI tadarlar diyorum gonulden
var gibi :) bence kan tahlili yaptırgüzel haberlerini bekliyoruzz :)
nasip ederse Rabbim olur canim insallah :))Cok guzel dsnmussun canimm aminnn rabbim sanada hic beklemedgn anda mucize gbi nasip etsin insallah
Canim Allah razi olsun evet evlat hasreti ozlemi acisiole zor ki bagrimiza basacak evladimiz yok insallah rabbim izniyle olucak hepimizin Allah sanada bu duyguyu ikinci ucuncu defa yasatsin insallah muslumanin muslumana ettigi dua kabul olurmus sen bizlere dua ettin Allahta seni ikinci bebeginle mukafatlandirsin insallahevet havadan sanirim nesem:)) disardayken insan daha rahat dusunebiliyor cok seyler dusundum kendimi resmen parcaladim ikinci cocuk icin hersey Rabbimden hayrida seride ilk hamileligm de hic dusunmezdim ilk denemede hamile kalmistim sanki hissederdim hamile oldugumu adeten 1 gun gecti test yapmistim ikinci cizgiyi cok silikte olsa gormusustm ben hala o silik cizginin hasretini cekiyorum ama ise hep ters bakmisim benim neden olmuyok ikincisi deye ben bu guzel seyleri yasadigimi ununtumusum hic bu duyguyu yasayamayanlar var ikinci cizgide gordum onu karnimda da tasidim kalp atislarinida duydum cinsiyetini ogrenince esimin havalara uctunuda gordum saglik bir hamilelik gecirdim yavrumu saglikla kucagima aldim guzel guzel buyutum 4 sene nasil gecti anamadim cok sansizim diyodum ikincisi olmuyor diye ama ben bunlari yasadigim icin cok cok sansliyim bu duyguyu hic yamamamis olan arkadaslar var ben cok sansliyim bunlari yasadigim icin imdi dualarim artik evlat hasreti cekenler icin ben bu duyguyu bir defa yasadim insallah Rabbim nasip edese ikinci de de yasayacagim ama oncelikle Rabbim butun burada evlat hasreti ceken arkadaslara verir insallah ANNELIGI tadarlar diyorum gonulden
1.20 ckms ogrendm dktrada gttim alttan muayene etti yumurtaliklarin gayt iyi dedi bide rahim ters dedi ama sknti olmaz dedi.bide alttan thlil aldi ince bisey sktu 22 martta cagrdi.ilac falan baslamadi klomen falan daha erken dedi yeni evliymssnz zaten acele etme dedi stres yapma dedibak şöyle söyliyim.. ben yumurtladıktan sonra 8. günde kan testi yaptırdım 3.2 çıktı ama 0-5 arası negatif sayılıyo.. dolayısıyla negatifti ama iki gün sonra idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm.. direk negatif deyip silip atamazlar ya.. bence kaç olduğunu öğren.. ve de adet olmadan da doktora gitme... umudunu yitirme dur bakalıımm güçlü ol
1.20 ckms ogrendm dktrada gttim alttan muayene etti yumurtaliklarin gayt iyi dedi bide rahim ters dedi ama sknti olmaz dedi.bide alttan thlil aldi ince bisey sktu 22 martta cagrdi.ilac falan baslamadi klomen falan daha erken dedi yeni evliymssnz zaten acele etme dedi stres yapma dedievet kesinlikle ümidinizi yitirmeyin bende adetime 10 gün varken yaptırdım 0,17 çıktı 7 gün sonra 66,47 çıktı gebelik belirtinizin olmasına bile gerek yok ben hep diyorum ben hiç bir belirti yaşamadım hala daha yaşamıyorum... adetim geçeli 6 gün oldu
Ay hayirli olsun canim cok sevindim Rabbim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi buyutmeyide nasip etsin bizlere dua etKizlar doktora gittimm hamileymisimmmm .. daha kese gozukmedi erken diye haftaya yine gidecegim. Ama diger yaptirdigim hormon testlerinde de cikmis.. allah herkese nasip etsin insallahh..
Duyarsın inşallah ama duyamazsan da hemen sıkıntı yapma. 7. haftada çok daha net oluyorCanım teşekkürler benimde cmartesi tam 6 haftalık oluyor randevum var inşallah duyabilirim insan korkuyor ya duyamazsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?