Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yan etkısı anlamında degılde hanı ogusde agrı batma vs olduruyormu dıye merk etmıstım bıde bsy sorcm normalde doktor klomenı 5.gunu kullancn demıstı bende yanlıslıkla 4.gun kullandım bsy olurmıkı

farketmez 3.-5. gün arası başlayabiliyorsun banada doktor 3. gün başla dedi ama bende 4. gün başlayabilmiştim. ilaç Pazartesi günü bitti bugüne kadar ekstra bir durumla karşılaşmadım yarın da doktora gidicem yumurtalara bakıcak. kimisinde çok şişkinlik falan olmuş ama eğer sende olursa bunu sadece ilaca bağlama. geçen ay kullanmadığım halde reglime 10 gün kaladan beri aşırı ağrı şişkinlik vardı hatta acaba hamilemiyim sandım ama regl günüme 3 gün kala kırmızıları gördüm. zaten ilacın prospektüsüne bakarsan yan etkilerinin çok az olduğunu görürsün.

yan etkısı anlamında degılde hanı ogusde agrı batma vs olduruyormu dıye merk etmıstım bıde bsy sorcm normalde doktor klomenı 5.gunu kullancn demıstı bende yanlıslıkla 4.gun kullandım bsy olurmıkı
Canim goguslerde degilde kasiklarda biraz agri yapiyor oda biden fazla yumurta oldugu icin benim drda bana 4.gun baslatti hic bi sakincasi olcani sanmiyorum ilac bitince dr gidip ultarasonla kac yumurta olusmus buyumusmu catlama ignesine gerek var mi yok mu diebakiyor ona gore sana igne gunu veriyor ignenin 36.saatindede iliski oneriyor ve afedersin pozisyonunu soluyor

İnşallah canım seninde istediğin gibi çıkar.. ama gitmene gerek yok internetten sağkık ocağı test sonucunu görebiliyorsun. Ben internette görüp gittim 2 çıkmıştı sonuç. Tekrarlayalım dedi.
Benmde 1.20 ckms ogrendm dktrada gttim alttan muayene etti yumurtaliklarin gayt iyi dedi bide rahim ters dedi ama sknti olmaz dedi.bide alttan thlil aldi ince bisey sktu 22 martta cagrdi.ilac falan baslamadi klomen falan daha erken dedi yeni evliymssnz zaten acele etme dedi stres yapma dedi

Insallah canim bugun pek bi sevinclisin havadan herhalde Rabbim neseni daim etsinn
evet havadan sanirim nesem:)) disardayken insan daha rahat dusunebiliyor cok seyler dusundum kendimi resmen parcaladim ikinci cocuk icin hersey Rabbimden hayrida seride ilk hamileligm de hic dusunmezdim ilk denemede hamile kalmistim sanki hissederdim hamile oldugumu adeten 1 gun gecti test yapmistim ikinci cizgiyi cok silikte olsa gormusustm ben hala o silik cizginin hasretini cekiyorum ama ise hep ters bakmisim benim neden olmuyok ikincisi deye ben bu guzel seyleri yasadigimi ununtumusum hic bu duyguyu yasayamayanlar var ikinci cizgide gordum onu karnimda da tasidim kalp atislarinida duydum cinsiyetini ogrenince esimin havalara uctunuda gordum saglik bir hamilelik gecirdim yavrumu saglikla kucagima aldim guzel guzel buyutum 4 sene nasil gecti anamadim cok sansizim diyodum ikincisi olmuyor diye ama ben bunlari yasadigim icin cok cok sansliyim bu duyguyu hic yamamamis olan arkadaslar var ben cok sansliyim bunlari yasadigim icin imdi dualarim artik evlat hasreti cekenler icin ben bu duyguyu bir defa yasadim insallah Rabbim nasip edese ikinci de de yasayacagim ama oncelikle Rabbim butun burada evlat hasreti ceken arkadaslara verir insallah ANNELIGI tadarlar diyorum gonulden

Cok guzel dsnmussun canimm aminnn rabbim sanada hic beklemedgn anda mucize gbi nasip etsin insallah

Canim Allah razi olsun evet evlat hasreti ozlemi acisiole zor ki bagrimiza basacak evladimiz yok insallah rabbim izniyle olucak hepimizin Allah sanada bu duyguyu ikinci ucuncu defa yasatsin insallah muslumanin muslumana ettigi dua kabul olurmus sen bizlere dua ettin Allahta seni ikinci bebeginle mukafatlandirsin insallah

1.20 ckms ogrendm dktrada gttim alttan muayene etti yumurtaliklarin gayt iyi dedi bide rahim ters dedi ama sknti olmaz dedi.bide alttan thlil aldi ince bisey sktu 22 martta cagrdi.ilac falan baslamadi klomen falan daha erken dedi yeni evliymssnz zaten acele etme dedi stres yapma dedi

1.20 ckms ogrendm dktrada gttim alttan muayene etti yumurtaliklarin gayt iyi dedi bide rahim ters dedi ama sknti olmaz dedi.bide alttan thlil aldi ince bisey sktu 22 martta cagrdi.ilac falan baslamadi klomen falan daha erken dedi yeni evliymssnz zaten acele etme dedi stres yapma dedi

Kizlar doktora gittimm hamileymisimmmm .. daha kese gozukmedi erken diye haftaya yine gidecegim. Ama diger yaptirdigim hormon testlerinde de cikmis.. allah herkese nasip etsin insallahh..
Ay hayirli olsun canim cok sevindim Rabbim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi buyutmeyide nasip etsin bizlere dua et

Kızlarr ben yine çelişkili bir adet dönemi geciriyorum 28 i sabahı lekelenmem oldu.29 u sabah adet başladı.1 mart gecesi adet bitti...bugün ayın 3 ve tekrar kanamam var
bu arada adetin ilk gününden beri ateş ölçümü yapıyorum.
28 şubat 36,4
29 şubat 37,1
1 mart 36,7
2 mart 36,7
3 mart 36,7
şuan bu şekilde...
sürekliiii uyuyorum.kk ya bile giremiyorum kaç gündür uyumaktan gözlerim şiş ama yinede uyuyorum.Normal zaman şartların da ateşim adet döneminde max 36 derece çıkardı bünyem sapıttı yeminle iyi ki bir çocuk yapalım dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…